Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα χθες βράδυ.Το φαν κλαμπ του Καρρά μου φάνηκε πιο οργανωμένο είχε πανό,πυρσούς,κλπ αλλά και στο Νότη χαμός έγινε.Το κράτησε μέχρι τις 6 καθώς έκανε αρκετά μεγάλο χορευτικό πρόγραμμα.Κοινή εμφάνιση δεν είχαν.Είπε τα εξής:προξενιό,γύφτισσα μέρα,δίνει τα φιλιά,παράλληλα,άκου βρε φίλε,μετανιώνω,δώσε ένα τέλος,ένα τσιγγανάκι είπε,νταβατζής,για σένανε φοβάμαι,αν θα σε χάσω,δεν σε χρειάζομαι,φως μου,μη με ρωτάτε,μα εγώ είμαι έλληνας,η μπαλάντα του κυρ μέντιου,why,πέτα ψηλά,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,παπαρούνα,μια ματιά σου μόνο φτάνει,και χριστός και αλήτης,θέλω να την κάνω,να χαρείς,φεγγαράκι,μαύρα μάτια,σ αναζητώ,δεν έχει μάθει ν αγαπάει,γενέθλια,αετός,μήπως είμαι τρελός,χάρε να ήσουν άνθρωπος,δάνειο ζωής,μα εσύ με καις,οι σκιές,μεσόγειος,δυο βοριάδες,ποιος το είπε για τους μάγκες,βρέχει φωτιά στη στράτα μου,κι εσύ κι εσύ,ο στράτος,ενα με τη νύχτα,θέλω να σε ξαναδώ,χαράματα,σώμα μου,εγώ τραγούδαγα και έκλεισε με το δώσε ένα τέλος και όχι με θαλασσογραφία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosp την Παρ Μαρ 17, 2017 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά ναι μάλλον δεν γνωρίζει τη σημασία της λέξης.
Πάντως ωραίο το κλείσιμο με τα Πάθη. Σα να τον ακούς στο δίσκο είναι. Αντιθέτως η Γραβάτα δεν μου φαίνεται ότι κάνει και ιδιαίτερο γκελ.
Πολύ σημαντικό ότι επαναφέρει κομμάτια όπως τις Σκιές, το Δάνειο ζωής, Μεσόγειος, Μα εσύ με καις κλπ. Αν έβγαζε και το στάνταρ δεκάλεπτο Why-Πέτα ψηλά κι έβαζε τρεις μπαλάντες ακόμα θα ήταν πολύ καλό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μεγάλος ενθουσιασμός στις αναρτήσεις του facebook από τους Θεσσαλονικείς, για τη συνεργασία που θα μεταφερθεί στην Πύλη. Βλέπω να αποδεικνύονται λίγες οι 8 εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, αλλά έτσι όπως τα κανόνισαν με τις συναυλίες τον Ιούνιο σε Αμερική και Καναδά δεν υπάρχει περιθώριο για περισσότερο διάστημα. Αντε να πάρουν παράταση για ένα ακόμα διήμερο, δηλαδή μέχρι 19-20 Μαΐου. Γεμάτη χρονιά η φετινή. Από τις πιο ενεργές του Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

H Πύλη Αξιού παίρνει και 2.500 στην ανάγκη. Μια χαρά είναι τα 4 διήμερα.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

nikosp έγραψε:Πολύ ωραία ατμόσφαιρα χθες βράδυ.Το φαν κλαμπ του Καρρά μου φάνηκε πιο οργανωμένο είχε πανό,πυρσούς,κλπ αλλά και στο Νότη χαμός έγινε.Το κράτησε μέχρι τις 6 καθώς έκανε αρκετά μεγάλο χορευτικό πρόγραμμα.Κοινή εμφάνιση δεν είχαν.Είπε τα εξής:προξενιό,γύφτισσα μέρα,δίνει τα φιλιά,παράλληλα,άκου βρε φίλε,μετανιώνω,δώσε ένα τέλος,ένα τσιγγανάκι είπε,νταβατζής,για σένανε φοβάμαι,αν θα σε χάσω,δεν σε χρειάζομαι,φως μου,μη με ρωτάτε,μα εγώ είμαι έλληνας,η μπαλάντα του κυρ μέντιου,why,πέτα ψηλά,λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,παπαρούνα,μια ματιά σου μόνο φτάνει,και χριστός και αλήτης,θέλω να την κάνω,να χαρείς,φεγγαράκι,μαύρα μάτια,σ αναζητώ,δεν έχει μάθει ν αγαπάει,γενέθλια,αετός,μήπως είμαι τρελός,χάρε να ήσουν άνθρωπος,δάνειο ζωής,μα εσύ με καις,οι σκιές,μεσόγειος,ποιος το είπε για τους μάγκες,βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ο στράτος,ενα με τη νύχτα,θέλω να σε ξαναδώ,χαράματα,σώμα μου,εγώ τραγούδαγα και έκλεισε με το δώσε ένα τέλος και όχι με θαλασσογραφία.
Συγκινητική η χτεσινή βραδιά και πολύ καλύτερη από την Παρασκευή. Το κλίμα μοναδικό, ψιλοστράβωσε με τις καραμούζες γιατί χάνει τον τόνο, αλλά δεν τον πτόησε καθόλου γιατί όλα ήταν εξαιρετικά.
Η συνέχεια 8 Απριλίου για όσους "τρελούς" θα πάμε Κύπρο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

takis13 έγραψε:Εθνικιστικο παραληρημα;;;
Πολιτικο παραληρημα;;;
Ξερει τι σημαινει η λεξη, ο τυπος που υποτιθεται ειναι και θαυμαστης;;;;

Μονο ντροπη...Τι αλλο να πεις.
Επιτηδες εβαλε το τιτλο για να μαζεψει καμια προβολη, παιδακι τι να πεις...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Mοναδικη βραδια για το Νοτη χθες τυπικο 1ο μερος απο τα καλυτερα κ μεγαλυτερα σε διαρκεια 2ο..Το γυρισε πολλες φορες το πραγμα απο χορευτικα σε ζεμπεκικα μετα σε ακουστικα προς το τελος κ αλλα ζεμπεκικα δε πιστευα στ αυτια μου σε καποια φαση.,..Κ η απηχηση του κοσμου εννοειται αναλογη αυτο για να βλεπει κ ο ιδιος οτι με απλες κινησεις μπορει να γκρεμιζει ενα μαγαζι...Φιλε εχεις ξεχασει κ αλλες εκπληξεις πχ δυο βοριαδες ή το σβηστε μου τα φωτα μολις συνελθω ισως θυμηθω και αλλα..
nikosp

bebest έγραψε:Mοναδικη βραδια για το Νοτη χθες τυπικο 1ο μερος απο τα καλυτερα κ μεγαλυτερα σε διαρκεια 2ο..Το γυρισε πολλες φορες το πραγμα απο χορευτικα σε ζεμπεκικα μετα σε ακουστικα προς το τελος κ αλλα ζεμπεκικα δε πιστευα στ αυτια μου σε καποια φαση.,..Κ η απηχηση του κοσμου εννοειται αναλογη αυτο για να βλεπει κ ο ιδιος οτι με απλες κινησεις μπορει να γκρεμιζει ενα μαγαζι...Φιλε εχεις ξεχασει κ αλλες εκπληξεις πχ δυο βοριαδες ή το σβηστε μου τα φωτα μολις συνελθω ισως θυμηθω και αλλα..
Ναι ισχύει τα ξέχασα αυτά.
Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι είχε θέμα ο ήχος και τα όργανα ήταν πιο δυνατά από τη φωνή του;
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αυτο με το πανο που καποιος αναφερε ποιο πανω για το φαν κλαμπ του Καρρα το ειχα κανει μονος μου μαζι με εναν φιλο μου στην πυλη αξιου το 2013! :lol: :lol: :lol: και πανω στην πιστα οχι κατω...και σκεφτομαι να το ξανακανω κ φετος... :lol: :lol: :lol:

Οσο για το δικο μας φαν κλαμπ...ειχαν παρει λαθος "Κανονακια" πεταγαν χαρτακια και οχι κορδελες για καλυτερη ατμοσφαιρα... :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
nikosp

Μάλλον μπαίνει και μας διαβάζει ο άρχοντας.Χθες έλεγα για αυτά τα τραγούδια και τα είπε.2 τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα του για μενα.
https://www.youtube.com/watch?v=tslMKG5ML64
https://www.youtube.com/watch?v=gw2hqkax8EE
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

nikosp έγραψε:
bebest έγραψε:Mοναδικη βραδια για το Νοτη χθες τυπικο 1ο μερος απο τα καλυτερα κ μεγαλυτερα σε διαρκεια 2ο..Το γυρισε πολλες φορες το πραγμα απο χορευτικα σε ζεμπεκικα μετα σε ακουστικα προς το τελος κ αλλα ζεμπεκικα δε πιστευα στ αυτια μου σε καποια φαση.,..Κ η απηχηση του κοσμου εννοειται αναλογη αυτο για να βλεπει κ ο ιδιος οτι με απλες κινησεις μπορει να γκρεμιζει ενα μαγαζι...Φιλε εχεις ξεχασει κ αλλες εκπληξεις πχ δυο βοριαδες ή το σβηστε μου τα φωτα μολις συνελθω ισως θυμηθω και αλλα..
Ναι ισχύει τα ξέχασα αυτά.
Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι είχε θέμα ο ήχος και τα όργανα ήταν πιο δυνατά από τη φωνή του;
Ειναι οντως προβλημα αυτο με τον ηχο, οτι συμβαινει στους δίσκους συμβαινει και Λαιβ, το εχω αναφέρει ξανα αυτο το προβλημα,
Τι να πω ανεξήγητο, στον καρρα η φωνη ειναι στο τερμα ενω στον νοτη σκεπάζεται
Απαραδεκτο
nikosp

Ήταν και ο Πανταζής χθες περίεργο που δεν του δωσε μικρόφωνο ο Καρράς.Τη στιγμή που τελείωνε ο Καρράς έφυγε.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

nikosp έγραψε:Ήταν και ο Πανταζής χθες περίεργο που δεν του δωσε μικρόφωνο ο Καρράς.Τη στιγμή που τελείωνε ο Καρράς έφυγε.
Ναι,ισχυει...και γω μολις τον ειδα θεωρησα οτι θα τον υποστουμε και αυτον οσο ο Καρρας θα πινει τα σφηνακια του.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεύτερη ή τρίτη φορα που πήγε φετος ο Λεπα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Μάλλον μπαίνει και μας διαβάζει ο άρχοντας.Χθες έλεγα για αυτά τα τραγούδια και τα είπε.2 τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα του για μενα.
https://www.youtube.com/watch?v=tslMKG5ML64
https://www.youtube.com/watch?v=gw2hqkax8EE
Καλά τι εκτελεσάρες έκανε. Τι τραγουδάρες και τα δυο. Αυτά τα τραγούδια είναι ο Νότης. Δεν πρέπει να λείπουν ποτέ όντως. Να παραμιλάνε 2000 από κάτω..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ο Πανταζής δεν έχει καλές σχέσεις με τον Καρρά; Αν θυμάμαι καλά του έχει γράψει και ένα τραγούδι το "Καρδιοπάθειες" και επίσης έχει παίξει και στο βίντεο κλιπ "Αγαπώ τα λάθος άτομα". Και ο Νότης είχε πει σε συνέντευξη πως είναι φίλοι με τον Πανταζή και ο Πανταζής είχε πει το ίδιο για τον Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
nikosp

Και η αποφώνηση
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Υπάρχει περίπτωση να βιντεοσκοπήθηκε ή να ηχογραφήθηκε η βραδιά;
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ήταν να ηχογραφηθεί το πρόγραμμα και από τις δύο μέρες και να γίνει επιλογή ποια κομμάτια θα μπουν! Όμως δεν ξέρω γιατί δεν έγινε τελικά, ενώ όλοι περίμεναν να έμπαινε η κινητή μονάδα εγγραφής του κ. Βλάχου.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:Ήταν να ηχογραφηθεί το πρόγραμμα και από τις δύο μέρες και να γίνει επιλογή ποια κομμάτια θα μπουν! Όμως δεν ξέρω γιατί δεν έγινε τελικά, ενώ όλοι περίμεναν να έμπαινε η κινητή μονάδα εγγραφής του κ. Βλάχου.
Πλάκα κάνεις έτσι; Κρίμα, έκανε πολύ καλό πρόγραμμα χθες.
Απάντηση