Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
takis13

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Τα τραγουδια του κ. Μαυρακη, λυπαμαι, αλλα δεν ειναι καλα. Ειχε δικιο ο Νοτης που τα απερριψε. Δηλαδη αυτες ειναι οι τραγουδαρες που ελεγες; Ετσι ειναι κι εκεινα του Γιατρα που συμφωνα με πληροφοριες ειναι κομματαρες...; Τι να πω...
Του Μουκιδη ειναι απο το 2015. Ουτε αυτο μου αρεσει..
Βαλε το επομενο. Να δουμε ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis13 την Δευ Φεβ 27, 2017 9:00 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Βρε τι βρίσκει κανείς στο φατσοβιβλίο. Ξέρατε ότι έχει προφίλ στο facebook η Keeley; :surprised: Ο Νότης το ξέρει; :lol:
Στην Βάρκιζα οικογενειακά και με φίλους και κάποιους συνεργάτες (π.χ. Garry Mardon) ο Αρχοντας όπως συνηθίζει τέτοια μέρα.
Ηταν και η Σάλτη εκεί. Απορώ πως δεν έχει συνεργαστεί ακόμα μαζί της...
Εικόνα
Με την Σάλτη έχει συνεργαστεί πριν κυκλοφορήσει ακόμα τραγούδι το 2008-2009 στο Έναστρον. Την είχε στην αρχή κι αυτή μαζί με Καμπούρη, Δήμα κλπ.
Πέρυσι ήταν κι ο Βο τέτοια μέρα στο σπίτι του Νότη.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Βρε τι βρίσκει κανείς στο φατσοβιβλίο. Ξέρατε ότι έχει προφίλ στο facebook η Keeley; :surprised: Ο Νότης το ξέρει; :lol:
Στην Βάρκιζα οικογενειακά και με φίλους και κάποιους συνεργάτες (π.χ. Garry Mardon) ο Αρχοντας όπως συνηθίζει τέτοια μέρα.
Ηταν και η Σάλτη εκεί. Απορώ πως δεν έχει συνεργαστεί ακόμα μαζί της...
Εικόνα
Με την Σάλτη έχει συνεργαστεί πριν κυκλοφορήσει ακόμα τραγούδι το 2008-2009 στο Έναστρον. Την είχε στην αρχή κι αυτή μαζί με Καμπούρη, Δήμα κλπ.
Πέρυσι ήταν κι ο Βο τέτοια μέρα στο σπίτι του Νότη.
Τότε δεν την ήξερε κανείς την Σάλτη, ούτε την θυμάται κανείς. Εννοώ γιατί δεν έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια που υποτίθεται έχει κάνει μία καριέρα και μπορεί να μπει ως τρίτο όνομα πίσω από μία δυνατή συνεργασία. Οπως θα είναι με Κουρκούλη-Κιάμο. Π.χ. και πριν 7 χρόνια ειχε συνεργαστεί με Αμαρυλλίς, αλλά άλλο όνομα τότε η Αμαρυλλίς άλλο τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Φεβ 27, 2017 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

takis13 έγραψε:Τα τραγουδια του κ. Μαυρακη, λυπαμαι, αλλα δεν ειναι καλα. Ειχε δικιο ο Νοτης που τα απερριψε. Δηλαδη αυτες ειναι οι τραγουδαρες που ελεγες; Ετσι ειναι κι εκεινα του Γιατρα που συμφωνα με πληροφοριες ειναι κομματαρες...; Τι να πω...
Του Μουκιδη ειναι απο το 2015. Ουτε αυτο μου αρεσει..
Βαλε το επομενο. Να δουμε ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο.
Σου πε κανενας οτι σε βάλαμε κριτή τραγουδιων;;;
Και για ποιο μαρτύριο μιλας ;;
Μην ακους ,
Αν εχεις κατι καλυτερο να γράψεις γραψε αλλιως σταματάς τα χαζά σχολια σου
Ενημέρωση κάνουμε
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ενημέρωση? Ποστάρεις ένα τραγούδι του Μουκίδη προ διετίας και γράφεις "Το ένα από τα 7;;;;" με ερωτηματικά? Ξέρεις ή εικασίες κάνεις? Είπε κριτή των πάντων αυτός που έχει μηδενίσει τον Νότη σε όλες τις κινήσεις του (συνεργασίες, συναυλίες, δίσκους, συνεντεύξεις) και τον Βλάχο (για ηχογραφήσεις). Καλό! :tourta:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Φεβ 27, 2017 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Μια ερωτηση, αν επιτρεπεται..
Σου αρεσουν τα τραγουδια που ανεβασες; Ετσι για να καταλαβω σε ποια βαση συζηταμε τον τελευταιο καιρο και αν οντως το Εγω και Η μοναξια μου ειναι τραγουδακι της στιγμης...
Billbill

Scorpion86 έγραψε:Ενημέρωση? Ποστάρεις ένα τραγούδι του Μουκίδη προ διετίας και γράφεις "Το ένα από τα 7;;;;" με ερωτηματικά? Ξέρεις ή εικασίες κάνεις? Είπε κριτή των πάντων αυτός που έχει μηδενίσει τον Νότη σε όλες τις κινήσεις του (συνεργασίες, συναυλίες, δίσκους, συνεντεύξεις) και τον Βλάχο (για ηχογραφήσεις). Καλό! :tourta:
Καλα εσυ εισαι αλλουνου παπά ευαγγέλιο , τόσοι και τόσοι εχουν σταματήσει να σχολιάζουν εξαιτίας σου ,
Εδω υπαρχει διαχειριστής που αν θελει μπορεί να απαντήσει η ιδια αν αυτα που γράφονται ειναι προσβλητικά για παραδειγμα η οτιδηποτε αλλο,
Και το τερμα το ραδιο ηταν τραγουδι διετίας αλλα ο Νότης το πηρε δεν είδα να πειτε τιποτα
Αυτο το τραγουδι του μουκιδη ειναι στα προς επιλογην και υπαρχει περιπτωση να το βαλει στον δίσκο
Σε κάλυψα ;;;
Οσων αφορά τον εκμηδενισμό που μου προσάπτεις ναι ρε μακακα ο βλάχος τον εχει ρίξει πολυ τον νοτη και δεν κανει γι αυτον
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Billbill έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ενημέρωση? Ποστάρεις ένα τραγούδι του Μουκίδη προ διετίας και γράφεις "Το ένα από τα 7;;;;" με ερωτηματικά? Ξέρεις ή εικασίες κάνεις? Είπε κριτή των πάντων αυτός που έχει μηδενίσει τον Νότη σε όλες τις κινήσεις του (συνεργασίες, συναυλίες, δίσκους, συνεντεύξεις) και τον Βλάχο (για ηχογραφήσεις). Καλό! :tourta:
Καλα εσυ εισαι αλλουνου παπά ευαγγέλιο , τόσοι και τόσοι εχουν σταματήσει να σχολιάζουν εξαιτίας σου ,
Εδω υπαρχει διαχειριστής που αν θελει μπορεί να απαντήσει η ιδια αν αυτα που γράφονται ειναι προσβλητικά για παραδειγμα η οτιδηποτε αλλο,
Και το τερμα το ραδιο ηταν τραγουδι διετίας αλλα ο Νότης το πηρε δεν είδα να πειτε τιποτα
Αυτο το τραγουδι του μουκιδη ειναι στα προς επιλογην και υπαρχει περιπτωση να το βαλει στον δίσκο
Σε κάλυψα ;;;
Οσων αφορά τον εκμηδενισμό που μου προσάπτεις ναι ρε μακακα ο βλάχος τον εχει ρίξει πολυ τον νοτη και δεν κανει γι αυτον
"Ο Βλάχος δεν κάνει ούτε για την στάνη" έγραψες χθες. Προσβλητικό δεν είναι?
Όπως και να 'χει, έχεις κουράσει με αυτό το θέμα. Πραγματικά έχεις κουράσει και δεν το καταλαβαίνεις. Μας αραδιάζεις 10 τραγούδια που απορρίφθηκαν προ ετών και άλλα που έχουν γραφτεί πριν χρόνια και εικάζεις ότι αυτά μπορεί να τα πει ο Νότης. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Όσο για το ποιος έχει σταματήσει να σχολιάζει εξαιτίας μου, προχώρα σε λεπτομέρειες, μην αφήνεις υπόνοιες, αν ξέρεις κάτι πες το με στοιχεία και αν όντως ισχύει θα ζητήσω συγγνώμη από όποιον/όποιους θίκτηκαν και θα αποχωρήσω, προκειμένου να μην κάνω ζημιά στο φόρουμ, απωθώντας τον οποιονδήποτε λόγω της παρουσίας μου. Το φόρουμ και η αγάπη για τον καλλιτέχνη πάνω από το "Εγώ" του καθενός.
Billbill

Να σου πω σκορπιε εγω δεν μπήκα εδω μεσα για να το παίξω καποιος αλλα για να πω τους προβληματισμούς μου και για να μοιραστώ μαζι σας καποια πράγματα ,
Δεν θα το συνεχίσω αλλο
Οσων αφορά τον βλάχο οσοι πιστεύουν τ αντίθετα απ αυτα που λεω να το πουν
Απο την στιγμή που βλέπω οτι ο καλλιτέχνης που για μένα ειναι η ομαδα ας το πουμε που υποστηρίζω " χαντακωνεται " οφείλω να το διατυμπανισω έως ότου αυτο αλλάξει , τουλαχιστον εγω απο κοντα προσπάθησα να δώσω στον νοτη να καταλάβει οτι " ρίχνεται "
Τελος παντων ανέβασα καποια τραγουδια που απορρίφθηκαν , που το κακό ;;;
Σιγουρα υπάρχουν άτομα που γουστάρουν να μπαίνουν σε διαδικασίες που μπαινει ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης δηλαδη της απόρριψης η μη τραγουδιων
Τοσο απλα τα πράγματα
Με ειδες εμενα να σχολιάσω τις φωτογραφιες που ανέβασες ;;; Απο την ημερα σημερα ;;; Η να πω για την Σάλτη λες και με νοιάζει η Σάλτη και η καθε Σάλτη η ποια θα Παει στο σαρβαιβορ ;;
Οχι δεν το έκανα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όταν θα γράφεις κάτι θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Περιμένω λοιπόν να μου γράψεις ποιοι δυσαρεστήθηκαν από την συμπεριφορά μου σε βαθμό να μην σχολιάζουν. Εκτός κι αν απλά πετάς κάτι έτσι γιατί δεν έχεις κάποιο επιχείρημα επί της ουσίας της ένστασης του καθενος σε αυτά που ποστάρεις. Τώρα μην με κάνεις να ψάξω τις φορές που έκανες κριτική σε κάτι που πόσταρα, οπότε άσε τις υποδείξεις. Αλλά εσένα σου αρέσει να ασκείς κριτική στους πάντες, όμως όταν την δέχεσαι αντιδράς. Τέσπα, περιμένω να μου πεις στοιχεία για τα όσα μου καταλόγισες πιο πάνω περί απώθησης μελών εδώ μέσα. Στειλε το σαν προσωπικο μηνυμα αν δεν θες να πεις δημοσίως ποιοι θίκτηκαν (αν όντως θίκτηκαν). Αλλιώς δεν αξίζει καν να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου διότι θα είσαι ένας ακόμα φθηνός συκκοφάντης με εμμονικό σύνδρομο περι Βλάχου. Επίσης, απάντησε μας γιατί μας ποστάρεις τραγούδια που απέρριψε ο Νότης. Θες να πεις κάτι πες το ξεκάθαρα και όχι με έμμεσο τρόπο. Για τον Βλάχο μας τα πες και μας τα ξαναπες. Κούρασες. Αυτό σου έγραψα.
Billbill

Ενας απλός συκοφάντης με σύνδρομο εμμονικο κατα του βλαχου
Συγχαρητηρια , εσυ τα αυτιά σου προφανώς τα χεις κλειστά και δεν ακους τι γινεται
Λες και ειμαι ο μονος που ακουω τι γινεται στις ηχογραφησεις
Επειδη λες μακακιες ποιος μου λεει έμενα οτι εσυ δεν εισαι φίλος του βλαχου και τον υπερασπίζεσαι ( ορίστε την ειπα και γω την μακακια μου, με ρίξες στο επίπεδο σου
Οσων αφορά για το ποιοι σταμάτησαν να σχολιάζουν λογω της εριστικης και ταυτόχρονα ειρηνικής συμπεριφοράς σου ψάξε και βρες τους μονος σου
Εχεις κουράσει και δεν λες να καταλάβεις οτι εισαι εριστικός επιθετικός και ειρωνικός
Κανε δουλεια σου και θα κάνουμε και μεις την δικιά μας
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτά που γράφεις εσύ εδώ και κάποιους μήνες απ' όταν μπήκες στο φόρουμ τα έχω γράψει πριν δύο χρόνια. Και τα είχα ξαναγράψει πρόσφατα. Ωστόσο, δεν θα ζω και θα αναπνέω για να τον κράζω μέρα παρα μέρα όπως εσύ. Γι αυτό σε λέω εμμονικό. Δεν λέω ότι διαφωνώ, αλλά η επανάληψη της επανάληψης πως βοηθά; Αυτός ειναι ο Βλάχος , καλώς ή κακώς τον εμπιστεύεται τυφλά ο Νότης. Οπότε ο λόγος μας περισσεύει.

Για το δεύτερο σκέλος του μηνύματος σου επειδή είσαι συκκοφάντης τελικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Είπες κάτι δεν μπορείς να το στηρίξεις. Ένας ακόμα. Την λάσπη στον ανεμιστήρια να πετάμε κι όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παιδιά ας πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που ο Καρράς θα κάνει 3-4 εμφανίσεις σε εξωτερικό με Χολίδη, αντίστοιχα ο Νότης θα κάνει 2 εμφανίσεις στην Κύπρο, διήμερο (π.χ. Παρασκευή-Σαββάτο), όπως είχε κάνει το 2011 στις "Αναδρομές" στην Κρήτη. Δεν έχουν πέσει υπογραφές ακόμα αλλά κατά 99% θα γίνουν μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Είναι γνωστό και το μαγαζί. Μεγάλο μαγαζί.
Αυτό είναι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Pavilion Λευκωσιας
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Pavilion Λευκωσιας
2.500-3.000 xωράει. Το μαγαζί το έχει ανακοινώσει και στην σελίδα του, απ' ότι είδα.
Καλό είναι να αναγνωρίσουμε στον Νότη ότι φέτος τον χειμώνα θα "τρέξει" αρκετά χιλιόμετρα μουσικά. 5 μήνες στο Teatro, εν συνεχεία εμφανίσεις στην Κύπρο, στο καπάκι ενάμιση με δύο μήνες στην Πύλη Αξιού, μετά περιοδεία σε Αμερική-Καναδά. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει, γιατί προτάσεις έχει αρκετές από εξωτερικό κι Ελλάδα. Φέτος, πολύ γεμάτη η χρονιά, ο κοινωνικός δίσκος για κοινωνικό δίσκο τα πήγε εξαιρετικά και ακολουθεί το "βαρύ όπλο" δηλαδή ο ερωτικός δίσκος. Μακάρι να έχει 2-3 διαμάντια που θα μείνουν για χρόνια στο κοινό.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Τηλεφωνησε καποιος φιλος στο Παβιλιον για πληροφοριες και του ειπαν οτι θα ειναι μονο μια εμφανιση το Σαββατο 8 Απριλιου..
Η ζητηση θα ναι μεγαλη..1 νυχτα δεν θα μας χωρεσει ολους
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Τηλεφωνησε καποιος φιλος στο Παβιλιον για πληροφοριες και του ειπαν οτι θα ειναι μονο μια εμφανιση το Σαββατο 8 Απριλιου..
Η ζητηση θα ναι μεγαλη..1 νυχτα δεν θα μας χωρεσει ολους
Mπα. Δύο βραδιές. Απλά δεν ανοίγονται πολύ για να δουν πως θα πάνε οι κρατήσεις. Μόλις πάει για sold out το Σαββάτο θα ανακοινώσουν και 2η μέρα. Από τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει σήμερα ειναι ήδη το 50% πληρότητας. 3.000 θεσεις ειναι λιγες για τις απαιτησεις της Κύπρου. Θα ξέρω περισσότερα επί του θεματος μεσα στην εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Άσχετο αλλά το Έχει να κάνει που ψιλοακούστηκε ένα μήνα έφτασε τα 3 μύρια σε προβολές.Ναι ξέρω τις έχουμε γραμμένες τις προβολές απλά για αδιάφορο και ξεχασμένο ακόμα και από Νοτικούς δεν το λες και άσχημα.Τι σου είναι τελικά έστω και η ελάχιστη προβολή...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση