Γιάννης Πλούταρχος
Re: Γιάννης Πλούταρχος
Εγω να σου πω...εχω χορτασει με αυτη την μιζεριλα της heaven. Βγηκαν τα Χριστουγεννα νεος Ρεμος κ Νατασσα και ειναι μεσα στην μαυριλα κ την καταθλιψη. Και παλιοτερα εβγαιναν τραγουδια με κπ θλιψη αλλα ο πονος ηταν λυτρωτικος, τωρα ειναι τοσο "μαυρα" που σε καταπλακωνουν.Chronisgreek έγραψε:Πιστευω θελει κανενα χορευτικο για summer.. Στυλ θησαυρος,εισαι υπεροχη κ τετοια..τα αργα του τα χουμε χορτασει..
Ο Πλουταρχος με αυτο το τραγουδι γυρνα σε καταθλιπτικη ατμοσφαιρα κ ειναι κριμα εξω εχουμε ανοιξη μπαινουμε στο καλοκαιρι πια!
Λυπαμαι που για μια ακομα χρονια θα πρεπει ν ακουμε ευθυμα τραγουδια απο τραγουδιστες/στριες φωτοβολιδες κ αυτων των νεων της πανικ. Οι μεγαλοι σοβαρεψαν επικινδυνα!
Κανένα λάθος να βγάλουν το κομμάτι ενώ ακομα παίζει το "Όσο θα λείπεις" που σκίζει.
Το "Σταμάτησα σε σένα" παίζει μονο στον ρυθμό κ αυτό οχι συχνά.
Ούτε live το είπε που πιστεύω θα το λεγε υπέροχα γιατι του ταιριάζει ερμηνευτικά.
Εγώ δεν θέλω ανεβαστικο.Θελω καψούρα με μπουζούκι.
Λείπει πολύ το μπουζούκι από την ενορχήστρωση.
Το "Σταμάτησα σε σένα" παίζει μονο στον ρυθμό κ αυτό οχι συχνά.
Ούτε live το είπε που πιστεύω θα το λεγε υπέροχα γιατι του ταιριάζει ερμηνευτικά.
Εγώ δεν θέλω ανεβαστικο.Θελω καψούρα με μπουζούκι.
Λείπει πολύ το μπουζούκι από την ενορχήστρωση.
μεγαλη αποτυχια το "σταματησα σε σενα", ειδικα μετα από τα σουξέ του Φοίβου
Βαρετό κομμάτιtgoj18 έγραψε:μεγαλη αποτυχια το "σταματησα σε σενα", ειδικα μετα από τα σουξέ του Φοίβου
Τελικά το "Σταματησα σε σένα" το ακούτε πουθενά? εγώ δεν το 'χω πετύχει τις τελευταίες μέρες καθόλου
- fylakas_aggelos
Το album "Θέμα Χρόνου" με το Πρώτο Θέμα εκτάκτως το Σάββατο 29/04
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/
http://www.protothema.gr/culture/music/ ... sto-thema/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Χεβεν ξεπουλημα...
- fylakas_aggelos
Τουλάχιστον θα μπει σε πολλά σπίτια,αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το ακούσουν όλοι!Μόνο ο Φωταγωγός δεν άξιζε από αυτό το album,όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ και αξίζει να ακουστούν έστω και έτσι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
fylakas_aggelos έγραψε:Τουλάχιστον θα μπει σε πολλά σπίτια,αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το ακούσουν όλοι!Μόνο ο Φωταγωγός δεν άξιζε από αυτό το album,όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ και αξίζει να ακουστούν έστω και έτσι.
Ενώ εμένα αυτό που μ' άρεσε περισσότερο είναι ο Φωταγωγός!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- fylakas_aggelos
Τόσο καιρό έπαιζε μονο Ρυθμό..τωρα το έχω πετύχει και στον Δρομο..Eagle8 έγραψε:Τελικά το "Σταματησα σε σένα" το ακούτε πουθενά? εγώ δεν το 'χω πετύχει τις τελευταίες μέρες καθόλου
Μεγάλη φλόπα το τελευταίο του single.Βέβαια δεν προωθήθηκε καθόλου και παίζει ακόμη με το κομμάτι με τους Kings.
Το δυσάρεστο για μένα είναι πως δεν έχει φτάσει ούτε τις 500.000 προβολές το επίσημο audio video από την Heaven ενώ προηγήθηκαν κάποιες επιτυχίες.
Δηλαδή αυτοί που περίμεναν να βγάλει μπαλάντα η Άντζελα από την Heaven με τον Γαβριηλίδη και αυτόματα να κάνει εκατομμύρια views και ας έχει να κάνει επιτυχία 15 χρόνια καλύτερα να μην το θεωρούν και τόσο δεδομένο πια.
Το δυσάρεστο για μένα είναι πως δεν έχει φτάσει ούτε τις 500.000 προβολές το επίσημο audio video από την Heaven ενώ προηγήθηκαν κάποιες επιτυχίες.
Δηλαδή αυτοί που περίμεναν να βγάλει μπαλάντα η Άντζελα από την Heaven με τον Γαβριηλίδη και αυτόματα να κάνει εκατομμύρια views και ας έχει να κάνει επιτυχία 15 χρόνια καλύτερα να μην το θεωρούν και τόσο δεδομένο πια.
I like people too much or not at all.
-
Ασε γιαννης ξεροκεφαλος μου μοιαζει να μην εκμεταλλευτει την επιτυχια με φοιβο κ να τελειωσει την ερα..
Φιλε μου πολλες φορες εχει συμβει καλλιτεχνες που συνεργαδτηκαν με τον Φοιβο στον επομενο δισκο να τρωνε τα μουτρα τους (εξαιρεση ο Ρεμος στο μακρινο 1998 και ο Μαζω το 2009).
Παντως ο Γιαννης ειναι καλλιτεχναρα και θα βρει τα πατηματα του. Μονο που το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι αισχρο ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο.
Παντως ο Γιαννης ειναι καλλιτεχναρα και θα βρει τα πατηματα του. Μονο που το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι αισχρο ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο.
-
Ως συνηθως παλιοτερα, το επομενο αλμπουμ απο το φοιβο ακολουθουσε τη φορα που ειχε κ μετα "ετρωγαν τα μουτρα τους" οπως ειπες..
Εχεις δικιο!!! Θυμαμαι οτι ο Βασιλης Καρρας μετα το επιστρεψω του Φοιβου πηγε σφαιρα με το Γυρισε του Θεοφανους. Η η Ελλη οταν γυρισε sony μετα το sex platinum edition πηγε πολυ καλα με το λυπαμαι ειλικρινα.Chronisgreek έγραψε:Ως συνηθως παλιοτερα, το επομενο αλμπουμ απο το φοιβο ακολουθουσε τη φορα που ειχε κ μετα "ετρωγαν τα μουτρα τους" οπως ειπες..
Τελικα ο Φοιβος δινει μια προωθηση κ στην επομενη δουλεια...μετα βεβαια το 80 % χανεται
-
Πολλα παραδειγματα αντζελα με θεοφανους, κοκοτας με καρβελα κ μετα με θεοφανους...
Chronisgreek έγραψε:Πολλα παραδειγματα αντζελα με θεοφανους, κοκοτας με καρβελα κ μετα με θεοφανους...
Κάτι λένε για χειμώνα Πλούταρχος-Θεοδωριδου..
Κ μάλιστα με ντουετακι πριν την συνεργασία!!
Κ μάλιστα με ντουετακι πριν την συνεργασία!!