Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό όσον αφορά την ηχογράφηση. Σαν echo ακούγεται, λες και βάζεις κασέτα των '90s. Περιμένω να το ακούσω ολόκληρο βέβαια, γιατί εικάζω ότι αυτό είναι το τελευταίο ρεφρέν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Προσωπικα ουτε εμενα με ενθουσιασε αυτο που ακουσα απο πλευρας ηχογραφησης. βασικα θα ελεγα το αντιθετο. εννοειται με καθε επιφυλαξη μεχρι να ακουσουμε το τελικο αποτελεσμα. ελπιζω να βγω λαθος...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ανέβηκε και στον Μελωδία 102,4 της Κοζάνης το teaser. Έχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικό teaser από αυτό που έχουμε ακούσει τώρα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Chris_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris_ »

81argus μηπως εχεις link;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Chris_ έγραψε:81argus μηπως εχεις link;
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

81argus έγραψε:Ανέβηκε και στον Μελωδία 102,4 της Κοζάνης το teaser. Έχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικό teaser από αυτό που έχουμε ακούσει τώρα.
Το ίδιο είναι...απλά αντί να ακούγεται το σποτάκι στην αρχή....το βάλανε στο Τέλος.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Το κομμάτι μιας και είχα την τύχη να το ακούσω όλο μαρεσει αλλά δεν με ενθουσίασε,δεν είναι το "μπαμ" που πολλοί θα περιμέναμε μετά από αρκετό διάστημα στα ερωτικά τραγούδια... Πιστεύω ο δίσκος θα είναι καλός
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε σε κάποια σαιτ ότι ανέλαβε μάνατζερ του Νότη ο Απόλλωνας. Εμεινε με το στόμα ανοικτό όταν τα διάβασε. Και γέλαγε μετά. Το παλικάρι απλά έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη στο κομμάτι της ηχογράφησης. Πλέον η γνώμη του μετράει. Μετράει πολύ και θα φανεί στο αποτέλεσμα του δίσκου.

Υ.Γ.: Είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε είδους αποκλεισμό. Πόσο δε μάλλον τον επιλεκτικό αποκλεισμό. Όντως ο takis13 είχε αρκετές απαράδεκτες συμπεριφορές και σε γενικές γραμμές είχε προκλητικό λόγο αλλά το ίδιο απαράδεκτες και οι επαναλαμβανόμενες ύβρεις σε χυδαίο βαθμό από το ιδιο άτομο προς κάποια αλλα μέλη του φόρουμ όταν διαφωνεί μαζί τους. Προκλητικά και πηγές για διαμάχες-διαξιφισμούς μπορεί να θεωρηθούν πολλά πράγματα εδώ μέσα. Για παράδειγμα, να μπει κάποιος και να γράψει -χωρίς να μπορεί να το αποδείξει- ότι ο Βλάχος βάζει στους δίσκους τα φιλαράκια του, δηλαδή δεν υπάρχει αξιοκρατική διαδικασία. Κάτι που πρώτον από όλους θίγει τον καλλιτέχνη.
Επίσης, αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν σχόλια όπως το "βαριέται ο Νότης" και "Ούτε στον Νότη δεν αρέσουν αυτά που ερμηνεύει". Απο κει και πέρα, το να λες ότι είσαι σε ένα στρατόπεδο που προστατεύει την ελευθερία του λόγου και οι εκφραστές του να ζητούν τον αποκλεισμό κάποιου άλλου, δεν είναι λίγο οξύμωρο; Αν κάποιον τον θεωρείς τρολ, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις. Διότι το τρολ τρέφεται από την προσοχή που του δίνεις. Αν δεν του δώσεις θα αποχωρήσει διότι δεν θα βρει πρόσφορο έδαφος για τρολάρισμα.
Θα ήθελα να πω στην διαχειρίστρια ότι κατανοώ την προσπάθεια της να βάλει μία τάξη στις διαμάχες εδώ μέσα, όμως με την επιλογή να αποκλείσει τον takis13 δημιουργεί "δεδικασμένο", που πιθανόν να οδηγήσει σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι, μελλοντικά. Γιατί την επόμενη φορά που δεν θα αρέσουν τα λεγόμενα κάποιου σε 3-4 ατομα, θα σου ζητούν να τον αποκλείσεις, πατώντας στο ότι έκανες δεκτή την επιθυμία τους στην περίπτωση του takis13. Και θα γίνεται το ίδιο και το ίδιο.
Το καλύτερο θα ήταν να μην χρειάζεται η παρεμβαση της. Στο χέρι των μελών του φόρουμ είναι.
Κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείεται όμως. Ολοι χρειάζονται. Και εμείς τα...πρόβατα (κατά κάποιους) και οι γκρινιάρηδες, που έχουν πολλές φορές σωστό σκεπτικό και παραμερίζουν τον φανατισμό και τα βλέπουν πιο ψυχρά (ίσως είναι και το σωστό αυτό) και άνθρωποι σαν τον BillBill που μπορεί να διαφωνώ με το 90% των όσων γράφει, είναι υπερβολικός, όμως πρέπει να έχει την άποψη του και να μπορεί να την εκφέρει, δίχως βέβαια τις ύβρεις που ξεστομίζει γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνει το όποιο δίκιο του.
Αυτό ήθελα να γράψω γιατί δεν μου άρεσε η χθεσινή εικόνα.
Εγώ προσωπικά εξαιτίας 3 ατομων (δεν χρειάζεται να τους κατονομάσω) έχω σταματήσει να εκφέρω άποψη σχετικά με τραγούδια, ηχογραφήσεις, συνεργασίες και γενικά στα πεπραγμένα του Νότη. Οχι επειδή δεν έχω, αλλά επειδή όποτε το έκανα προκλήθηκαν διαμάχες από τους "μόνιμα γκρινιάρηδες" με το κάθε τι. Και επειδή ειμαι και εγώ ψιλονευρικό άτομο τσακωνόμουν με το παραμικρό και πλέον δεν θέλω να χαλάω την ζαχαρένια μου για κάτι που αγαπώ όπως αυτός ο καλλιτέχνης.. Και άλλοι όπως εγώ σταμάτησαν να εκφέρουν απόψεις και μπαίνουν και σχολιάζουν μία στο τόσο ή ποτέ για τον ίδιο λόγο. Γιατί όποτε το έκαναν δέχτηκαν επιθέσεις με εκφράσεις "Εσείς οι αυλικοί που χαϊδεύεται τα αυτιά του καλλιτέχνη", "εσείς τα πρόβατα οι φανς που τρώτε σανό", "οι γκόμενες του τάδε" κλπ.
Πλέον, ένας ακόμα λόγος που θα φοβούνται να διαφωνήσουν θα είναι μη τυχόν και πέσουν στο στόχαστρο κάποιων που θα ζητήσουν τον "αποκλεισμό" τους.
Χαλαρώστε όσοι συνεχίζετε να σχολιάζετε καθημερινά τα γεγονότα.
Τώρα μπορείτε να με ξεσκίσετε από κάτω. Μαθημένο το βουνό στα χιόνια. Δεν θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω όπως δεν μπαίνω εδώ και μήνες και θα αρκούμαι σε αναρτήσεις με πληροφορίες (όποτε τις έχω κι αυτές) ή διευκρινίσεις πάνω σε αυτές εφόσον ζητηθούν.
Μόνο στην Μάγδα θα απαντήσω, αν θέλει να τις αναλύσω το παραπάνω προβληματισμό-σκεπτικό μου.
Τα καλύτερα έρχονται για τον Καλλιτέχνη...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ναι παιδιά εγώ κάνω κουμάντο στο forum και θα αποκλείεται ο οποιοσδήποτε καθ' υπόδειξη μου. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους λιγάκι. Τι βγήκες να μας πεις πάλι εσύ; Τα έχουμε πει χίλιες φορές. Εσύ ήσουν από τους πρώτους που ήσουν εριστικός σε αυτό το forum και είχες απαγορέψει μάλιστα σε εμάς να γράφουμε εφόσον δεν έχουμε κάποια πληροφορία σε αντίθεση με εσένα. Επίσης γινόσουν το ίδιο εριστικός όποτε κάποιος σου την έλεγε όταν έπεφτες έξω σε κάποια πληροφορία, το παραδέχεσαι και μόνος σου ότι είσαι νευρικός. Εσύ είσαι ο πρώτος που θα βγει και θα πει σε όποιον διαφωνείς μαζί του ''φίλε κούρασες κλπ''.
Ο ''φίλος'' σου αποκλείστηκε γιατί δεν είχε σχολιάσει ποτέ τίποτα σχετικά με το Νότη. Τόσο απλά. Κι επίσης αν διάβασες χθες προσεκτικά ακόμα και στη διαμάχη με τον billbill ο φίλος σου επιζητούσε σχόλια που δεν υπήρχαν από εμένα, τον J&B για να επιδοθεί στο γνωστό του παραλήρημα. Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή; Και επιτέλους φτάνει η κλάψα εδώ μέσα! Ένα forum για το Νότη είναι, δεν είναι η ζωή σας για να θέλετε να σας χαϊδεύουν συνεχώς και επιζητείτε συνεχώς αναγνώριση για τη ''συνεισφορά'' σας. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη η άποψή σας στα θέματα περί Νότη, παρά αυτή η κλάψα που δεν οδηγεί πουθενά. Μπορείς να ζητήσεις από τη Μάγδα ότι θέλεις κι εσύ. Εγώ ποτέ δεν έβρισα κανέναν χωρίς λόγο και έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ ότι ο Νότης βαριέται ή ότι πολλά από τα πιο πρόσφατα τραγούδια του δεν τον γοητεύουν και τον ίδιο τόσο τελικά, καθώς στο πέρασμα των χρόνων εξαφανίζονται από το πρόγραμμα του και παραμένει ο βασικός πυρήνας που όλοι ξέρουμε ποια κομμάτια είναι. Τι τρομερό ε; Προκλητικότατο. Μάζεψε τα φιλαράκια σου και ζήτα να με διαγράψουν. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα πια. Δημιουργήθηκε δεδικασμένο κύριοι από τον αποκλεισμό! Δηλαδή αν αρχίσει άλλος να ειρωνεύεται μονίμως, να χαλάει κάθε συζήτηση, να επιτίθεται σε οποιονδήποτε ακόμα και όταν το άλλο μέρος του έχει ζητήσει συγγνώμη, να τον ανεχόμαστε! Ενώ μας φταίει ο BillBill μετά που απλά έχει τρέλα με το Νότη και κάθεται και εξηγεί ακόμα κι όταν τον ειρωνεύονται. Το forum δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Και το γεγονός ότι κάποιοι κυνηγάτε τον περίγυρο του Νότη για να ψαρεύετε καμιά πληροφορία δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα να θεωρείτε ότι προσφέρετε κάτι παραπάνω ή ότι είστε ανώτεροι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

S_Mesogeios έγραψε:Το κομμάτι μιας και είχα την τύχη να το ακούσω όλο μαρεσει αλλά δεν με ενθουσίασε,δεν είναι το "μπαμ" που πολλοί θα περιμέναμε μετά από αρκετό διάστημα στα ερωτικά τραγούδια... Πιστεύω ο δίσκος θα είναι καλός
Θυμάμαι είχες κάνει αρκετά αυστηρή κριτική στα κομμάτια του ''Όταν επικοινωνούμε'', οπότε θεωρώ ότι δεν πέφτεις και πολύ έξω. Δεν είναι κομματάρα ενδεοχομένως, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αρκετά πιασάρικο στίχο, ώστε να αποτελέσει το πρόμο κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Scorpion86 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε σε κάποια σαιτ ότι ανέλαβε μάνατζερ του Νότη ο Απόλλωνας. Εμεινε με το στόμα ανοικτό όταν τα διάβασε. Και γέλαγε μετά. Το παλικάρι απλά έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη στο κομμάτι της ηχογράφησης. Πλέον η γνώμη του μετράει. Μετράει πολύ και θα φανεί στο αποτέλεσμα του δίσκου.
Oτι ναι δηλαδή ως συνήθως οι δημοσιογράφοι. Μάνατζερ ο Νότης έχει? Ξέρεις?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

E-Notikos7 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε σε κάποια σαιτ ότι ανέλαβε μάνατζερ του Νότη ο Απόλλωνας. Εμεινε με το στόμα ανοικτό όταν τα διάβασε. Και γέλαγε μετά. Το παλικάρι απλά έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη στο κομμάτι της ηχογράφησης. Πλέον η γνώμη του μετράει. Μετράει πολύ και θα φανεί στο αποτέλεσμα του δίσκου.
Oτι ναι δηλαδή ως συνήθως οι δημοσιογράφοι. Μάνατζερ ο Νότης έχει? Ξέρεις?
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι διακριτική παρουσία ως μάνατζερ έχει ο Μίλτος Καρατζάς. Π.χ. τον παίρνει μαζί του όποτε πάει να συζητήσει για εμφανίσεις είτε εντός Ελλάδας είτε εξωτερικό.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Κανένα άλλο καινούργιο είπε στις πρόβες;Θα είναι το τραγούδι έναρξης;Χορευτικά σε ποια τραγούδια θα έχει; Διαφωτίστε μας όσοι πήγατε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Δίσκο δεν θα έχουμε πολύ σύντομα, ίσως ούτε Δεκέμβρη.
Μέχρι την πρεμιέρα άλλο καινούριο δεν θα ακούσουμε εξ όσων γνωρίζω ούτε στο μαγαζί.
Βάπτισμα πυρός τα κομμάτια θα πάρουν στο Fever αλλά όχι από την αρχή των εμφανίσεων.
Κοινή εμφάνιση Νότη-Πέγκυ δεν θα πραγματοποιηθεί, έτσι μου είπε ο μαέστρος, μ' αρέσει που ο Χάρης έγραφε τα δικά του και το κοινοποιήσαν και οι "πάντα έγκυροι" eu.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εμένα πάλι, πριν λίγο, άτομο που συμμετέχει στην παραγωγική διαδικασία του δίσκου μου είπε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κυκλοφορήσει ο δίσκος το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Αλλοι λένε για Γενάρη όπως άφησε να εννοηθεί και ο johnytzitzi, άλλοι λίγο πριν τις γιορτές, περίοδο που θα βγάλει δίσκο και η Πέγκυ. Άντε βγάλε άκρη. Μπάχαλο οι πληροφορίες που διαρρέονται και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Δεν υπάρχει κοινή γραμμή;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Συνήθως πάντως αφοτου γινει το πρωτο βημα με τη κυκλφοορια του προμο δηλαδη μετα ο δισκος δε εχει πολυ καθηστερηση( γυρω στις 20 μερες αντε 1 μηνα)..Μου κανει εντυπωση αν δε βγει μεσα στ Δεκεμρβη εστω προς το τελος τ περιοδο των γιορτων...Σιγουρα παντως αν ειναι να εχουμε καλυτερο αποτελεσμα αξιζει η αναμονη..Το κακό βέβαια ειναι οτι αμα αρχισουμε να τα μαθαινουμε live μετα και καλες να ειναι οι ηχογραφησεις σιγουρα καπως θα μας ξενιζουν..Τέλος για τη κοινη εμφανιση ημουν σχεδον σιγουρος οτι δε προκειτε να ξαναδουμε ειναι αλλωστε κατι εξω απο τα γουστα του Νοτη πως να το κανουμε..Και απο το να λεει τραγουδια που δε καθετε καν να μαθει και να αυτοσχεδιαζει καθε φορα δε λεει τιποτα, καλυτερα να δωσει ενα 15λεπτο παραπανω στ Πεγκυ για να μη νοιωθει ριγμενη που δε θα υπαρξουν κοινες εμφανισεις παρα αυτο το στημενο και αγευστο πραγμα που βλεπαμε στο φωταεριο.. Δε αποκλειω να θελει να κανει και ενα μικρο προγραμμα πολυ νωρις με κοινωνικα κυριως, οπως ειχε ξεκινησει στο εναστρον να βγαινει δηλαδη 12 ωρα αν και μετα το σταματησε..
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Σε λιγότερο από μέρα πάνω από 11.000 views στο σποτάκι. Και τα σχόλια και σε σοσιαλ μιντια και σε youtube λένε το ίδιο. Θυμίζει Νότη από παλιές εποχές. Καλές εποχές. Μακάρι να είναι όλο το κομμάτι έτσι.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Από www.notissfakianakis.eu (https://www.facebook.com/Notissfakianakiseu/)
Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζεται πυρετωδός για τον επερχόμενο νέο δίσκο τον επόμενο μήνα στα μέσα του Δεκέμβρη!
Ενημερώνουμε επίσης ότι την Δεύτερα 20 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι του νέου δίσκου του Νοτη Σφακιανάκη με τίτλο "Με την πλάτη στον τοίχο" σε στίχους του Τάσου Βουγιατζή και μουσική του Κώστα Γουργούρα. Τις αποκλειστικές μεταδόσεις έχουν εξασφαλίσει ο "Μελωδία 102.4" και το "Cosmoradio 95,1"... Καλή ακρόαση!!!
Απάντηση