Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
https://www.facebook.com/moukidis/posts ... 1643507167
Αυτο το τραγουδι του μουκιδη οπως και ενα αλλο που ειχα ανεβάσει προ ημερών θα τα ηθελα για τον νοτη , μουσικά ο μουκιδης ειναι φοβερός , οπως επισης και ερμηνευτικά!!!
Ομως η αλήθεια ειναι μια πλεον , μουκιδης και Νότης δεν θα συνεργαστούν ξανα , απ οτι ακουσα κατι εκανε ο Νότης που πρόσβαλε τον μουκιδη ,
Αλλες λεπτομέρειες δεν γνωριζω , ομως η παραπάνω είδηση ειναι περα για περα αληθινή.
Φάουλ ο Νότης εδω
Αυτο το τραγουδι του μουκιδη οπως και ενα αλλο που ειχα ανεβάσει προ ημερών θα τα ηθελα για τον νοτη , μουσικά ο μουκιδης ειναι φοβερός , οπως επισης και ερμηνευτικά!!!
Ομως η αλήθεια ειναι μια πλεον , μουκιδης και Νότης δεν θα συνεργαστούν ξανα , απ οτι ακουσα κατι εκανε ο Νότης που πρόσβαλε τον μουκιδη ,
Αλλες λεπτομέρειες δεν γνωριζω , ομως η παραπάνω είδηση ειναι περα για περα αληθινή.
Φάουλ ο Νότης εδω
- E-Notikos7
Χαίρομαι που είσαι σταθερός στις απόψεις σου. Πριν κάνα δίμηνο έγραφες "Οχι άλλο Μουκίδη" και τώρα θες Μουκίδη. Είχες αφήσει και αιχμές ότι καταφέρνει με αθέμιτα μέσα να βάζει τραγούδια του στους δισκους. Τώρα ολική περιστροφή. Καλό θα ήταν να μην γράφετε εν θερμώ γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε αργότερα όταν θα τοποθετείστε πιο ήρεμοι.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Xωρις να θελω να ανοιξω νεο κυκλο ανουσιας αντιπαραθεσης με τον φιλο billbill...
Προσωπικα, απεχθανομαι οιαδηποτε "κιτρινη" πληροφορια. Ειναι τουλαχιστον ακομψο να γραφουμε ανυπογραφα για πραγματα που θιγουν ανθρωπους.
Αυτο, για το θεμα Μουκιδη-Νοτη.
Προσωπικα, απεχθανομαι οιαδηποτε "κιτρινη" πληροφορια. Ειναι τουλαχιστον ακομψο να γραφουμε ανυπογραφα για πραγματα που θιγουν ανθρωπους.
Αυτο, για το θεμα Μουκιδη-Νοτη.
Εγώ ποτε δεν ειπα οχι αλλο μουκιδη, εν αντίθεση παντα έγραφα οτι μ αρεσει αυτος ο συνθέτης και θελω να ερμηνεύει τραγουδια του ο Νότης.
Προσπαθω ομως να καταλάβω τι σε πείραξε απο τα λεγόμενα μου ;; Οχι αλλο δημα ελεγα αν θυμάσαι.
Αυτο με την πληροφορία περι φάουλ του νοτη, ειναι 100/100 ετσι , δεν μπορω να γράψω δημόσια απο που άντλησα την πληροφορία , αλλα αν θέλετε δεν ξαναγράφω τέτοιου είδους πληροφοριες
Τελος ποτε δεν ειπα οτι συγκεκριμένα ο μουκιδης καταφέρνει με αθέμιτα μεσα να χωράει τραγουδια στους δίσκους του νοτη.
Καλημέρες
Προσπαθω ομως να καταλάβω τι σε πείραξε απο τα λεγόμενα μου ;; Οχι αλλο δημα ελεγα αν θυμάσαι.
Αυτο με την πληροφορία περι φάουλ του νοτη, ειναι 100/100 ετσι , δεν μπορω να γράψω δημόσια απο που άντλησα την πληροφορία , αλλα αν θέλετε δεν ξαναγράφω τέτοιου είδους πληροφοριες
Τελος ποτε δεν ειπα οτι συγκεκριμένα ο μουκιδης καταφέρνει με αθέμιτα μεσα να χωράει τραγουδια στους δίσκους του νοτη.
Καλημέρες
- E-Notikos7
Bαριέμαι να ψάχνω τις παλαιότερες αναρτήσεις για να δεις τι είχες γράψει ακριβώς. Είχες απαξιώσει και Δήμα, Μουκίδη και Παπασχοινά. Και είχες πει ότι μπαίνουν τραγούδια Σαπουντζάκη και Παπασχοινά από τον Βλάχο επί πιστώσει. Επιπλέον είχες γράψει ότι ο Μουκίδης και ο Σαπουντζάκης είναι σίγουροι για τον ερωτικό δίσκο και μετά έλεγες δεν θα είναι γιατί παρεξηγήθηκε ο Νότης με τον Μουκίδη για τα ντουέτα με Καρρά που δεν ερμηνεύτηκαν στο Teatro. Ελπίζω να θυμήθηκες τώρα τι είχες γράψει. Δεν είναι πάντα κακό να αλλάζεις άποψη. Θετικό είναι. Και μπράβο σου.
Απλά καλό θα ήταν να φιλτράρεις λίγο αυτά που μαθαίνεις και από άλλους γιατί πιθανόν να μην ισχύουν. Αναφέρομαι στα περί φάουλ του Νότη. Εκτός αν ήσουν μπροστά.
Απλά καλό θα ήταν να φιλτράρεις λίγο αυτά που μαθαίνεις και από άλλους γιατί πιθανόν να μην ισχύουν. Αναφέρομαι στα περί φάουλ του Νότη. Εκτός αν ήσουν μπροστά.
Καλημέρα, δεν ξέρω αν είδατε η Φανούλα πρόσθεσε γύρω στις 100 φωτογραφίες σε αλμπουμ απο Ιερά Οδό χθες, λέτε να την δούμε φέτος στο Fever (?)
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Ποτε δεν ειπα δεν μ αρέσουν οι μουσικές και τα τραγουδια του μουκιδη , ειχα απαξιώσει αν αυτη ειναι η σωστη λεξη συνθέτες οπως ο δημας ( που προσωπικα δεν θελω αλλο τραγουδια του κακό ειναι ;;)και αναφέρθηκα στους νεότερους που του δινουν τραγουδια λέγοντας οτι τα χουν καλα με τον βλάχο ( αυτο ακουσα απο κάποιους που μου εχουν πει οτι γνωριζουν τι παιζει ) . Και μεχρι τα τοτε δεδομένα ο σαπουντζακης και ο μουκιδης και ο δημας ηταν να μπουν σε δίσκο . Στην συνεχεια αυτα τα δεδομένα άλλαξαν , η σκέψη του νοτη αλλαξε και τα φέρε άνω κατω , οτι ειχε αποφασίσει να κανει. Αυτα ειχα πει φιλε μου. Επισης δεν εχω θεμα να αναθεώρησω σε οτιδηποτε εχω πει σχετικά με το τι μου αρεσει μουσικά η οχι. Με αυτη την λογική αν για παραδειγμα ο δημας δωσει τραγουδι στον νοτη και αξίζει τοτε γιατι να μην πω και γω οτι αξίζει ;; Καταλαβες τι εννοώ;;;άσχετα αν εχω μια καπως αρνητική άποψη για τον δημα και καθε δημα.
Οσων αφορά αν ημουν μπροστά η οχι στο "φάουλ" του νοτη σε σχεση με τον μουκιδη μπορω να σου πω αν καποια στιγμή βρεθούμε στα Λαιβ του νοτη η στις πρόβες οταν με το καλο ξεκινήσουν.
Προσωπικη μου άποψη ειναι και την εκφράζω , δεν λεω κατι επίσημο προς τα εξω για να κατηγορήσω η να διαμορφώσω αρνητικό κλίμα σε βάρος του καλλιτέχνη της καρδιάς μας. Εξαλλου το φορούμ ειναι καθαρα νοτικο , απο την αλλη εαν ειμαι εγώ λαθος στις τοποθετήσεις μου μπορω να σταματήσω να αναφέρω ανάλογα θέματα .
Οσων αφορά αν ημουν μπροστά η οχι στο "φάουλ" του νοτη σε σχεση με τον μουκιδη μπορω να σου πω αν καποια στιγμή βρεθούμε στα Λαιβ του νοτη η στις πρόβες οταν με το καλο ξεκινήσουν.
Προσωπικη μου άποψη ειναι και την εκφράζω , δεν λεω κατι επίσημο προς τα εξω για να κατηγορήσω η να διαμορφώσω αρνητικό κλίμα σε βάρος του καλλιτέχνη της καρδιάς μας. Εξαλλου το φορούμ ειναι καθαρα νοτικο , απο την αλλη εαν ειμαι εγώ λαθος στις τοποθετήσεις μου μπορω να σταματήσω να αναφέρω ανάλογα θέματα .
- E-Notikos7
Για εξήγησε μου το δεν λες κάτι επίσημο για να δημιουργήσεις κλίμα εις βάρος του Νότη. Διότι αυτό κάνεις. Οταν λες ότι ο Νότης προσέβαλε τον Μουκίδη αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις, όταν αφήνεις υπόνοιες ότι με αθέμιτα μέσα και όχι αξιοκρατικά μπαίνουν τραγούδια στους δίσκους του, πάλι δημιουργείς αρνητικό κλίμα. Εκτός αν πιστεύεις ότι το φόρουμ το διαβάζουμε μόνο 20 άτομα. Ναι καλό θα ήταν να μην αναφέρεις πράγματα που κάνουν κακό στον καλλιτέχνη, ακόμα κι αν ισχύουν (ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ αν ισχύουν ή όχι) και να μην λες πράγματα που δεν μπορείς να αποδείξεις. Μίλα για το πόσο σου αρέσουν ή όχι τα τραγούδια, τι θες να ακους απο το Νότη, κάνε τις γνωστες παρατηρήσεις σου μουσικά και δισκογραφικά, αλλά κιτρινισμοί και παρασκήνια που δεν αποδεικνύονται και αφορούν προσωπικές σχέσεις ανθρώπων καλό θα είναι να αποφεύγονται. Και από εσένα και από οποιονδήποτε εδώ μέσα. Υπάρχουν ενα σωρό θέματα να θίξουμε από το να ασχολούμαστε με το πόσο καλές σχέσεις έχει ο Νότης με τον Μουκίδη. Αυτό αφορά τους ίδιους, όχι εμάς. Εμάς μας ενδιαφέρει το μουσικό αποτέλεσμα.
Οκ, αφου το θέτεις ετσι, σέβομαι την άποψη σου.
Απλα θεώρησα οτι ετσι ρίχνω λιγο φως στο παρασκήνιο που ποτε δεν βγαινει προς τα εξω,
Προσωπικα για μένα το παρασκήνιο εχει μεγαλύτερη βαρύτητα απ οτι το επίσημο γιατι με βοηθάει και αντιλαμβάνομαι τα πράγματα σφαιρικά και σχηματίζω απόψεις για πράγματα και καταστάσεις που ισως εαν δεν μάθαινα παρασκήνιο θα ελεγα κατι δεν μου κολαει εδω κτλ κτλ..
Παρολαυτα σέβομαι την άποψη σου , και καταλαβαινω τι θες να μου πεις!!! Οποτε αλλη φορα δεν θα αναφέρω τέτοια παρασκηνιακά περιστατικά.
Απλα θεώρησα οτι ετσι ρίχνω λιγο φως στο παρασκήνιο που ποτε δεν βγαινει προς τα εξω,
Προσωπικα για μένα το παρασκήνιο εχει μεγαλύτερη βαρύτητα απ οτι το επίσημο γιατι με βοηθάει και αντιλαμβάνομαι τα πράγματα σφαιρικά και σχηματίζω απόψεις για πράγματα και καταστάσεις που ισως εαν δεν μάθαινα παρασκήνιο θα ελεγα κατι δεν μου κολαει εδω κτλ κτλ..
Παρολαυτα σέβομαι την άποψη σου , και καταλαβαινω τι θες να μου πεις!!! Οποτε αλλη φορα δεν θα αναφέρω τέτοια παρασκηνιακά περιστατικά.
- fylakas_aggelos
Έχει βάλει και με Πλούταρχο γύρω στις 1000 φωτός από το Posidonio όπως και από άλλες συνεργασίες της!christos έγραψε:Καλημέρα, δεν ξέρω αν είδατε η Φανούλα πρόσθεσε γύρω στις 100 φωτογραφίες σε αλμπουμ απο Ιερά Οδό χθες, λέτε να την δούμε φέτος στο Fever (?)
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν ξέρω αν όντως έχουν χαλάσει οι σχέσεις Νότη-Μουκίδη, αλλά θεωρώ τουλάχιστον αχαριστία απέναντι στο Νότη να του κρατήσει κακία ο Μουκίδης επειδή δεν δέχθηκε να κυκλοφορήσει δισκογραφικά ένα ντουέτο με τη Ζήνα ή να ερμηνεύσει ένα άλλο με τον Καρρά. Ειδικά όταν την χρονιά που ήταν στη Fantasia και στην Πύλη Αξιού τις βραδιές που ήταν ο Μουκίδης στο μαγαζί, ο Νότης ερμήνευε με τη σειρά 7 κομμάτια του και τον τιμούσε ιδιαιτέρως με τα λόγια του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Και στο Φωταέριο το έκανε αυτό.Γνώμη μου το Πόσο σ' αγαπώ έπρεπε να ηχογραφηθεί.jdarmody έγραψε:Δεν ξέρω αν όντως έχουν χαλάσει οι σχέσεις Νότη-Μουκίδη, αλλά θεωρώ τουλάχιστον αχαριστία απέναντι στο Νότη να του κρατήσει κακία ο Μουκίδης επειδή δεν δέχθηκε να κυκλοφορήσει δισκογραφικά ένα ντουέτο με τη Ζήνα ή να ερμηνεύσει ένα άλλο με τον Καρρά. Ειδικά όταν την χρονιά που ήταν στη Fantasia και στην Πύλη Αξιού τις βραδιές που ήταν ο Μουκίδης στο μαγαζί, ο Νότης ερμήνευε με τη σειρά 7 κομμάτια του και τον τιμούσε ιδιαιτέρως με τα λόγια του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Για τα ντουέτα που δεν ηχογραφήθηκαν δεν εγινε κατι , περασε στα ψιλά , τελικα αλλος ειναι ο λόγος πιο σημαντικός. Και γω θεωρώ αχαριστία τέτοιες συμπεριφορές αλλα αν δεν ξερεις τι πραγματικα εχει γίνει μενεις με τις απορίες. Παντως σ αυτη την περιπτωση θα ρωτήσω τον νοτη απο κοντα για ποιο λογο σταματησαν να συνεργάζονται.
Τελος παντων εχει λήξει αυτο το θεμα , καλο θα ειναι οπως είπαμε πιο πανω να μην συζητάμε για κατι το οποίο αφορά δυο ανθρώπους. Ας τα βρουν μεταξυ τους.
Τελος παντων εχει λήξει αυτο το θεμα , καλο θα ειναι οπως είπαμε πιο πανω να μην συζητάμε για κατι το οποίο αφορά δυο ανθρώπους. Ας τα βρουν μεταξυ τους.
- SFAKattack10
Εγω δεν ειδα ποτε τον Νοτη να βγαινει στα μεσημεριαναδικα και να κραζει τον Μουκιδη και τον Γιατρα οπως εκαναν και οι 2 τους. Οτι διαφορες εχει τις λυνει μαζι τους οχι στα μεσημεριαναδικα.
Προσωπικα καλυτερα που δεν θα συνεργαστει στον επομενο δισκο με Μουκιδη.
Προσωπικα καλυτερα που δεν θα συνεργαστει στον επομενο δισκο με Μουκιδη.
Καλά για τον γιατρα ειναι γεγονος οτι βγηκε στα κουτσομπολίστικα και βάλλονταν κατα του νοτη λες και του χε σκοτώσει την μάνα , απαράδεκτη κίνηση , οχι αντρίκια ,
Το ιδιο εκανε και ο μουκιδης ;;;;;;
Το ιδιο εκανε και ο μουκιδης ;;;;;;
- SFAKattack10
Ναι το 2009 αν θυμαμαι καλα. Τον κατηγορουσε οτι δεν πηγε στην βαπτιση της κορης του και δεν δεχτηκε το δωρο που του ειχε στειλει ο Νοτης και κατι τετοια.
-
Με τον Χρήστο Μενιδιάτη συζητάει ο Νότης για να τον συμπεριλάβει στο σχήμα στο Fever.
Είμαι περίεργος αν θα αλλάξει το όνομα του χώρου όπως είχε κάνει το 2001-2002 που έλεγε "εγώ σε κέντρο με τέτοιο όνομα δεν τραγουδάω, δεν μου λέει τίποτα το Fever" και το έκανε KOSMOS. Γιατί όπως έλεγε τότε στον κόσμο απευθύνεται.
Είμαι περίεργος αν θα αλλάξει το όνομα του χώρου όπως είχε κάνει το 2001-2002 που έλεγε "εγώ σε κέντρο με τέτοιο όνομα δεν τραγουδάω, δεν μου λέει τίποτα το Fever" και το έκανε KOSMOS. Γιατί όπως έλεγε τότε στον κόσμο απευθύνεται.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- SFAKattack10
Εγω το εχω σιγουρο οτι θα αλλαξει το ονομα του μαγαζιου.
Ο Μενιδιατης περσι αν δεν κανω λαθος ειχε πει καλα λογια για τον Νοτη τοτε που υπηρχαν αντιδρασεις για δηλωσεις που ειχε κανει.
Αρα να περιμενουμε και Ηλιαδη και τελος το σχημα?

Ο Μενιδιατης περσι αν δεν κανω λαθος ειχε πει καλα λογια για τον Νοτη τοτε που υπηρχαν αντιδρασεις για δηλωσεις που ειχε κανει.
Αρα να περιμενουμε και Ηλιαδη και τελος το σχημα?
- fylakas_aggelos
Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι με Χρήστο Κυριαζή και Χριστίνα Σάλτη στο Cabaret Romeo.johnytzitzi έγραψε:Με τον Χρήστο Μενιδιάτη συζητάει ο Νότης για να τον συμπεριλάβει στο σχήμα στο Fever.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Εχω μια απορια, ΑΝ παει το σχημα με μενιαδιατη κ ηλιαδη πιστευετε οτι μπορει ν βγει καλη σεζον με διημερα κ "γεματο" μαγαζι;;;