Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εν τω μεταξύ βλέπω την εκπομπή στο αρτ και εκεί που έβαζε και δεν μπορώ,θέλω να την κάνω,να ξαναρθείς βάζει το μα εγώ είμαι έλληνας και φάνηκε τεράστια διαφορά στην ηχογράφηση στο μα εγώ είμαι έλληνας επικρατούσε αυτή η θολούρα και θεωρούσαμε μάλιστα ότι είναι και από τις καλές ηχογραφήσεις των τελευταίων χρόνων.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έτσι μπραβο , πλεον εγινα κατανοητός, τα πες ολα , φανταστείτε για να θεωρούμε τον μαζι σχετικά καλο ηχογραφημένο τι εχουνε τραβήξει τα αυτιά μας,
Αυτο συμβαινει οταν γινονται ολα πρόχειρα.
Αντε νευρίασα παλι ,
Και γω έβλεπα και ακουσα αυτη την διαφορα και λεω , άστο μην γράψω τιποτα το χω τερματίσει , ομως ευτυχως έγραψες εσυ για μένα φιλαρακι. Αντε δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε αυτο που γουστάρουμε.
Απορώ ο Νότης δεν τ ακουει αυτα ;;
Αυτο συμβαινει οταν γινονται ολα πρόχειρα.
Αντε νευρίασα παλι ,
Και γω έβλεπα και ακουσα αυτη την διαφορα και λεω , άστο μην γράψω τιποτα το χω τερματίσει , ομως ευτυχως έγραψες εσυ για μένα φιλαρακι. Αντε δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε αυτο που γουστάρουμε.
Απορώ ο Νότης δεν τ ακουει αυτα ;;
Eιδα κι εγω λιγο απο την εκπομπη στο αρτ. (ευχαριστω, Scorpion86) Στο Εκρηκτικο Δελτιο του δημοσιογραφου κ. Μυλωνακη, παντα στην εισαγωγη βαζει το ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Το κακο ειναι ομως, οτι το εχουν παρει απο το youtube και ακουγεται λιγο διαφορετικα απο τον δισκο. Ελπιζω να μην το ακουτε το τραγουδι απο το youtube....Δεν θα αλλαξει κατι, ο καθενας εχει το βιολι του και καλα κανει...Στειλτε τα μηνυματα σας στον ηχοληπτη του και ο,τι νομιζετε εν παση περιπτωσει.
Υ.Γ Τα περισσοτερα τραγουδια οπως ακουστηκαν στο αρτ ειχαν "θαμπαδα"...Ατιμε, Μπενετο, Καλημερη, Βλαχο, Σιγανε και παει λεγοντας.
Υ.Γ Τα περισσοτερα τραγουδια οπως ακουστηκαν στο αρτ ειχαν "θαμπαδα"...Ατιμε, Μπενετο, Καλημερη, Βλαχο, Σιγανε και παει λεγοντας.
- E-Notikos7
Θα μας ζαλίσεις πολύ ακόμα με τις ηχογραφήσεις επιστήμονα του φόρουμ;;;
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Παιδιά νομίζω το έχουμε κουράσει με τις ηχογραφήσεις αν κ συμμερίζομαι 110% τις απόψεις σας.
Στην απονομή του Νύκτες Μαγικές που ήταν η ποιότητα ηχογράφησης χειροτερη κ απο το Μέγκα στον Εναστρον, ο Νότης ευχαρίστησε τον Βλάχο διότι έφτιαξε ένα αποτέλεσμα σαν να ακούς έναν δίσκο απ το στούντιο...Νομίζω ας αρκεστούμε να έχουμε πολύ καλά τραγούδια στον νεο δισκο και να τα απολαμβάνουμε λαιβ πολύ πολύ καλύτερα...
Στην απονομή του Νύκτες Μαγικές που ήταν η ποιότητα ηχογράφησης χειροτερη κ απο το Μέγκα στον Εναστρον, ο Νότης ευχαρίστησε τον Βλάχο διότι έφτιαξε ένα αποτέλεσμα σαν να ακούς έναν δίσκο απ το στούντιο...Νομίζω ας αρκεστούμε να έχουμε πολύ καλά τραγούδια στον νεο δισκο και να τα απολαμβάνουμε λαιβ πολύ πολύ καλύτερα...
Τοτε μαλλον ολοι εμεις εχουμε περηφανα αυτια. οι νυχτες μαγικες μπροστα στο ενθυμιον ηταν ενα τιποτα. στο ενθυμιον ανατριχιαζεις ακομα και με το καλησπερα που λεει ο νοτης στο παραλληλα. αν δεν ηταν τελεια η ηχογραφηση στο ενθυμιον τιποτα δεν θα ηταν το ιδιο......Johny-rex έγραψε:Στην απονομή του Νύκτες Μαγικές που ήταν η ποιότητα ηχογράφησης χειροτερη κ απο το Μέγκα στον Εναστρον, ο Νότης ευχαρίστησε τον Βλάχο διότι έφτιαξε ένα αποτέλεσμα σαν να ακούς έναν δίσκο απ το στούντιο...
Ενθύμιον , ανατριχίλα , οτι καλυτερο σε ροη τραγουδιων , οτι καλυτερο σε ηχογραφηση live ,οτι καλυτερο σε ερμηνείες , αψεγάδιαστες ερμηνείες , η φωνη του νοτη έρωτας ,
Ενα πραγματικό κόσμημα , ενα πραγματικό ενθύμιον , ενα ενθύμιον το οποίο αντικατοπτρίζει το μεγαλείο του νοτη στις χρυσές εποχές του.
Νύχτες μαγικες , το περίμενα πως και πως , απογοητεύτηκα οσο δεν παει
Ενα πραγματικό κόσμημα , ενα πραγματικό ενθύμιον , ενα ενθύμιον το οποίο αντικατοπτρίζει το μεγαλείο του νοτη στις χρυσές εποχές του.
Νύχτες μαγικες , το περίμενα πως και πως , απογοητεύτηκα οσο δεν παει
Ανέβασε η σοφίτα στουντιος ηχογραφηση οργάνων για τον νοτη.
Απο κατω σχολιάζουν οτι θελουν σωστη ηχογραφηση κτλ.
Βομβαρδιστε τους με ανάλογα μνμτα. Ειναι η ευκαιρία μας
Απο κατω σχολιάζουν οτι θελουν σωστη ηχογραφηση κτλ.
Βομβαρδιστε τους με ανάλογα μνμτα. Ειναι η ευκαιρία μας
Για να δείτε τι καραγκιόζηδες είναι σβήσανε τα σχολια των φαν και αφήσανε μονο ενα.
Τους χαλάει το πρεστίζ η κοινή απαίτηση των φαν για ενα άρτιο αποτελεσμα αυτη την φορα.
Δεν βλέπω να αλλάζει τιποτα , αυτοι ειναι στον κοσμο τους
Τους χαλάει το πρεστίζ η κοινή απαίτηση των φαν για ενα άρτιο αποτελεσμα αυτη την φορα.
Δεν βλέπω να αλλάζει τιποτα , αυτοι ειναι στον κοσμο τους
Ουτε το ενα δεν αφήσανε , ε βεβαι που να τολμήσουν να πουν στον νοτη , νοτη να αλλάξουμε στυλ ηχογραφησης και τέτοια , θα αρχίσει τις ερωτήσεις ο Νότης γιατι κσι πως κσι ο βλάχος θα ακουσει καντήλια , δεν τους παιρνει , ε ρε καραγκιόζηδες , δεν υπαρχει σωτηρία
Πάντως στο βιογραφικό του Βλάχου βλέπω ότι έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας...αλλα ΜΌΝΟ ο κοντός επιμένει σ'αυτόν...χαχαχαχαχαχαχαχα.
Πλάκα κάνω....παντως τους άλλους δεν τους χαντακωσε.
Πλάκα κάνω....παντως τους άλλους δεν τους χαντακωσε.
- E-Notikos7
Μπράβο στην sofita που έσβησε τα σχόλια του κάθε πικραμένου. Μπαίνει ο άλλος που το επάγγελμα του είναι κομμωτής και κράζει την δουλειά του Βλάχου ή του Νερομυλιώτη. Δηλαδή κάποιος που ζει από την κομμωτική κράζει για τις ηχογραφήσεις κάποιους που έχουν σπουδάσει αυτό το πράγμα. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ ο άσχετος από κομμωτική και να λέω στον κομμωτή "δεν το κάνεις καλά, κούρευε καλύτερα". Και έχουν την εντύπωση όλοι αυτοί ότι η άποψη τους έχει βαρύνουσα σημασία. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας το μουσικό αποτέλεσμα το ακούει ο Νότης και του αρέσει. Οπότε η άποψη μας περισσεύει.
Διαφωνώ με την γνωμη σου και την βρίσκω περα για περα Λάθος.
Δηλαδη βλεπουμε 15 χρονια τον μέσι να παιζει επιθετικός και ο νεος προπονητής τον βαζει αριστερό μπακ , και σχολιάζουμε δεν Παει καλα ο άνθρωπος , ο μέσι ειναι επιθετικός ,και εκει που συμφωνούμε ολοι πετάγεται καποιος και λεει , δεν μπορουμε εμεις να πουμε στον προπονητή τι να κανει γιατι δεν ειμαστε ποδοσφαιριστές.
Οκ τοτε παμε πάσο ολοι μας ,
Και για να παιζει ο μέσι εκει που τον βαζει ο προπονητής αριστερό μπακ παει να πει οτι συμφωνεί και ο ιδιος.
Εγώ διακρίνω προβλημα μεγαλο τοτε και απο τον νοτη και απο τον παραγωγο.
Και επειδη έκανα αντίθετο σχολιο απο το δικό σου και το αντίστροφο απο την μεριά σου πρεπει η διαχειρίστρια να σβήσει ενα απο τα δυο σχολια η και τα δυο.
Αυτη η προστασία προς τις επιλογες του νοτη ( αν ειναι δικές του και οχι αλλονών ) πρεπει καποια στιγμή να σταματήσει. Ο άνθρωπος καλλιτέχνης Νότης χαντακωνεται.
Δηλαδη βλεπουμε 15 χρονια τον μέσι να παιζει επιθετικός και ο νεος προπονητής τον βαζει αριστερό μπακ , και σχολιάζουμε δεν Παει καλα ο άνθρωπος , ο μέσι ειναι επιθετικός ,και εκει που συμφωνούμε ολοι πετάγεται καποιος και λεει , δεν μπορουμε εμεις να πουμε στον προπονητή τι να κανει γιατι δεν ειμαστε ποδοσφαιριστές.
Οκ τοτε παμε πάσο ολοι μας ,
Και για να παιζει ο μέσι εκει που τον βαζει ο προπονητής αριστερό μπακ παει να πει οτι συμφωνεί και ο ιδιος.
Εγώ διακρίνω προβλημα μεγαλο τοτε και απο τον νοτη και απο τον παραγωγο.
Και επειδη έκανα αντίθετο σχολιο απο το δικό σου και το αντίστροφο απο την μεριά σου πρεπει η διαχειρίστρια να σβήσει ενα απο τα δυο σχολια η και τα δυο.
Αυτη η προστασία προς τις επιλογες του νοτη ( αν ειναι δικές του και οχι αλλονών ) πρεπει καποια στιγμή να σταματήσει. Ο άνθρωπος καλλιτέχνης Νότης χαντακωνεται.
- E-Notikos7
Ακυρο το παράδειγμα διότι στην προκειμένη περίπτωση ο προπονητής είναι ο Νότης, όχι ο Βλάχος. Σύμφωνα με την γνώμη του Νότη γίνονται οι επεξεργασίες στα κομμάτια, εκείνος επιλέγει και τι θα τραγουδήσει και πως θα το ερμηνεύσει και εκείνος είναι που δίνει το τελικό ok για να φύγει το μουσικό αποτέλεσμα και να "καούν τα δισκάκια". Αν δεν του αρέσει το αποτέλεσμα το ξαναπαίρνει από την αρχή. Εκτός κι αν ορισμένοι πιστεύετε οτι ο Νότης απλά μπαίνει στο στούντιο ηχογραφεί και τα αφήνει τα υπόλοιπα στην τύχη τους να τα κάνουν οι άλλοι (?) Η ευθύνη για το μουσικό αποτέλεσμα περισσότερο βαραίνει τον Νότη παρά τον Βλάχο και τον κάθε Βλάχο. Δεν μπορεί μέχρι το Ματωμένο Δάκρυ ο Βλάχος να βγάζει ωραία αποτελέσματα και μετά ξαφνικά να χάλασε. Μήπως άλλαξε τρόπο ηχογράφησης ο Νότης? Λέω τώρα.
Εχει τυφλή εμπιστοσύνη στον παραγωγο του πλεον, ακουει το αποτελεσμα αλλα πλεον δεν το πολυψαχνει γιατι ο Μ. Βλάχος δεν το πολυψαχνει ουτε αυτος. Ακολουθούν μια πεπατημένη , και στις ρυθμισεις φωνης και στην ακουστική κτλ.
Παλιοτερα με άλλους παραγωγούς υπηρχε και ο αντίλογος , διότι ο παραγωγός ήθελε άρτιο αποτελεσμα γιατι αυτη ηταν η δουλεια του και δεν το χε σε τιποτα να μιλήσει για τα λάθη.
Στις νότες ο Νότης ευχαριστεί για τις αρτιες ηχογραφησεις τον Μπενέτο και τους συνεργάτες. Αυτο σημαινει οτι ο παραγωγός έβαζε το χεράκι του. Τωρα κατι γινεται Λάθος , ολοι το καταλαβαίνουμε , και ειναι κριμα φιλαρακι αυτο που γινεται. Δεν μας αφήνει αυτο που γινεται να απολαύσουμε ουτε αυτο που θεωρούσαμε δεδομένο. Δηλαδη την άρτια παραγωγή που ειχε ο τελειομανής Νότης.
Παλιοτερα με άλλους παραγωγούς υπηρχε και ο αντίλογος , διότι ο παραγωγός ήθελε άρτιο αποτελεσμα γιατι αυτη ηταν η δουλεια του και δεν το χε σε τιποτα να μιλήσει για τα λάθη.
Στις νότες ο Νότης ευχαριστεί για τις αρτιες ηχογραφησεις τον Μπενέτο και τους συνεργάτες. Αυτο σημαινει οτι ο παραγωγός έβαζε το χεράκι του. Τωρα κατι γινεται Λάθος , ολοι το καταλαβαίνουμε , και ειναι κριμα φιλαρακι αυτο που γινεται. Δεν μας αφήνει αυτο που γινεται να απολαύσουμε ουτε αυτο που θεωρούσαμε δεδομένο. Δηλαδη την άρτια παραγωγή που ειχε ο τελειομανής Νότης.
- E-Notikos7
Μα αν ισχύει αυτό ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Βλάχος. Αν ακολουθούν μία πεπατημένη με τη σύμφωνη γνώμη του Νότη τότε φταίει καθαρά ο Νότης. Τελεία και παύλα. Ο Βλάχος απλά εκτελεί τις εντολές του Νότη. Που θέλει ο Νότης να παίξει ο Μέσι? Στο αριστερό άκρο της άμυνας, τότε εκεί παίζει. Θέλει να παίξει αμυντικό χάφ, τότε εκεί παίζει. Ο Βλάχος είναι ο παίκτης και ο Νότης ο προπονητής που αποφασίζει που θα παίξει ο Μέσι. Σε τι κατεύθυνση θα κινηθεί ο ήχος. Αμα ειναι ικανοποιημένοι με την πεπατημένη τι απαιτούμε από τον Βλάχο? Να κάνει ότι του κατέβει και να πάει κόντρα στα θέλω του καλλιτέχνη? Γι αυτό δεν μας πέφτει λόγος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι αν δεν μας αρέσει το μουσικό αποτέλεσμα να μην αγοράσουμε τον δίσκο.Billbill έγραψε:Εχει τυφλή εμπιστοσύνη στον παραγωγο του πλεον, ακουει το αποτελεσμα αλλα πλεον δεν το πολυψαχνει γιατι ο Μ. Βλάχος δεν το πολυψαχνει ουτε αυτος. Ακολουθούν μια πεπατημένη , και στις ρυθμισεις φωνης και στην ακουστική κτλ.
- Dimitris96
Οσο πιο πολλα ατομα πάνε στον ίδιο τον Νότη και κάνουν τα ευγενικά τα παράπονα τους, τοσο πιο πολλές ελπίδες έχουμε να αλλάξει κατι στο τελικο αποτέλεσμα Γιατι E-Notikos-7 δεν είμαστε κουφή το αποτέλεσμα δεν ηταν άρτιο όπως ηταν στο «Μαζι» !
Εγω που κατα μεγάλη πιθανότητα θα παω σύντομα στης προβες, θα του κανω μια συζήτηση Γιατι τα παράπονα ειναι πλέον παρα πολλα ! Ειναι πολυ κρίμα αυτο που γίνεται ! Το να σβήνουν τα σχόλια το βρεισκω άκρος φασιστικό ! Δλδ δεν μπορούμε να πούμε κόσμια την γνώμη μας; Ντροπή τους !!
Εγω που κατα μεγάλη πιθανότητα θα παω σύντομα στης προβες, θα του κανω μια συζήτηση Γιατι τα παράπονα ειναι πλέον παρα πολλα ! Ειναι πολυ κρίμα αυτο που γίνεται ! Το να σβήνουν τα σχόλια το βρεισκω άκρος φασιστικό ! Δλδ δεν μπορούμε να πούμε κόσμια την γνώμη μας; Ντροπή τους !!
Notis Sfakianakis
Το θέμα των ηχογραφήσεων με έχει κουράσει αφάνταστα. Το έχουμε λιώσει στην ανάλυση. Τα περισσότερα απ'αυτά που γράφουμε έχουν ήδη γραφεί και ειπωθεί κατ'επανάληψη και μάλιστα απ'τους ίδιους ανθρώπους. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να τα ξαναλέμε. Ο δίσκος Μαζί είναι άψογος, για μένα. Δεν με πειράζει κάτι στο θέμα της ηχογράφησης. Ο δίσκος Οταν Επικοινωνούμε, αν εξαιρέσεις τη Γραβάτα (που την φόρτωσαν με δεύτερες φωνές αναίτια), και το Νησί (που ήθελα περισσότερη ένταση απ'τον ίδιο τον Νότη, αλλα είναι θέμα γούστου μου), κατά τα άλλα είναι επίσης εντάξει. Αυτά τα περί ατμοσφαιρικού βάθους, live studio κτλ, συγχωρέστε με, αλλά δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Σε κάθε περίπτωση -το έχουν πει κι αυτό αρκετοί εδώ μέσα- ο Νότης δίνει την έγκρισή του για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχετε δίκιο οτι δεν ασχολείται πια ή οτι έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Μανώλη Βλάχο (τόση που να μην ακούσει τί θα μπει στον δίσκο, εννοώ). Μη μειώνετε τον Νότη σ'αυτά τα θέματα. Επιζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Ωστόσο, τα μηνύματα που σβήνουν στο sofita, είναι σχετικώς απαράδεκτο. Τουλάχιστον, ας κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Όσοι έχετε προσωπική επαφή με τον Νότη (δεν έχω), ας του μεταφέρετε ο,τι σας/μας απασχολεί.
Σημασία έχει οτι σύντομα θα ακούσουμε καινούρια τραγούδια. Μετά από έναν χρόνο, τα 7 μού φαίνονται λίγα, αλλά τι να γίνει...
Σημασία έχει οτι σύντομα θα ακούσουμε καινούρια τραγούδια. Μετά από έναν χρόνο, τα 7 μού φαίνονται λίγα, αλλά τι να γίνει...
-
Μετά τα τόσα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την photo που ανέβασε το Sofita, βλέπω να μην ξανακάνει καμία ανάρτηση ο κ.Νερομυλιώτης για την πορεία των ηχογραφήσεων.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- E-Notikos7
Και μετά θα βγαίνουν κάποιοι εδώ μέσα και θα γράφουν "γιατί δεν ενημερώνει η sofita για την πορεία των ηχογραφήσεων". Μάθετε να συμπεριφέρεστε μερικοί κι αφήστε πίσω σας παιδικές συμπεριφορές λες και σας πήραν το γλειφιτζούρι. Και τα σχόλια αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον κόσμιο τρόπο. Και μπινελίκια να μην έχουν αν τους λέτε με κόσμιο τρόπο ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους είναι το ίδιο άσχημο. Δεν το καταλαβαίνετε?