Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλά μην λέμε κι ότι θέλουμε ο Σαμπάνης συντηρεί το 50% της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία χρόνια και είναι σοβαρός καλλιτέχνης, δεν είναι τυχαίος. Ποιον προτιμάς τον Βασιλάκη το Δήμα με τα Ραγίζει η καρδιά μου και σπάει και Θέλω να ρισκάρω; Αυτός δεν είναι άφωνος; Δεν τον σπρώχνουν; Ας είναι καλά τα τραγούδια κι ας είναι όποιου να ναι. Υπερεκτιμημένος όσο δεν πάει ο Σαπουντζάκης...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Κανενα στίχο εχουμε απο τα νεα τραγουδια λεω εγώ , ας αφήσουμε ολα τ αλλα , κανα συνθέτη γνωριζουμε ;;;
Επισης , πρόβες ποτε ξεκινά ,,;; Πρεμιερα σχήματος ;;;
Επισης , πρόβες ποτε ξεκινά ,,;; Πρεμιερα σχήματος ;;;
- E-Notikos7
Μάθε λιγο πριν χρησιμοποιήσεις μια λέξη τον ορισμό της. Δεν λες υπερεκτιμημένο τον Σαπουντζάκη που τώρα ξεκινάει να διαγράφει μία πορεία. Αλλά τον Σαμπάνη που γράφει για τον κάθε πικραμένο και πλέον στα 5 τραγούδια τα 4 είναι μέτρια? Για πες μου μία κομματάρα που άκουσες από τον Σαμπάνη πρόσφατα? Πες μου τα σπουδαία κομμάτια του Σαμπάνη που κοσμούν την ελληνική δισκογραφία και τους στίχους τους που είναι ποίηση και θα απογειώσουν τον Νότη ερμηνευτικά? Επειδή παιζουν στο ραδιόφωνο και είναι στα μέσα και τα έξω της showbiz και του καλλιτεχνικού χώρου είναι και καλά τραγούδια? Και αυτό που με κάθε διαφορετικό σχόλιο αναφέρετε τον Δήμα να το προσέξετε. Δεν υπάρχει μόνο ο Δήμας για να τον πετάτε από δω κι από κει όταν δεν έχετε κάτι να πείτε. Και για να μην το κουράζουμε στο στυλ του Νότη, το ελαφρολαικό πιο πολύ ταιριάζει από τους νέους δημιουργούς ο Σταν παρά ο Σαμπάνης.jdarmody έγραψε:Καλά μην λέμε κι ότι θέλουμε ο Σαμπάνης συντηρεί το 50% της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία χρόνια και είναι σοβαρός καλλιτέχνης, δεν είναι τυχαίος. Ποιον προτιμάς τον Βασιλάκη το Δήμα με τα Ραγίζει η καρδιά μου και σπάει και Θέλω να ρισκάρω; Αυτός δεν είναι άφωνος; Δεν τον σπρώχνουν; Ας είναι καλά τα τραγούδια κι ας είναι όποιου να ναι. Υπερεκτιμημένος όσο δεν πάει ο Σαπουντζάκης...
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Παντως ο Σαμπανης ηταν να τραγουδισει στο σχημα της Ιερας θεας το 2010 και τελευταια στιγμη εφυγε γιατι ακουσε τον μανατζερ του που τον πηγε στην Θεσσαλονικη. Δεν ξερω πως ειναι η σχεση του με τον Νοτη.
Απο την αλλη για να τον ειχε στο σχημα ο Νοτης θα τον ειχε κρινει για την φωνη του. Βεβαια στο ιδιο σχημα ηταν και η Ευα Μιλλη.
Απο την αλλη για να τον ειχε στο σχημα ο Νοτης θα τον ειχε κρινει για την φωνη του. Βεβαια στο ιδιο σχημα ηταν και η Ευα Μιλλη.

Εντάξει μην τα ισωπεδώνουμε όλα τώρα. Ο Σταν είναι κάγκουρας τι σχέση έχει με τον Νότη; Για κάγκουρα τον έχετε τον Νότη; Ωραία το ακούσαμε κι αυτό. Ο Σαμπάνης είναι σοβαρός. Ο ανήσυχος καιρός της Νατάσας, το πάρε δρόμο και το χάνομαι της Πέγκυς, το λύκαινα της Πάολας, το δεν θα μου πεις εμένα του Τερζή, τα δύσκολα φεγγάρια και το τίμημα του Μαζώ, τα λασπόνερα του Πλούταρχου, το θα 'μαι εδώ και το μελαγχολία μου του Οικονομόπουλου, το ανεμοδαρμένα ύψη της Καίτης κ.α. από τα κορυφαία τραγούδια του Σαμπάνη. Όταν λέω κορυφαία δεν εννοώ διαχρονικά αλλά κορυφαία για τα δεδομένα του 2017 για σουξέ του 6μήνου. Γιατί κακά τα ψέματα μην περιμένετε ποτέ ξανά διαχρονικά τραγούδια από κανέναν ούτε από τον Νότη. Όλοι στην ίδια γραμμή κινούνται τα τελευταία χρόνια. Τάση της εποχής.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Couros Football Club σε συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλη και τον Δήμαρχο Αλίμου θα συμμετέχει ο Γιώργος στις 23 Οκτωβρίου 2017. Θα συμμετέχουν επίσης οι τραγουδιστές Νότης Σφακιανάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι.
https://giorgosaggelopoulosnews.com/tag ... %AE%CF%82/
- Scorpion86
H φωτογραφία του Νότη πάντως από τους συμμετέχοντες δεν έχει ανεβεί. Μεχρι και του Τριαντάφυλλου ανέβασαν και του Χολίδη. Όπως μου είπαν από την ομάδα έχει δεχθεί πρόσκληση αλλά ακόμα δεν την έχει αποδεχθεί.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Couros Football Club σε συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλη και τον Δήμαρχο Αλίμου θα συμμετέχει ο Γιώργος στις 23 Οκτωβρίου 2017. Θα συμμετέχουν επίσης οι τραγουδιστές Νότης Σφακιανάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Θα παει ο Νοτης στ' αληθεια;;;; χλωμο το βλεπω...
- SFAKattack10
Εδω δεν επαιξε καμια 10αρια χρονια πριν, θα παιξει τωρα?
-
Πηγαίνει αν έχει φιλανθρωπικό σκοπό και ενισχύει οικονομικά, απλά όχι σαν παίχτης αλλά στις κερκίδες.
Δύο φορές πήγα με ένα φίλο και τον περιμέναμε απέξω. Ήρθε με τη γυναίκα του και έριξε επιταγή στην κάλπη που είχε στηθεί. Η μία φορά ήταν για ένα παιδάκι με όγκο στον εγκέφαλο και την άλλη φορά ήταν για έναι νεογέννητο που δε θυμάμαι τι πρόβλημα είχε. Έπρεπε να φύγουν και τα 2 εξωτερικό. Μετά κάτσαμε μαζί στις κερκίδες και σχολίαζε τα του αγώνα. Είχε φάση.
Τώρα τι σκοπό έχει ο αγώνας;
Δύο φορές πήγα με ένα φίλο και τον περιμέναμε απέξω. Ήρθε με τη γυναίκα του και έριξε επιταγή στην κάλπη που είχε στηθεί. Η μία φορά ήταν για ένα παιδάκι με όγκο στον εγκέφαλο και την άλλη φορά ήταν για έναι νεογέννητο που δε θυμάμαι τι πρόβλημα είχε. Έπρεπε να φύγουν και τα 2 εξωτερικό. Μετά κάτσαμε μαζί στις κερκίδες και σχολίαζε τα του αγώνα. Είχε φάση.
Τώρα τι σκοπό έχει ο αγώνας;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- E-Notikos7
Υπαρχει κάποιο νεότερο για την ημερομηνία της πρεμιέρας ;;
-
Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς

- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Δεν μου ανοιγει το βιντεο φιλε !! Κατάλαβα ομως ειναι απο τον Οικονομοπουλο, το ειδα χθες και κτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο που παρακαλουμε καθε φορα τον Νοτη να πει αυτο το τραγουδι ενω αλλοι τραγουδιστες το εχουν στο προγραμμα τους!!
-
σωστός !! τον παρακολουθησα σε αρκετά βίντεο , τα κάνει όλα σαν τον νότη, μ'έρχει και τα τακούνια με τα λουλούδια
- fylakas_aggelos
Ο Οικονομόπουλος πάντως όπως και ο Αργυρός,γεμίζουν μαγαζιά μόνοι τους για πλάκα.Καλά ο Οικονομόπουλος είναι με Onirama,αλλά ο κόσμος δεν πάει για αυτούς.Ο Αργυρός με πολύ μικρότερα ονόματα όμως και σκίζει πραγματικά.Τα πρόσφατα κομμάτια τους έχουν views που ούτε μερικοί ξένοι καλλιτέχνες δεν κάνουν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Kαι γιατι τα γραφεις σ'αυτον τον χωρο, ας πουμε; Πως σχετιζεται το σχολιο σου με τον Σφακιανακη; Μπερδευτηκες μηπως;
- fylakas_aggelos
Όχι,επειδή βάλατε βιντεάκι για τον Οικονομόπουλο. Συν ότι ο Νότης επιμένει στους συνθέτες που έχει και αν συνεργαστεί με τα πιο hot ονόματα Σαμπάνη, Ιακωβίδη, Γιώργο Παπαδόπουλο και άλλους,η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη και θα τον ακούνε και άτομα κάτω από 20 ετών.takis13 έγραψε:Kαι γιατι τα γραφεις σ'αυτον τον χωρο, ας πουμε; Πως σχετιζεται το σχολιο σου με τον Σφακιανακη; Μπερδευτηκες μηπως;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Σημασια δεν εχει το ονομα του συνθετη, αλλα το τραγουδι. Ας μην τον ακουσουν τα 20χρονα αν πρεπει να τραγουδησει "αν εγω εχω εσενα δενθελωκανενανΑυτοΝατουςΠεις"... Σκοπιμα το εγραψα σαν μια λεξη. Βεβαια, γουστα ειναι αυτα.