Κωνσταντίνος Αργυρός

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Κωνσταντίνος Αργυρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

thrilos έγραψε:Pasxa to kainourgio cd.
Τόσο γρήγορα,δεν νομίζω,μήπως εννοεί ότι θα βγει Πάσχα το πρώτο single.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

mallon.. pisteyw na kanei pio sobaro disko...ayta me kintato k iakobidh den...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Πιστεύω όποια κομμάτια έβγαιναν για singles από το album,την ίδια επιτυχία θα είχαν.Απλά δεν έβγαλαν τα 2 πιο καλά κομμάτια του δίσκου,κατά τη γνώμη μου ("Αναμνήσεις" & "Φοβάμαι") επειδή θύμιζαν πολύ Ρέμο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

εμενα μ'αρεσαν και τα τι να πεις για μενα,μετα απο σενα,εμαθα
Άβαταρ μέλους
panosif

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς μιλά για τα Χριστούγεννα, το τραγούδι και τον έρωτα

Εικόνα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλάει για το τραγούδι και τον έρωτα και εξομολογείται τι σημαινουν γι’ αυτόν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με τη Μελίνα Κολιτσοπούλου

Με τον Κωνσταντίνο Ρήγο να υπογράφει τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Όσα Νιώθω», που είναι και ο τίτλος της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς, και με τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», όπου «βάζει φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει κάθε λόγο να χαμογελά ικανοποιημένος. Ωστόσο, όπως μας εξομολογείται, το σημαντικό είναι η σχέση του με τον κόσμο, τον οποίο πάντα αφουγκράζεται, γι’ αυτό φροντίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Όσο για το τραγούδι, παρότι το έχει κάνει επάγγελμα, συνεχίζει να το βλέπει με ρομαντισμό και να τραγουδάει παρέα με τους φίλους του.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε Κωνσταντίνε;
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο μου βίντεο κλιπ, «Όσα Νιώθω», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το έχει γράψει ο Λευτέρης Κιντάτος και είναι αυτό που έχει τιτλοφορήσει το τελευταίο μου CD, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες από την Cobalt Music, την εταιρεία με την οποία έχω βγάλει όλες μου τις μεγάλες επιτυχίες. Επίσης, συνεχίζουμε δυναμικά στο «Fantasia», όπου περνάω μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου, σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων. Περνάμε πραγματικά πολύ όμορφα μεταξύ μας όλοι οι συνεργάτες, η χημεία είναι απίστευτη. Το ίδιο ισχύει για τον επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη, τον οποίο εκτιμώ πολύ και η μεταξύ μας επαγγελματική σχέση δείχνει να εξελίσσεται εξαιρετικά. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο κόσμος, ο οποίος αποφασίζει αν ένα πρόγραμμα του αρέσει ή όχι. Και το πρόγραμμά μας το έχει αγαπήσει. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω τόση αγάπη για το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε και για τα καινούργια μου τραγούδια. Αυτό μου δίνει δύναμη να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου.

Εικόνα

Πώς είναι να είσαι πρώτο όνομα, να κρατάς ένα μαγαζί, να στηρίζεται κυρίως πάνω σου ένας επιχειρηματίας σε τόσο δύσκολες εποχές;
Το κάνω τα τελευταία πέντε χρόνια και η αλήθεια είναι πως μ’ αρέσει να έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το χρόνο και το πρόγραμμα. Είναι όμορφο όταν ο κόσμος το αγαπά, το εκτιμά και το κάνει δικό του. Όταν έχει προηγηθεί μια σεβαστή οικονομική επένδυση σε μια παραγωγή, και στο live και στη δισκογραφία, η εκτίμηση του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Είναι και ευθύνη.
Αλίμονο αν δεν παίρνουμε την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών μας. Δεν είμαι ευθυνόφοβος. Μ’ αρέσει να παίρνω την ευθύνη πάνω μου, αφουγκραζόμενος τι θέλει ο κόσμος ν’ ακούσει και να δει από εμένα.

Το χειροκρότημα πόσο σημαντικό είναι για σένα;
Είναι υπεραρκετό για να νιώσω ότι κατοχυρώνεται η προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος έχει ανοίξει τα φτερά του και παλεύει για τη μουσική. Είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Εικόνα

Όταν ξεκινούσες, φανταζόσουν πόσο γρήγορα θα έφτανες να είσαι πρώτο όνομα;
Από μικρός είχα όνειρα, όπως όλοι. Όποιος δεν έχει όνειρα, νομίζω ότι δεν προχωρά στη ζωή, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Χρειαζόμαστε το όνειρο, αλλά και το πλάνο, να ξέρουμε που βαδίζουμε, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετυχαίνουμε. Αλλά η αλήθεια είναι πως ονειρευόμουν να γίνω γιατρός, κι ας είχα πάντα τη μουσική στη ζωή μου, μέσα από το πιάνο και την κιθάρα. Έπαιζα με τους φίλους μου σε παραλίες και εξέφραζα το ρομαντισμό μου μέσα από τη μουσική. Οπότε, απλά νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που αυτό το οποίο πάντα με εξέφραζε το έχω κάνει επάγγελμα. Αλλά δε νιώθω ότι έχω γίνει πρώτο όνομα, ούτε είναι κάτι που θα νιώσω ποτέ, υπό την έννοια ότι αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι, όταν εκπληρώνω ένα στόχο, να θέτω τον επόμενο, να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Η εξέλιξη και η βελτίωση είναι ο στόχος, όχι η πρωτιά.

Συνεχίζεις να βγάζεις το ρομαντισμό σου μέσα από τη μουσική, τώρα που είναι δουλειά σου;
Προσπαθώ να τον κρατάω ζωντανό. Ακόμη και τώρα πηγαίνω στη Λευκάδα, μαζευόμαστε σε σπίτια και παίζουμε μουσική, «τζαμάρουμε» όπως λέμε μεταξύ μας. Μέσα στην καθημερινότητά μου θ’ ακούσω μουσική στο αυτοκίνητο, θα ερωτευτώ μέσα από τα τραγούδια. Τι είναι, άλλωστε, τα τραγούδια; Αυτά που συνοδεύουν τη ζωή μας και σημαδεύουν τις προσωπικές μας στιγμές. Είναι απίστευτα τα συναισθήματά μου όταν κάποιοι επιλέγουν το «Όσα Νιώθω», για παράδειγμα, για να το αφιερώσουν στο νέο τους έρωτα, να το χορέψουν στο γάμο τους ή σε μια όμορφη, συναισθηματική στιγμή τους. Τα τραγούδια μου τους συντροφεύουν και μέσα απ’ αυτά τους συντροφεύω κι εγώ. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι καλλιτέχνες να σεβόμαστε τι τραγουδάμε, γιατί μέσα από τα τραγούδια μας μπορεί να σημαδέψουμε μια σημαντική στιγμή από τη ζωή ενός ανθρώπου.

Εικόνα

Όταν είσαι ερωτευμένος, τραγουδάς στην αγαπημένη σου;
Κάθε μέρα τραγουδάω, είτε είμαι ερωτευμένος είτε όχι.

Τελευταία κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες γύρω από την προσωπική σου ζωή.
Μην ακούτε τίποτα, δεν ισχύει τίποτα. Ποτέ δε μ’ άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μέσα από τα τραγούδια μου. Δεν κάνω κάτι επιτηδευμένα ή για να κρύψω μια κατάσταση. Απλά, δε νιώθω άνετα με τη δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Ίσως, όταν νιώθω έτοιμος, αυτό ν’ αλλάξει.

Ωστόσο, είσαι καλά;
Πάντα είμαι καλά. Πάντα είμαι ερωτευμένος με καταστάσεις, με πράγματα, με αυτό που κάνω. Τον έρωτα μπορείς να τον βρεις παντού.

Εικόνα

Όταν δεν ασχολείσαι με το τραγούδι, πώς περνάς το χρόνο σου;
Όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Θα πάω για καφέ, θα παίξω playstation ή τάβλι με τους φίλους μου σ’ ένα τύπου «καψιμί» που έχουμε φτιάξει και μαζευόμαστε.Μ’ αρέσει επίσης να περνάω χρόνο στο στούντιο.

Έρχονται γιορτές και στο δικό σου επάγγελμα πρέπει ν’ αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον κόσμο, παρά στους δικούς σου. Τι σημαίνει αυτό για σένα;
Υπάρχουν πια άνθρωποι του χώρου που είναι σημαντικοί στη ζωή μου. Επίσης, έρχονται και οι δικοί μου να διασκεδάσουν εκεί όπου εμφανίζομαι. Οπότε, υπάρχουν πολλοί λόγοι να περνάω καλά ενώ δουλεύω. Μάλιστα, μου έχει τύχει να πάω χωρίς διάθεση και ν’ αλλάξει άρδην, λόγω του κόσμου και αυτού που μου μεταδίδει. Υπάρχει ένα αλισβερίσι συναισθημάτων. Γι’ αυτό και είναι πάντα ξεχωριστή κάθε βραδιά, όμως στις γιορτές η συναισθηματική ανταλλαγή είναι ακόμη μεγαλύτερη. Μετά τις γιορτές θα κλείσει στο «Fantasia» ο κύκλος που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και είναι πολύ σημαντικός για μένα. Από τα τέλη Φεβρουαρίου, με το ίδιο σχήμα, την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη, θα πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου έχω να εμφανιστώ 5-6 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησα να τραγουδάω.

Επιμέλεια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Grooming: Βάσω Νακοπούλου
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία”, Βασ. Γεωργίου 1Α, Πλ. Συντάγματος, τηλ. 210 3330000.

http://like.philenews.com/o-konstantino ... ton-erota/
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Πάντως καλό θα είναι να μη βγει Πάσχα με νέο single αλλά αργότερα.Έχει πολλά ακόμα να βγάλει από αυτό το δίσκο.

Ένα από τα παραπάνω επιβάλλεται να βγει single με clip.Κάτι απλό σε ασπρόμαυρο,ή έστω ένα studio clip ή από εμφάνιση σε συναυλία.Εμένα μου άρεσε και το "Κι ας πονάω" ας θύμιζε Ρέμο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

mou fainetai oti 8a bgalei meta sth dikia mou agkalia..to prow8ei meta to osa niw8w..
Chronisgreek

Ανακοινωθηκε το στη δικη μου αγκαλια για νεο single
http://www.tralala.gr/afto-ine-neo-sing ... argirou-2/

Μα γιατι τοση βιασυνη, θελει να χει πολλα ταυτοχρονα τραγουδια στο airplay?
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Ιούνιο το Αθήνα Θεσσαλονίκη, Οκτώβριο το Όσα Νιώθω, Ιανουάριο το Στη δική μου αγκαλιά

μια χαρά. θα φύγει όπου να ναι και από cobalt οπότε εξαργυρώνει την επιτυχία του
Chronisgreek

γιατι να φυγει?
tgoj18

με το ένα πόδι έξω από cobalt είναι. Ο μάνατζέρ του είναι ο Αρσενάκος. Είναι δυνατόν να μην πάει στην Panik; Εδώ πήγε η Πάολα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Έφτασε λοιπόν η ώρα ... το http://www.konstantinosargiros.gr είναι στον ΑΕΡΑ! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην SpecialOne για την πολύ ωραία δουλειά που έκανε! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Δημολίτσα για το υπέροχο βίντεο που θα δείτε στο site! Καλή ΞΕΝΑΓΗΣΗ ... #Argiros #OfficialSite #SpecialOne #Join
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

tgoj18

αυτο ειναι και το νεο single.
Απάντηση