Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Στην αρχή της συνέντευξης λέει ξεκάθαρα «είναι εμα από τα επτά» του νέου δίσκου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

notakis έγραψε:Δυο ερωτησεις (κουβεντα να γινεται):
Α) με αφορμη την ερωτηση στο Νοτη για τους Αρβυλα, πιστευετε οτι πραγματικα δεν γνωριζει τι ειπωθηκε απο αυτους, δεν το ειδε, δεν του το ανεφερε καποιος κτλ ή προσπαθησε τεχνιεντως να αποφυγει την ερωτηση?
Β) το τραγουδι που εδωσε στο σφερα, μηπως ειναι για το δισκο με τα χορευτικα, ως κλασικο ζειμπεκικο?
Σίγουρα γνωρίζει αφού στην πρεμιέρα στο fever έκανε συνέχεια αστειάκια με το επιβάλλεται έλεγε ξέρω γω θα πω χορευτικό τραγούδι επιβάλλεται να χορέψετε επιβάλλεται.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η προσέλευση σήμερα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή. Ψιλογεμάτος και ο εξώστης. Εχουν χορούς και κάτι εταιρείες που έχουν πιάσει ένα σημαντικό μέρος των κάτω τραπεζιών.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

notakis έγραψε:Δυο ερωτησεις (κουβεντα να γινεται):
Α) με αφορμη την ερωτηση στο Νοτη για τους Αρβυλα, πιστευετε οτι πραγματικα δεν γνωριζει τι ειπωθηκε απο αυτους, δεν το ειδε, δεν του το ανεφερε καποιος κτλ ή προσπαθησε τεχνιεντως να αποφυγει την ερωτηση?
Εγω πιστευω πως του εχει μεταφερθει σιγουρα προφορικά τι παιχτηκε αλλα πιθανον εως και σιγουρα να μην ασχολήθηκε και να μην το ειδε.
Scorpion86 έγραψε:Η προσέλευση σήμερα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή. Ψιλογεμάτος και ο εξώστης. Εχουν χορούς και κάτι εταιρείες που έχουν πιάσει ένα σημαντικό μέρος των κάτω τραπεζιών.
αλλοι τραγουδιστες κανουν χορούς για να γεμισουν τα μαγαζια τους; πχ ο οικονομοπουλος στον ιδιο χώρο πέρυσι;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

sotirakos έγραψε:αλλοι τραγουδιστες κανουν χορούς για να γεμισουν τα μαγαζια τους; πχ ο οικονομοπουλος στον ιδιο χώρο πέρυσι;
Όλα τα μαγαζιά κάθε χρόνο κάνουν χορούς αυτήν την περίοδο μέχρι και αρχές Γενάρη. Δηλαδή την περίοδο των εορτών. Ο Νότης ξεκίνησε και Δεκέμβρη κοντά στις γιορτές.

Sold out...
https://www.facebook.com/FeverOfficialG ... =3&theater
Εικόνα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πολυ θετικο να παει καλα αυτα τ δυσκολα διημερα που ο κοσμος ειναι συκγρατημενος δηλαδη λιγο πριν και αμεσως μετα τις γιορτες..Χορους και εκδηλωσεις κανουν ολα τα μαγαζια απλα τα τελευταια χρονια στο Νοτη δε πολυ γινονται για το λογο που υποψιαζομαστε..Πολλοι θα αντιδρουσαν και οπως καταλαβενετε οταν θες πχ 200 ατομα και οι μισοι σου λενε εγω σε αυτον δε παω κλπ λογικο ειναι και οι διοργανωτες τετοιων εκδηλωσεων να προτιμουν αλλες επιλογες που δε εχουν δημιουργησει αντιπαθειες και πιο mainstream για την εποχη..
ΥΓ: Σε ποιο σημειο της συνενετευξης διευκρινιζει οτι το κομματι παει για τον επερχομενο ερωτικο δισκο?? Γιατι και εγω σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι για το χορευτικο απλως επειδη του αρεσε το επελεξε απο τωρα να το ηχογραφησει...Εχω την εντυπωση οτι οταν μιλουσε για τον επομενο δικσο εβαζε μεσα ολη τη τριλογια, δηλαδη και οι νεοι δημιουργοι που ανεφερε ισως να ναι ειναι απο το χορευτικο..Βεβαια και στα ματωμενα δακρυα ειχε το χιλιες φορες που ειναι παρομοιο στυλ μπηκε στο ερωτικο..
ΥΓ 2:Μες το 17 δε φαινετε να εχουμε νεοτερα ειναι σχεδον απιθανο πια, τουλαχιστον δε κανουν μια προσπαθεια να προωθησουν το κομματι??
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μπορεί να θεωρούν ότι το αναγκαίο κάποια στιγμή boost θα έρθει με την κυκλοφορία του δίσκου. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος βιασύνης. Ο δίσκος δεν είναι έτοιμος και απ' ότι φαίνεται υπήρξαν ανατροπές την τελευταία στιγμή. Επίσης μέχρι στιγμής έχει 3 στα 3. Ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

jdarmody έγραψε:Μπορεί να θεωρούν ότι το αναγκαίο κάποια στιγμή boost θα έρθει με την κυκλοφορία του δίσκου. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος βιασύνης. Ο δίσκος δεν είναι έτοιμος και απ' ότι φαίνεται υπήρξαν ανατροπές την τελευταία στιγμή. Επίσης μέχρι στιγμής έχει 3 στα 3. Ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις.
Συμφωνω να μην υπαρξει βιασυνη αν ειναι να εχουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα για το δισκο.. Αλλα το κομματι ποτε να το σπρωξουν κλεινει μηνα σε λιγο καιρο και αντι να ανεβαινει μαλλον χανετε, θα παει πιο ακαλυτο απο κατι τερμα το ραδιο, κλεινω τις κουρτινες κλπ χωρις να το αξιζει.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μια χαρά πάει το κομμάτι. Στα 200 δημοφιλέστερα τραγούδια στο YouTube αυτή την στιγμή βρίσκεται στο #25
Δεν μιλάω για τις τάσεις. Μιλάω αποκλειστικά για τα 200 δημοφιλέστερα τραγούδια που η λίστα περιέχει μόνο τραγούδια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

bebest έγραψε:ΥΓ: Σε ποιο σημειο της συνενετευξης διευκρινιζει οτι το κομματι παει για τον επερχομενο ερωτικο δισκο?? Γιατι και εγω σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι για το χορευτικο απλως επειδη του αρεσε το επελεξε απο τωρα να το ηχογραφησει...Εχω την εντυπωση οτι οταν μιλουσε για τον επομενο δικσο εβαζε μεσα ολη τη τριλογια, δηλαδη και οι νεοι δημιουργοι που ανεφερε ισως να ναι ειναι απο το χορευτικο..Βεβαια και στα ματωμενα δακρυα ειχε το χιλιες φορες που ειναι παρομοιο στυλ μπηκε στο ερωτικο..
Όταν βρίσκεται σε διαδικασία ηχογράφησης ερωτικού δίσκου και λέει "Μπήκα χθες και έκανα τον οδηγό για να μπουν τώρα οι μουσικοι να γράψουν τα όργανα μέσα" λες να εννοεί ότι μπήκε έτσι και ηχογράφησε ότι βρήκε για μελλοντική δουλειά? Ενω δεν έχει τελειώσει τον ερωτικό θα ξεκινάει να ηχογραφεί για τον χορευτικό?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Από το χθεσινό sold out...
https://www.instagram.com/p/BcvfxOPH_vJ ... =459493040

Μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Fever χθες.
https://www.instagram.com/p/BcwfAeDj58t ... =459493040
nikosp

Πόσο έχει η είσοδος στο μπαρ φέτος 15 ή 20;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

nikosp έγραψε:Πόσο έχει η είσοδος στο μπαρ φέτος 15 ή 20;
20 όπως και πέρσι.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχω τη δική μου λογική, λίγο αυτοκαταστροφική,
μα τα καταφέρνω τελικά, παίρνω λίγα ηρεμιστικά
:lol: α ρε Νότη

500.000 views το ''Με την πλάτη στον τοίχο''.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Ξέρω ότι μπορεί να μου την πουν αρκετοί εδώ αλλά εγώ θα γράψω αυτά που είδα και άκουσα χθες που ήμουν στο fever.Ο Νότης έκανε τραγικό δεύτερο πρόγραμμα,με διαφορά το χειρότερο που έχω πετύχει στις δεκάδες φορές που έχω πάει.Δεν ήταν μόνο οι επιλογές των τραγουδιών που σχεδόν για μια ώρα έκανε χορευτικό πρόγραμμα οκ αυτό μπορώ να το καταλάβω εν μέρει γιατί όταν πλησιάζουμε στις γιορτές αυξάνει τα χορευτικά αφού ο κόσμος βγαίνει για να χορέψει(τα κλασσικά είπε εγώ και η μοναξιά,χάρε να ήσουν άνθρωπος,παπαρούνα,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,κλπ και μετά και κάποια πιο παλιά όπως βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ποιος το είπε για τους μάγκες,τα μαύρα μάτια σου).Το θέμα ήταν ότι η κατάσταση με τις φωτογραφίες ξέφυγε πάρα πολύ επι μια ώρα τον κυνηγούσαν 100 άτομα από πίσω με συνέπεια να μην τραγουδάει.Έκανε τεράστιες γέφυρες που έπαιζε μόνο μουσική για να βγάλει φωτογραφίες,όλη την ώρα άφηνε το μικρόφωνο την ώρα που τραγουδούσε για να παίξει με τα λουλούδια και έχανε στίχους.Επίσης αυτό το πράγμα στο τέλος ενός τραγουδιού να κάθεται να μιλάει 5 λεπτά με κάποιον που του λέει κάτι στο αυτί είναι εκνευριστικό όταν γίνεται πάνω από μια-δυο φορές και χθες έγινε αρκετές.Χωρίς υπερβολή σε ορισμένα διαστήματα μου θύμισε αυτό που περνούσαμε πέρυσι με τον Καρρά κάθε φορά.Στην πρεμιέρα με το που τον πλησίασαν για φωτογραφίες ανέβηκε πάνω και έκανε μια χαρά πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε χθες,μια φορά βρήκε λίγο χώρο να πάρει μια ανάσα και έβγαλε δυο κορώνες στο τα φιλιά σου είναι φωτιά που ανατρίχιασε όλο το μαγαζί.Και δεν έφταναν αυτά όταν τελείωσε τα χορευτικά κατά τις 5 και 10 και λες τώρα θα πει τους ύμνους είπε τα κλεμμένα και μετά το με την πλάτη στον τοίχο και τα πιο μεγάλα σ αγαπώ που τα είχε ξαναπεί στο πρώτο πρόγραμμα δηλαδή λες και κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορούσε να σκεφτεί τραγούδια και έλεγε πάλι τα ίδια.
Υ.Γ.1 Μ' αρέσει που αναρωτιόμασταν γιατί δεν είχε τόσο δυνατή ατμόσφαιρα στην πρεμιέρα όπως παλιότερα προφανής είναι ο λόγος το μόνο που κοιτάν όλοι είναι να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες να τα ανεβάσουν στο ινσταγκραμ,στο facebook και στο youtube πραγματικά ορισμένοι σου δίνουν την εντύπωση ότι πηγαίνουν στο μαγαζί μόνο για να βγάλουν φωτογραφία με τον Νότη.
Υ.Γ.2 Το μαγαζί ήταν γεμάτο και πρέπει να είχε αρκετούς νοτικούς.Η Πέγκυ πάντως τους ξεσήκωσε όλους και μπράβο της εξαιρετική.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

nikosp έγραψε:Ξέρω ότι μπορεί να μου την πουν αρκετοί εδώ αλλά εγώ θα γράψω αυτά που είδα και άκουσα χθες που ήμουν στο fever.Ο Νότης έκανε τραγικό δεύτερο πρόγραμμα,με διαφορά το χειρότερο που έχω πετύχει στις δεκάδες φορές που έχω πάει.Δεν ήταν μόνο οι επιλογές των τραγουδιών που σχεδόν για μια ώρα έκανε χορευτικό πρόγραμμα οκ αυτό μπορώ να το καταλάβω εν μέρει γιατί όταν πλησιάζουμε στις γιορτές αυξάνει τα χορευτικά αφού ο κόσμος βγαίνει για να χορέψει(τα κλασσικά είπε εγώ και η μοναξιά,χάρε να ήσουν άνθρωπος,παπαρούνα,πρώτη φορά,είσαι ένα πιστόλι,κλπ και μετά και κάποια πιο παλιά όπως βρέχει φωτιά στη στράτα μου,ποιος το είπε για τους μάγκες,τα μαύρα μάτια σου).Το θέμα ήταν ότι η κατάσταση με τις φωτογραφίες ξέφυγε πάρα πολύ επι μια ώρα τον κυνηγούσαν 100 άτομα από πίσω με συνέπεια να μην τραγουδάει.Έκανε τεράστιες γέφυρες που έπαιζε μόνο μουσική για να βγάλει φωτογραφίες,όλη την ώρα άφηνε το μικρόφωνο την ώρα που τραγουδούσε για να παίξει με τα λουλούδια και έχανε στίχους.Επίσης αυτό το πράγμα στο τέλος ενός τραγουδιού να κάθεται να μιλάει 5 λεπτά με κάποιον που του λέει κάτι στο αυτί είναι εκνευριστικό όταν γίνεται πάνω από μια-δυο φορές και χθες έγινε αρκετές.Χωρίς υπερβολή σε ορισμένα διαστήματα μου θύμισε αυτό που περνούσαμε πέρυσι με τον Καρρά κάθε φορά.Στην πρεμιέρα με το που τον πλησίασαν για φωτογραφίες ανέβηκε πάνω και έκανε μια χαρά πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε χθες,μια φορά βρήκε λίγο χώρο να πάρει μια ανάσα και έβγαλε δυο κορώνες στο τα φιλιά σου είναι φωτιά που ανατρίχιασε όλο το μαγαζί.Και δεν έφταναν αυτά όταν τελείωσε τα χορευτικά κατά τις 5 και 10 και λες τώρα θα πει τους ύμνους είπε τα κλεμμένα και μετά το με την πλάτη στον τοίχο και τα πιο μεγάλα σ αγαπώ που τα είχε ξαναπεί στο πρώτο πρόγραμμα δηλαδή λες και κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορούσε να σκεφτεί τραγούδια και έλεγε πάλι τα ίδια.
Υ.Γ.1 Μ' αρέσει που αναρωτιόμασταν γιατί δεν είχε τόσο δυνατή ατμόσφαιρα στην πρεμιέρα όπως παλιότερα προφανής είναι ο λόγος το μόνο που κοιτάν όλοι είναι να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες να τα ανεβάσουν στο ινσταγκραμ,στο facebook και στο youtube πραγματικά ορισμένοι σου δίνουν την εντύπωση ότι πηγαίνουν στο μαγαζί μόνο για να βγάλουν φωτογραφία με τον Νότη.
Υ.Γ.2 Το μαγαζί ήταν γεμάτο και πρέπει να είχε αρκετούς νοτικούς.Η Πέγκυ πάντως τους ξεσήκωσε όλους και μπράβο της εξαιρετική.
Επαυξάνω φίλε.3η φόρα παω φέτος τραγικό αυτό που γίνεται με τις φωτογραφίες και το δεύτερο πρόγραμμα αλλά δεν έγραψα τίποτα γιατί οι μισοί εδώ θα θιχτούν.3 φορές έπιασε να πει την Παπαρούνα μόνο αλλά διόρθωνε.Έχει κολλήσει το μυαλό σε 50 τραγούδια.Γενικά πολλές παύσεις και νεκρά διαστήματα καθώς επίσης καλό χρυσό το you do something to me αλλά κόβει όλο το πρώτο πρόγραμμα στην μέση.Επίσης ότι παραγγελιές δέχεται ο Νότης είναι μόνο από συγκεκριμενο τραπέζι που πάνω κάτω όλοι ξέρουμε πιο είναι.Η απόλυτη ξενέρα φέτος...0/3 καλά προγράμματα για τα στάνταρ μου.

Υ.Γ. Η Πέγκυ πετάει αν εξαιρέσεις 2-3 σαχλά χορευτικά που λέει οι υπόλοιπες επιλογές,η ροή και οι ερμηνείες της είναι επιεικώς τέλειες.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Γιατι σε ποιον δε εχει τυχει να παει σε τετοια βραδια και να φευγει αδειος και απογοητευμενος?Δηλαδη μετα τα κλεμεννα και τα 2 καινουργια το κλεισε?? Η ειπε μερικα ακομα? Αν ειναι ετσι εισαι πολυ ατυχος , εγω παρομοιο κρυο κλεισιμο εχω πετυχει στο φωταεριο με αν θα σε χασω, εγω και να μη χαραξει να ναι η 3αδα μετα απο μια ωρα και χορευτικο που φυσικα κανιες δε ανεβενε να χορεχψει αλλα ολοι για φωτογραφια.Νταξει το πρωτο προγραμμα πλεον εδω και χρονια σταθεροποιειται επικινδυνα αυτο που αλλαζει ειναι το κομματι εναρξης και κλεισιματος που συνηθως γινοτναι και χορογραφιες και το ξενο κομματι..Κατα τα αλλα 20-25 κομματια με που λεει συνηθως με μικρο αλλαγες στη σειρα και καποια που αφηνει..Στο δευτερο που περιμενεις μερικες εκπληξεις αν καταληξει να γινετε ψιλοχαβαλες για φωτογραφιες το χασαμε το παιχνιδι..παντως το προηγουμενο Σαββατο οι διακοπες ηταν πιο πολλες στο πρωτο,εναρξη διακοπη να μπει χορευτικο στο 2ο κομματι, μετα να σκουπισουν απο τα λουλουδια, μετα να μπει ξανα το χορευτικο για το you do something,στο τελος να ξαναμπει για το με τη πλατη στο τοιχο,,Συν κανα 2-3 ακυρες με καποιους να του μιλανε ..Στο δευτερο γενικα υπηρχε καλη ροη και ειπε αρκετους υμνους στο τελος, μαλλον ημοουν τυχερος..
ΥΓ:Εβλεπα το μη πλησιαζεις το διαβαζε και παλι το εκανε λαθος και λεει και που το διαβαζω λαθος το λεω :lol: :lol: ..Και στο απογευμα θλιμενο παλι καπου το χανε και λεει τραγουδουσα αφηρημενος και δε ειδα το φαναρι.. :lol: ..του τη πεσαν και κανα 2 χαλασε μια ωραια ερμηνεια, το σιγουρο ειναι οτι και τα λαθη τα αντιμετωπιζει με χιουμορ και αυοτσαρκαμσο που σε κανει να το ξεχνας ευχαριστα..Επισης μη παμε στο αλλο ακρο και το συγκρινουμε με το Καρρα που δε μπορουσε να πει μια προταση..Στο Νοτη ειναι πιο πολυ και θεμα του κοσμου η κατασταση με τις φωτογραφιες, ενω το οτι καθε μερα θα πει μερικα διαφορετικα κομματια μη νομιζετε οτι ειναι ευκολο στα 58 να τα θυμαται ολα..Αν τον αφηνε και λιγο ο κοσμος να τραγουδησει πιο συγκεντρωμενα... Η Πεγκυ οντως ειναι πολυ καλη φωνητικα, σε ροη προγραμματος και γενικα πολυ ευχαριστη παρουσια παιζει με το κοσμο, γεμιζει τη πιστα στο χορευτικο και στα ακουστικα εχει κανει καλυτερες επιλογες απο τοτε στο φωταεριο που το εκανε πολυ βαρυ..
ΥΓ 2: Δε νομιζω να κυκλοφορησει ουτε δισκος ουτε το πιο μεγαλα σ αγαπω συντομα....Ο συνθετης του κομματιου για την ακριβεια λεει οτι δε ξερει τιποτα..Συνεπως αν υπηρχε εστω μια πιθανοτητα να βγει εστω το κομματι πριν 18 θα το γνωριζε φανταζομαι..
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Το πρόβλημα με τον Νότη είναι γνωστό. Έχει 3 χρόνια τώρα που κάνει συνέχεια το ίδιο πρόγραμμα με συγκεκριμένα τραγούδια και όταν τυχαίνει να πει κάποιο ξεχασμένο, φαίνεται ότι είναι αδούλευτο. Ούτε η ορχήστρα το παίζει καλά. Δικό του πρόβλημα. Προσωπικά όμως έχω ξενερώσει. Να ήταν 67 να πω οκ, δεν έχει αντοχές για πρόβες κλπ. Αλλά τώρα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε. Αυτή είναι η άποψη μου.

Υ.Γ Αυτό το αστείο που λέτε ρε παιδιά τί είναι πάλι; Σκέφτεστε να πείτε την γνώμη σας για να μην παρεξηγηθεί κανείς εδώ μέσα;
nikosp

bebest έγραψε:Γιατι σε ποιον δε εχει τυχει να παει σε τετοια βραδια και να φευγει αδειος και απογοητευμενος?Δηλαδη μετα τα κλεμεννα και τα 2 καινουργια το κλεισε?? Η ειπε μερικα ακομα? Αν ειναι ετσι εισαι πολυ ατυχος , εγω παρομοιο κρυο κλεισιμο εχω πετυχει στο φωταεριο με αν θα σε χασω, εγω και να μη χαραξει να ναι η 3αδα μετα απο μια ωρα και χορευτικο που φυσικα κανιες δε ανεβενε να χορεχψει αλλα ολοι για φωτογραφια.Νταξει το πρωτο προγραμμα πλεον εδω και χρονια σταθεροποιειται επικινδυνα αυτο που αλλαζει ειναι το κομματι εναρξης και κλεισιματος που συνηθως γινοτναι και χορογραφιες και το ξενο κομματι..Κατα τα αλλα 20-25 κομματια με που λεει συνηθως με μικρο αλλαγες στη σειρα και καποια που αφηνει..Στο δευτερο που περιμενεις μερικες εκπληξεις αν καταληξει να γινετε ψιλοχαβαλες για φωτογραφιες το χασαμε το παιχνιδι..παντως το προηγουμενο Σαββατο οι διακοπες ηταν πιο πολλες στο πρωτο,εναρξη διακοπη να μπει χορευτικο στο 2ο κομματι, μετα να σκουπισουν απο τα λουλουδια, μετα να μπει ξανα το χορευτικο για το you do something,στο τελος να ξαναμπει για το με τη πλατη στο τοιχο,,Συν κανα 2-3 ακυρες με καποιους να του μιλανε ..Στο δευτερο γενικα υπηρχε καλη ροη και ειπε αρκετους υμνους στο τελος, μαλλον ημοουν τυχερος..
ΥΓ:Εβλεπα το μη πλησιαζεις το διαβαζε και παλι το εκανε λαθος και λεει και που το διαβαζω λαθος το λεω :lol: :lol: ..Και στο απογευμα θλιμενο παλι καπου το χανε και λεει τραγουδουσα αφηρημενος και δε ειδα το φαναρι.. :lol: ..του τη πεσαν και κανα 2 χαλασε μια ωραια ερμηνεια, το σιγουρο ειναι οτι και τα λαθη τα αντιμετωπιζει με χιουμορ και αυοτσαρκαμσο που σε κανει να το ξεχνας ευχαριστα..Επισης μη παμε στο αλλο ακρο και το συγκρινουμε με το Καρρα που δε μπορουσε να πει μια προταση..Στο Νοτη ειναι πιο πολυ και θεμα του κοσμου η κατασταση με τις φωτογραφιες, ενω το οτι καθε μερα θα πει μερικα διαφορετικα κομματια μη νομιζετε οτι ειναι ευκολο στα 58 να τα θυμαται ολα..Αν τον αφηνε και λιγο ο κοσμος να τραγουδησει πιο συγκεντρωμενα... Η Πεγκυ οντως ειναι πολυ καλη φωνητικα, σε ροη προγραμματος και γενικα πολυ ευχαριστη παρουσια παιζει με το κοσμο, γεμιζει τη πιστα στο χορευτικο και στα ακουστικα εχει κανει καλυτερες επιλογες απο τοτε στο φωταεριο που το εκανε πολυ βαρυ..
ΥΓ 2: Δε νομιζω να κυκλοφορησει ουτε δισκος ουτε το πιο μεγαλα σ αγαπω συντομα....Ο συνθετης του κομματιου για την ακριβεια λεει οτι δε ξερει τιποτα..Συνεπως αν υπηρχε εστω μια πιθανοτητα να βγει εστω το κομματι πριν 18 θα το γνωριζε φανταζομαι..
Μετά τα χορευτικά είπε χαράματα,τα κλεμμένα,τα πιο μεγάλα σάγαπώ,με την πλάτη στον τοίχο,μην πλησιάζεις και το έκλεισε δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάποιο.Ξαναλέω περισσότερο με πείραξε το ότι δεν τραγουδούσε και έβγαζε φωτογραφίες,έπαιζε με τα λουλούδια και άφηνε το μικρόφωνο.Με το που πάει να ανέβει κόσμος πρέπει να βγάζει 5-6 φωτογραφίες και να ανεβαίνει πάνω να τον αφήσουν να τραγουδήσει συγκεντρωμένος.Δεν ήθελα να πω ότι τραγουδούσε σαν τον Καρρά αλλά ότι βαρέθηκα τόσο όσο βαριόμουν πέρυσι με τον Καρρά λόγω των μεγάλων κενών διαστημάτων.Το πρώτο πρόγραμμα είναι ακριβώς ίδιο τα τελευταία χρόνια αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί όσες φορές και να ακούσω το παράλληλα,το δίνει τα φιλιά,το μετανιώνω,τη γύφτισσα μέρα η καύλα είναι η ίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosp την Κυρ Δεκ 17, 2017 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
nikosp

bebest έγραψε:Γιατι σε ποιον δε εχει τυχει να παει σε τετοια βραδια και να φευγει αδειος και απογοητευμενος?Δηλαδη μετα τα κλεμεννα και τα 2 καινουργια το κλεισε?? Η ειπε μερικα ακομα? Αν ειναι ετσι εισαι πολυ ατυχος , εγω παρομοιο κρυο κλεισιμο εχω πετυχει στο φωταεριο με αν θα σε χασω, εγω και να μη χαραξει να ναι η 3αδα μετα απο μια ωρα και χορευτικο που φυσικα κανιες δε ανεβενε να χορεχψει αλλα ολοι για φωτογραφια.Νταξει το πρωτο προγραμμα πλεον εδω και χρονια σταθεροποιειται επικινδυνα αυτο που αλλαζει ειναι το κομματι εναρξης και κλεισιματος που συνηθως γινοτναι και χορογραφιες και το ξενο κομματι..Κατα τα αλλα 20-25 κομματια με που λεει συνηθως με μικρο αλλαγες στη σειρα και καποια που αφηνει..Στο δευτερο που περιμενεις μερικες εκπληξεις αν καταληξει να γινετε ψιλοχαβαλες για φωτογραφιες το χασαμε το παιχνιδι..παντως το προηγουμενο Σαββατο οι διακοπες ηταν πιο πολλες στο πρωτο,εναρξη διακοπη να μπει χορευτικο στο 2ο κομματι, μετα να σκουπισουν απο τα λουλουδια, μετα να μπει ξανα το χορευτικο για το you do something,στο τελος να ξαναμπει για το με τη πλατη στο τοιχο,,Συν κανα 2-3 ακυρες με καποιους να του μιλανε ..Στο δευτερο γενικα υπηρχε καλη ροη και ειπε αρκετους υμνους στο τελος, μαλλον ημοουν τυχερος..
Μετά τα χορευτικά είπε χαράματα,τα κλεμμένα,τα πιο μεγάλα σάγαπώ,με την πλάτη στον τοίχο,μην πλησιάζεις και το έκλεισε δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάποιο.Ξαναλέω περισσότερο με πείραξε το ότι δεν τραγουδούσε και έβγαζε φωτογραφίες,έπαιζε με τα λουλούδια και άφηνε το μικρόφωνο.Με το που πάει να ανέβει κόσμος πρέπει να βγάζει 5-6 φωτογραφίες και να ανεβαίνει πάνω να τον αφήσουν να τραγουδήσει συγκεντρωμένος.Δεν ήθελα να πω ότι τραγουδούσε σαν τον Καρρά αλλά ότι βαρέθηκα τόσο όσο βαριόμουν πέρυσι με τον Καρρά λόγω των μεγάλων κενών διαστημάτων.Το πρώτο πρόγραμμα είναι ακριβώς ίδιο τα τελευταία χρόνια αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί όσες φορές και να ακούσω το παράλληλα,το δίνει τα φιλιά,το μετανιώνω,τη γύφτισσα μέρα η καύλα είναι η ίδια.
Απάντηση