Για 12 εμφανίσεις θα είναι στο Romeo, μέχρι περίπου τα τέλη Σεπτέμβρη!fylakas_aggelos έγραψε:Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι με Χρήστο Κυριαζή και Χριστίνα Σάλτη στο Cabaret Romeo.johnytzitzi έγραψε:Με τον Χρήστο Μενιδιάτη συζητάει ο Νότης για να τον συμπεριλάβει στο σχήμα στο Fever.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
Κατι ασχετο/σχετικο το fever ποσο κοσμο χωραει ;;;;;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Για το φαντασία που ειναι σχετικά ενα φυσιολογικό για τις εποχές μαγαζι ( εμενα μου αρεσει και η διαρρύθμιση , ειναι και ευρύχωρο) θα ηταν μια χαρά ο Μενιδιάτης. Για το fever ακομα και σαν τριτο ονομα δεν μου πολυ ακουγεται ελκυστικό σαν ονομα , ακομα και αν υποθέσουμε οτι η πεγκυ θα ναι δεύτερο ονομα δεν ειμαι αισιόδοξος στο κατα ποσο θα βγει η σεζόν νορμαλ.
Για να τραβήξει αυτο το μαγαζι που ειναι μεγαλος χώρος για τις εποχές χρειαζεται σύμπραξη οπως περσι με τον καρρα., ασχέτως εαν το σχήμα περσι ηταν μονο οι αφίσες και τιποτα αλλο.
Σφακιανακης - τερζης - Ζήνα
Σφακιανακης - Οικονομόπουλος
Σφακιανακης - τερζης- Αδαμαντίδης
Σφακιανακης - Ρέμος
Καπως ετσι βγαινει η χρονια άνετα.
Αλλιως χιλιες φορές φαντασία μονος του
Για να τραβήξει αυτο το μαγαζι που ειναι μεγαλος χώρος για τις εποχές χρειαζεται σύμπραξη οπως περσι με τον καρρα., ασχέτως εαν το σχήμα περσι ηταν μονο οι αφίσες και τιποτα αλλο.
Σφακιανακης - τερζης - Ζήνα
Σφακιανακης - Οικονομόπουλος
Σφακιανακης - τερζης- Αδαμαντίδης
Σφακιανακης - Ρέμος
Καπως ετσι βγαινει η χρονια άνετα.
Αλλιως χιλιες φορές φαντασία μονος του
- Scorpion86
2.000 ήταν η χωρητικότητα μέχρι πριν κάποια χρόνια.KeepNoting έγραψε:Κατι ασχετο/σχετικο το fever ποσο κοσμο χωραει ;;;;;
100% σωστή η πληροφορία του johnytzitzi για Μενιδιάτη. Την επιβεβαίωσα πριν λίγο από συνεργάτη του Νότη. Ο Χρήστος προορίζεται για 3ο όνομα, πίσω από Νότη-Πέγκυ. Ολα βέβαια είναι σε επίπεδο συζητήσεων, δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Και ο οικονομοπουλος πως εβγαλε περυσι σεζον μονο με ροκκο βρε παιδια κι εμεις θελουμε θυρια για ν βγαλουμε σεζον;
Η σεζόν θα βγει φιλε μου , αλλα μην περιμένεις να παει σαν το τεατρο ,
Οσον αφορά τον Οικονομόπουλο , τους τελευταίους δυο μήνες δεν πηγε καθόλου καλα, έβαζε ολο φοιτητικά , γενικα ηταν μια μέτρια σεζόν έως κακή.
Αυτο που με χαροποιεί ειναι η εν δυναμη συνεργασία με πεγκυ!!
Οσον αφορά τον Οικονομόπουλο , τους τελευταίους δυο μήνες δεν πηγε καθόλου καλα, έβαζε ολο φοιτητικά , γενικα ηταν μια μέτρια σεζόν έως κακή.
Αυτο που με χαροποιεί ειναι η εν δυναμη συνεργασία με πεγκυ!!
http://www.feverclub.gr/venue/
εδώ λέει ότι χωράει 2500 καθήμενους
εδώ λέει ότι χωράει 2500 καθήμενους
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
3000 κοσμο χωράει μαζι με τους όρθιους
O Λύρας πάντως ανέβασε φωτογραφία απο την Κω δεν ξέρω αν είχε και κάποια επαφή με Νότη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Ναι, πήγε για να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες για την συνεργασία Νότη-Πέγκυς. Λογικά μέχρι 18 Αυγούστου που αρχίζει το σχήμα της με τον Πλούταρχο στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.nikosp έγραψε:O Λύρας πάντως ανέβασε φωτογραφία απο την Κω δεν ξέρω αν είχε και κάποια επαφή με Νότη.
Κι όμως υπάρχει σαν σκέψη και τώρα να αλλάξει το όνομα.johnytzitzi έγραψε:Είμαι περίεργος αν θα αλλάξει το όνομα του χώρου όπως είχε κάνει το 2001-2002 που έλεγε "εγώ σε κέντρο με τέτοιο όνομα δεν τραγουδάω, δεν μου λέει τίποτα το Fever" και το έκανε KOSMOS. Γιατί όπως έλεγε τότε στον κόσμο απευθύνεται.

Για "τριτο" ονομα εχετε ακουσει τπτ;θα ειναι καποιος επιπεδου ζηνας ή χαμηλοτερα;
- Scorpion86
Με Χρήστο Μενιδιάτη μιλάνε. Δεν γίνεται το τρίτο να είναι πρώτο όνομα γιατί δεν βγαίνουν και τα οικονομικά και οι χρόνοι.sotirakos έγραψε:Για "τριτο" ονομα εχετε ακουσει τπτ;θα ειναι καποιος επιπεδου ζηνας ή χαμηλοτερα;
- Scorpion86
Όλα δείχνουν συμφωνία με Πέγκυ Ζήνα. Κάποιες μικρολεπτομέρειες έχουν απομείνει, όχι ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά όπως έχω ξαναπει αν δεν δούμε Δελτίο Τύπου ή ανακοίνωση ας μην έχουμε τίποτα δεδομένο.
Με τα τωρινά δεδομένα πάμε για συνεργασία.
Απομακρύνεται ο Μενιδιάτης, δεν τα βρίσκει με την επιχείρηση. Ακούστηκαν ήδη κάποια ονόματα για την 3η θέση στην μαρκίζα, ωστόσο τίποτα προχωρημένο.
Δεν υπάρχει βιασύνη, αφού οι βάσεις μπαίνουν με το Νότης-Πέγκυ.
Τέλη του μήνα, το αργότερο αρχές Σεπτέμβρη θα έρθει ο Νότης στην Αθήνα για χειμερινή εγκατάσταση και πιστεύω μέχρι τότε να έχουν οριστικοποιηθεί όλα.
Απομακρύνεται ο Μενιδιάτης, δεν τα βρίσκει με την επιχείρηση. Ακούστηκαν ήδη κάποια ονόματα για την 3η θέση στην μαρκίζα, ωστόσο τίποτα προχωρημένο.
Τέλη του μήνα, το αργότερο αρχές Σεπτέμβρη θα έρθει ο Νότης στην Αθήνα για χειμερινή εγκατάσταση και πιστεύω μέχρι τότε να έχουν οριστικοποιηθεί όλα.
Με Φανή δεν ακούγεται τίποτα ρε Scorpion; Θα ήταν ότι πρέπει για 3ο..Scorpion86 έγραψε:Όλα δείχνουν συμφωνία με Πέγκυ Ζήνα. Κάποιες μικρολεπτομέρειες έχουν απομείνει, όχι ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά όπως έχω ξαναπει αν δεν δούμε Δελτίο Τύπου ή ανακοίνωση ας μην έχουμε τίποτα δεδομένο.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
Και αν δεν κανω λαθος φετος καλοκαιρι (απριλη-μαιο δλδ) θα ναι ο Νοτης σε κεντρο στην αθηνα, καθως περασαν 7 χρονια απο το 2011 στα αστερια! :)

Το 13 ήταν φίλε.Και είχε πει περιπεκτικά ότι ανά 9 χρόνια πάει Αστέρια .
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Η Φανή από την στιγμή που για πλάκα μπορεί να βρει ως πρώτο όνομα θέση σε μικρομεσαίο ή μεσαίο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεν κάθεται να συζητήσει για 3ο όνομα. Γενικά τα τελευταία χρονια στις συνεργασίες της ήταν δεύτερο όνομα.christos έγραψε:Με Φανή δεν ακούγεται τίποτα ρε Scorpion; Θα ήταν ότι πρέπει για 3ο..Scorpion86 έγραψε:Όλα δείχνουν συμφωνία με Πέγκυ Ζήνα. Κάποιες μικρολεπτομέρειες έχουν απομείνει, όχι ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά όπως έχω ξαναπει αν δεν δούμε Δελτίο Τύπου ή ανακοίνωση ας μην έχουμε τίποτα δεδομένο.
- KeepNoting
ilias16 έγραψε:Το 13 ήταν φίλε.Και είχε πει περιπεκτικά ότι ανά 9 χρόνια πάει Αστέρια .
με ξενερωσες...χαχαχαχα νομιζα ηταν το 11, και ειχε πει καθε 7 χρονια...

Στάνταρ είχε πει κάθε 9 αλλά δεν θυμάμαι που.Αν το υπολογίσεις όντως βγαίνει 9.KeepNoting έγραψε:ilias16 έγραψε:Το 13 ήταν φίλε.Και είχε πει περιπεκτικά ότι ανά 9 χρόνια πάει Αστέρια .
με ξενερωσες...χαχαχαχα νομιζα ηταν το 11, και ειχε πει καθε 7 χρονια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
9 χρόνια, σωστά θυμασαι. Κάθε 9 χρονια θα τραγουδάει καλοκαίρι στην Αθηνα. 1995-2004-2013. Το 2022 τώρα...ilias16 έγραψε:Στάνταρ είχε πει κάθε 9 αλλά δεν θυμάμαι που.Αν το υπολογίσεις όντως βγαίνει 9.KeepNoting έγραψε:ilias16 έγραψε:Το 13 ήταν φίλε.Και είχε πει περιπεκτικά ότι ανά 9 χρόνια πάει Αστέρια .
με ξενερωσες...χαχαχαχα νομιζα ηταν το 11, και ειχε πει καθε 7 χρονια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()