Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giannis21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHART TΗΣ IFPI..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μία εμφάνιση στην Κύπρο με τα τωρινά δεδομένα.
Εικόνα
https://www.facebook.com/PavilionHall/p ... =3&theater
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Ο Λεμπιδάκης έγραψε για 2 εβδομάδες ακόμη άρα λογικά είναι σίγουρο για 11 Μαρτίου το φινάλε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Καποιες πληροφοριες που ηρθαν στα αυτια μου για τις τιμες του Pavilion ειναι
100 μπροστινο διαζωμα- κεντρο (το ατομο)
80 μπροστινο διαζωμα -πλαγια (το ατομο)
70 δευτερο διαζωμα (το ατομο)
60 τριτο διαζωμα (το ατομο)
για μπαρ-εξωστη δεν γνωριζω ακομη
Θα παρω αυριο τηλεφωνο να το επιβαιβαιωσω και εγω
Τσουχτερες τιμες αν ισχυουν!!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Ο Λεμπιδάκης έγραψε για 2 εβδομάδες ακόμη άρα λογικά είναι σίγουρο για 11 Μαρτίου το φινάλε;
Ναι, ναι. Και στην Θεσσαλονίκη τελικά θα ανέβουν για 4 διήμερα με προοπτική την 5η εβδομάδα να γινει μια ακομα εμφανιση το Σαββατο για φινάλε. Λόγω των συναυλιων σε Αμερική-Καναδά είπε οχι στο να πάνε μεχρι 3 Ιουνιου.
Υ.Γ.: Οπως έγραψα πιο πάνω, με τα τωρινά δεδομένα ανακοινώθηκε μία εμφάνιση στην Κύπρο, όμως ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί θέλει δύο εμφανίσεις, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει διήμερο, π.χ. Παρασκευή-Σαββάτο. Περίπου 3.000 στο maximum παίρνει το μαγαζί και είναι μικρός αριθμός για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Κύπρου.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

με τετοιες τιμες ??εισαι σιγουρος?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

griniaris έγραψε:με τετοιες τιμες ??εισαι σιγουρος?
Απ' ότι έμαθα φημίζεται για τις αλμυρές τιμές αυτό το μαγαζί. Αν και ας περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι τελικά οι τιμές.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

βεβαια θα μου πεις εχουν λεφτα εκει..πιο πολλα απο μας σιγουρα.. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τελικα θα βγαλει την σεζον χωρις συνεντευξη, εστω στο ραδιοφωνο? Μην παει παλι στο Ολα, ελεος φτανει. :thumbdown:
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

SFAKattack10 έγραψε:Τελικα θα βγαλει την σεζον χωρις συνεντευξη, εστω στο ραδιοφωνο? Μην παει παλι στο Ολα, ελεος φτανει. :thumbdown:
προσωπικα πιστευω πως το καλυτερο που θα μπορούσε να γίνει στο επικοινωνιακό κομμάτι θα ηταν να παει το σχήμα σε μια εκπομπή σαν το στην υγεια μας η στην αντίστοιχη του χαρδαβελλα , με καλεσμένους μουσικοσυνθέτες κτλ
Ολα τ αλλα με θεμους φουρφιωτηδες χιους τηνους και σου πα μου πες θα ναι μια επανάληψη των κακών συνεντεύξεων που κούρασαν τα τελευταια χρονια ( κόμματα διαφθορά αν θα πήγαινες κριτής, και αλλα πολλα μη ουσιώδες
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

εγω παλι δεν θελω να παει πουθενα. στον χαρδαβελα πανε τραγουδιστες απο μαζωνακη και κατω. δεν χωραει ο νοτης σε αυτην την μικρη εκπομπη για να αναδειξει αυτο που κανει και το στην υγεια μας πλεον εχει γινει το πιο γραφικο με μονιμους προσκεκλυμενους. ασε που εχουν υπαρξει τιμητικα προσωπα απο τον μαστορα μεχρι τον μουζουρακη και τον καθε τυχαρπαστο. μην ξεχναμε οτι σε αυτες τις εκπομπες οι προσκλεκλυμενοι δεν τραγουδανε μονο αλλα μιλανε κιολας... (ο νοων νοειτω) ας κανει μια μινι συνεντευξη σε δικο του χωρο κι αυτο ηταν. ουτε καν σε στουντιο εκπομπης. ο νοτης οταν δεν μιλαει κανει καλυτερες σεζον απ οταν μιλαει. επισης θεωρω οτι ο νοτης δεν θα μπορεσει να ξεδιπλωσει ολο αυτο που εχει σε τετοιες εκπομπες. ολο το μεγαλειο του ειναι οταν ειναι επι σκηνης. οσο πιο μακρια απο συνεντευξεις για να παψει επιτελους να υπαρχει και αυτη η κακη αισθηση που εχει δημιουργηθει σε πολλους με τον νοτη γιατι τον αδικει. οι συνεντευξεις τα τελευταια χρονια μονο κακο του καναν παρα καλο.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Τελικά αυτες ειναι τιμες.Το επιβεβαίωσα πριν λιγο.
Στο 1-2 διαζωμα απο 70-100 το ατομο και θα ειναι καναπεδες (μεχρι 10 ατομα) με premium ποτα
Στο 3 διαζωμα 60 ευρο οπου θα ειναι τραπεζακια (καθε 4 ατομα ουισκι η βοτκα)
Εξωστη 50 ευρο (καθε 4 ατομα ουισκι η βοτκα)
Μπαρ 30 ευρο με ενα ποτο

Επίσης ρωτησα την κοπελα αν θα ειναι για 2 νυχτες και μου ειπε προς το παρον ειναι για το Σαββατο 8 Απριλιου
Αν αλλαξει τιποτα θα γινει η σχετικη ενημερωση
Της ειπα πως ο κοσμος θα ειναι πολυ περισσοτερος απο οτι φανταζεσται και σιγουρα θα υπαρξει και δευτερη νυχτα :wave:
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Παιδιά μια ερωτηση παρακαλω:
Το 2004-5 αν θυμαμαι καλα ο Νότης εμφανιζόταν με την Πιερίδη στην πρωτη του χρονια στο εναστρον
Τοτε ειχε γίνει τηλεοπτική κάλυψη του προγράμματος και το ειχε δειξει το μεγκα αν δεν κανω λαθος και ειχε προβληθεί την ανάσταση
Και μπαίνω στο θεμα , η φωνη του εκει ακουγεται καπως αλλοιωμενη και δεν ειναι αυτο που λεμε ουαου Νότης φωνάρα
Γνωρίζει καποιος τι ειχε παιχτεί;;;;η ηταν μονο λογο κακής τηλεοπτικής κάλυψης ηχογραφησης ;;;
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Ειχε αναλαβει ηχοληπτης στο mega, εκτακτως, ο κ. Βλαχος. Περισσοτερες λεπτομερειες δεν γνωριζω, λογω επειδη αφου ανορθογραφια στο κοκκινο.....
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Billbill έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση παρακαλω:
Το 2004-5 αν θυμαμαι καλα ο Νότης εμφανιζόταν με την Πιερίδη στην πρωτη του χρονια στο εναστρον
Τοτε ειχε γίνει τηλεοπτική κάλυψη του προγράμματος και το ειχε δειξει το μεγκα αν δεν κανω λαθος και ειχε προβληθεί την ανάσταση
Και μπαίνω στο θεμα , η φωνη του εκει ακουγεται καπως αλλοιωμενη και δεν ειναι αυτο που λεμε ουαου Νότης φωνάρα
Γνωρίζει καποιος τι ειχε παιχτεί;;;;η ηταν μονο λογο κακής τηλεοπτικής κάλυψης ηχογραφησης ;;;
Έχω την εντύπωση ότι έγινε επιτηδευμένα η αλλοίωση στον ήχο για να αποφευχθεί αυτό που είχε γίνει παλαιότερα όπως το 98' με την μαγνητοσκόπηση στο Rex που κυκλοφόρησε πειρατικό live. Κακώς για μένα γιατί δεν αντιπροσωπεύει αυτό που ακούς στο εκάστοτε μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πουθενά δεν αναφέρουν για το cd στην έκδοση της Κυριακής.
http://www.protothema.gr/greece/article ... tis-porse/
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Scorpion86 έγραψε:Πουθενά δεν αναφέρουν για το cd στην έκδοση της Κυριακής.
http://www.protothema.gr/greece/article ... tis-porse/
Αφου ο δισκος παει καλα, ελπιζω να μετατεθηκε η κυκλοφορια του μεσω της εφημεριδας, για τις επομενες εβδομαδες...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Τελικά αυτες ειναι τιμες.Το επιβεβαίωσα πριν λιγο.
Στο 1-2 διαζωμα απο 70-100 το ατομο και θα ειναι καναπεδες (μεχρι 10 ατομα) με premium ποτα
Στο 3 διαζωμα 60 ευρο οπου θα ειναι τραπεζακια (καθε 4 ατομα ουισκι η βοτκα)
Εξωστη 50 ευρο (καθε 4 ατομα ουισκι η βοτκα)
Μπαρ 30 ευρο με ενα ποτο

Επίσης ρωτησα την κοπελα αν θα ειναι για 2 νυχτες και μου ειπε προς το παρον ειναι για το Σαββατο 8 Απριλιου
Αν αλλαξει τιποτα θα γινει η σχετικη ενημερωση
Της ειπα πως ο κοσμος θα ειναι πολυ περισσοτερος απο οτι φανταζεσται και σιγουρα θα υπαρξει και δευτερη νυχτα :wave:
Kατα τα άλλα ο...Ρέμος είναι ελίτ. Α ρε Νότη πως σε χάλασαν έτσι στις τιμές. Εκτός πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Kατα τα άλλα ο...Ρέμος είναι ελίτ. Α ρε Νότη πως σε χάλασαν έτσι στις τιμές. Εκτός πραγματικότητας.
Δυστυχως φίλε Scorpion εδω στην Κυπρο υπαρχει αρκετη εκμεταλλευση των νυχτερινων μαγαζιων οταν φερουν καποιο γνωστο τραγουδιστη..
Σου πινουνε το αιμα με τις τιμες...
Στην Ελλαδα χρεωνουνε φιαλη...εδω κεφάλι
Δεν ειναι τυχαιο που ο Οικονομοπουλος,Ρεμος,Θεοδωρίδου,ερχονται στο ιδιο μαγαζι με τις ιδιες τιμες..και να φανταστεις κοροιδευεα αυτους που τα δινουν :tourta:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Πέμ Μαρ 02, 2017 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Δυστυχως φίλε Scorpion εδω στην Κυπρο υπαρχει αρκετη εκμεταλλευση των νυχτερινων μαγαζιων οταν φερουν καποιο γνωστο τραγουδιστη..
Σου πινουνε το αιμα με τις τιμες...
Στην Ελλαδα χρεωνουνε φιαλη...εδω κέφαλι
Δεν ειναι τυχαιο που ο Οικονομοπουλος,Ρεμος,Θεοδωρίδου πηγαινοερχονται στο ιδιο μαγαζι με τις ιδιες τιμες
Είναι και το κασέ. Εμαθα πόσα θα πάρει και μου έφυγε το μυαλό. Τα ίδια που πήρε για την συναυλία πέρσι που έγινε μπροστά σε 8-9000 θα τα πάρει για μία βραδιά στην Λευκωσία μπροστά σε 2000.
Απάντηση