Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
σχετικα με τον δισκο η δικη μου αποψη, χωρις πληροφοριες αλλα μονον βλεποντας την τακτικη του νοτη ολα αυτα τα χρονια πιστευω πως ισως ο δισκος θα παει πριν την επομενη σεζον.
Σωστά, το έχουμε πει ξανά άλλωστε και με βάση όχι μόνο την τακτική του Νότη, αλλά την κοινή λογική. Ποιος ο λόγος να βγάλει δίσκο τώρα, ενώ θα εμφανιστεί ξανά (εκτός αν προκύψει κάτι άλλο) Νοέμβριο; Και σε κάθε περίπτωση δεν μας είχε πει κανείς ότι ο Νότης είναι στο στούντιο και τον ετοιμάζει πυρετωδώς. Μπορεί να προέκυψαν και νέα κομμάτια. Μήπως όμως έχει και κανά θέμα με την εταιρεία;sotirakos έγραψε:σχετικα με τον δισκο η δικη μου αποψη, χωρις πληροφοριες αλλα μονον βλεποντας την τακτικη του νοτη ολα αυτα τα χρονια πιστευω πως ισως ο δισκος θα παει πριν την επομενη σεζον.
Άσχετο, αλλά αυτό ισχύει; Είναι τόσοι; (όσοι θέλετε να γελάσετε βάλτε το στο 2:36)
Spoiler:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Όντως προέκυψαν καινούργια κομμάτια και από γνωστούς δημιουργούς (όπως ο Καρράς), γι' αυτό ίσως αποφάσισε να μην βιαστεί για τον δίσκο. Ολα θα φανούν εντός του επόμενου 20ημερου. Αν δεν υπάρξει το παραμικρό δεν νομίζω να βγάλει δίσκο.
Πόσο υπερβολικός πια αυτός ο Χαρούλης. Η Arena Armeec της Σόφιας έχει επίσημη χωρητικότητα 12.373 στο φουλ. Για την εμφάνιση του Καρρά είναι ανοικτό κάτι παραπάνω από το μισό γήπεδο (το 60-70% του γηπέδου), γιατί το υπόλοιπο δεν βλέπει λόγω της πίστας. Αντε να έχει 6-7.000 το πολύ 8.000. Αν εσάς σας φαίνονται παραπάνω πάω πάσο.
Ούτε καν τον αριθμό που είχε ο Νότης στην Λάρνακα δεν φτάνει για τον οποίο είχε γράψει και τότε υπερβολικά μεγάλύτερο αριθμό (είχε 9.000 και έγραψε 15.000 νομίζω). Ο Μαζωνάκης στο ίδιο γήπεδο παρότι είχε τοποθετήσει την εξέδρα κεντρικά διαγώνια, είχε 4-5.000 μέσα. Και δεν ήταν και τόσο χαλαρά στην αρένα. Απλά η υπερβολή ειναι στο αίμα κάποιων απλά για να έχουν κάτι να γράψουν. Εδώ γράφουν για 17.000 μέεσα και 6.000 απέξω.
Η δε διοργανωτρια ψάχνει εναγωνίως τρόπο να μπει στο βιβλίο Γκίνες οπότε δώσε χιλιάδες, τσάμπα είναι.

Πόσο υπερβολικός πια αυτός ο Χαρούλης. Η Arena Armeec της Σόφιας έχει επίσημη χωρητικότητα 12.373 στο φουλ. Για την εμφάνιση του Καρρά είναι ανοικτό κάτι παραπάνω από το μισό γήπεδο (το 60-70% του γηπέδου), γιατί το υπόλοιπο δεν βλέπει λόγω της πίστας. Αντε να έχει 6-7.000 το πολύ 8.000. Αν εσάς σας φαίνονται παραπάνω πάω πάσο.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αυτο το "οτι προεκυψαν νεα τραγουδια" για τον επικειμενο δισκο, προσωπικα, δεν το πολυκαταλαβαινω. Ειναι λογικο και εφ'οσον μετατιθεται χρονικα η κυκλοφορια ενος δισκου, να προκυπτουν καινουρια τραγουδια. Καθε φορα θα συμβαινει αυτο. Μιλαμε για τριλογια. Δεν μπορει να μεσολαβει ενας χρονος μεχρι να βγει το 2ο μερος. Τοτε θα πρεπει να τον ονομασει ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Δεν θα ολοκληρωνεται ποτε! Νομιζω οτι θα βγει τον Ιουνιο ο δισκος. Δεν του κανει καλο να βγαζει δισκακια 7 τραγουδιων ανα χρονο. Γνωμη μου παντα. Αν συνυπολογισουμε και το γεγονος(;;) οτι θα βγει και live δισκος, θα φθασουμε στο 2018 και αμα...
Απο το 2007 έως σημερα εχουμε στα χερια μας τέσσερις ολοκληρωμένες δουλειες και την αρχη μιας νέας τριλογίας.
Το βγάζω δίσκο ανα δυο δυόμιση χρονια ειναι λαθος απο όλες τις απόψεις οπως επισης το να ξεκινάς τριλογία με κοινωνικα επειτα απο δυο χρονια δισκογραφικής απουσίας.Οταν σαν καλλιτέχνης βλεπεις οτι δεν σε θελει το σύστημα ( δεν παιζει τα τραγουδια σου ) ειναι λαθος να επικαλείσαι τριλογία , οτι δηλαδη θα ακουστούν περισσότερα τραγουδια βγάζοντας τα ανα εξι μήνες με ξεχωριστές θεματικές ενότητες.Δηλαδη το έκανες μια φορα ειδες οτι δεν τράβηξε γιατι το ξανακάνεις ;;
Προσωπικα πιστευω πως ο Νότης εχει χασει τον δρόμο του κατι σαν την οδύσσεια που ανέφερε παραπάνω ο Τάκης.
Ολα αυτα δεν τα λεω με κακό σκοπό κσι προς θεού δεν θελω να παρεξηγηθώ ξανα.
Αλλα ρε παιδια εγώ βλέπω πλήρη έλλειψη προγράμματος.Οπου μας βγαλει και οτι μας βγει.
Παλιότερα το στην τυχη ηταν άγνωστη λεξη για τον Νοτη που αγαπήσαμε.
Δεν ξερω τι γινεται δεν μπορω να το εξηγήσω.
Υπομονη δυο βδομάδες ακομα, λογικα οταν θα τελειώσει απο θες/νίκη θα μας ενημερώσει.
Τελος ειναι άσχημο να μην υπαρχει εστω μια ανακοίνωση επίσημη απο την εταιρία που εκπροσωπεί τον νοτη η απο τον ίδιο για το τι μέλη γενεσθαι.. Εννοώ ο Νότης σαν μέγεθος ειναι ογκόλιθος και απο κατω υπάρχουν χιλιάδες θαυμαστές δεν ειναι ας το πουμε μια ομαδούλα γ κατηγορίας.Αρα πρεπει να υπαρχει και η κατάλληλη ενημέρωση.
Οτι και να πω ειναι λιγο.
Όσα αναφέρω ειναι προβληματισμός εύλογος και οχι κατι αλλο.( για να μην παρεξηγούμε )
Το βγάζω δίσκο ανα δυο δυόμιση χρονια ειναι λαθος απο όλες τις απόψεις οπως επισης το να ξεκινάς τριλογία με κοινωνικα επειτα απο δυο χρονια δισκογραφικής απουσίας.Οταν σαν καλλιτέχνης βλεπεις οτι δεν σε θελει το σύστημα ( δεν παιζει τα τραγουδια σου ) ειναι λαθος να επικαλείσαι τριλογία , οτι δηλαδη θα ακουστούν περισσότερα τραγουδια βγάζοντας τα ανα εξι μήνες με ξεχωριστές θεματικές ενότητες.Δηλαδη το έκανες μια φορα ειδες οτι δεν τράβηξε γιατι το ξανακάνεις ;;
Προσωπικα πιστευω πως ο Νότης εχει χασει τον δρόμο του κατι σαν την οδύσσεια που ανέφερε παραπάνω ο Τάκης.
Ολα αυτα δεν τα λεω με κακό σκοπό κσι προς θεού δεν θελω να παρεξηγηθώ ξανα.
Αλλα ρε παιδια εγώ βλέπω πλήρη έλλειψη προγράμματος.Οπου μας βγαλει και οτι μας βγει.
Παλιότερα το στην τυχη ηταν άγνωστη λεξη για τον Νοτη που αγαπήσαμε.
Δεν ξερω τι γινεται δεν μπορω να το εξηγήσω.
Υπομονη δυο βδομάδες ακομα, λογικα οταν θα τελειώσει απο θες/νίκη θα μας ενημερώσει.
Τελος ειναι άσχημο να μην υπαρχει εστω μια ανακοίνωση επίσημη απο την εταιρία που εκπροσωπεί τον νοτη η απο τον ίδιο για το τι μέλη γενεσθαι.. Εννοώ ο Νότης σαν μέγεθος ειναι ογκόλιθος και απο κατω υπάρχουν χιλιάδες θαυμαστές δεν ειναι ας το πουμε μια ομαδούλα γ κατηγορίας.Αρα πρεπει να υπαρχει και η κατάλληλη ενημέρωση.
Οτι και να πω ειναι λιγο.
Όσα αναφέρω ειναι προβληματισμός εύλογος και οχι κατι αλλο.( για να μην παρεξηγούμε )
Τα τελευταία χρόνια η λέξη προγραμματισμός και Νότης δεν μπορούν να σταθούν καν μαζί. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο που υπάρχει μια ασυνέπεια και ανακολουθία στις δισκογραφικές κινήσεις, πιο πολύ με ενδιαφέρει να αξίζουν οι δουλειές και η εκάστοτε αναμονή. Επίσης, θα συμφωνήσω απόλυτα, δεν μπορεί να μην υπάρχει ενημέρωση στα θέματα του Νότη, μιλάμε για τον κορυφαίο, πολλές εκπτώσεις έχουν γίνει τελευταία.
Να πω κι ένα μπράβο στην Cobalt για το τραγούδι τον Goin' Through (μάλλον μόνο στα κοινωνικά του Νότη κολλούσε λιγάκι) και στους συντελεστές για την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα οπτικοποίηση. Ο άλλος έχει βγάλει το καλύτερο κοινωνικό τραγούδι της δεκαετίας και κορυφαίο του προηγούμενου δίσκου και δεν μπήκαν καν στον κόπο να φτιάξουν ένα βίντεο-κλιπ για να μείνει στο χρόνο.
Να πω κι ένα μπράβο στην Cobalt για το τραγούδι τον Goin' Through (μάλλον μόνο στα κοινωνικά του Νότη κολλούσε λιγάκι) και στους συντελεστές για την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα οπτικοποίηση. Ο άλλος έχει βγάλει το καλύτερο κοινωνικό τραγούδι της δεκαετίας και κορυφαίο του προηγούμενου δίσκου και δεν μπήκαν καν στον κόπο να φτιάξουν ένα βίντεο-κλιπ για να μείνει στο χρόνο.
Αυτο με το κοινωνικό τραγουδι το χουμε αναλύσει οσο δεν παει , ο μεν Νότης τάχθηκε υπέρ ενος αντισυστημικού κόμματος οι δε going ανένταχτοι αν και ξέρουμε τις θέσεις τους αλλα δεν βγήκαν ποτε να τε βάλουν ανοιχτά με το σύστημα, μονο μεσα απο τα τραγουδια τους.Αν και ο Νότης έμενε ανένταχτος τοτε η κομπαλτ και καθε κομπαλτ θα τον υποστήριζε σε όλες του τις κινήσεις και η άποψη μου ειναι οτι θα κέρδιζε τους πάντες οπως την δεκαετια του 90.
Δεν μπορω να πω θελει πολλα κιλα αρχαια για να πεις δημόσια αυτα που ειπε ο Νότης αλλα τουλαχιστον θα πρέπε να μην πάρει θέση υπέρ κάποιων που εχουν τρωτά σημεία ( το παρελθον τους και αλλα πολλα τα οποία το σύστημα χτυπάει.)
Τελος παντων αυτος ειναι ο Νότης , θα μπορούσε ομως έξυπνα να φερθεί και να τους εχει όλους με το μερος του.Τοτε τραγουδια οπως τα κοινωνικα που εβγαλε άσχετα αν ειναι ωραια η οχι θα ακουγοταν παντού και απ τους πάντες.Μπορει μ αυτον τον τροπο ισως να εξυπηρετούσε τον σκοπό του που ειναι η επαγρύπνηση της μάζας.
Δεν μπορω να πω θελει πολλα κιλα αρχαια για να πεις δημόσια αυτα που ειπε ο Νότης αλλα τουλαχιστον θα πρέπε να μην πάρει θέση υπέρ κάποιων που εχουν τρωτά σημεία ( το παρελθον τους και αλλα πολλα τα οποία το σύστημα χτυπάει.)
Τελος παντων αυτος ειναι ο Νότης , θα μπορούσε ομως έξυπνα να φερθεί και να τους εχει όλους με το μερος του.Τοτε τραγουδια οπως τα κοινωνικα που εβγαλε άσχετα αν ειναι ωραια η οχι θα ακουγοταν παντού και απ τους πάντες.Μπορει μ αυτον τον τροπο ισως να εξυπηρετούσε τον σκοπό του που ειναι η επαγρύπνηση της μάζας.
Ε οχι και ανενταχτοι οι going through που τραγουδανε στα φεστιβαλ της ΚΝΕ και ο βουρλιωτης εχει δηλωσει ανοιχτα οτι ειναι ΚΚΕ.Billbill έγραψε:Αυτο με το κοινωνικό τραγουδι το χουμε αναλύσει οσο δεν παει , ο μεν Νότης τάχθηκε υπέρ ενος αντισυστημικού κόμματος οι δε going ανένταχτοι αν και ξέρουμε τις θέσεις τους αλλα δεν βγήκαν ποτε να τε βάλουν ανοιχτά με το σύστημα, μονο μεσα απο τα τραγουδια τους.Αν και ο Νότης έμενε ανένταχτος τοτε η κομπαλτ και καθε κομπαλτ θα τον υποστήριζε σε όλες του τις κινήσεις και η άποψη μου ειναι οτι θα κέρδιζε τους πάντες οπως την δεκαετια του 90.
Αυτά που λέει αυτός ο τυπάκος ισχύουν; Έχει προσφύγει ο Λουκάς Θάνος κατά του Νότη για τους στίχους που έχει προσθέσει;
Ρε παιδια ελεος με τον καθε τυχάρπαστο που βγαινει και μιλάει οπως μιλάει στην συγκεκριμένη περιπτωση καταφέρεται απέναντι στο πρόσωπο του νοτη με χυδαίους χαρακτηρισμους.πιαστηκαν απο το σκουπίδι του σαρβαιβορ επειδη καποιος ειπε οτι θα πω ενα τραγουδι του νοτη.μα ο Νότης τα εκανε γνωστά σε όλους.αλλιως θα τα ξέρανε μονο οι δήθεν αριστεροί.
Και ελεος με αυτον τον διαχωρισμό αριστερός δεξιός.ακομα παίζουμε το παιχνιδι τους.δηλαδη μονο οι αριστεροί μπορουν να τραγουδάνε τραγουδια.
Ελεος καποια στιγμή πρεπει το διαίρει και βασίλευε να τελειώσει.
Καλο θα ταν ο Νότης να βγει και να απαντήσει στον καθε μακακα που καταφέρεται με γελοίους ισχυρισμούς.
Αν ο Νότης δήλωνε αριστερός θα του ειχαν κανει άγαλμα ;;; Ελεος
Υ.γ.οσο ειμαστε διαιρεμένοι σε κομμάτια τοσο θα μας κάνουν οτι θελουν ,( αυτο που με λυπεί ειναι οτι ο Νότης με αυτη την ιστορια περι δηλώσεων υπέρ κόμματος μονο κακό εκανε τελικα.
Κριμα και παλι κριμα για τον νοτη.δεν του αξίζει όλος αυτος ο πόλεμος
Και ελεος με αυτον τον διαχωρισμό αριστερός δεξιός.ακομα παίζουμε το παιχνιδι τους.δηλαδη μονο οι αριστεροί μπορουν να τραγουδάνε τραγουδια.
Ελεος καποια στιγμή πρεπει το διαίρει και βασίλευε να τελειώσει.
Καλο θα ταν ο Νότης να βγει και να απαντήσει στον καθε μακακα που καταφέρεται με γελοίους ισχυρισμούς.
Αν ο Νότης δήλωνε αριστερός θα του ειχαν κανει άγαλμα ;;; Ελεος
Υ.γ.οσο ειμαστε διαιρεμένοι σε κομμάτια τοσο θα μας κάνουν οτι θελουν ,( αυτο που με λυπεί ειναι οτι ο Νότης με αυτη την ιστορια περι δηλώσεων υπέρ κόμματος μονο κακό εκανε τελικα.
Κριμα και παλι κριμα για τον νοτη.δεν του αξίζει όλος αυτος ο πόλεμος
O,τι λεει ο Μπογιοπουλος και ο,τι κανει, το πραττει για το ΚΟΜΜΑ του. Ειναι ο Θεος του και δεν δισταζει να γραψει και να πει το οτιδηποτε αρκει να υπερασπιστει το ΚΟΜΜΑ του. Στο εν λογω βιντεο( που παλι γινεται μια ηλιθια αναπαραγωγη απο τον γνωστο τοις πασι) ο,τι λεει ειναι αισχρο ψεμα! Αυτα για τυχουσες αποριες που εχει ο ανυποψιαστος "φιλος" Νοτη.
Τάκη σαν γκόμενα κάνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Πέμ Μάιος 11, 2017 7:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- SFAKattack10
Που να διαβάσεις και τι γράφει στα κείμενα του, αλλά στο ραδιόφωνο δεν μπορούν να ακουστούν.Billbill έγραψε:Ρε παιδια ελεος με τον καθε τυχάρπαστο που βγαινει και μιλάει οπως μιλάει στην συγκεκριμένη περιπτωση καταφέρεται απέναντι στο πρόσωπο του νοτη με χυδαίους χαρακτηρισμους.
Επίσης ισχύει αυτό για την μήνυση, όλοι θυμόμαστε τα χρόνια του Νοτη στην φυλακή...

Η υποκρισία φαίνεται στο ότι ακόμα και αυτοί ενοχλούνται για αυτό το τραγούδι που έγινε της μόδας αλλά για το δεύτερο τραγούδι που έχει πει ο Νότης δεν τους πείραξε.
Να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα, εδώ κάνανε θέμα μια διασκευή 18 χρόνια μετά
Για ποιο τραγουδι λετε γιατι δεν εμφανιζει το συνδεσμο...
- SFAKattack10
Και ειχα αναρωτηθει γιατι δεν ειχαμε καποιο τραγουδι του Στελιου Μαργωμενου μετα απο το Δωσε ενα τελος. Περαστικα στον ανθρωπο... http://www.ogdoo.gr/prosopa/synenteykse ... to-prosopo
Σας παρακολουθώ καθημερινά διαβάζοντας όλα τα σχόλια χωρίς να σχολιάζω συχνά από την στιγμή που δεν έχουμε κάτι νεώτερο. Δηλώνω φαν του jdarmody και του Billbill που σε όλα τα σχόλια είναι εύστοχοι 100% (to the point που λέμε). Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στους Goin' Through για την καινούρια υπερκομματάρα τους και την κίνηση που έκαναν να το βγάλουν σε 2 εκδοχές και με διαφορετικούς στίχους, μια πιο light και μια πιο hard έκδοση, αξίζουν και τα 2, στην πιο light με συγκινεί το κλαρίνο και στην πιο hard με πορώνει ο στίχος. Όσο για την Μπαλάντα του κυρ Μέντιου και γενικότερα για όλα τα κοινωνικά τραγούδια ισχύει αυτό που λέει ο Billbill ότι αν δεν είχε πάρει θέση ποτέ ο Νότης να υποστηρίξει το κόμμα που υποστήριξε δεν θα έτρεχε ποτέ τίποτα και θα ακουγόντουσαν το ίδιο ευχάριστα από όλους τους ακροατές (νοτικούς και μη) όπως ακουγόντουσαν πάντα μέχρι και πριν τις γνωστές δηλώσεις. Όσο αφορά την εταιρεία είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι καθαρά επιλογή του Νότη να μην τον προωθούν, δεν τον ενδιέφερε ποτέ αυτό το κομμάτι και την καριέρα την έχτισε κυρίως δίχως διαφήμιση, οπότε αυτό πιστεύω πως είναι καθαρά επιλογή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Παρ Μάιος 12, 2017 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Όσοι και όσες παρευρεθούν αυτο το διήμερο στην πυλη αξιου ας κάνουν εναν κόπο και ρωτήσουν τον νοτη τι σκοπό εχει να κανει με την συνέχιση της τριλογίας του.
Θα ολοκληρωθεί το δεύτερο μερος ( αν ναι ποτε;;);;; Η μηπως ακυρώθηκε αυτη η σκέψη περι τριλογίας και παει για ολοκληρωμένο δίσκο τον ερχόμενο Νοέμβριο ;;;
Θα ολοκληρωθεί το δεύτερο μερος ( αν ναι ποτε;;);;; Η μηπως ακυρώθηκε αυτη η σκέψη περι τριλογίας και παει για ολοκληρωμένο δίσκο τον ερχόμενο Νοέμβριο ;;;
Που τα θυμάται αυτά. Είπε και το Τελευταίο Σ' αγαπώ χθες.
https://www.instagram.com/p/BUBCN1Ml_OC ... 2254616728 - Δεν υπολόγισες καλά
https://www.instagram.com/p/BUBCN1Ml_OC ... 2254616728 - Δεν υπολόγισες καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Σάβ Μάιος 13, 2017 1:47 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φίλε διαφωνώ σε αυτό το κομμάτι, μέχρι το 2001 είχε τρελή διαφήμιση ο Νότης. Και αυτό ήταν το παράπονο του στα πρώτα χρόνια επί Universal. Ότι στο κομμάτι αυτό η εταιρεία δεν στάθηκε αντάξια του. Το είχε πει και στην παρουσίαση του Αναγέννησις, τότε μάλιστα που είχαν δώσει το πρόμο στον Ρυθμό και είχε γίνει πράγματι καλή δουλειά. Τώρα τα τελευταία χρόνια κατά την γνώμη μου η Cobalt έκανε μια ύστατη προσπάθεια, έβγαλαν τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας (Αυτοτελείς), τον στήριξαν και πάνω που χτίστηκε ένα καλό δρομάκι, είχε και καλό airplay ο Νότης με Τσιγγανάκι και Δώσε ένα τέλος, στη συνέχεια ακολούθησαν όλα όσα γνωρίζουμε από την πλευρά του Νότη που επέδρασαν πιστεύω και στο κομμάτι της προώθησης και στις σχέσεις του γενικότερα με την εταιρεία.81argus έγραψε:Όσο αφορά την εταιρεία είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι καθαρά επιλογή του Νότη να μην τον προωθούν, δεν τον ενδιέφερε ποτέ αυτό το κομμάτι και την καριέρα την έχτισε κυρίως δίχως διαφήμιση, οπότε αυτό πιστεύω πως είναι καθαρά επιλογή του.
Φίλε θα διαφωνήσω με τις αυτοτελείς που λες ηταν ο καλυτερος δισκος της δεκαετίας.θα μπορούσε να ειναι ( η δίκη μου η άποψη εαν και εφόσον )
Ειχαν πολλα μέτρια κομμάτια , ( δεν υπολόγισες , δεν μου αρκεί , εγώ και η μοναξια , ποντικια , είδα στον υπνο μου , θα χε και ο θεος γυναικα , ) πανω σε αυτα να προσθέσουμε την κάκιστη ηχογραφηση.
Ηταν ενας λαικος δισκος ο οποιος ειχε τραγουδαρες οπως το μη με ρωτάτε , κερασμένα, αν θα σε χάσω κτλ.Αν ειχε και την ανάλογη επεξεργασία γιατι ηταν πρόχειρος σε ολα του τοτε θα μπορούσαμε να συζητάμε για αλλο επίπεδο.
Υ.γ.Κατι μου λεει οτι τωρα θα βγει ο ζωντανός δισκος και τα ερωτικά απο Νοέμβριο.
Μηπως ειχαμε κάποιο νεο;;;
Για να μην τραγούδησε εστω και κάποιο απο τα νεα του τραγουδια σημαινει οτι μαλλον δεν εχει ηχογραφήσει ουτε ενα.
Οσον αφορά τον ζωντανό δίσκο δεν με εξιτάρει καθόλου η επικείμενη κυκλοφορία του, καθώς δεν ειναι η ηχογραφηση του Φινάλε στο τεατρο , αρα δεν θα χει καποια έκπληξη , θα χει τα γνωστά τραγουδια των τελευταίων χρόνων που λεει στα Λαιβ του, οπως ενα τσιγγανακι ,Κυρ μέντιο ( με την νεα εκδοχή του που δεν μ αρεσει ) εγώ και η μοναξια, χαρε και αλλα πολλα,
Θα λείπουν οι τραγουδαρες απ οτι διαισθάνομαι, ευχομαι να διαψευστώ.
Ειχαν πολλα μέτρια κομμάτια , ( δεν υπολόγισες , δεν μου αρκεί , εγώ και η μοναξια , ποντικια , είδα στον υπνο μου , θα χε και ο θεος γυναικα , ) πανω σε αυτα να προσθέσουμε την κάκιστη ηχογραφηση.
Ηταν ενας λαικος δισκος ο οποιος ειχε τραγουδαρες οπως το μη με ρωτάτε , κερασμένα, αν θα σε χάσω κτλ.Αν ειχε και την ανάλογη επεξεργασία γιατι ηταν πρόχειρος σε ολα του τοτε θα μπορούσαμε να συζητάμε για αλλο επίπεδο.
Υ.γ.Κατι μου λεει οτι τωρα θα βγει ο ζωντανός δισκος και τα ερωτικά απο Νοέμβριο.
Μηπως ειχαμε κάποιο νεο;;;
Για να μην τραγούδησε εστω και κάποιο απο τα νεα του τραγουδια σημαινει οτι μαλλον δεν εχει ηχογραφήσει ουτε ενα.
Οσον αφορά τον ζωντανό δίσκο δεν με εξιτάρει καθόλου η επικείμενη κυκλοφορία του, καθώς δεν ειναι η ηχογραφηση του Φινάλε στο τεατρο , αρα δεν θα χει καποια έκπληξη , θα χει τα γνωστά τραγουδια των τελευταίων χρόνων που λεει στα Λαιβ του, οπως ενα τσιγγανακι ,Κυρ μέντιο ( με την νεα εκδοχή του που δεν μ αρεσει ) εγώ και η μοναξια, χαρε και αλλα πολλα,
Θα λείπουν οι τραγουδαρες απ οτι διαισθάνομαι, ευχομαι να διαψευστώ.