Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Βαρεμάρα ο δίσκος με το Φοίβο στο θέμα της προώθησης.Επαναπαύτηκαν στο ότι ήταν Νο1 για πολλές εβδομάδες,ακόμα και πρόσφατα.Κρίμα γιατί με εξαίρεση το Φωταγωγό τα άλλα κομμάτια άξιζαν πολύ.
emena m'arese san diskos k anebase merika skalopatia k ton ploutarxo giati eixe kairo na bgalei oloklhrwmeno wraio disko alla k to foibo pou eixe kairo na grapsei oloklhro disko se kallitexnh..
apo kei k pera gia to 8ema prow8hshs ti na pw..egw ton eliwsa k xarhka pou bghke aytos o diskos..!
Που τον ανέβασε ακριβώς εγώ πάλι χαμπάρι δεν πήρα, έβγαλε δεν έβγαλε δίσκο με φοίβο απαρατήρητος πέρασε , αυτό το τραγούδι θα το ακούσω πάντως γιατί ο Γαβριηλίδης μ΄αρέσει πως γράφει σε Ρέμο και θέλω να δω συνδυασμό με Πλούταρχο!
fylakas_aggelos έγραψε:Βαρεμάρα ο δίσκος με το Φοίβο στο θέμα της προώθησης.Επαναπαύτηκαν στο ότι ήταν Νο1 για πολλές εβδομάδες,ακόμα και πρόσφατα.Κρίμα γιατί με εξαίρεση το Φωταγωγό τα άλλα κομμάτια άξιζαν πολύ.
Νομίζω πως τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι σχεδόν τακτική του Πλούταρχου να μη προμοτάρει στη πορεία κομμάτια.
Ότι κάνει... το κάνει στην αρχή και μετά επαναπαύεται. Δεν έγινε μόνο στο τελευταίο δίσκο αυτό... δεν θυμάμαι εκτός από 1-2 singles στους δίσκους τους από το 2007 και μετά.
Σήμερα στη 13:00 αποκλειστικά στην εκπομπή THE RIDE HOME με τον Anthony 642 : Ο Γιάννης Πλούταρχος! Θα μιλήσει με τον Αντώνη για την νέα του δισκογραφική δουλειά και φυσικα για το νεο του τραγούδι ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ που ακουτε αποκλειστικά στο ANT1 RADIO 102,7 103,7!
Ήταν στο στούντιο,ηχογραφεί συνεχώς.Πιστεύει πως θα είναι έτοιμο νέο άλμπουμ για να κυκλοφορήσει λίγο πριν το Πάσχα.
Το κομμάτι με τον Γαβριηλίδη τον ενθουσίασε και αποφάσισε αυθόρμητα να κυκλοφορήσει αμέσως.
Είπε πως θα μπορούσε να το καθυστερήσει λίγο γιατί σκίζει το κομμάτι με τους Kings.
Eίχε μεγάλες επιφυλάξεις για το ντουέτο με τους Kings αλλά τελικά χαίρεται που το έκανε.
Ανέφερε πως πάντα έκανε επιτυχίες με άγνωστους δημιουργούς και δεν είχε ανάγκη δυνατά ονόματα.Του έφτιαξαν την καριέρα-δισκογραφία τα νέα παιδιά.
Θα ήθελε όμως να είχε κάνει μια ολοκληρωμένη δουλειά με τον Αντώνη Βαρδή.Χαίρεται πάντως που πρόλαβε τουλάχιστον να πει 3 δικά του τραγούδια.
Σκίζουν με την Πέγκυ στο Ποσειδώνιο και σύντομα θα πάει και στην Κύπρο για μια εμφάνιση.
Eagle8 έγραψε:Μια απο τα ιδια...κριμα, περιμενα κατι σαφως καλυτερο.
Χαθηκε ετσι το εξαιρετικο "δεν εχει νοημα"
Όντως το "δεν έχει νόημα" κακώς δεν το προώθησαν!
Πιστευω πως τον απασχολεί περισσότερο να μεγαλώσει ποσοτικά την δισκογραφία του και λιγότερο να περάσει τραγούδια.
Eagle8 έγραψε:Μια απο τα ιδια...κριμα, περιμενα κατι σαφως καλυτερο.
Χαθηκε ετσι το εξαιρετικο "δεν εχει νοημα"
Όντως το "δεν έχει νόημα" κακώς δεν το προώθησαν!
Πιστευω πως τον απασχολεί περισσότερο να μεγαλώσει ποσοτικά την δισκογραφία του και λιγότερο να περάσει τραγούδια.
Αυτο εχω καταλαβει κι εγω. Ο Πλουταρχος ανηκει στους τραγουδιστες που θελει καθε χρονο να βγαζει δισκο χωρις να εχει παντα αρτιο αποτελεσμα.
Το νεο τραγουδι ειναι ενα απλο τραγουδακι της σειρας οχι κατι ιδιαιτερο.
Την περίοδο που ξεκίνησε τις εμφανίσεις θα μπορούσε άνετα να προωθήσει το "Φονιάς", θα έκανε χαμό!
Ωστόσο και το "Φωταγωγός" άξιζε να βγει... να έχει κάτι διαφορετικό.
κρίμα... κρίμα... παλιά έκανε καλύτερες κινήσεις. Απορώ γιατί συνεργάστηκε με τον Φοίβο? για να έχει απλά στο βιογραφικό του τη συνεργασία???