Εδω γιατι ακουγεται σαν να τραγουδαει μεσα απο σωληνα;;; μονο εγω το ακουω αυτο;;;Scorpion86 έγραψε:Πάρτε και όλο το κομμάτι από τον "Μία ζωή Notis Sfakianakis" αν και απ 'οτι καταλαβαίνω ότι είναι μονταρισμένο και όχι αυτούσιο. 19.000 χτυπήματα έτσι για πλάκα.
Ανέβασε το στο youtube βρε Panik να γίνει χαμός.
Ελπίζω να μην το κατεβάσουν κι αυτό. Το teaser έπιασε τα 40.000 αλλά στις τάσεις...κατηφόρα. Λογικό. Πόσο teaser να ακούσει ο άλλος.
https://www.facebook.com/MiaZoiNotisSfa ... 534874750/
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
αν και απ 'οτι καταλαβαίνω ότι είναι μονταρισμένο και όχι αυτούσιο.
αφαίρεσα μονο το εκνευριστικό ''Μελωδια πρωτη μεταδοση''και το ενωσα με προμο του Λαμψη fm (απο το link που μας εστειλε ο Sfakkattack) εκει που λεει ''να σωπασουν''
Απο την στιγμη που ανεβηκε και δεν εστειλε αμεσως το σχετικο μηνυμα το facebook για delete δεν κατεβαινει με τιποτα το βιντεο!!!Ελπίζω να μην το κατεβάσουν κι αυτό
sotirako μηπως δεν ενεργοποιησες το HD απο τα settings του βίντεο?Εδω γιατι ακουγεται σαν να τραγουδαει μεσα απο σωληνα;;; μονο εγω το ακουω αυτο;;
το ειχα παθει και γω στην αρχη και τον ακουγα μεσα απο σωληνα

Aπ'τη συνέντευξή του, στέκομαι στο οτι ο κόσμος αγοράζει τους δίσκους του που καταδεικνύει το μέγεθος της συμπαράστασης και αγάπης που δέχεται. Συνεπώς, ο δίσκος ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ σημείωσε επιτυχία. Αυτό καταλαβαίνω... Στο τελείωμα της κουβέντας του, ακούγεται να λεεί ''...σημερινό κοινό.''
Έχω στείλει mail στην panic για το εν λόγω θέμα..... Αρνείται να μου απαντήσει.
Επιμένω οτι θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο πουλάνε οι δίσκοι του Νότη, ειδικά οι κοινωνικοί του.
Γενικά, πάντως ήταν μια καλή συνέντευξη. Έχω τις διαφωνίες μου αλλά δεν αφορούν κανέναν αυτές. Πολύ σημαντικό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, δημόσια πρόσωπα, που λένε τη γνώμη τους απερίφραστα. Που δεν φοβούνται. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό.
Νομίζω οτι τα 7 τραγούδια του Ερωτικού έχουν επιλεγεί και ίσως ηχογραφηθεί.
Επίσης, νομίζω οτι προετοιμάζεται και για τον Χορευτικό. Δεν θα έχει σίγουρα την ίδια χρονική απόσταση απ'τον Κοινωνικό.
Έχω στείλει mail στην panic για το εν λόγω θέμα..... Αρνείται να μου απαντήσει.
Επιμένω οτι θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο πουλάνε οι δίσκοι του Νότη, ειδικά οι κοινωνικοί του.
Γενικά, πάντως ήταν μια καλή συνέντευξη. Έχω τις διαφωνίες μου αλλά δεν αφορούν κανέναν αυτές. Πολύ σημαντικό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, δημόσια πρόσωπα, που λένε τη γνώμη τους απερίφραστα. Που δεν φοβούνται. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό.
Νομίζω οτι τα 7 τραγούδια του Ερωτικού έχουν επιλεγεί και ίσως ηχογραφηθεί.
Επίσης, νομίζω οτι προετοιμάζεται και για τον Χορευτικό. Δεν θα έχει σίγουρα την ίδια χρονική απόσταση απ'τον Κοινωνικό.
Γενικα οποτε ειναι ηρεμος και δε ξεκιναει με νευρα να τα χωσει παντου ειναι πολυ καλος συνομιλητης και γενικα πιστευω στις παρεες θα ειναι ιδανικο ατομο να βγεις να κανεις κουβεντα..Παντως υστερα απο τοσες συνεντευξεις ο Λιαγκας μπηκε λιγο στο πνευμα του και θεωρω πολυ ευστοχη τη παρατηρηση του που τ λεει πιστευω οτι εισαι αριστερος κατα βαθος γιατι οντως ολο το σκεπτικο του και η προσωπικοτητα του ειναι επανστατικη..Απλως για καποιο λογο στο μυαλο του(μαλλον επειδη καταδικαστηκαν σε φυλακη) η σημερινη ανισυστιμικοι ειναι η ΧΑ και σε συνδυασμο με το φιλο πατριωτικο που προβαλλουν εδωσαν τα δυο στοιχεια που θελει ο Νοτης...Παντως με αυτο το σκεπτικο χανει πολυ, γιατι κατα του συστηματος και ανενταχτος τοσο καιρο δε μπορουσες να του πεις τιποτα κατα του συστηματος και υπερ ενος κομματος που αυτοπροσδιοριζεται ακρο δεξιο όμως....
ΥΓ: Oσοι εχουν νεοτερα παντως απο προβες θα βοηθησουν..Επειδη δε ειναι ευκολο να παμε πολλες φορες ζυγιζουμε τα πραγματα, εφοσον προβαρει και πει καποια καινουργια και στη πρεμειρα να παμε διαφορετικα να κανουμε λιγη υπομονη να χασουμε μια πρεμιερα και να ακουσουμε ομως τα καινουργια live..
ΥΓ: Oσοι εχουν νεοτερα παντως απο προβες θα βοηθησουν..Επειδη δε ειναι ευκολο να παμε πολλες φορες ζυγιζουμε τα πραγματα, εφοσον προβαρει και πει καποια καινουργια και στη πρεμειρα να παμε διαφορετικα να κανουμε λιγη υπομονη να χασουμε μια πρεμιερα και να ακουσουμε ομως τα καινουργια live..
- Dimitris96
Συμφωνώ σχεδόν σε ολα όσα ειπε εκτός σε αυτα περι Χ.Α..
Bebest, μέχρι στιγμής αυτήν την εβδομάδα δεν εκανε πρόβα ο Νότης!
Σημερα και αύριο θα ξανα παω και θα σας μεταφέρω αν αλλάξει κατι η όχι
Bebest, μέχρι στιγμής αυτήν την εβδομάδα δεν εκανε πρόβα ο Νότης!
Σημερα και αύριο θα ξανα παω και θα σας μεταφέρω αν αλλάξει κατι η όχι
Notis Sfakianakis
-
δεν περιμενα να ηταν τοσο καλη η συνεντευξη..
νταξ χιλιοειπωμενες ερωτησεις παντα...αλλα οπως προανεφερε και πιο πανω ο bebest ο Νοτης ειναι ανθρωπος που καθεσαι ανετα να συζητεις μαζι του..μαρεσει πολυ η επιχειρηματολογια του..
Λιαγκα κωλοτουμπα με 30 λουπινγκ εκανες αστο στα χωσε στην αρχη ο Νοταρος
νταξ χιλιοειπωμενες ερωτησεις παντα...αλλα οπως προανεφερε και πιο πανω ο bebest ο Νοτης ειναι ανθρωπος που καθεσαι ανετα να συζητεις μαζι του..μαρεσει πολυ η επιχειρηματολογια του..
Λιαγκα κωλοτουμπα με 30 λουπινγκ εκανες αστο στα χωσε στην αρχη ο Νοταρος
Απο ποτε επαναστατες θεωρουνται μονο οι αριστεροι; αλλο παλι και τουτο.bebest έγραψε:Παντως υστερα απο τοσες συνεντευξεις ο Λιαγκας μπηκε λιγο στο πνευμα του και θεωρω πολυ ευστοχη τη παρατηρηση του που τ λεει πιστευω οτι εισαι αριστερος κατα βαθος γιατι οντως ολο το σκεπτικο του και η προσωπικοτητα του ειναι επανστατικη.
Στα της τηλεθεασης παντως χασαμε με διαφορα απ'την αυτοψια. 21,3 η αυτοψια - 14,4 το late night. λογικο και αναμενομενο κατα τη γνωμη μου...
-
ρε τον βλακα τον γεωργαντα τον πειραξε που ειπε να του πει συγνωμη η Βανδη....αντε τραβια πιες καμμια ρακι να στανιαρεις
ο κοσμος παντως τους κραζει αβερτα ...ριξτε οσο λασπη θελετε .
ο κοσμος παντως τους κραζει αβερτα ...ριξτε οσο λασπη θελετε .
Προσβαλουν τον νοτη για το μορφωτικο του επιπεδο επειδη ειναι τελειοφοιτος δημοτικου αλλα ξεχνανε οτι αυτη η ρημαδα η "μορφωση" εκανε τους ανθρωπους να σκεφτονται και να πραττουν """πουστικα""".
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Είπα πως σήμερα δεν θα ασχοληθω με τις κατινιες τις συνεντευξης αλλα ειδα ενα σχολιο στο youtube και ηθελα να μου λυσει καποιος την απορια
ZoysProductions
''Το ξέρατε κι εσείς ότι οι κουράδες μιλάνε;''
Ειναι το επίσημο καναλι του Κανάκη αυτο?
ZoysProductions
- E-Notikos7
To ύφος των γραφόμενων τους και τα όσα λένε οι απέναντι όσοι τον μισούν δείχνει και την ποιότητα τους. Πάντα τον μισούσαν και απλά βρήκαν τώρα αφορμή να τον κράξουν. Οι ίδιοι που του καταλόγιζαν ένα σωρό ψεύδη γιατί αλλιώς δεν μπορούσαν να υποβαθμίσουν την τεράστια καλλιτεχνική του υπόσταση. Πείραζε πολύ ότι εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα σκουλαρικάκι, ιδιαίτερη εμφάνιση, αντισυστημικός και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του. Πότε δεν άρεσε στους αυτοαποκαλούμενους ποιοτικούς. Γράψτε τους στα @@@ σας όπως κάνει και ο Νότης. Εμεις τους δίνουμε αξία και κλικ κάθε φορά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Νομίζω πως όχι. Απλά ανεβάζει βίντεο από την εκπομπή. Σε ποιο βίντεο το έγραψε αυτό;MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Είπα πως σήμερα δεν θα ασχοληθω με τις κατινιες τις συνεντευξης αλλα ειδα ενα σχολιο στο youtube και ηθελα να μου λυσει καποιος την απορια
ZoysProductions
Στα site πάντως είχαν κάνει είδηση αυτό που είπε για την βανδη.
Στο πρωινό του αντ1 έχει αρκετούς ομοφυλοφιλους άρα ξέρετε που στάθηκαν.
- makis celica
Με λιγο καλυτερη αναλυση..
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
στην συνεντευξη στον Αντ1 (ολοκληρη)Νομίζω πως όχι. Απλά ανεβάζει βίντεο από την εκπομπή. Σε ποιο βίντεο το έγραψε αυτό;
εκει με τον Ουγγαρεζο στο χερι του κρατάει στυλό ή τσιγάρο?
κρίμα πάντως αν το έχει ξαναρχίσει συστηματικά...

- Scorpion86
Το έχει ξαναρχίσει εδώ και 2-3 χρόνια. Ωστόσο στο συγκεκριμένο πλάνο κρατάει στύλο.Johny-rex έγραψε:εκει με τον Ουγγαρεζο στο χερι του κρατάει στυλό ή τσιγάρο?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Παρόλο που δεν εχει τα περισσοτερα likes εμενα μου το εμφανιζει πρωτο πρωτο.γιατι;;;;MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: ZoysProductions
Το ιδιο συμβαινει κ σε σας;
Αδιάφορη η συνέντευξη σε γενικές γραμμές. Ωραίο το ύφος του γενικότερα, αλλά ειδικά για τους ομοφυλόφιλους και τη Χ.Α. είπε κάποιες χοντράδες. Και για να προλάβω τους γνωστούς ''ευαίσθητους'' του forum κανείς δε λογοκρίνει το Νότη. Μια κριτική γίνεται με γνώμονα το δικό του καλό. Κατηγορείτε τον Λιάγκα και τον κάθε Λιάγκα, αλλά είστε οι πρώτοι που βάζετε ταμπέλες σε όποιον δεν συμφωνείτε. Καλό θα ήταν λοιπόν ως καλλιτέχνης να επιχειρήσει κάποια στιγμή να ενώσει τον κόσμο γύρω του και όχι να να βάζει συνεχώς διαχωριστικές γραμμές.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Κι εμένα μου άρεσε χθες ο άρχοντας αν και όσο περνάει ο καιρός τάζετε όλο και περισσότερο υπέρ χα, Παπαδόπουλου κλπ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς γι αυτό.
Όσο αφορά την ηχογράφηση του τραγουδιού, προσωπικά, χωρίς να έχω γνώσεις πάνω στην μουσική, πιστεύω η "τέλεια" αναλογία φωνής τραγουδιστή και οργάνων είναι αυτή του Οικονομόπουλου στο νέο του τραγούδι. Μιλάω για την ένταση των οργάνων. Αν και η μουσική και η ενορχήστρωση του Νότη μου άρεσε πολύ, πιστεύω η φωνή του είναι χαμηλά.
Όσο αφορά την ηχογράφηση του τραγουδιού, προσωπικά, χωρίς να έχω γνώσεις πάνω στην μουσική, πιστεύω η "τέλεια" αναλογία φωνής τραγουδιστή και οργάνων είναι αυτή του Οικονομόπουλου στο νέο του τραγούδι. Μιλάω για την ένταση των οργάνων. Αν και η μουσική και η ενορχήστρωση του Νότη μου άρεσε πολύ, πιστεύω η φωνή του είναι χαμηλά.