Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μπήκε η κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας στο Fever; Tι έγινε; Δεν πιστεύω να...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Γιατι που ειδες πλανα ?
- Scorpion86
https://www.instagram.com/p/BcdPNvgnZdB ... =459493040SFAKattack10 έγραψε:Γιατι που ειδες πλανα ?
https://www.instagram.com/p/BcdOwDNnZKR ... =459493040
- SFAKattack10
Αυτο που εχω να πω και γω. Δεν πιστευω να...
Τι εννοείτε τι θα δείξει η εκπομπή της Τατιάνας;Και ποια είναι τα πλάνα από τον εξώστη;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Είχε βγει από τις τάσεις το κομμάτι αλλά επέστρεψε. Στο #29 και 360.000 views.
To μισό Survival Secret χθες στο Fever.
Είπε κανένα πιο ψαγμένο έμαθες τίποτα σκορπιέ;;;Scorpion86 έγραψε:Είχε βγει από τις τάσεις το κομμάτι αλλά επέστρεψε. Στο #29 και 360.000 views.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Δεν ξέρω. Αυτά που είδα ειναι τα γνωστά. Μετανιώνω, Γύφτισσα μέρα, Τσιγγανάκι, τα καινούργια και κάποια ακόμη. Οποιος πήγε ας ενημερώσει.ilias16 έγραψε:Είπε κανένα πιο ψαγμένο έμαθες τίποτα σκορπιέ;;;Scorpion86 έγραψε:Είχε βγει από τις τάσεις το κομμάτι αλλά επέστρεψε. Στο #29 και 360.000 views.
''Τα πιο μεγαλα σ αγαπω'' θα κυκλοφορησει?
- Scorpion86
Η ενημέρωση μου είναι ότι θα κυκλοφορήσει πριν τις γιορτές.griniaris έγραψε:''Τα πιο μεγαλα σ αγαπω'' θα κυκλοφορησει?
- Scorpion86
Oντως απο τα βιντεο φαινεται οτι στο εξωστη δε υπαρχει ανθρωπος.Βεβαια το fever ειναι τεραστιο οσο ειναι το ισογειο του γεματο μπορει στο φωταεριο ή στο φαντασια πχ να μη χωραγαν ουτε στριμωξιδι..Αλλα αυτο δε ειανι δικαιολογια ειναι επιλογη τους να πανε σε ενα τοσο μεγαλο μαγαζι γνωριζοντας πως ουτε αυτος ουτε η Πεγκυ καλα καλα δε ειναι στα πικ τους..Σημερα θα παω κ εγω να σας πω εντυπωσεις αλλα αν τη μολις δευτερη βδομαδα δε γεμιζει σε ενα μηνα που θα χουν παει οι περισσοτεροι και θα χουν περασει οι γιορτες τι θα γινει??Επαναλαβανω με 1000-1200 ατομα αλλα μαγαζια θα ηταν στριμωξιδι στο fever φαινετε μισο αδειο, αρα θελεει τρεξιμο απο ολους απο το ιδιο το μαγαζι, pr,μαιτρ κλπ.Οχι τιποτα αλλο αν χρεωθει αποτυχημενη σεζον τη περιοδο που βγαζει το ερωτικο δισκο θα χαραμισει και τα τραγουδια διοτι σιγουρα οι καλοθελητες θα αρπαξουν την ευακιρια να τον ''τελειωσουν''..Δε θελω να φανταστω τι εχουμε να διαβασουμε και το ποσο ευκολα θα παρκαρουν στη ακρη τα νεα του κομματια..
στείλτε κανένα βίντεο να δούμε και εμείςbebest έγραψε:Oντως απο τα βιντεο φαινεται οτι στο εξωστη δε υπαρχει ανθρωπος.Βεβαια το fever ειναι τεραστιο οσο ειναι το ισογειο του γεματο μπορει στο φωταεριο ή στο φαντασια πχ να μη χωραγαν ουτε στριμωξιδι..Αλλα αυτο δε ειανι δικαιολογια ειναι επιλογη τους να πανε σε ενα τοσο μεγαλο μαγαζι γνωριζοντας πως ουτε αυτος ουτε η Πεγκυ καλα καλα δε ειναι στα πικ τους..Σημερα θα παω κ εγω να σας πω εντυπωσεις αλλα αν τη μολις δευτερη βδομαδα δε γεμιζει σε ενα μηνα που θα χουν παει οι περισσοτεροι και θα χουν περασει οι γιορτες τι θα γινει??Επαναλαβανω με 1000-1200 ατομα αλλα μαγαζια θα ηταν στριμωξιδι στο fever φαινετε μισο αδειο, αρα θελεει τρεξιμο απο ολους απο το ιδιο το μαγαζι, pr,μαιτρ κλπ.Οχι τιποτα αλλο αν χρεωθει αποτυχημενη σεζον τη περιοδο που βγαζει το ερωτικο δισκο θα χαραμισει και τα τραγουδια διοτι σιγουρα οι καλοθελητες θα αρπαξουν την ευακιρια να τον ''τελειωσουν''..Δε θελω να φανταστω τι εχουμε να διαβασουμε και το ποσο ευκολα θα παρκαρουν στη ακρη τα νεα του κομματια..
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Συμβαίνει τώρα!!!! Απίστευτη ερμηνεία στον Νταβατζή! Όσοι είναι μέσα το έζησαν!!! Αυτά κάνει και μας τρελενει!!!
- Scorpion86
Δεν ξέρω για χθες, αλλά σήμερα είναι sold out.
Καλημέρα μάγκες μόλις γύρισα από Νότη... Μαγευτικός Νότης από τα παλιά. Ήταν τρελός το μοναδικό κοινωνικό που είπε (πλην του Προξενιού που είναι στάνταρ). Στο ήταν τρελός γκρεμίστηκε κυριολεκτικά το μαγαζί και όλος ο κόσμος όρθιος να χειροκροτάει ασταμάτητα. Βραδιά ζεϊμπέκικου. Χάρε, εγώ και η μοναξιά, μην με ρωτάτε, αετός, μήπως είμαι τρελός, φωτεινή επιγραφή, χαράματα, γενέθλια, Στράτος, βρέχει φωτιά στην στράτα μου, ποιός το είπε για τους μάγκες, ξεφτίσανε οι άνθρωποι. Έκπληξη της βραδιάς το Κάψε
Επίσης τα φιλιά σου είναι φωτιά, τα μαύρα μάτια σου, μπαλαμός, δεύτερα χέρια. Φωνητικά ο Νότης στα καλύτερα του, μου θύμισε εποχές Έναστρον η φωνή του. Ελάχιστα λάθη στους στίχους μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το με την πλάτη στον τοίχο το απογειώνει στο live (δέκα επίπεδα πάνω). Ο Νότης σε τρελά κέφια με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη όλη την βραδιά και απίστευτη όρεξη με τον κόσμο και τις φωτογραφίες. Και το κοινό βέβαια σχετικά θερμό χωρίς να ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες 3 βραδιές. 5:35 τελείωσε το τελευταίο τραγούδι και με την αποφώνηση πήγε σχεδόν 5:50. Στο τέλος αντί για την Θαλασσογραφία είπε το ρεφρέν από Προξενιό.
Υ.Γ. Γεροθόδωρου στο Fever και η Πέγκυ είπε το όλα τα σ' αγαπώ.

Επίσης τα φιλιά σου είναι φωτιά, τα μαύρα μάτια σου, μπαλαμός, δεύτερα χέρια. Φωνητικά ο Νότης στα καλύτερα του, μου θύμισε εποχές Έναστρον η φωνή του. Ελάχιστα λάθη στους στίχους μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το με την πλάτη στον τοίχο το απογειώνει στο live (δέκα επίπεδα πάνω). Ο Νότης σε τρελά κέφια με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη όλη την βραδιά και απίστευτη όρεξη με τον κόσμο και τις φωτογραφίες. Και το κοινό βέβαια σχετικά θερμό χωρίς να ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες 3 βραδιές. 5:35 τελείωσε το τελευταίο τραγούδι και με την αποφώνηση πήγε σχεδόν 5:50. Στο τέλος αντί για την Θαλασσογραφία είπε το ρεφρέν από Προξενιό.
Υ.Γ. Γεροθόδωρου στο Fever και η Πέγκυ είπε το όλα τα σ' αγαπώ.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ανατριχιαστικός Νότης. Το μαγαζί γεμάτο.
https://www.facebook.com/FeverOfficialG ... 6vzSQZh8Qo
https://www.facebook.com/FeverOfficialG ... 6vzSQZh8Qo
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- E-Notikos7
Ανέκαθεν την Παρασκευή λίγο πολύ όλα τα κέντρα δυσκολεύονται. Εγώ ένα βιντεάκι από το πρώτο πρόγραμμα της Πέγκυς είδα και η μία γωνιά του εξώστη φαινόταν άδεια. Δεν ξέρω για όλο τον εξώστη. Όποιος ήταν μέσα ας μας πει τελικά πως πήγε από κόσμο την Παρασκευή.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
-
Εντάξει την Παρασκευή ήταν σχεδόν άδειος ο εξώστης από κρατήσεις, στην πορεία του προγράμματος βέβαια πήγαν αρκετοί όρθιοι να κάτσουν, χωρίς να κάνουν κατανάλωση βέβαια.
Όμως με την προσέλευση την χτεσινή που ήταν απίστευτα μεγάλη θεωρώ ότι βγάλανε τα σπασμένα.

Όμως με την προσέλευση την χτεσινή που ήταν απίστευτα μεγάλη θεωρώ ότι βγάλανε τα σπασμένα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ....ΚΑΙ ΤΟ FEVER ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ SOLD OYT OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο SCORPION HTAN SOLD OYT...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ..E-Notikos7 έγραψε:Ανέκαθεν την Παρασκευή λίγο πολύ όλα τα κέντρα δυσκολεύονται. Εγώ ένα βιντεάκι από το πρώτο πρόγραμμα της Πέγκυς είδα και η μία γωνιά του εξώστη φαινόταν άδεια. Δεν ξέρω για όλο τον εξώστη. Όποιος ήταν μέσα ας μας πει τελικά πως πήγε από κόσμο την Παρασκευή.