Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
notisfan

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Στο βιντεο του Μια ζωη Νοτης Σφακιανακης με το νεο τραγουδι υπαρχει καποιος Θωμας Κωνστας που εχει κανει πολλες φορες το ιδιο σχολιο με επικεφαλιδα:celebrity sex vid.eo και εχει εναν συνδεσμο απο κατω.
Του εκανα αναφορα για καθε σχολιο ξεχωριστα...οποιος θελει κανει το ιδιο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Καλα αυτος ο Θωμας Κωνστας εκανε πρωτα μια γυρα στο δικο μου βιντεο και με γεμισε και εμενα με μ@λ@κιες. Καλο ρομποτακι πρεπει να ειναι. :biggrin:

Ασχετο αλλα τελικα το τραγουδι θα λεγεται σιγουρα Στην αγκαλια σου?
Αυτο ειπε πρωτο ο Νοτης γιαυτο το εβαλα ως τιτλο αλλα στο τραγουδι ξεκιναει με το Την αγκαλια σου.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

SFAKattack10 έγραψε:Καλα αυτος ο Θωμας Κωνστας εκανε πρωτα μια γυρα στο δικο μου βιντεο και με γεμισε και εμενα με μ@λ@κιες. Καλο ρομποτακι πρεπει να ειναι. :biggrin:
Καλα που μου το ειπες...ξεκιναω τις αναφορες για πορνογραφικο υλικο...δε μπορει ο καθε μαμακας να χαλαει τα βιντεακια που γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Σε εμένα ποιος ήταν αυτός που στο σχόλιο μου έγραψε "Scorpion Notikos χαιρετισμους στον jdarmody....και στην Μαγδα... γεια, χαρα"??? :lol: Ενας "Ν.Μ." :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Σε εμένα ποιος ήταν αυτός που στο σχόλιο μου έγραψε "Scorpion Notikos χαιρετισμους στον jdarmody....και στην Μαγδα... γεια, χαρα"??? :lol: Ενας "Ν.Μ." :lol:
Ο Τάκης είναι τον έχω πετύχει και στο FB που λέει ακριβώς τα ίδια παντού για αυτά τα 2 παιδιά. Σε ένα Post της σελίδας του Fever είχε αφήσει ένα σχόλιο που έλεγε "λευτεριά στον jdarmody και την Μάγδα του musiccorner" Και στα δικά μου σχόλια στο YouTube σχολιάζει με ειρωνίες αλλά δεν απαντάω.
Υ.Γ. Μετά το με την πλάτη στον τοίχο που είναι ίδιος τίτλος με τραγούδι της Πέγκυς μήπως έχουμε το την αγκαλιά σου άνοιξε μου που επίσης είναι τίτλος από τραγούδι της Πέγκυς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Τετ Δεκ 13, 2017 3:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Scorpion86 έγραψε:Σε εμένα ποιος ήταν αυτός που στο σχόλιο μου έγραψε "Scorpion Notikos χαιρετισμους στον jdarmody....και στην Μαγδα... γεια, χαρα"??? :lol: Ενας "Ν.Μ." :lol:
Ευχαριστώ, πείτε του. Καλή καρδιά.
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτός ο Θωμάς Κώνστας βλέπω έχει πάρει αμπάριζα όλα τα βιντεάκια. :lol: Μήπως είναι το πραγματικό όνομα του Richard Branson? :lol:
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Πιάσανε δουλειά τα πάνελ πάλι για την απάντηση στους Αρβύλα.
Κάτι άλλο, στο περιστατικό που ανέφερε με Παπαθεοχάρη που του είπε να πάρει κάποια στοιχεία από τον Λευτέρη. Ποιον εννοούσε? Τον Πανταζή?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Λογικο να ασχολουνται με τις δηλωσεις διοτι και ο νοτης μας τα μπερδευει λιγο. στην ερωτηση για τους ραδιο αρβυλα απαντησε υποτιμητικα οτι δεν παρακολουθει τα μεσα μαζικου επιρεασμου και εξευτελισμου ενω την ιδια στιγμη τα χρησιμοποιει κι εχει δωσει συνεντευξη στον λιαγκα και ετοιμαζεται να δωσει και στην τατιανα απ' οτι ακουστηκε. λιγο οξυμωρο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο δίσκος απ ότι κατάλαβα όπως τα ειπε θα έχει τίτλο "Και ο Έρως Θεός είναι..." και του χορευτικού "Μαζί εν χορώ...". Γιατί γράφτηκε κάπου ότι θα είναι "Όταν επικοινωνούμε και ο Ερως θεός είναι" που δεν βγάζει νόημα. Μπορεί να κατάλαβα λάθος. Μεταξύ 17:45 και 18:05 το εξηγεί. Λέγοντας "Οταν Επικοινωνούμε, ο πρώτος".
81argus

Αφήστε τους να κράζουν, μόνο καλό του κάνουν... Δεν έχουν καταλάβει πως κράζοντας κάποιον δεν τον αποδυναμώνεις (γιατί αυτό θέλουν να πετύχουν) αλλά τον δυναμώνεις ακόμα περισσότερο. Ακόμα και μια φωτό του Νότη να δείξουν που να μην μιλάει θα σχολιάσουν το καπελάκι, τα γυαλιά, την τσίχλα κτλ.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

sotirakos έγραψε:Λογικο να ασχολουνται με τις δηλωσεις διοτι και ο νοτης μας τα μπερδευει λιγο. στην ερωτηση για τους ραδιο αρβυλα απαντησε υποτιμητικα οτι δεν παρακολουθει τα μεσα μαζικου επιρεασμου και εξευτελισμου ενω την ιδια στιγμη τα χρησιμοποιει κι εχει δωσει συνεντευξη στον λιαγκα και ετοιμαζεται να δωσει και στην τατιανα απ' οτι ακουστηκε. λιγο οξυμωρο...
Το ότι έδωσες συνέντευξη στον Λιάγκα επειδή τον κάλεσε σημαίνει ότι βλέπει και Λιαγκα. Και στον Φουρθιώτη έδωσε. Βλεπει Μένιο δηλαδή? Αλλο δίνω συνέντευξη άλλο παίρνω μέρος σε κάτι που εξευτελίζει τον άλλον. Δεν νομίζω ο Νότης να πήρε μέρος σε κάτι τέτοιο στον Λιάγκα και πουθενά αλλού.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Άσχετο και στο δικό μου κανάλι έβαλε πορνογραφικό link ο Θωμάς Κώνστας,στο videoclip "Μου έλειψες" της Αποστολίας Ζώη.Διαγράφηκαν όμως τα μηνύματα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Άσχετο και στο δικό μου κανάλι έβαλε πορνογραφικό link ο Θωμάς Κώνστας,στο videoclip "Μου έλειψες" της Αποστολίας Ζώη.Διαγράφηκαν όμως τα μηνύματα.
Εγω απο χθες βραδυ δεν κανω τιποτα αλλο παρα να σβηνω τα μηνυματα του Θωμα Κωνστα και να τον κανω και report....Σβηνω αυτον εμφανιζονται αλλοι 5 με πορνογραφικο link :jerky:
81argus

Έβλεπα ποιοί τραγουδιστές έχουν κάνει like στις 3 φωτό με τον Νότη που ανέβασαν στο Instagram του Sfera. Ο μόνος που έχει κάνει like και στις 3 είναι ο Σταν και σε εκείνη που υπογράφει αφιέρωση στον πίνακα έχει κάνει like και ο Σαμπάνης.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

81argus έγραψε:Έβλεπα ποιοί τραγουδιστές έχουν κάνει like στις 3 φωτό με τον Νότη που ανέβασαν στο Instagram του Sfera. Ο μόνος που έχει κάνει like και στις 3 είναι ο Σταν και σε εκείνη που υπογράφει αφιέρωση στον πίνακα έχει κάνει like και ο Σαμπάνης.
Τσέκαρε κι αυτήν https://www.instagram.com/p/BcnCpjnDWFh/?tagged=notis . Πρόχειρα βρήκα Φραγκολιά, Στέλλα Καλλή, Ουγγαρέζο, Μάνο Ιωάννου, την Μάρα Τζίμα, τον στιχουργό Νεκτάριο Τυράκη, Δημήτρη Αλεξάνδρου (που πρόσφατα στο Nomads τραγούδησε τον Αετό μαζί με Αποστολία Ζώη), Λάμπρο Κωνστανταρα (!!!γιατί τον κράζει συνήθως) κ.α., και σε αυτήν https://www.instagram.com/p/BcnM3NvletV/?tagged=notis Σταν, Βίκυ Γεροθώδου, Καλλή, Βαλεντίνο, ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης, ο γιος του Αντύπα ο Πρόδρομος, Βασιλική Νταντά κ.α.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εν τω μεταξύ η είσοδος που κάνει ο Νότης στον Sfera είναι όλα τα λεφτά. Μορφή μεγάλη. Ανταποδίδω τους θερμούς χαιρετισμούς στον takis13.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Πανικό το βιντεάκι με την είσοδο και φόντο το Νissan GTR. Πάνω από 11.000 προβολές έχει. Με διαφορά τα περισσότερα χτυπήματα στον Sfera. Και ο Γιώργαρος ο Αγγελόπουλος like στις φωτό. Νοτικός γνωστός. Τι άκουσε το παλικάρι όταν τόλμησε στο Survivor να πει "θα τραγουδήσω την Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου από τον Σφακιανάκη". Πόσο τους πονάει ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τι έγινε πάει για λουκέτο μετά το πρώτο διήμερο το σχήμα Ρουβάς-Στόκας-Παπαδοπούλου? Τι θα είχε γραφτεί από τα σάιτ αν στην θέση του Ρουβά ήταν ο Νότης. Αυτά τα θετικά έχει το να είσαι του συστήματος.
http://www.protothema.gr/life-style/art ... ton-rouva/

Υ.Γ.: Βρε takis13, αφού συνεχίζεις να διαβάζεις που διαβάζεις το φόρουμ, φτιάξε ένα προφίλ με άλλο όνομα και μπες. Το να κάθεσαι και να μου απαντάς στο youtube, στο εντελώς άσχετο, για πράγματα που ρωτάω στο φόρουμ είναι λίγο κουλό, χωρίς παρεξήγηση. Μπες με άλλο ψευδώνυμο., π.χ. periklis7 :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Δεκ 13, 2017 10:06 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

E-Notikos7 έγραψε:Πανικό το βιντεάκι με την είσοδο και φόντο το Νissan GTR. Πάνω από 11.000 προβολές έχει. Με διαφορά τα περισσότερα χτυπήματα στον Sfera. Και ο Γιώργαρος ο Αγγελόπουλος like στις φωτό. Νοτικός γνωστός. Τι άκουσε το παλικάρι όταν τόλμησε στο Survivor να πει "θα τραγουδήσω την Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου από τον Σφακιανάκη". Πόσο τους πονάει ο Νότης.
TO ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΣΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΕΧΕΙ 42.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...
Απάντηση