Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλά δεν κάνει πρώτη κυκλοφορία μέσω της εφημερίδας. Ένα boost δίνει ουσιαστικά γιατί προφανώς δεν ξεπούλησε ο δίσκος. Για διαφημιστικούς λόγους μια χαρά είναι, όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά από το τίποτα καλό είναι κι αυτό. Δυστυχώς ο δίσκος εκτός από το Προξενιό, δεν έχει κομμάτι που μπορεί να ακουστεί εύκολα προς τα έξω.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εμεις που τον αγαπαμε τον πηραμε ουτως η αλλως.Απλα με αυτον τον τροπο θα μπουν τα τραγουδια του σε ακομη περισσοτερα σπιτια. Το εχει κανει και δηλωση αυτο...
sotirakos έγραψε:Εμεις που τον αγαπαμε τον πηραμε ουτως η αλλως.Απλα με αυτον τον τροπο θα μπουν τα τραγουδια του σε ακομη περισσοτερα σπιτια. Το εχει κανει και δηλωση αυτο...
Σωστος...οσοι τον αγαπαμε, τον στηριζουμε....
Και οποιος καταλαβε..
Αυτό που λες είναι άσχετο. Το να κυκλοφορήσει ο δίσκος μέσω μιας εφημερίδας είναι καλό γιατί ενδεχομένως τον ακούσουν και μη νοτικοί. Προφανώς και δεν απευθύνεται στους νοτικούς η κυκλοφορία μέσω της εφημερίδας. Σιγά μην περιμέναμε να τον βγάλει σε εφημερίδα για να τον πάρουμε 3 μήνες μετά. Τι αγαπάτε, νοτικόμετρα κι άλλα τέτοια χαζά. Σε τι συννεφάκι ζείτε ορισμένοι...
Νοτικομετρο;;;; Συννεφακι;;;;
Περιεργα μου ακουγονται αυτα.
Για στηριξη εγραψα στον αγαπημενο μου καλλιτεχνη. Ενοχληθηκες;
Γιατι θιχτηκες;
Γενικα μιλουσα.
Περιεργα μου ακουγονται αυτα.
Για στηριξη εγραψα στον αγαπημενο μου καλλιτεχνη. Ενοχληθηκες;
Γιατι θιχτηκες;
Γενικα μιλουσα.
Εγώ τραγούδαγα.... Το εχει κανει δικό του ηδη απο το 96jdarmody έγραψε:
Τι φωνάρα ειναι αυτη ...(άσχετα αν το κινητο σου ειναι για τον βλάχο οτι πρεπει ... Δεν ακουγεται η φωνη του καλα χαχαχαχαχαχαχαχα ετσι ηχογραφεί ο βλάχος )
Τέτοια τραγουδια οπου το κλαρίνο κλαίει αρμόζουν στον άρχοντα
Αυτα ειναι άσματα ύμνοι
Νοτη το μεγαλείο της φωνης και της παράστασης σου μονο για τέτοια ειναι και οχι για τραγουδάκια της στιγμής του λεπτού
Ποσο θα θέλα ενα δεύτερο ενθύμιον ( ενθύμιον σαν το παλιό ηχογραφημένο και οχι νυκτες μαγικες)
Γιατί δεν καταλαβαίνω αυτές τις λογικές. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει 10 ευρώ να τον πάρει και τον πάρει με 4 (πόσο κάνει) από την εφημερίδα αγαπάει και στηρίζει λιγότερο το Νότη από εσένα; Ο δίσκος είναι κοινωνικός και θα είναι καλό να ακουστεί λίγο παραπάνω έστω και από εφημερίδα. Μην σου πω θα έπρεπε να πούμε κι ευχαριστώ στην εφημερίδα που αυτές τις εποχές δέχεται να διαφημίσει κοινωνικό δίσκο και δη του Νότη. Είναι θεμιτή η εκ νέου κυκλοφορία λοιπόν για το καλό του Νότη, των κομματιών και των δημιουργών τους και όχι για να βγάλετε τα νοτικόμετρα. Εκτός αν νομίζετε ότι πουλάει τόσο πολύ πια ο Νότης που δεν έχει ανάγκη τέτοιες κινήσεις.
Ακριβώς. Αυτά τα ακουστικά κομμάτια τα απογειώνει. Έχουν βέβαια και φοβερό στίχο και μουσική που δεν τον βρίσκεις σήμερα. Αλλά αυτή η φωνή αναλλοίωτη τόσα χρόνια, του άξιζαν περισσότερες μεγάλες δισκογραφικές στιγμές του Νότη τα τελευταία χρόνια. Δεν τον φτάνει κανείς σε φωνή και σε επίπεδο ερμηνείας. Αν πρόσεχε και λίγο το πρόγραμμα του και επέλεγε τα κομμάτια που του ταιριάζουν γάντι, όλοι παραμιλώντας θα έφευγαν από το κέντρο...Billbill έγραψε:Εγώ τραγούδαγα.... Το εχει κανει δικό του ηδη απο το 96
Τι φωνάρα ειναι αυτη ...(άσχετα αν το κινητο σου ειναι για τον βλάχο οτι πρεπει ... Δεν ακουγεται η φωνη του καλα χαχαχαχαχαχαχαχα ετσι ηχογραφεί ο βλάχος )
Αυτα ειναι άσματα ύμνοι
Νοτη το μεγαλείο της φωνης και της παράστασης σου μονο για τέτοια ειναι και οχι για τραγουδάκια της στιγμής του λεπτού
Ποσο θα θέλα ενα δεύτερο ενθύμιον ( ενθύμιον σαν το παλιό ηχογραφημένο και οχι νυκτες μαγικες)
- Scorpion86
H διαφορά είναι ότι αγοράζοντας τον δίσκο από τα Public ή άλλα καταστήματα με δίσκους, μετράει στις πωλήσεις. Οι δε πωλήσεις από την εφημερίδα δεν μετράνε. Μετράνε μόνο εάν κυκλοφορήσουν μέσω ειδικής έκδοσης που θα έχουν την κανονική τιμή δίσκου ή αντίστοιχα με έντυπο που έχει την ίδια τιμή, όπως είχε κάνει π.χ. με Αυτοτελείς Ιστορίες και MyTV. Με λίγα λόγια δίνοντας 7.90 ή 9.90 (για εμάς που μας έπιασαν ξανά μαλάκες τα Public), βοηθάς και τις πωλήσεις του δίσκου. Δίνοντας 3 ευρώ για να πάρεις την κυριακάτικη έκδοση δεν συμβάλεις με το λιθαράκι σου στις πωλήσεις του εκάστοτε καλλιτέχνη. Ψιλά γράμματα όλα αυτά, αφού ο Νότης δεν πολυένδιαφέρεται για τις πωλήσεις πλέον. Και η κίνηση έγινε περισσότερο για να μπει ο δίσκος σε περισσότερα σπίτια, όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει με τον Θέμο. Είχε γίνει και βράβευση αν δεν κάνω λάθος για 900.000 αντίτυπα σε πέντε δίσκους που είχαν κυκλοφορήσει με το Θέμα, τις "Μνήμες", το "Ας μιλήσουν τα Τραγούδια", "Νύχτες Μαγικές", "Ανα...γέννησις" και "Με αγάπη ότι κάνεις".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ακούγοντας τον σε τέτοια τραγουδια με τέτοιες καθηλωτικης ερμηνείες οπου οι θεατές σωπαίνουν και προσηλώνονται στην ερμηνεία η τρίχα γινεται καρφί , εκει καταλαβαίνουν ολοι το μεγαλείο του άρχοντα ,jdarmody έγραψε:Ακριβώς. Αυτά τα ακουστικά κομμάτια τα απογειώνει. Έχουν βέβαια και φοβερό στίχο και μουσική που δεν τον βρίσκεις σήμερα. Αλλά αυτή η φωνή αναλλοίωτη τόσα χρόνια, του άξιζαν περισσότερες μεγάλες δισκογραφικές στιγμές του Νότη τα τελευταία χρόνια. Δεν τον φτάνει κανείς σε φωνή και σε επίπεδο ερμηνείας. Αν πρόσεχε και λίγο το πρόγραμμα του και επέλεγε τα κομμάτια που του ταιριάζουν γάντι, όλοι παραμιλώντας θα έφευγαν από το κέντρο...Billbill έγραψε:Εγώ τραγούδαγα.... Το εχει κανει δικό του ηδη απο το 96
Αυτα ειναι άσματα ύμνοι
Παράλληλα συγκεκριμένα εγω ακούγοντας τον σε τέτοια τραγουδια αμεσως ξενερωνω στο άκουσμα εγω και η μοναξια και διαφορα αλλα τέτοια χαζο τραγουδα, ειναι κριμα να αναλώνεται σε χαζο τραγουδα β διαλογής αυτη η φωνή με αυτη την παράσταση , η φωνη του και το παράστημα του ειναι δείγμα αρχοντιάς ειναι δείγμα μεγαλου λαϊκού τραγουδιστή
Ενας μη νοτικος φίλος μου σχολίασε στο άκουσμα του εγω τραγούδαγα και του ερωτικού ( θελει πολλα κιλα αρχ...δια να πεις τέτοια τραγουδια και ο Νότης τα εχει ,
Το αναφέρω για να σας μεταφέρω την εννοια του χαραμίζομαι στην μετριότητα την οποία ο Κοντος την παντρεύτηκε τα τελευταια χρονια . !!
Λοιπον, πες κι ευχαριστω στην εφημεριδα επειδη ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ κυκλοφορει δισκο με ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ τραγουδια και ΜΑΛΙΣΤΑ απο τον μιαρο, τον εξωαποδω, τον ακραιο και φασιστα Νοτη.......!!!!
Τι αλλο θα γραψεις; Εγκαταλειπω...Αντιφατικα πραγματα..
Τι αλλο θα γραψεις; Εγκαταλειπω...Αντιφατικα πραγματα..
Άλλο ενα απορριπτέο τραγουδι
https://m.youtube.com/watch?v=BJ4dOPeKu ... lPvImAE%3D
Προσωπικα πιστευω οτι η μουσικη του και μονο σε παει σε εποχές 98-2000 και ο Νότης θα το απογείωνε
Η ερμηνεία του Μαυράκη εδω δεν ειναι καλη αλλα το ξαναλέω ο Νότης θα το απογείωνε!!!
https://m.youtube.com/watch?v=BJ4dOPeKu ... lPvImAE%3D
Προσωπικα πιστευω οτι η μουσικη του και μονο σε παει σε εποχές 98-2000 και ο Νότης θα το απογείωνε
Η ερμηνεία του Μαυράκη εδω δεν ειναι καλη αλλα το ξαναλέω ο Νότης θα το απογείωνε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Δευ Φεβ 27, 2017 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Scorpion86
Βρε τι βρίσκει κανείς στο φατσοβιβλίο. Ξέρατε ότι έχει προφίλ στο facebook η Keeley;
Ο Νότης το ξέρει; 
Στην Βάρκιζα οικογενειακά και με φίλους και κάποιους συνεργάτες (π.χ. Garry Mardon) ο Αρχοντας όπως συνηθίζει τέτοια μέρα.
Ηταν και η Σάλτη εκεί. Απορώ πως δεν έχει συνεργαστεί ακόμα μαζί της...

Στην Βάρκιζα οικογενειακά και με φίλους και κάποιους συνεργάτες (π.χ. Garry Mardon) ο Αρχοντας όπως συνηθίζει τέτοια μέρα.
Ηταν και η Σάλτη εκεί. Απορώ πως δεν έχει συνεργαστεί ακόμα μαζί της...

Κατά την γνώμη μου, πολύ καλά έκανε και τα απέρριψε και τα δύο. Το Απών εκτός του ότι είναι ένα προσωπικό κομμάτι του Μαυράκη, είναι και μέτριο τόσο σε στίχο, όσο και σε μουσική. Ειδικά ο στίχος χτυπάει άσχημα..Συν του ότι το θέμα ναρκωτικά το έχει εξαντλήσει ο Νότης. Τώρα για το άλλο, ούτε καν...Είναι κακό και το ντέμο βέβαια (να το θέσω ευγενικά)..
Κι η Αφροδίτη έχει facebook. Νομίζω μόνο οι άντρες του σπιτιού δεν ασχολούνται, δεν έχω βρει Απόλλωνα. Ωραίος ο αρχηγός 

Και άλλο ενα απορριπτέο
https://m.youtube.com/watch?v=eDxhsw-nQqo
https://m.youtube.com/watch?v=eDxhsw-nQqo
- Scorpion86
Και ο γιος του έχει facebook χωρίς φωτό προφίλ όπως η γυναίκα του. Τελικά, μόνο ο Νότης δεν έχει και αρκείται προς το παρόν σε σέλφι...Λέτε; 
Υ.Γ.: Ποιος ο λόγος να δούμε ποια απέρριψε? Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε ποια επέλεξε...

Υ.Γ.: Ποιος ο λόγος να δούμε ποια απέρριψε? Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε ποια επέλεξε...

Το πρώτο απ τα 7;;;;;;
https://www.facebook.com/moukidis/video ... 914152571/
https://www.facebook.com/moukidis/video ... 914152571/