Εδώ φοράει το ίδιο χακί σακάκι κάθε εβδομάδα. Ελεος πια και να πεις ότι δεν ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του κάθε χρόνο στο Λονδίνο.dionisis24 έγραψε:ναι αλλα την ιδια φορμα παντα φοραει στα καμαρινια![]()
![]()
Τα έχεις ακούσει ή έτσι το λες; Γιατί κάτι στίχοι του Γιατρά που άκουσα από τον Αντύπα τώρα πρόσφατα είναι για κλάμματα δυστυχώς...Billbill έγραψε:Όπως σας ειχα προαναφερει ο χρυσοβεργης - γιατρας του πήγαν τα τραγουδια ,ειναι 5 τραγουδια για αρχη εκει μεσα,
Απο την πλευρά τους οι δημιουργοί θέλουνε τουλαχιστον 1-2 ( ειναι τραγουδαρες λαϊκές)
Καταρχάς έλεος αυτό με τον Παντελίδη το είπατε 1-2 φτάνει... Τον Μπενέτο θέλουμε πίσω όπωσδήποτε... Ο Νότης πιθανότατα να μην μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα καν έτσι και αλλιώς δεν είναι δική του αρμοδιότητα... και στην τελική ο ηχολήπτης που έχει στο μαγαζί ή οι μουσικοί(και της ορχήστρας και του δίσκου) δεν του λένε τίποτα; Πραγματικά απορώ...Billbill έγραψε:Φιλε οστερ πως σε λενε δεν εχει να κανει το μπατζετ η οι εποχές κρίσης που ζουμε για να ακουμπήσουν μια ηχογραφηση
Εχει να κανει με τα λάθη του βλαχου που αλλα κανει κατα την διαδικασία της ηχογραφησης και αλλα κατα την μίξη
Ειναι το πιο απλό πραγμα να ηχογραφησεις ενα τραγουδι δεν χρειαζεται λεφτα χρειαζεται μυαλό η μαλλον αυτον που ηχογραφούσε στον παντελιδη και του πρόσεχε την φωνη η τον Μπενέτο η κάποιον αλλον ξερω γω
Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούνJ&B έγραψε:Τα έχεις ακούσει ή έτσι το λες; Γιατί κάτι στίχοι του Γιατρά που άκουσα από τον Αντύπα τώρα πρόσφατα είναι για κλάμματα δυστυχώς...Billbill έγραψε:Όπως σας ειχα προαναφερει ο χρυσοβεργης - γιατρας του πήγαν τα τραγουδια ,ειναι 5 τραγουδια για αρχη εκει μεσα,
Απο την πλευρά τους οι δημιουργοί θέλουνε τουλαχιστον 1-2 ( ειναι τραγουδαρες λαϊκές)Καταρχάς έλεος αυτό με τον Παντελίδη το είπατε 1-2 φτάνει... Τον Μπενέτο θέλουμε πίσω όπωσδήποτε... Ο Νότης πιθανότατα να μην μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα καν έτσι και αλλιώς δεν είναι δική του αρμοδιότητα... και στην τελική ο ηχολήπτης που έχει στο μαγαζί ή οι μουσικοί(και της ορχήστρας και του δίσκου) δεν του λένε τίποτα; Πραγματικά απορώ...Billbill έγραψε:Φιλε οστερ πως σε λενε δεν εχει να κανει το μπατζετ η οι εποχές κρίσης που ζουμε για να ακουμπήσουν μια ηχογραφηση
Εχει να κανει με τα λάθη του βλαχου που αλλα κανει κατα την διαδικασία της ηχογραφησης και αλλα κατα την μίξη
Ειναι το πιο απλό πραγμα να ηχογραφησεις ενα τραγουδι δεν χρειαζεται λεφτα χρειαζεται μυαλό η μαλλον αυτον που ηχογραφούσε στον παντελιδη και του πρόσεχε την φωνη η τον Μπενέτο η κάποιον αλλον ξερω γω
Billbill όλα αυτά που λες δεν τα στέλνεις στο fb του Βλάχου μπας και φιλοτιμηθεί και ξεκουμπιστεί και ησυχάσουμε; Εκτός και αν το πρόβλημα είναι αλλού; Όπως και να χει αν ο Βλάχος θεωρεί ότι δεν έχει μερίδιο ευθήνης για την περίδο 2011-2016 ας έχει τουλάχιστο λίγο εγωισμό να αποχωρήσει ή να κάνει μια παραγωγή της προκοπής...
Στον Βλάχο έχεις στείλει τίποτα; Ρωτάω γιατί έτσι όπως τα λες μπορεί να μην φταίει ο Βλάχος και να είναι κανένα κόλλημα του Νότη...Billbill έγραψε:Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούν
Εχω μιλήσει με τους συνεργάτες του κσι ενας εξ αυτών ο παζουζου που μου ειπε εμεις του Λαιβ δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα οτι ειναι λαθος το ακούμε αλλα δεν μπορουμε να πουμε κατι αν θες πες του το εσυ ,
Οπως καταλαβαίνουμε ο Νότης δεν δέχεται κουβέντα και ολοι τον υπακούουν και ολοι τον φοβούνται εγω αυτο κατάλαβα ,
Ακομη και οι μουσικοί του δεν μπορουν να του πουν τιποτα , ακομα και οι στιχουργοί συνθέτες δεν τολμάνε να του πούνε τιποτα και αυτο που σας λεω ειναι 100/100 ετσι.
Ο Νότης το ξαναλέω εχει μείνει στο γεγονος της καλής φωνης που εχει και εχει παραδώσει ολη την δουλεια στον βλάχο και ουτε καν ακουει τα τραγουδια πανω απο μια φορα γι αυτο κσι αυτη η προχειρότητα.
Αναφέρω παντελιδη γιατι σ αυτον γινεται αυτο που πρεπει το ιδανικο
Στον βλάχο εχω στείλει προσωπικό μηνυμα 2 φορές αλλα ουτε καν μ απάντησε ,J&B έγραψε:Στον Βλάχο έχεις στείλει τίποτα; Ρωτάω γιατί έτσι όπως τα λες μπορεί να μην φταίει ο Βλάχος και να είναι κανένα κόλλημα του Νότη...Billbill έγραψε:Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούν
Εχω μιλήσει με τους συνεργάτες του κσι ενας εξ αυτών ο παζουζου που μου ειπε εμεις του Λαιβ δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα οτι ειναι λαθος το ακούμε αλλα δεν μπορουμε να πουμε κατι αν θες πες του το εσυ ,
Οπως καταλαβαίνουμε ο Νότης δεν δέχεται κουβέντα και ολοι τον υπακούουν και ολοι τον φοβούνται εγω αυτο κατάλαβα ,
Ακομη και οι μουσικοί του δεν μπορουν να του πουν τιποτα , ακομα και οι στιχουργοί συνθέτες δεν τολμάνε να του πούνε τιποτα και αυτο που σας λεω ειναι 100/100 ετσι.
Ο Νότης το ξαναλέω εχει μείνει στο γεγονος της καλής φωνης που εχει και εχει παραδώσει ολη την δουλεια στον βλάχο και ουτε καν ακουει τα τραγουδια πανω απο μια φορα γι αυτο κσι αυτη η προχειρότητα.
Αναφέρω παντελιδη γιατι σ αυτον γινεται αυτο που πρεπει το ιδανικο
Ξαναλέω ο Βλάχος στους 2 πρώτους δίσκους έκανε καλή δουλειά και γενικότερα μέχρι και την τριλογιά το πήγαινε καλά... Επίσης ήταν ηχολήπτης και σε Τερζή (Παλίοκαιρος, Ο δικός μου ο δρόμος), Πάριο, Βίσση κτλ δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να το έχασε... κάτι παίζει πάντως και είναι κρίμα...
Δεν το έχουμε κουράσει καθόλου αυτά έπρεπε να είναι αυτονόητα και γι αυτό κάποιοι φωνάζουμε, στην τελική δεν ζητάμε το κακο του... ούτε τίποτα ακατόρθωτο... μια παραγωγή αντάξια της φωνής του...sotirakos έγραψε:Βεβαιως να πω κι εγω με την σειρα μου, αν και το εχουμε κουρασει πολυ, πως θα πρεπει οντως να δουλευτουν καλα τα τραγουδια στο θεμα ηχογραφησης. Ειναι σαν να εχουμε ενα αμαξι 500 ιππων και να παταμε το γκαζι στο μισο αντι να το τερματησουμε και να δουν ολοι τη σκονη...
Η ιστορια φιλε ειναι οπως στην αναφέρωjdarmody έγραψε:Billbill είσαι αρχηγός ρε φίλε, καλά τα λες. Αυτά για τις τραγουδάρες πάντως ας κρατάμε μια επιφύλαξη. Θυμάμαι και στο Ερωτικόν στο Ματωμένο Δάκρυ μας έλεγαν έρχονται 7 διαμάντια, Νότης από τα παλιά και άλλα τέτοια και σιγά τα ωά στο φινάλε. Κοινώς αν δεν τα ακούσουμε ας κρατάμε μικρό καλάθι απ' όποιον κι αν προέρχονται.
Του έχει πάει τραγούδια το 2009 σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη αλλά ακόμα δεν έχει βάλει όπως έχεις δει, τα εχει κρατήσει πάντως.nikosp έγραψε:Με Νικολόπουλο ξέρετε αν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα και αν υπάρχει περίπτωση να του γράψει;
Ισχύει. Γενικότερα οι μοναδικές δυο εταιρίες που κάνουν άψογες παραγωγές στο θέμα ήχος είναι η Minos και η Heaven. Και αυτό που λέει ο Billbill δεν ισχύει μόνο για τον Παντελίδη, ισχύει γενικά για όλους του καλλιτέχνες της Minos. Τώρα στον Ρέμο δεν ξέρω τι ακριβώς του παίξανε στην Heaven και δεν του κάνανε καλή δουλειά γιατί γενικά της Heaven τα κομμάτια ακούγονται καμπάνα.Scorpion86 έγραψε:Πάντως και στα τελευταία τραγούδια του Ρέμου η ηχογράφηση είναι άθλια. Μήπως γενικότερα δεν το πολυψάχνουν;