Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ευχαριστω φιλε
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Ο Μανωλης Κονταρατος τωρα παιζει με τον Πετρο Ιμβριο. Εχει αφησει μουστακι κ στην αρχη δεν τον γνωρισα. Η ορχηστρα του Ιμβριου ειναι αυτος, ενας με αρμονιο που παιζει ολα τα αλλα οργανα και μια κοπελα που τραγουδαει κ παιζει κλαρινο (τουλαχιστον στον γαμο που ειχα παει). Ο ανθρωπος ειναι μεγαλος δεξιοτεχνης κ δειχνει να το ευχαριστιεται πολυ αυτο που κανει.
Ολα τα λεφτα οταν ξεκινησε να παιζει τα γενεθλια ετσι οπως τα γνωριζουμε απ την ορχηστρα του Νοτη!!

Και το διδυμο Μητσι Μητσι (Κορδατζης- Κουλετσης) ηταν πολυ χαρακτηριστικο το παιξιμο τους, μπορω να πω οτι μου λειπει σε καποια τραγουδια!!!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Όντως η πρεμιέρα παίζει μεταξύ 24/11 και 1/12 από ότι έμαθα γιατί πρέπει να έχει προκύψει κάποιο θέμα με τα σκηνικά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Fb: Fever (Official group)

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα από τέλη Νοεμβρίου στο #FEVER

Υ.Γ: Επιτέλους!!
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Για να λέει η ανακοίνωση τέλη Νοεμβριου είναι οριστικό το 24-25/11 σαν διήμερο πρεμιέρας γιατί μετά πάει Δεκέμβρη. Αρα θα έλεγε αρχές Δεκέμβρη.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Η κουμπάρα του Νότη ανάρτησε φωτό στο FB και λέει "Έρχεται..."
Εννοεί το σχήμα ή πρόμο; Ή και τα 2;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Λογικά το ερχεται ειναι και για τις δυο περιπτώσεις που αναφέρεις
Billbill

Καλησπέρα Βασίλη, θα έχουμε σύντομα ανακοινώσεις για τη νέα κυκλοφορία του Νότη Σφακιανάκη. Stay Tuned με τα Social Media της Panik Records και του Νότη Σφακιανάκη για περισσότερα updates! #PanikTeam
Τάδε εφη η panic records σε ερωτηση μου
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Το ίδιο μου είχε απαντήσει παλαιότερα η Cobalt. Και το σύντομα το δικό τους ήταν μετά από ένα μήνα. :lol: Πολύ το κουράζουμε όμως.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια προσμονή από κάποιους αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι κακό και θα ξενερώσουν όπως είπαν? Γιατί?
81argus

Φίλε Νοτικέ το θέμα είναι να έχουμε νέο υλικό από Νότη. Συνειδητοποιημένοι είμαστε πως δεν περιμένουμε αποτελέσματα προ 20ετίας. Τώρα αν "ξενερώνουμε" ή αν "απογοητευόμαστε" είναι άλλο θέμα γιατί λησμονούμε τον παλιό Νότη και δεν δεχόμαστε το γεγονός πως μεγάλωσε. Το μόνο όμως που θέλουμε όλοι στην τελική είναι να είναι μέσα στα πράγματα και να υπάρχει μια κινητικότητα γιατί αν πάψει να υπάρχει τότε θα απογοητευτούμε πλήρως.
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Mηπως ηθελες να πεις "νοσταλγουμε" αντι για "λησμονουμε"; Η αληθεια ειναι οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει αδημονια απο ορισμενους που εχουν δηλωσει "ξενερωμενοι". Ως γνωστον ο "ξενερωμενος" ειναι απογοητευμενος και συνηθως εχει διαμορφωσει αποψη πριν καν δει ή ακουσει κατι. Επομενως, μου προκαλει εντυπωση που ψαχνονται και ρωτουν απο'δω κι απο'κει. Αν το εκανα εγω, ας πουμε, θα ηταν δικαιολογημενο. Οχι ομως το ζευγαρι της απογοητευσης....
Billbill

Μπράβο ρε 81argus, με κάλυψες πλήρως.
Billbill

Ρε καραγκιοζάκο το φόρουμ δεν ειναι δικό σου , και οτι ειμαστε ξενερώμενοι δεν σηναινει οτι δεν ειμαστε άρρωστοι νοτικοι.
Άντε στο λαγούμι σου τωρα χοντροκουνελε
takis13

Billbill έγραψε:Ρε καραγκιοζάκο το φόρουμ δεν ειναι δικό σου , και οτι ειμαστε ξενερώμενοι δεν σηναινει οτι δεν ειμαστε άρρωστοι νοτικοι.
Άντε στο λαγούμι σου τωρα χοντροκουνελε
Αψογος! Λατρεμενος! Ξενερωμενος! Και προφανως συγχυσμενος!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

E-Notikos7 έγραψε:Το ίδιο μου είχε απαντήσει παλαιότερα η Cobalt. Και το σύντομα το δικό τους ήταν μετά από ένα μήνα. :lol: Πολύ το κουράζουμε όμως.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια προσμονή από κάποιους αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι κακό και θα ξενερώσουν όπως είπαν? Γιατί?
Εντάξει εγώ αυτή τη φορά είμαι λίγο πιο αισιόδοξος επειδή ο δίσκος είναι ερωτικός οπότε όλο και κάποια απαλή μπαλάντα θα του έχουν γράψει.Οι καλύτερες ηχογραφήσεις των τελευταίων ετών για μένα ήταν το καλέ μου άγγελε και τα πάθη και ο λόγος ήταν ότι ήταν πολύ απαλά τραγουδια που δεν είχαν πολλά ντραμς και κιθάρες να καλύπτουν τη φωνή του.Ίσως πρέπει να το πάρουν χαμπάρι και οι δημιουργοί σιγά σιγά και να του δίνουν τέτοια τραγούδια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

takis13 έγραψε:Mηπως ηθελες να πεις "νοσταλγουμε" αντι για "λησμονουμε";
Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη για την διόρθωση, το κατάλαβα πως χρησιμοποιήσα λάθος λέξη και έψαχνα μέχρι τώρα να θυμηθώ την σωστή. Σε ευχαριστώ και πάλι για την υπενθύμιση, θα έσκαγα αν δεν την έβρισκα. Είναι και η ηλικία προχωρημένη και ξεχνάμε τα βασικά χαχαχαχα
takis13

Τι προχωρημενη ηλικια λες; Σταν δεν ακους; χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Διδάσκει ήθος πάλι ο επιστήμονας των πλήκτρων. Αρρωστος είσαι, όχι με το Νότη πάντως. Αυτήν την εβδομάδα εσύ και η αγέλη σου που θα κάνετε ντου για τα παράπονα σας? Ενημέρωσε μας μικρέ Γκάντι του φόρουμ.
81argus

takis13 έγραψε:Τι προχωρημενη ηλικια λες; Σταν δεν ακους; χαχαχαχα
Ποιός εγώ; Όχι φίλε μου πως σου ήρθε αυτό; Ξένη ροκ ακούω επι των πλείστων και από Ελληνικά πλην του Νότη ακούω ενίοτε Μητροπάνο, Βαρδή, Πάριο, Αλεξίου. Δηλαδή αυτή η 5άδα είναι η αγαπημένη μου συν τους παλιούς κλασσικούς (Στράτο - Στέλιο). Δεν ακούω σύγχρονη ελληνική μουσική. Κατά καιρούς κράζω τους κάγκουρες και την μουσική αυτή και με κράζουν και οι πιτσιρικάδες που κράζω την μουσική τους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikosp έγραψε:
E-Notikos7 έγραψε:Το ίδιο μου είχε απαντήσει παλαιότερα η Cobalt. Και το σύντομα το δικό τους ήταν μετά από ένα μήνα. :lol: Πολύ το κουράζουμε όμως.
Εντάξει εγώ αυτή τη φορά είμαι λίγο πιο αισιόδοξος επειδή ο δίσκος είναι ερωτικός οπότε όλο και κάποια απαλή μπαλάντα θα του έχουν γράψει.Οι καλύτερες ηχογραφήσεις των τελευταίων ετών για μένα ήταν το καλέ μου άγγελε και τα πάθη και ο λόγος ήταν ότι ήταν πολύ απαλά τραγουδια που δεν είχαν πολλά ντραμς και κιθάρες να καλύπτουν τη φωνή του.Ίσως πρέπει να το πάρουν χαμπάρι και οι δημιουργοί σιγά σιγά και να του δίνουν τέτοια τραγούδια.
Πρέπει να ρυθμίζεται πάντως και η ένταση της φωνής του και αντίστοιχα να χαμηλώνουν τα όργανα. Οι καλύτερες του ηχογραφήσεις τα τελευταία χρόνια είναι στο Μα εγώ είμαι Έλληνας και το Πέτα ψηλά κατά τη γνώμη μου. Αν βάλετε πάντως να ακούσετε αυτά και καπάκι κάποιο από τον Όταν επικοινωνούμε δεν μπορείς να τα ακούσεις στην ίδια ένταση, είναι πολύ πιο χαμηλά η ένταση στον Όταν επικοινωνούμε για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι δεν του δίνουν τραγούδια γραμμένα πάνω του πλέον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση