Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sotirakos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Billbill έγραψε:Ξέχασα να αναφέρω το μοναδικό ψεγάδι του προμο , η μετριασμένη ένταση της φωνης του νοτη σε σχεση με την μουσικη , ειναι καθαρό θεμα του νοτη αυτο , πρεπει να πειστεί να αυξήσει την ένταση της φωνης του , το πιο απλό πραγμα δηλαδη , το επίσημανα στον Μανώλη , επισημάνετε το και εσεις , για να εχουμε το αρτιο αποτελεσμα που επιθυμούμε.
Αυτο το εντοπισα κι εγω. η φωνη δεν ειναι ο πρωταγωνιστης στο τραγουδι. ειναι χαμηλωμενη σχετικα με τα οργανα και δεν ειναι οτι καλυτερο.

σχετικα με την συνεντευξη και το διαφημιστικο σποτ, ειναι μονταζ ή δεν ειναι, διχνει τις προθεσεις της εκπομπης. ο νοτης απ την αλλη μας εχει φτασει στο σημειο να "τρεμουμε" πριν τις συνεντευξεις με αυτα που θα πει...για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλούν οι τοποθετήσεις του Νότη περί Χρυσής Αυγής. Καλώς ή κακώς έχει καταγραφεί η τεραστίων διαστάσεων κωλοτούμπα του από το ''δεν ανήκω πουθενά, είμαι ανένταχτος κλπ'' στο ''ψήφισα Χ.Α. και θα το ξαναέκανα''. Κατά τα λοιπά προβλέπεται μάλλον μια γελοία αναπαραγωγή των ίδιων θεμάτων που πασχίζαμε να γλιτώσουμε την τελευταία τριετία-τετραετία. Όχι άλλο Χ.Α., όχι άλλο Ρέμο, όχι άλλη Βανδή..Ξύπνα Νότη ότι θέλουν σε κάνουν (και με τη συναίνεση σου πλέον)..
Ωραία φωτογραφία
Εικόνα
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Οπως ηταν αναμενομενο δεν αρεσε στους πιο πολλους η συνάντηση Nοτη- Λιαγκα απο μια 'βολτα' που εκανα στις σελιδες του facebook!!
Δύστυχως απο αυριο θα χουμε ξανα τα ιδια σε κουτσομπολιστικα πανελ οπου θα ασχολουνται με τις δηλωσεις παρα με το καινουργιο τραγουδι!!!
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

jdarmody έγραψε:Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλούν οι τοποθετήσεις του Νότη περί Χρυσής Αυγής. Καλώς ή κακώς έχει καταγραφεί η τεραστίων διαστάσεων κωλοτούμπα του από το ''δεν ανήκω πουθενά, είμαι ανένταχτος κλπ'' στο ''ψήφισα Χ.Α. και θα το ξαναέκανα''. Κατά τα λοιπά προβλέπεται μάλλον μια γελοία αναπαραγωγή των ίδιων θεμάτων που πασχίζαμε να γλιτώσουμε την τελευταία τριετία-τετραετία. Όχι άλλο Χ.Α., όχι άλλο Ρέμο, όχι άλλη Βανδή..Ξύπνα Νότη ότι θέλουν σε κάνουν (και με τη συναίνεση σου πλέον)..
Ωραία φωτογραφία
Εικόνα
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΣΟΚ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Τι να πω , απλα να γνωρίζετε οτι η χ.α. ειναι του συστήματος , την προώθησε το σύστημα ( δεν τους βγηκε , γι αυτο και ο πόλεμος αυτος ) με σκοπό το σύστημα ετσι να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο , ολα αυτα θα πρέπε να τα ξερει ο καλεσμένος του καραγκιόζη και να μην παιρνει ανοιχτή γραμμή υπερ κόμματος , στην συνεχεια το σύστημα θα χτυπήσει τις επιχειρήσεις φιβερ , θα κανει μείωση μισθών ο επιχειρηματίας με σκοπό να χαλαστεί ο Νότης που δεν τηρήθηκε η συμφωνία , και ετσι αλλη μια σεζόν στο φιβερ θα σταματήσει πρόωρα , δηλαδη χρειαζεται πολυ μυαλό για να καταλάβει καποιος σαν τον νοτη την δυναμη του συστήματος ;;; Δεν καταλαβαίνει οτι αυτοκαταστρέφεται ;;; Και ας εινσι ετσι οπως τα λεει , τι θα αλλάξει ;; Θα αλλάξει ο κοσμος ;; Θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα ορθώσουν απο κοινού ανάστημα το παγκόσμιο κολπο ;;;
Μπες στην πολιτική και μιλα ανοιχτά για ολα αυτα, τωρα θα πέσουν να σε ξεσκίζουν ξανα , δεν μπορω να καταλάβω , τα ιδια και τα ιδια
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ωραια πουστια για να κρατησει τον κοσμο ο Γυμνοσαλιαγκας...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Ωραια πουστια για να κρατησει τον κοσμο ο Γυμνοσαλιαγκας...
Το ίδιο κάνει με όλους τους καλεσμένους. Τον πρώτο καλεσμένο τον έχει πάντα στην αρχή και στο τέλος.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Aυτό που ο Νότης δεν θα πρέπει να εκφράζει πολιτικές απόψεις και να παίρνει θέσεις αλλά εμείς εδώ μέσα πρέπει να το κάνουμε και να αναλύουμε τι είναι το ένα κόμμα και τι το άλλο, ας το κοιτάξουμε. Όπως γούσταρε τα είπε. Σε όποιον αρέσει. Αυτός λούζεται ότι πει και σιγά μην μας ρωτήσει κιόλας τι θα πει. Μην ξαναλέμε τα ιδια. Λογοκρισία καλό είναι να μην γίνεται γιατί αν γίνεται δεν διαφέρει από τον φασισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Πέμ Νοέμ 23, 2017 1:13 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Βιογραφικά για μάνατζερ του καλλιτέχνη για την σεζόν 17-18 μετά την συνέντευξη.Ευχαριστώ......Σας πειράζει η ίδια συζήτηση τόσα χρόνια κτλ αλλά η κριτική copy paste μετά από κάθε του συνέντευξη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
giannis21

E-Notikos7 έγραψε:Aυτό που ο Νότης δεν θα πρέπει να εκφράζει πολιτικές απόψεις και να παίρνει θέσεις αλλά εμείς εδώ μέσα πρέπει να το κάνουμε και να αναλύουμε τι είναι το ένα κόμμα και τι το άλλο, ας το κοιτάξουμε. Όπως γούσταρε τα είπε. Σε όποιον αρέσει. Αυτός λούζεται ότι πει και σιγά μην μας ρωτήσει κιόλας τι θα πει. Μην ξαναλέμε τα ιδια. Λογοκρισία καλό είναι να μην γίνεται γιατί αν γίνεται δεν διαφέρει από τον φασισμό.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ...Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ....
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Τα συντριπτικά αποτελέσματα υπέρ Νότη από τους ανθρώπους που ρωτούσαν στον δρόμο είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι ο Νότης δεν θα πρέπει να μιλάει. Ξυδάκι στους ψευτο σελεμπριτις και όσους θα πάρουν το φτυάρι αύριο στις εκπομπές. Ας κάνουν συνεχή refresh στην σελίδα του Μπογιόπουλου, του Κωστόπουλου, της Φαίης, της Τατιάνας, της Ακρίτα, του Χ.Κλυνν και όλων αυτών για να διδαχθούν τι είναι ο Νότης επειδή λέει αυτά που λέει. Τον Νότη ο κόσμος ξέρει ποιος είναι εδώ και δεκαετίες, δεν περιμένει όλους αυτούς να το μάθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Πέμ Νοέμ 23, 2017 1:32 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
81argus

Εν τω μεταξύ στην αρχή είπε για τον παππού του που ήταν κηπουρός στον Καζαντζάκη και μετά είπε Ελ Γκρέκο χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Cloud_9‏
@Mariellena
2 λεπτάΠριν από 2 λεπτά
Περισσότερα
Οι βουλευτες της ΧΑ τι εχουν να πουν για τον οπαδο τους Νοτη που ΔΕΝ βαφτισε το παιδι του? Λεω τωρα.... #LateNightAnt1

Αντιπροσωπευτικο δειγμα ατομου που γραφει στο twitter και νομιζει οτι τα ξερει ολα ενω γραφει μαλακιες.
Τι να του πεις τωρα? Καλυτερα τιποτα, ας τον αφησουμε στην μαλακια του να πιστευει οτι τα παιδια του Νοτη ειναι αβαπτιστα.
81argus

Για εσάς παιδιά δεν ξέρω αλλά για μένα είναι η πιο απολαυστική συνέντευξη σήμερα και ειδικά στον Λιάγκα. Το διασκεδάζω απίστευτα. Και που να δείτε από Δευτέρα γλέντια που το τραγούδι θα σκαρφαλώνει και κορυφή.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

Θεούλης...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πείτε με ανώμαλο αλλά εμένα μου άρεσε η συνέντευξη. Ούτε μάθαμε τίποτα καινούργιο, ούτε γίναμε σοφότεροι σε τίποτα περισσότερο όμως ήταν ο Νότης που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε (τουλάχιστον εμείς που δεν τον λογοκρίνουμε) και σε αρκετά ήρεμο τόνο. Ισως εκεί κερδίζει αρκετά στις τελευταίες του συνεντεύξεις (Αρναούτογλου, Θέμο, Λιάγκα), ότι πλέον με ηρεμία αναλύει το σκεπτικό του και δεν αρκείται στις...φωνές και τα κατηγορώ και δεν τον παρασύρει τυχόν εκνευρισμός από ερωτήσεις που στόχο έχουν να τον εκνευρίσουν για να πει την ατάκα. Την έβλεπα την συνέντευξη με άτομα που τους αρέσει ο Νότης σαν τραγουδιστής αλλά δεν είναι και οι τρελοί φαν και έλεγαν "Μπράβο Νότη πέστα" στις πολιτικές του τοποθετήσεις περί Capital Control, ENΦΙΑ, Τσίπουρα, της σημερινής πολιτικής σκηνής, αλλά και περί ομοφυλόφιλων και υιοθεσίας παιδιού που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει την ίδια άποψη. Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι στα περί Χ.Α. και χούντας αλλά γενικότερα τον γουστάρουν που λέει τις απόψεις του και "μάχεται" γι' αυτές. Τώρα, προσωπικά εγώ έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια το εξής: δεν παρακολουθώ τι λένε για εκείνον οι...τηλεκριτικοί, οι τηλεπερσόνες και γενικά ανθρώποι που τους θεωρώ λίγους. Θα το πρότεινα και στους υπολοίπους που από αύριο ίσως να χαλιούνται γι' αυτά που θα ειπωθούν για τον καλλιτέχνη μας.

Υ.Γ.1: Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά που ρωτήθηκε για Ρέμο και Βανδή. Νισάφι πια.
Y.Γ.2: Πόσο εκκωφαντικό το αποτέλεσμα του "δημόσιου γκάλοπ" στους δρόμους.
Υ.Γ.3: Ωραίο το πεντάλεπτο στον Ουγγαρεζο όπου μίλησε με καλά λόγια για Οικονομόπουλο.
Υ.Γ.4: Τα καλύτερα έρχονται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Νοέμ 23, 2017 2:30 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Scorpion86 έγραψε:Πείτε με ανώμαλο αλλά εμένα μου άρεσε η συνέντευξη. Ούτε μάθαμε τίποτα καινούργιο, ούτε γίναμε σοφότεροι σε τίποτα περισσότερο. Ο Νότης που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε (τουλάχιστον εμείς που δεν τον λογοκρίνουμε) και σε αρκετά ήρεμο τόνο. Ισως εκεί κερδίζει αρκετά στις τελευταίες του συνεντεύξεις (Αρναούτογλου, Θέμο, Λιάγκα), ότι πλέον με ηρεμία αναλύει το σκεπτικό του και δεν αρκείται στις...φωνές και τα κατηγορώ. Την έβλεπα την συνέντευξη με άτομα που τους αρέσει ο Νότης σαν τραγουδιστής αλλά δεν είναι και οι τρελοί φαν και έλεγαν "Μπράβο Νότη πέστα" στις πολιτικές του τοποθετήσεις περί Capital Control, ENΦΙΑ, Τσίπουρα και της σημερινής πολιτικής σκηνής. Πόσο εκκωφαντικό το αποτέλεσμα του "δημόσιου γκάλοπ" στους δρόμους. Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι στα περί Χ.Α. και χούντας αλλά γενικότερα τον γουστάρουν που λέει τις απόψεις του και "μάχεται" γι' αυτές. Τώρα, προσωπικά εγώ έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια το εξής: δεν παρακολουθώ τι λένε για εκείνον οι...τηλεκριτικοί, οι τηλεπερσόνες και γενικά ανθρώποι που τους θεωρώ λίγους. Θα το πρότεινα και στους υπολοίπους που από αύριο ίσως να χαλιούνται γι' αυτά που θα ειπωθούν για τον καλλιτέχνη μας.
Τα καλύτερα έρχονται...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ....
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Να πω κι εγω την αληθεια ενω ημουν φοβισμενος πριν ξεκινησει, για καποιο περιεργο λογο μου αρεσε στο συνολο της. Μονο λιγο με χαλασε που κομματοποιηθηκε τοσο πολυ.οχι λογο χα αλλα οποιοδηποτε κομμα κι αν στηριζε.θα με ευχαριστουσε πιο πολυ ν ελεγε την αποψη του κ να το εκοβε εκει παρα να επεμενε τοσο πολυ στη στηριξη ενος κομματος.οντως αυτο που λεει ο σκορπιον παιζει ρολο.οτι πλεον ειναι ηρεμος χωρις φωνες και εκνευρισμους.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάρτε και όλο το κομμάτι από τον "Μία ζωή Notis Sfakianakis" αν και απ 'οτι καταλαβαίνω ότι είναι μονταρισμένο και όχι αυτούσιο. 19.000 χτυπήματα έτσι για πλάκα.
Ανέβασε το στο youtube βρε Panik να γίνει χαμός.
Ελπίζω να μην το κατεβάσουν κι αυτό. Το teaser έπιασε τα 40.000 αλλά στις τάσεις...κατηφόρα. Λογικό. Πόσο teaser να ακούσει ο άλλος.
https://www.facebook.com/MiaZoiNotisSfa ... 534874750/

Και η επιβεβαίωση της αφίσας από τον Γιώργο Λύρα.
https://www.instagram.com/p/BbzMYo9BrR_ ... orgosliras
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Νοέμ 23, 2017 3:11 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Τελικά είδατε πως το μυστικό είναι ο τρόπος που συνομιλείς. Ο Νότης ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό που ήταν πάντα πράος και ήρεμος. Κάποιο διάστημα το είχε χάσει αυτό όπου και δίκιο να είχε το έχανε.
Και εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τι λέει ο καθένας για τον Νότη. Αν ασχολείσαι αρρωσταίνεις πραγματικά και τους δίνεις και αξία. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η αδιαφορία. Όσοι ξέρουμε τον Νότη τον ξέρουμε. Όσοι δεν μπήκαν στην διαδικασία να τον μάθουν δεν θα τον μάθουν ποτέ. Εκείνοι χάνουν.
Απάντηση