Ψηθείται να κάνουμε μια λίστα με ξεχασμένους δίσκους και να του την δώσω σε χαρτάκι όταν ανέβει Θεσσαλονίκη φέτος. (Με ΥΓ: ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΣΚΟ)

Εγω θα σταθώ άλλου, άμα ειναι να βγάλει δισκο και κανει την παραγωγή και μίξη ο Μανώλης Βλάχος τοτε μην το σκέφτεται καν! Το "Νυκτες μαγικες" το ειχε σκωτοσει κιόλας ο Βλάχος... για τους δίσκους μην ξεκινήσω και εγω γιατι ο τύπος ειναι μεγάλος καρκίνος για τον Νότη !sotirakos έγραψε:Οτι μας χρωσταει live μας χρωσταει αλλα αν βγαλει live κι εχει μεσα τερμα το ραδιο κ διαφορα τετοια ας μην το βγαλει.υποψιν οτι ισως ν ειναι κ το τελευταιο του live.........
Απ' το enzzo είναι το απόσπασμα από τις Νοτικές.Τα έχει ο Dj ο Ρούσσος και το Μετανιώνω έχει μόνο τα φωνητικά του Νότη(και τις δεύτερες του).Siempre έγραψε:Το απόσπασμα είναι απο Νοτική βραδυά σε κάποιο μαγαζί αν θυμαμαι καλα το είχε πάρει κάπου το αυτι μου στο διαδίκτυο. Το θέμα είναι αυτο το ακαπελα απο που ειναι;notisfan έγραψε:Και γω γι'αυτο κολλησα καπως...διοτι η χροια του ειναι καπως απο το παρελθον...;)noti_kos έγραψε:φιλε το <δωσε ενα τελος> που μπαινει,ειναι απο τον δισκο και οχι λαιβ..αρα δεν πρεπει να ειναι προσφατο.Περα κι απτο οτι η χροια του Νοτη δεν ειναι τοσο βαρια,οσο τα τελευταια χρονια..johnytzitzi έγραψε:Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??(μέχρι την Ιερά Οδό πριν 5 χρόνια την έλεγε μετά σταμάτησε).
Πρόσφατο είναι γιατί μετά αν ακούς πάει να ξεκινήσει το "Δώσε ένα τέλος".
Κράτησες κανένα ηχητικό από Λυγαριά φίλε;;;noti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??
εχω ναι..το εχω τραβηξει απο τηλεφωνο φιλου ομως..οταν μπορεσω θα το ανεβασω.ilias16 έγραψε:Κράτησες κανένα ηχητικό από Λυγαριά φίλε;;;noti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??
Πες μου τι δεν καταλαβες να σου το εξηγήσω , στο κομμάτι που αναφέρομαι στον Χρυσοβέργη ;;;takis13 έγραψε:Kαλημερα σε ολους.
Ο φιλος billbill θα μπορουσε να ξαναγραψει το μηνυμα του αλλα αυτην τη φορα να βγαζει νοημα; Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω τι εννοει. Ευχαριστω.
Λεω οτι κατα την συνάντηση του Χρυσοβέργη με τον νοτη στο τεατρο πανω στο τραπέζι φαινεται ενα δισκακι με τα ντέμο , ( αναφέρθηκε απο κάποιον εδω μεσα )takis13 έγραψε:Δεν καταλαβα τι εννοεις με την επικειμενη συνεργασια Νοτη και Χρυσοβεργη. Γραφεις οτι ο Νοτης παραπεμπει τον Νοτη στον Βλαχο..Τι εννοεις; Οτι ο Βλαχος κρινει ποιο τραγουδι θα μπει στον δισκο; Ο Γιατρας σε μηνυμα του στο fb εδειξε οτι καταλαβε το λαθος του σχετικα με τον Νοτη(δεν το ειπε ευθεως αλλα σ'αυτον, φανταζομαι οτι αναφερεται). Σε προηγουμενο σου μηνυμα εγραφες οτι τα 2 απο τα τραγουδια ειναι κομματαρες (χωρις να τα εχεις ακουσει ομως!). Μετα γραφεις οτι ειναι αγγλικα τραγουδια. Αλλα ο Χρυσοβεργης δεν γραφει στιχο...Φιλε, πραγματικα, μπερδευτηκα.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Γενικά ορισμένοι τσιμπάτε πολύ εύκολα σε όσα πλασάρουν τα ΜΜΕ. Ο Παντελίδης ήταν ένας μέτριος τραγουδιστής, που έγραφε μέτρια μεν τραγούδια, σουξέ δε και έκανε μια επιτυχία έχοντας και γερές πλάτες από πίσω. Μετά το θάνατο του τείνει να μυθοποιηθεί και να μεγεθύνεται η καριέρα του άνευ λογικής βάσης. Επίσης, αρχικώς η ερώτηση προς το Νότη ήταν πάντα του στυλ ''τι έχεις να πεις γι' αυτόν; Λένε ότι σε μιμείται'' (δείτε συνέντευξη με Λιάγκα). Και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ακόμα και οι φανς του Παντελίδη έλεγαν στην αρχή ότι θυμίζει Σφακιανάκη, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κάτι κακό. Ο Νότης το παρατράβηξε μόνο στη συνέντευξη με Σεφερλή, όπου έκατσε και έκανε ολόκληρη ανάλυση. Στην τελική το παιδί έκανε την επιτυχία του και νομίζω ότι κάπου έπρεπε να το σεβαστεί κι ο Νότης και να μην ανακυκλώνεται συνεχώς το ζήτημα. Και συγγνώμη κιόλας βρε Billbill τι κίνηση περίμενε ο Παντελίδης από το Νότη στη Fantasia; Εντάξει υπάρχει και μια ιεραρχία στα πράγματα, κι ο Παντελίδης άλλωστε είχε πει δυο-τρία πράγματα για το Νότη, και φωτογραφίες πόσταραν με τον Πασχαλίδη, μην βλέπουμε μόνο από μια πλευρά.takis13 έγραψε:Σχετικα με Παντελιδη τωρα. Η πληροφορια του Λεμπιδακη οτι θα συνεργαζοταν ο Νοτης με τον Παντελιδη ειναι παραμυθι ΟΛΚΗΣ! Λογια του αερα. Ο Νοτης ειχε απολυτο δικιο για τον τραγουδιστη Παντελιδη. Δεν ειπε και κατι εξωφρενικο. Οτι πατουσε στη φωνη του ειπε. Αληθεια ειναι αυτο. Μην ωραιοποιουμε τις καταστασεις επειδη το παιδι εφυγε απο τη ζωη.
Μπορεί να τον παρέπεμψε στο Βλάχο για να τα κάνει ντέμο... τώρα από κει και πέρα όντως billbill αυτά που λες δεν πολύ βγάζουν νόημα... Ο Βλάχος που δεν ξέρει τίποτα μπορεί να μην ενημερώθηκε από το Νότη... Όπως και να χει με εικασίες δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα και όπως λέει και ο Τάκης πρεπει να φιλτραρουμε λιγο αυτα που ακουμε απο τον οποιονδηποτε καλοθελητηBillbill έγραψε: Στα δικά μας τωρα ο χρυσοβεργης δεν συνεργάζεται με γιατρα εδω και ενα χρονο τωρα
Εχει ειδικα για τον νοτη περι τα 20 τραγουδια για επιλογη ,
Το δισκακι που φαινόταν στο βιντεο που ανέβηκε απο τον ίδιο τον Χρυσοβέργη κατα την συνάντηση τους στο καμαρινι του τεατρο μεσα περιέχει ξένα τραγουδια ,
Ο Αλέκος ποτε δεν εκανε ντέμο τις δημιουργίες του , παντα έπαιρνε την κιθάρα του και σιγοτραγουδούσε στον νοτη τα νεα τραγουδια ,
Η απάντηση του νοτη στον Αλέκο για επικείμενη συνεργασία ηταν να Πάει ο Αλέκος στον βλάχο που εμπιστεύεται πλήρως οτι τραγουδια ειχε ( μα καλα ο Νότης δεν επιλέγει τα τραγουδια ;;;; Τι βλάχος και μαλακιες ακούμε ;;; Τελικα ο βλάχος ο παραγωγός αυτος ο μεγαλοπαραγωγος αυτη η διάνοια αυτος επιλέγει τα τραγουδια ;;;; Τι γινεται εδω;;; )
Παρολαυτα ο Αλέκος επικοινώνησε με τον τον βλάχο καο ο βλάχος δεν ήξερε τιποτα ;;;
Μυρίζομαι πνίξιμο της συνεργασίας απο τον μεγαλοπαραγωγο με τις αρτιες δουλειες
Τελικα αυτοι οι συνεργάτες οπως τους λεει ο Νότης ειναι οντως συνεργάτες η παιζει τιποτα αλλο και τον οδηγούν τον νοτη σε λαθος διαδρομές και επιλογές σκοπίμως ;;;
Τελικα ο βλάχος μηπως ειναι οτι χειρότερο υπαρχει σε όλους τους τομείς ;;;;
Πηγες δεν πρόκειται να αποκαλύψω αλλα η ιστορια οντως ετσι εχει,
Αν μιλάει κανεις απο σας με τον Χρυσοβέργη ας τον ρωτήσει αν αυτα που ακουσα απο κάποιον κοντινό του βλαχου ειναι αλήθεια γιατι ο Νότης λογικα δεν θα γνωρίζει τιποτα ...