Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Σκορπιον είσαι σίγουρος γι αυτο που έγραψες περι μουκιδη ;;; ( εγώ αλλα μαθαίνω ) πως δεν θα εχει μεσα μουκιδη τελικα.
Μολις τωρα ρώτησα και μου απάντησαν αρνητικά
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Σχετικα με τον αριθμο των τραγουδιων που ακουει καθε φορα, ειχε εκφρασει την "ενοχληση" του. Συγκεκριμενα ειχε πει οτι του φερνουν τραγουδια που πραγματικα ειναι στο ποδι γραμμενα. Μαλιστα, ειπε οτι "αφου δεν το'χεις, βρε παιδι μου, τι γραφεις ξανα και ξανα. Τραγουδια ιδια με παραλλαγες"... Σαν τον Κουδουνα, ενα πραγμα...(απο παλια ελληνικη ταινια αυτο)
Με το καλο να ερθει και το τραγουδι και ο δισκος. Τωρα, ποιος επιβεβαιωθηκε ή οχι, ας μην το σχολιασω. Θα χαρακτηριστω παλι ειρωνας, "τρολ"(!!!! Αχ, βρε Νεοελληνα) κ.ο.κ.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Έλα ρε παιδιά, δε χρειάζεται να "τη λέμε" σε κάποιον επειδή μας έδωσε ανακριβή πληροφορία
Ό,τι ξέρει ο καθένας ας το μοιραστεί μαζί μας και το ίδιο υπόσχομαι θα κάνω και εγώ (χωρίς βέβαια να έχω πολλές πληροφορίες)
Ευχαριστώ άλλη μία φορά τα παιδιά που μοιράζονται μαζί μας πράγματα.....έχω κάψει το refresh στο λαπτοπ και στο κινητό, κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που περιμένουμε νέα τραγούδια ή νέες εμφανίσεις...
Billbill

Για να το ξεκαθαρίσω παιδια,η μονη περιπτωση να χει μουκιδη μεσα, ειναι να ειναι παλιότερο τραγουδι το οποίο ο Νότης καβατζωσε. Και νομιζω ξερω ποιο ειναι, αν η πληροφορία του σκορπιον ισχύει τοτε μιλαμε για ωραιο τραγουδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Σάβ Νοέμ 11, 2017 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Chris_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris_ »

Billbill το τραγουδι του Μουκιδη στο οποιο αναφερθηκες οτι μπορει να ειναι στον καινουριο δισκο ειναι το "Γιατι ακομα"; Θυμαμαι πως και με το "Τερμα το ραδιο" , πρωτα το ειχε ανεβασει ο Μουκιδης στο youtube με την δικη του εκτελεση και αργοτερα ηχογραφηθηκε και απο τον Νοτη για τον δισκο.
Billbill

Όχι δεν ειναι αυτο , εχει απορριφθεί απο τον νοτη αυτο ,
Το ξανα μεταφέρω , ο σκορπιον ανέφερε οτι ο δισκος θα εχει μουκιδη μεσα, εγώ πληροφορήθηκα πως ο μουκιδης δεν του εδωσε κάποιο νεο τραγουδι , αρα η μονη περιπτωση ( με καθε επιφύλαξη ) ειναι , το τραγουδι να ειναι παλιότερο , δηλαδη αρεσε στον νοτη το καβατζωσε και το φύλαξε στο συρτάρι του μεχρι να επιθυμήσει ο ιδιος να το κυκλοφορησει.Γι αυτο απόρησα και ρώτησα αν τα ξαναβρήκαν γιατι εγώ αλλα ήξερα οτι ισχύουν
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Billbill έγραψε:Όχι δεν ειναι αυτο , εχει απορριφθεί απο τον νοτη αυτο ,
Το ξανα μεταφέρω , ο σκορπιον ανέφερε οτι ο δισκος θα εχει μουκιδη μεσα, εγώ πληροφορήθηκα πως ο μουκιδης δεν του εδωσε κάποιο νεο τραγουδι , αρα η μονη περιπτωση ( με καθε επιφύλαξη ) ειναι , το τραγουδι να ειναι παλιότερο , δηλαδη αρεσε στον νοτη το καβατζωσε και το φύλαξε στο συρτάρι του μεχρι να επιθυμήσει ο ιδιος να το κυκλοφορησει.Γι αυτο απόρησα και ρώτησα αν τα ξαναβρήκαν γιατι εγώ αλλα ήξερα οτι ισχύουν
Εύχομαι να ειναι το «Μην ακούς κανέναν» (καρδιά μου)
Εξαιρετικό τραγούδι !
Notis Sfakianakis
Billbill

Δημήτρη αυτό έχει επιλεχθεί παλιότερα όπως και κανα δυο ακομη ,
Σωπαίνει η καρδια μ αυτα που βλέπει... Μιν ακους κανενα τα τραγουδια λενε παντα την αλήθεια και η μοναξια ειναι η χειρότερη συνήθεια .... Μην ακους κανεναν , και γω ελπιζω να ειναι αυτο
Chris_

Το συγκεκριμενο τραγουδι το εχει ερμηνευσει πρωτα καποιος αλλος ή απλα το εχετε ακουσει σε καποια προβα του Νότη ή κατι τετοιο;
Chris_

Εψαξα λιγακι, το βρηκα και το ακουσα το συγκεκριμενο τραγουδι.. Αρκετα μετριο μου φαινεται, για τα δικα μου γουστα,ΕΑΝ ειναι εντος των επιλεγμενων τραγουδιων για τον νεο δισκο βεβαια...
Billbill

Ο μουκιδης σαν δημιουργός το χει ερμηνεύσει , το χε μάλιστα ανεβάσει πριν κανα δυο χρονια νομιζω στην σελίδα του στο fb, αυτο το τραγουδι οπως και μερικά αλλα τα χε στείλει στον νοτη , ο Νότης κράτησε νομιζω το συγκεκριμένο και κανα δυο ακομα, σε περιπτωση που εχει μουκιδη ο δισκος μεσα δεν αποκλείεται να ειναι ενα απο αυτα που ειχε κρατήσει.
Υπονονη θα μάθουμε μεσα στην βδομάδα
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Billbill έγραψε:Ο μουκιδης σαν δημιουργός το χει ερμηνεύσει , το χε μάλιστα ανεβάσει πριν κανα δυο χρονια νομιζω στην σελίδα του στο fb, αυτο το τραγουδι οπως και μερικά αλλα τα χε στείλει στον νοτη , ο Νότης κράτησε νομιζω το συγκεκριμένο και κανα δυο ακομα, σε περιπτωση που εχει μουκιδη ο δισκος μεσα δεν αποκλείεται να ειναι ενα απο αυτα που ειχε κρατήσει.
Υπονονη θα μάθουμε μεσα στην βδομάδα
Υπαρχει το τραγουδι στο youtube;Ο τιτλοs του τραγουδιου;
Billbill

Δεν είναι σίγουρο οτι θα ειναι αυτο το ξαναλέω , καποια τραγουδια του τα χει ανεβάσει στο προφίλ του εδω και πολυ καιρο , ισως το βρεις εκει
giannis21

Billbill έγραψε:Δεν είναι σίγουρο οτι θα ειναι αυτο το ξαναλέω , καποια τραγουδια του τα χει ανεβάσει στο προφίλ του εδω και πολυ καιρο , ισως το βρεις εκει
Μπορει να μην ειναι αυτο που θα μπει.....Απλα πεσ μου πωσ λεγεται...Χωρισ να ξερω τον τιτλο δεν γινεται....
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

giannis21 έγραψε:
Billbill έγραψε:Δεν είναι σίγουρο οτι θα ειναι αυτο το ξαναλέω , καποια τραγουδια του τα χει ανεβάσει στο προφίλ του εδω και πολυ καιρο , ισως το βρεις εκει
Μπορει να μην ειναι αυτο που θα μπει.....Απλα πεσ μου πωσ λεγεται...Χωρισ να ξερω τον τιτλο δεν γινεται....

Μην ακούς κανέναν λέγεται το τραγούδι
Notis Sfakianakis
giannis21

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΩΔΙΚΟ...ΩΡΑΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ....
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Η εισαγωγή σε αυτό το τραγούδι του Μουκίδη θύμισε λίγο "Θέλω να σε ξαναδώ" βγάζει αυτό τον ίδιο λυγμό. Μακάρι να υπάρχει αυτό στον δίσκο. Σε σχέση με τα τελευταία τραγούδια του Μουκίδη που ερμήνευσε είναι καλύτερο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Chris_ και notakis είστε δίδυμοι? Τέτοια συνεννόηση να ποστάρεστε το ίδιο με απόσταση ενός λεπτού είναι τρομερό. Ούτε τηλεπαθητικά να μιλάγατε. Πλάκα κάνω.
Ωραίο κομμάτι φαίνεται στα μέτρα του Νότη και νομίζω μία στροφή του τραγουδιού σαν στίχους την είχε ανεβάσει πρόσφατα στο προφίλ του ο Μουκίδης.
Μπορεί να μην είναι τυχαίο. Σε ένα σημείο που θυμίζει "Κλείνω τις Κουρτίνες".
Ας παω στα σοβαρά. Μισό λεπτό να πάρω το σοβαρό μου ύφος. Μισό. Το βρήκα. Πάμε. Τελικά BillBill θα έχει Μουκίδη μέσα ο δισκος, γιατί τη μία μας λες ότι στο διέψευσαν, την άλλη ότι θα έχει, την άλλη δεν θα έχει γιατί δεν έδωσε καινούργιο κομμάτι, την άλλη θα έχει αλλά αν έχει θα ειναι παλιό. Τελικά κατέληξαν κάπου οι πληροφορίες σου, γιατί όλο αυτό μου θυμίζει τον παρακάτω κύριο.

Και μετά θα βγαίνεις και θα λες ότι έπεσες μέσα, αφού εξάντλησες όλα τα ενδεχόμενα.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ που υπάρχεις σε αυτό το φόρουμ και δινεις άλλη αίγλη και ενδιαφέρον σε αυτό. Να σαι καλά. Χωρίς εσένα θα υπηρχε μεγάλο κενό.
Τελικά θα μάθουμε όλοι πως ο Νότης ενώ είναι τσακωμένος και δεν μιλιέται με κάποιους βάζει τραγούδια του στους δίσκους. Γιατί ο Νότης όταν δεν μιλιέται με κάποιον κόβει κάθε επαφή. Ας είστε πιο μετρημένοι σε αυτά που γράφετε ορισμένοι με απόλυτο τρόπο γιατί εκτίθεστε αργότερα και προσπαθείτε να εξηγήσετε τα ανεξήγητα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Απάντηση