Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει μέσα εδώ.
Θα μου κάνετε τη χάρη να ηρεμήσετε όλοι και να επιστρέψετε σε μια ομαλή ροή;
Τα προσωπικά σας μπορείτε να τα λύσετε και με προσωπικά μηνύματα.
Μεγάλα παιδιά είστε, μπορείτε να βρείτε μια χρυσή τομή.
Life is a RollerCoaster...
Ζητώ συγνωμη απο ολα τα παιδια του φόρουμ , παρασύρθηκα απο ειρωνείες και ολα αυτα και σας ανάγκασα να μετέχετε σε άσχημες συζητήσεις. Προσωπικα δεν εχω ειρωνευτει κανεναν σε οτι και αν εχει γράψει εδω μεσα. Αυτο ζητώ και εγώ , απο δω και περα θα λεμε λίγα και καλα.
Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό γιατί γίνεται επιτηδευμένα. Υπάρχουν άτομα που δεν σχολιάζουν ποτέ τίποτα σχετικό με το thread, παρά μόνο επιτίθενται σε άλλους με ειρωνείες κλπ. Μπλοκάρετε και κανέναν δεν θα πάθετε τίποτα.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει μέσα εδώ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Και τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα θέλω να πω κάτι. Πάψτε παιδιά και μην ασχολείστε με τους 3 γνωστούς-άγνωστους, κομπλεξικούς, είρωνες, ξερόλες, ανώριμους αυτού του φόρουμ (ξέρετε εσείς). Χαλάνε την πιάτσα του φαν κλαμπ μας. Είναι αυτό το είδος θαυμαστών που κράζει πάντα ο Νότης και δεν τους θέλει ούτε ο ίδιος να υπάρχουν. Όσο για το τραγούδι το έκανε πρόβα, το γνώριζα από χτες όπως γνωρίζω και άλλα περισσότερα τα οποία δεν θέλω να τα μοιράζομαι για να μην γίνονται διαρκώς παρεξηγήσεις πάλι με τους 3 γνωστούς-άγνωστους που ισοπεδώνουν διαρκώς τις συζητήσεις μας.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Eιναι τουλαχιστον προκλητικο να ζηταει εκεινος που με τις "εμπρηστικες" αναρτησεις του προκαλεσε τις αντιδρασεις μου, να μας κανουν και μπλοκ. Το εχει ξαναζητησει. Ειναι η μονη του αμυνα για να συνεχισει να γραφει ανενοχλητος ο,τι του κατεβει. Το "δεν του αρεσουν ουτε του ιδιου τα τραγουδια του", θα σε ακολουθει. Ειτε το θες ειτε οχι, εχεις συγχυση. Ειναι οξυμωρο επισης, να νομιζετε καποιοι οτι εσας σας γουσταρει ο Νοτης... Απιθανα πραγματα γραφονται εδω μεσα. Ας κανει η διαχειριστρια ο,τι χρειαζεται. Ας με διαγραψει η διαχειριστρια. Ισως ετσι ο jdarmody, o Βillbill και καναδυο ακομη (ας μη λεμε ονοματα), να αλωνιζουν.
Υ.Γ 1. Παρε τον δισκο τζαμπατζη κριτη.
Υ.Γ 2. Τα μπινελικια απο τον Βillbill δειχνουν πολλα.
Υ.Γ 3. Καθε δραση φερνει και αντιδραση. Μην παριστανετε τις παρθενες.
Υ. Γ 4. Κυρια Μαγδα, καντε τη χαρη στον jdarmody. Εκλιπαρει για τον αποκλεισμο μου.
Υ. Γ 5. Ο Νοτης εχει καλους θαυμαστες που μαλλον δεν γραφουν εδω μεσα. Μην το ξεχναμε. Δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου.
Υ. Γ 4. Κυρια Μαγδα, καντε τη χαρη στον jdarmody. Εκλιπαρει για τον αποκλεισμο μου.
Υ. Γ 5. Ο Νοτης εχει καλους θαυμαστες που μαλλον δεν γραφουν εδω μεσα. Μην το ξεχναμε. Δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου.
Ε δεν την παλεύετε μερικοί εδω μεσα , εγώ πιο πανω ζήτησα συγνωμη η οποία πηγε στα χαμένα , νιωθω και μαλακας απο πανω. Δεν εχω ειρωνευτει κανεναν κσι το ιδιο τροπάριο ξανα και ξανα.
Αποχωρώ απο το φόρουμ εγώ , οτι ηταν να κανω το έκανα , προτιμω την αφάνεια παρα αυτο το μαρτύριο.
Αποχωρώ απο το φόρουμ εγώ , οτι ηταν να κανω το έκανα , προτιμω την αφάνεια παρα αυτο το μαρτύριο.
Σαν υστερική γκόμενα κάνεις. Μας τα έχεις πει, ξέρεις που σε γράφουμε, σταμάτα επιτέλους και κυρίως σοβαρέψου ρε άνθρωπε.takis13 έγραψε:Eιναι τουλαχιστον προκλητικο να ζηταει εκεινος που με τις "εμπρηστικες" αναρτησεις του προκαλεσε τις αντιδρασεις μου, να μας κανουν και μπλοκ. Το εχει ξαναζητησει. Ειναι η μονη του αμυνα για να συνεχισει να γραφει ανενοχλητος ο,τι του κατεβει. Το "δεν του αρεσουν ουτε του ιδιου τα τραγουδια του", θα σε ακολουθει. Ειτε το θες ειτε οχι, εχεις συγχυση. Ειναι οξυμωρο επισης, να νομιζετε καποιοι οτι εσας σας γουσταρει ο Νοτης... Απιθανα πραγματα γραφονται εδω μεσα. Ας κανει η διαχειριστρια ο,τι χρειαζεται. Ας με διαγραψει η διαχειριστρια. Ισως ετσι ο jdarmody, o Βillbill και καναδυο ακομη (ας μη λεμε ονοματα), να αλωνιζουν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Ποιο είναι το τραγούδι της Ελπίδας;notisfan έγραψε:Καλά....της Ελπίδας το κομμάτι θα το σκίσει....ειναι και το κομμάτι πολύ δυνατό,αλλά και η φωνάρα του Νοτη θα το απογειώσει!!!
- makis celica
SFAKattack10 έγραψε:Ποιο είναι το τραγούδι της Ελπίδας;notisfan έγραψε:Καλά....της Ελπίδας το κομμάτι θα το σκίσει....ειναι και το κομμάτι πολύ δυνατό,αλλά και η φωνάρα του Νοτη θα το απογειώσει!!!
Παιδιά δεν οδηγούν σε τίποτα οι αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών.Εδώ είμαστε για να συζητάμε τα νεα για τον αγαπημένο μας τραγουδιστή,να λέμε τι μας αρέσει, τι θέλουμε να αλλάξει, και οχι να μαλώνουμε.Άποψη έχουμε όλοι , δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να την επιβάλλουμε στους άλλους. Είναι πολλά τα ζητήματα ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον Νότη, και φυσικά ένα από τα βασικότερα είναι αυτό που έχουν τονίσει πολλοί εδώ πέρα, πως οι ηχογραφήσεις δλδ δεν είναι καθόλου προσεγμένες. Δυνατά τραγούδια έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια , αλλά πολλά έχουν κακοποιηθεί στην ηχογράφηση. Απο κει και πέρα όμως δεν μπορώ να πιστεψω πως ο Νότης δεν ακούει το cd πριν βγει, ή πως άλλο του πασαρουν να ακούσει και άλλο τελικα κυκλοφορεί στο τέλος. Για τον Νότη μιλάμε , η τελειομανία του δεν εχει ορια. Είναι και δικιά του ευθύνη (για να μη πω μονο δικιά του) , και οχι του Βλάχου και του κάθε Βλάχου, να παρουσιάζει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Βγάζει που βγάζει δίσκο καθε 2 χρονια , τουλάχιστον να τον ακουμε και να γουσταρουμε .Θεωρω πως στους τελευταιους δίσκους υπάρχουν πολύ αξιόλογα τραγούδια που χαντακώθηκαν έτσι. Και πάμε στο δικο μου προσωπικό παράπονο. Δεν γίνεται ρε Νότη να αργείς τοσό πολύ να βγάλεις μια ρημάδα εφτάδα τραγουδιών, έλεος... Αυτα τα ερωτικα τραγούδια συμφωνα με τον αρχικο προγραμματισμο της τριλογιας , θα έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει εδω και καιρο. Απο άνοιξη σε καλοκαίρι, και απο καλοκαίρι σε χειμώνα μας πάει καθε φορα. Τόσο δυσκολο να ηχογραφηθουν δλδ?? Αφου η δεξαμενή υποτίθεται πως υπάρχει, γιατί τόσο αργοπορία?? Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτά για εναν καλλιτέχνη του βεληνεκους του. Πάει τώρα σε πρεμιερα χωρις φρεσκο τραγούδι πάλι. Ε είναι ξενερα, πως να το κανουμε...Οσο και φανατικος να είσαι με τον Νότη, αυτα ειναι φάουλ. Προσωπικα θα θελα να βγαζει μια δεκαεξάδα ανα ενάμισι, αντε το πολύ 2 χρόνια. Όσον αφορα την φετινη συνεργασια, νομίζω πως η Πέγκυ είναι σταθερή αξία, είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και θεωρω πως το σχημα θα πάει καλα.Το μαγαζι πάντως ειναι μεγάλο, αλλά φτασαμε σχεδον Δεκεμβρη, οπότε το χρονικο διαστημα που θα εμφανιστουν θα ειναι μικρό , και δεν νομιζω να υπαρχει θεμα προσέλευσης. Ελπίζω μέσα στον μήνα να έχει βγει και ο νέος δίσκος για να χουμε να ασχολούμαστε.
Το ανακοινωσε και η eu που παραδοσιακά μόνο όταν υπάρχει από τον ίδιο το Νοτη εκγριση κάνουν ανακοινώσεις..Ευτυχώς τελικά το πρόλαβε το χρόνο σε συνδυασμό και με τη παράταση της έναρξης θα χει παίξει ενα δεκάημερο φουλ στα ραδιόφωνα που εχουν τη αποκλειστική μετάδοση..συνήθως μετά από μια βδομάδα είναι φρι παντου και θα αρχίσει να ανεβένει σε ytb-fb και αν τσιμπήσει και κάπιος άλλος σταθμός να το ξεκινήσει θα γινει λίγο παινχίδι..Μακάρι να ναι το κομμάτι που θα σημάνει το come back του άρχοντα και μακάρι με γρήγορες κινησεις να γινε η κυκλοφορια ολων των κομμάτιων πριν τα πει 2-3 φορες στο μαγαζι και αρχισουν τα γνωστα..
- E-Notikos7
Κλασικά την Κυριακή αργά το βράδυ θα βιαστεί να το ανεβάσει κάποιος τοπικός σταθμός.
Όποιος ακούει Λάμψη ή Cosmoradio ας μας ενημερώσει αν παίζει σποτάκι με την "αποκλειστικότητα" όπως κάνουν συνήθως οι σταθμοί.

Όποιος ακούει Λάμψη ή Cosmoradio ας μας ενημερώσει αν παίζει σποτάκι με την "αποκλειστικότητα" όπως κάνουν συνήθως οι σταθμοί.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- E-Notikos7
Στο 2:50 μιλάει για τη συνεργασία με Νότη.
O takis13 αποκλείστηκε.
Όποιος προκαλέσει καυγάδες ξανά, θα αποκλειστεί επίσης.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Όποιος προκαλέσει καυγάδες ξανά, θα αποκλειστεί επίσης.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Life is a RollerCoaster...
H δικαιοσύνη αποδόθηκε απο τον darmody και τη ΜΑΓΔΑ.
Πανηγύρια στο φόρουμ. Βγήκε ο ήλιος, θα σταματήσουν οι φιλονικίες, οι ανευ(;;;) λόγου ειρωνείες. Μια νέα μέρα ξεκινά. Βρέθηκε ο ένοχος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το τραγούδι της Ελπίδας ''Οπως Σε θέλω" είναι απλά φοβερό. Κλασικό τραγούδι του '80 που ξυπνά άλλες θύμησες. Θέλω να τ'ακούσω απ'τον Νότη, εννοείται. Να υποθέσουμε οτι ο δίσκος θα βγεί κατά τις 7/12;
Οπως και νά'χει, ανοίγει περίοδος Νότη!
Πανηγύρια στο φόρουμ. Βγήκε ο ήλιος, θα σταματήσουν οι φιλονικίες, οι ανευ(;;;) λόγου ειρωνείες. Μια νέα μέρα ξεκινά. Βρέθηκε ο ένοχος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το τραγούδι της Ελπίδας ''Οπως Σε θέλω" είναι απλά φοβερό. Κλασικό τραγούδι του '80 που ξυπνά άλλες θύμησες. Θέλω να τ'ακούσω απ'τον Νότη, εννοείται. Να υποθέσουμε οτι ο δίσκος θα βγεί κατά τις 7/12;
Οπως και νά'χει, ανοίγει περίοδος Νότη!
- E-Notikos7
Το ανέβασε το σποτάκι αυτή η fan page (https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage) από έναν τοπικό σταθμό, τον Μελωδία 102.4.
Εδώ το σποτάκι...https://www.facebook.com/melodia1024/vi ... adnBWt_ssk
Πάντως όλα τα χρόνια τα ραδιόφωνα πριν παίξουν ολόκληρο το προμο τραγούδι,έπαιζαν ένα σπιτάκι για να προμοταρουν το Προμο:P
Τώρα δεν θα γίνει ετσι;
Τώρα δεν θα γίνει ετσι;
- E-Notikos7
Στο από πάνω σχόλιο το σποτάκι αδερφέ. Το ανεβασε μία fan page από έναν τοπικό σταθμό.notisfan έγραψε:Πάντως όλα τα χρόνια τα ραδιόφωνα πριν παίξουν ολόκληρο το προμο τραγούδι,έπαιζαν ένα σπιτάκι για να προμοταρουν το Προμο:P
Τώρα δεν θα γίνει ετσι;
Δεν σε πρόλαβα Νοτικε και έγραψα την βλακεία Μου!!!E-Notikos7 έγραψε:Το ανέβασε το σποτάκι αυτή η fan page (https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage) από έναν τοπικό σταθμό, τον Μελωδία 102.4.
χαχαχαχ
Σε ευχαριστούμε.....Ακόμα και αυτά τα μερικά δευτερόλεπτα με κάνουν χαρούμενο....
- E-Notikos7
Διευκρίνιση. Πατώντας play επιλέξτε την HD μορφή του βίντεο. Γιατί αν δεν το επιλεξετε η ποιότητα είναι ψιλοαπογοητευτική. Με την HD ακούγεται καμπάνα ο Νότης. Πολύ διαφορετική ακούγεται η φωνή του σε αυτό το κομμάτι. Πιο νεανική χωρίς βραχνάδα και γεμισματα από δεύτερες και τρίτες φωνές. Φαίνεται έπεσε δουλειά στην sofita. Ας περιμένουμε να το ακούσουμε και ολόκληρο βέβαια...