Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Musicshoot

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

μακαρι να τους βαλει ο Νοτης στην θεση τους εκει στους eu...μονο για κανα παρτι στο ονομα του Νοτη ειναι
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Εγω εξέφρασα την άποψη μου σχετικά με τον δίσκο και την πρωτιά του , και τωρα ρωτάω πως γινεται μετα απο 3 βδομάδες στις πρώτες θέσεις ,αυτη την βδομάδα ,να μην βρίσκεται καθόλου μεσα.;;
Αυτο να μας το απαντήσει ο Τάκης και να μας πει την γνωμη του η οποία θα διαβαστεί απ όλους ομως κανενας δεν θα προσπαθήσει να τον ειρωνευτει οπως αυτος εμενα ..
Και προς θεού δεν εχω διάθεση λογομαχίας.Απλα μερικες φορές καλο ειναι να ακούμε και καμια γνωμη αλλουνου .
Υ.γ. Τάκη ειλικρινά δεν εχω διάθεση ειρωνίας η φαγωμάρας.
Θα πρεπει να σεβόμαστε τις απόψεις ολων και αν κάπου ειναι κανεις λαθος να τον επαναφέρουμε μεσω του διαλόγου και οχι της ειρωνίας.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

οπως γινεται παντα τις 3 πρωτες βδομαδες οποιος εχει ασχοληθει κανεις με τα charts ολα αυτα τα χρονια ετσι συνεβη και τωρα σε μια νεκρη περιοδο.πιθανον δεν υπηρχε επαρκες στοκ στις αλυσιδες και κανανε επανατοποθετησεις.πολυ απλο καθολου κακο.Και στη τελικη παιδια ποιος ασχολειται πια με αυτα.ΚΑΝΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Εχουμε καποιο νεο; :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Τελικά κανένα νέο, τι έγινε το σχήμα με τον Πλούταρχο; :read:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To νεότερο είναι ότι προχθές δώσανε τα χέρια (όχι ακριβώς, τηλεφωνικά, γιατί είναι στην Κω) ο Νότης με τον Τσακουμάκο (κι όχι με τον Παπαγεωργίου, αυτός θα ασχοληθεί περισσότερο με το Κεντρο Αθηνων και τον Οικονομοπουλο) και θα είναι εκτός απροόπτου στο Fever το φετινό χειμώνα. Αφήνω ανοικτό παράθυρο μέχρι να δούμε ανακοίνωση γιατί κι άλλες φορές έδωσε χέρια και στο παρά ένα τα βρόντηξε. Τώρα ποιοι θα τον πλαισιώσουν θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στον Αύγουστο, όταν θα έρθει ο Νότης από το νησί του, όπου έχει πάρει μία βαλίτσα δισκάκια και ακούει τραγούδια όλη μέρα. Θέλει Χατζηγιάννη-Ηλιάδη, αλλά έχει ανοικτή επικοινωνία και με άλλους καλλιτέχνες. Η ουσία είναι ότι μετά από δύο σεζόν σε πρωτοκλασάτα μαγαζιά του Μπερτάκη, συνεχίζει σε πρωτοκλασάτα μαγαζιά (και πιο ιστορικά). Σε μεγαλύτερους χώρους, βασικό, γι' αυτό και χρειάζεται μία δυνατή μουσική σύμπραξη πάνω στην σκηνή για να αντέξει 4-5 μήνες δίχως ζορίσματα. Ως γνωστόν, κάθε χειμώνας και χειρότερος για τον απλό κοσμάκη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Με φοβιζει λιγο το γεγονος "μεγαλυτερου μαγαζιου" αν δεν εχει καποιο δυνατο ονομα διπλα του ο Νοτης...γιατι κακα τα ψεμματα...δυσκολα τα πραγματα αν παει "μονος" του...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Κι εμενα με φοβιζει. δεν μειωνω τον νοτη αλλα οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες. κανενας δεν θα κρατουσε μονος του αυτο το μαγαζι σημερα. κι επισης χρειαζεται ενα πολυ δυνατο ονομα διπλα του το οποιο να ειναι στα πανω του. ο χατζηγιαννης στην παρουσα φαση μονο ενισχυση δεν μπορει να προσφερει οπως και η ηλιαδη καποτε εβγαζε καποια σουξε αλλα πλεον ειναι εντελως αδιαφορη.

σκορπιον το θεμα με τον βοσκοπουλο παραμενει στο προσκηνιο ή εχει τελειωσει αυτο;;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

sotirakos έγραψε:σκορπιον το θεμα με τον βοσκοπουλο παραμενει στο προσκηνιο ή εχει τελειωσει αυτο;;;
Δεν το ξέρω. Νομίζω όμως ότι "κάηκε" σαν χαρτί με όλο αυτό που έγινε "βγαίνω και διαψεύδω" κλπ.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άρα για Δάντη δεν ισχύει καθόλου;
Δεν ξέρω πως είναι οι σχέσεις τους αλλά και με Ζήνα θα ήταν καλό σχήμα και ας έγινε πρόσφατα.
stojakovits13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stojakovits13 »

Καλησπερα σε ολους....Εχω καιρο να γραψω και παρακολουθω τα οσα γραφονται τελευταια για τα μελλοντικα σχεδια του Νοτη.Πρωτον θεωρω λαθος στρατηγικης σημασιας οτι δε συνεχιζει οπως φαινεται στις επιχειρησεις του Μπερτακη.Δε ξερω τους λογους αλλα θεωρω οτι ειναι ασχημη εξελιξη γτ τα δυο μαγαζια τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι τα πιο γνωστα στο ευρυ κοινο και υπαρχει μεγαλη προωθηση....Δευτερον τα σενάρια που κυκλοφορησαν οτι ο Νοτης μιλαει με Τολη τα θεωρω τουλαχιστον αστεια...δε θελω καν να το πιστεψω....για να μην παρεξηγηθω δεν αμφισβητω την αξια και την πορεια του Βοσκοπουλου...αλλα αυτη τη στιγμη δε μπορει να το συζηταμε σοβαρα αυτο.Δεν αντιλαμβανομαι επισης το κολλημα του Νοτη με το Χατζηγιαννη και την Ηλιαδη....ειναι ακατανοητο ....Ειναι προτιμοτερο να εμφανιστει ολομονοχος για 2 μηνες παρα να παρει αυτα τα δυο ονοματα...Δεν προκειται να φερουν ουτε ενα ατομο στο μαγαζι και θα ελεγα μηπως κανουν και ζημια στο Νοτη...Ποιος δλδ θελει να δει αυτη τη στιγμη στα μπουζουκια τον Χατζηγιαννη???????Εδω στις δοξες του και δεν τραβουσε στα μαγαζια....Για μενα το σοβαροτερο και πραγματικα περιεργο ειναι οτι ο Νοτης θελει να εμφανιστει στο fever.....(Συμφωνα και με τα λεγομενα του Scorpion που θεωρω οτι ειναι αξιοπιστα παντα αυτα που μας μεταφερει και μας κρατα ενημερους).Δε με ενδιαφερει ποιος εχει το μαγαζι τωρα παντως για μενα δε θα επρεπε να συζηταει να ξανασυνδεθει το ονομα του με τον συγκεκριμενο χωρο....Η μεγαλυτερη ζημια στο ονομα και τη καριερα του γενικα εγινε σε αυτο το χωρο....Ουτε απ εξω δε θα επρεπε να περναει.....το ξαναλεω δε με ενδιαφερει ποιοσ ειναι ιδιοκτητης....Δλδ δεν καταλβαινω δεν υπαρχει αλλο μαγαζι σε ολη την ΑΘηνα?Δεν μπορει να βρει αλλο?Και δεν ειμαι υπερ ουτε των ξαναζεσταμενων φαγητων με ζηνα και δαντη....Αν δε βρισκει σχημα στη τελικη ας εμφανιστει μονος του οπως τοσα χρονια για περιορισμενες εμφανισεις μαζι με ενα δυνατο δισκο...(που ελπιζω να βγει το Νοεμβρη).Τελειωνοντας ευχομαι γαι τον χειμωνα να υπαρξει εκπληξη απο το Νοτη....(ευχαριστη εννοω)
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Προσωπικη μου άποψη για το ποιος θα μου αρεσε διπλα στον νοτη ειναι ο Οικονομόπουλος.
Απο κει και περα οτιδηποτε αλλο εμενα προσωπικα δεν με τραβάει.
Απο γυναίκες μονο η πεγκυ Ζήνα μου αρεσει.
Τωρα το τι θα γίνει θα φανεί τον επόμενο καιρο.
Τελος προτιμω και γω τον νοτη μονο του παρα με Δάντη , Χατζηγιάννη κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ποια ήταν ακριβώς η προώθηση που είχε ο Νότης δύο χρόνια τώρα από τα μαγαζιά του Μπερτάκη? Με σχήμα της πλάκας (Πωλίνα-Παπαδοπούλου) έβγαλε 3,5 μηνες στο Fantasia και την 2η σεζόν μαζί με τον Καρρά συνεργασία, που ο Βασιλάκης περισσότερο δυσφήμιση ήταν για το μαγαζί με το τροπο που τραγουδούσε (ή μάλλον δεν τραγουδούσε) και την κατάσταση πάλι ο Νότης την έσωζε. Οπότε πως βγήκε κερδισμένος ο Νότης από αυτά τα δύο μαγαζιά. Στο Φωταέριο με Πέγκυ καλύτερη σεζόν είχε κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Παρ Ιούλ 28, 2017 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Billbill έγραψε:Προσωπικη μου άποψη για το ποιος θα μου αρεσε διπλα στον νοτη ειναι ο Οικονομόπουλος.
Ε το πρώτο βήμα έγινε για την μελλοντική συνυπαρξη τους. Αφού και οι δύο είναι πλεον σε μαγαζιά ίδιων συμφερόντων. Δεν το αποκλείω. Αλλωστε και ο Οικονομόπουλος γουστάρει Νότη.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο νέος δίσκος μπορεί να έχει τέτοια διαμαντάκια, εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Οχι με ποιον θα συνεργαστεί. Κουτσά στραβά θα την βγαλει την σεζόν. Ωραία κομμάτια θέλουμε και εγώ δεν έχω απαίτηση να πει άσματα επιπέδου "Αετού", "Θέλω να σε Ξαναδώ", "Ενα Γράμμα", "Αγαπη τι Δυσκολο πραγμα" κ.α. Κομμάτια ωραία έβγαζε και ας μην ειχαν την προβολή μπροστά σε άλλα όπως τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Scorpion εγώ νομίζω πέρα απ' αυτά λείπει και ένα κορυφαίο ζεϊμπέκικο.Ένα και μόνο θα αρκούσε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Scorpion εγώ νομίζω πέρα απ' αυτά λείπει και ένα κορυφαίο ζεϊμπέκικο.Ένα και μόνο θα αρκούσε.
Ενα τέτοιο ζειμπέκικο θέλω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Scorpion εγώ νομίζω πέρα απ' αυτά λείπει και ένα κορυφαίο ζεϊμπέκικο.Ένα και μόνο θα αρκούσε.
Ενα τέτοιο ζειμπέκικο θέλω...
Ακριβώς αυτό.Υπέραδικημένο ζεϊμπέκικο.Ή κάτι σε Ενθύμιο πολέμου.(Να ξανάρθεις,Δεν πόνεσα κτλ δεν ξαναβγαίνουν το έχω πάρει απόφαση)
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί με χειρότερο σχήμα. Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, μην αποκλείουμε να το πάει μονοήμερα. Ο κόσμος θέλει κάτι φρέσκο κι εν προκειμένω ο Χατζηγιάννης είναι πλέον μια τραγική φιγούρα, η Ηλιάδη ασχολίαστη. Προτιμώ προσωπικά επιλογές στυλ Δάντη που έχουν ένα ερμηνευτικό ενδιαφέρον. Αλλά όπως έχω τονίσει επανειλημμένως το κυριότερο θέμα είναι η δισκογραφία. Και δεν είναι μόνο ότι οι παλαιότεροι δίσκοι είχαν κομμάτια-διαμαντάκια που δεν ακούστηκαν τόσο πολύ αλλά ότι ήταν όλα τα κομμάτια κομμένα και ραμμένα πάνω στη φωνή του Νότη. Η φωνή του Νότη στο βίντεο που πόσταρε ο Ηλίας θυμίζει κάτι από παλιά, λείπει αυτή η γλύκα σε πολλές ερμηνείες του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση