Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αντε να βγει το προμο... :sad: :sad: :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε:https://youtu.be/8_9-MjZ7OQw

Το 'κανε δικό του και αυτό.
Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:https://youtu.be/8_9-MjZ7OQw

Το 'κανε δικό του και αυτό.
Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Πολύ φοβάμαι ότι κάπως έτσι θα είναι! Γιατί όταν ρώτησα τον κοντό(αυτόν που προσέχει τον Νότη στην πίστα και γενικότερα) αν ηχογραφούσε το Σάββατο μου απάντησε ''Μόνο τις 2 πρώτες βδομάδες και ΚΑΠΟΙΑ κομμάτια μόνο. Προσωπικά δεν μ αρέσει αυτό. Θέλω live όπως τα προηγούμενα δύο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μπα δύσκολα νομίζω κι ο ίδιος θα έβγαζε ξανά live-πρόγραμμα. Ειδικά το φετινό δεν γινόταν με τίποτα. Τι θα ήθελες να ακούσεις δυο φορές το Προξενιό, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου κλπ; Για να δούμε τι ετοιμάζει.
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Πολυ ευχαριστο οτι στον επερχομενο live δισκο θα υπαρχουν επιλεγμενα κομματια. Ελπιζω να ειναι καποια κλασικα λαϊκα τραγουδια που τραγουδα μοναδικα ο Νοτης. Το "Να μην Χαραξει" επιβαλλεται να υπαρχει σε δισκο του Νοτη. Το χαραξε με την ερμηνεια του. Υποψιαζομαι οτι θα κυκλοφορησει πακετο με το 2ο μερος των ερωτικων. Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα ακουμε φρεσκο Νοτη...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Από που απορρέει αυτή η αισιοδοξία για δίσκους μέσα στο κατακαλόκαιρο? Αν γίνουν και οι συναυλίες στο εξωτερικό δεν βλέπω πως θα κυκλοφορήσει δίσκο σε νεκρή περίοδο. Από Σεπτέμβρη πάλι...
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς τι θα γίνει το χειμώνα; Συνεχίζει σίγουρα ο Νότης με Μπερτάκη; Γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα όπου μοιράζονται σε Fantasia και Teatro ο Αργυρός και ο Ρέμος αντίστοιχα, ενώ αλλού αναφέρεται ότι μπορεί να είναι και στο ίδιο σχήμα.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

200 σεναρια εχουν γραφτεί. Τελικά το Μαζωνάκης-Πάολα για ποιο μαγαζί το γράψανε?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Για το Εναστρον.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Άκουσα κάτι για Πλούταρχο... :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Το τελευταιο που ειχε γραφτει για Πλουταρχο ηταν για σχημα με θεοδωριδου.
Μακαρι να ισχυει γιατι παλι θα ειναι μια δυνατη συνεργασια.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455

Γνωστός Νοτικός μας.Τον έχω πετύχει 2 φορές Fantasia πέρυσι.Και έχει δηλώσει και Νοτικος σε συνέντευξη παλιότερη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Δε ξερω .. Παντως μου το ειπαν δικα του ατομα...τωρα το κατα ποσο ισχυει...θα δειξει το μελλον....

Τι γινεται με το promo? χαθηκε στο δρομο??? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Ποιο προμο περιμένατε βρε παιδιά. Επειδή το έγραψε κάποιος που φημίζεται για την παραπληροφόρηση του εδώ μέσα? Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Νότης θα βγάλει δίσκο μέσα στο καλοκαίρι? Αν έχει αυτοκτονικές τάσεις μπορει να το κάνει. Θα τον βγάλει τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη. Όχι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που δεν κινείται τίποτα και οι περισσότεροι τρέχουν στις παραλίες και όχι να αγοράσουν δίσκους.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Λογικα καθε 3 μηνες δε θα βγαινε κ ενας δισκος;
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Με λιγο σωστο προγραμματισμό το δευτερο μερος της τριλογίας θα μπορούσε να κυκλοφορήσει Απριλιο (με συνδυασμο τις εμφανίσεις του Νότη στην Πύλη) και το τριτο μέρος μεσα Οκτωβριου-Νοεμβριου κατι παρόμοιο οπως εγινε και στα Ματωμένα δάκρυα!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Πλεον οι δισκοι βγαινουν ή Χριστουγεννα ή κοντα στο Πασχα, αρα αφου δεν εχει βγει ακομα ο δισκος λογικα παμε για χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Spoiler:
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

KeepNoting έγραψε:
Spoiler:
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
Kλασική περίπτωση troll. Κλασική περίπτωση βλάβης. Αλλωστε το καταλαβαίνει κανείς από το όνομα που χρησιμοποιεί.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

ilias16 έγραψε:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455

Γνωστός Νοτικός μας.Τον έχω πετύχει 2 φορές Fantasia πέρυσι.Και έχει δηλώσει και Νοτικος σε συνέντευξη παλιότερη.
Εικόνα
Απάντηση