Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το πρόβλημα δεν είναι το πρώτο πρόγραμμα αλλά το δεύτερο. Εκεί χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Τα χορευτικά δεν είναι ανάγκη να τα λέει ολόκληρα και με μεγάλες γέφυρες. Αν δεν τα λέει ολόκληρα και έχει γρήγορες εναλλαγές θα του μένει περισσότερος χρόνος στο τέλος ώστε να λέει απανωτές όσες περισσότερες καψουρομπαλάντες μπορεί. Επίσης έπρεπε να έχουν μόνιμη θέση στο πρόγραμμα και κάποια ακόμα τραγούδια σταθμοί όπως τα να ξαναρθείς, δεν πόνεσα, σιγανές ψιχάλες, σήκω και φύγε στις θέσεις του εγώ και η μοναξιά και του χάρε που δεν ήταν ποτέ τραγούδια σταθμοί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Αυτο το θυμαται κανενας;
Εδω πλεον καταλαβα οτι ο Νοτης επιλεγει πιο χαμηλους τονους για να κανει συντηρηση και οχι επειδη δε μπορει ;)
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Σκάλιζα το κινητό μου σήμερα και ανακάλυψα μια πολύ καλή εκτέλεση απο την Πύλη πέρσι. Το ανέβασα στο youtube γιατί νομίζω πως έχει και καλή ακουστική. Με το σάπιο ίντερνετ που έχω, μου πήρε περίπου 5 ώρες να ανέβει.

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Φωνάρα..Που το ξέθαψε αυτό το πουκαμισάκι, όλο τα ίδια και τα ίδια φοράει πλέον. Δυο-τρεις ενάρξεις με το ίδιο κουστούμι έχει κάνει (άσχετο).
Παιδιά ο Νότης έχει μεγαλώσει, μην περιμένουμε να θερίζει στην πίστα ούτε να κάνει τις αλλαγές της ζωής του. Πάλι καλά που στο πρώτο πρόγραμμα έχει καθιερώσει ένα σχετικό best of. Σε κάθε περίπτωση εκφραστείτε ελεύθερα, όσοι πηγαίνουμε στο Νότη έχουμε εντοπίσει ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Πολύ σημαντικό το θέμα με το μπαλέτο. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να κολλήσει και το ''Με την πλάτη στον τοίχο'' στην αρχή για να μην ξαναγίνεται διακοπή στο τέλος του πρώτου προγράμματος. Ας κάνει μια διακοπή στο σημείο που προλογίζει έτσι κι αλλιώς.
Δεύτερο πονεμένο πρόγραμμα. Εδώ είναι που πρέπει να λέει μόνο ρεφρέν να κάνει ένα γρήγορο με εναλλαγές πρόγραμμα και να μένει περισσότερος χρόνος για τις μπαλάντες. Αλλά όλα αυτά θέλουν δουλειά, πρόγραμμα, διάθεση και ίσως και περισσότερη ενέργεια. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερες ανάσες πλέον γι' αυτό να το πάει πιο αργά το πράγμα, δεν ξέρω.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Αυτό με τις φωτογραφίες είναι σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευταία χρόνια που τα σοσιαλ μιντια εχουν μπει στην ζωή μας. Ενδεικτικό βιντεο https://www.instagram.com/p/Bce9IzcBkfp ... fakianakis . Ας αποφασισουμε όμως και τι θέλουμε. Γιατί άμα δεν αφήσει φωτογραφίες λέμε ότι την είδε και δεν μας αφήνει και μας χαλάει. Ολα μέτρο θέλουν. Οχι τίποτα άλλο υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι ο Νότης δεν αφήνει κόσμο να ανεβαινει στην πίστα ενώ γινεται το αντίθετο. Κάποτε υπήρχε και ένας χριστιανός να κρατάει το πλήθος και να πηγαίνουν ένας ένας και δύο δύο. Τώρα?

Όσο για τα ρούχα και η Πέγκυ το ίδιο φόρεμα φοράει συνέχεια στο πρώτο προγραμμα. Λίγοι καλλιτέχνες πλέον κάνουν υπερβολές στο ντύσιμο τους.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Έχει χαθεί τελείως το μέτρο όμως ρε παιδιά.Χίλιες φορές προτιμώ τις εποχές που μας κυνηγούσαν να μην βγάζουμε βίντεο και οι φωτογραφίες έβγαιναν στο μέτρο που θα ικανοποιήσεις ένα σεβαστό πλήθος κόσμου.Πέρα από την γκρίνια μου που κάνω ως θαυμαστής του Νότη στον πολύ κόσμο δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα α και κάτι πολύ σημαντικό.Μήπως εκτιμήσαμε λάθος την δυναμική του σχήματος;Σαφώς είναι νωρίς ακόμα αλλά νομίζω ότι έχει εξαιρετική ανταπόκριση από κόσμο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Για μένα δεν υπάρχει ''ναι μεν αλλά'' στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όποτε είμαι μέσα κι εγώ και γίνεται αυτό το μπάχαλο - η ώρα της σέλφι που ως αποτέλεσμα έχει να μην μπορεί καν να τραγουδήσει ο Νότης, χαλάει όλο το πρόγραμμα και η διάθεση σου πως να το κάνουμε. Φαντάζομαι σε όλους το ίδιο συμβαίνει. Η λύση είναι να ανεβαίνει στην κατασκευή όπως έκανε παλαιότερα.
Για Νότη μιλάμε, και ο Καρράς έβγαλε όλη τη σεζόν με το ίδιο πουκάμισο. Έχει ωραίο ντύσιμο ο Νότης τα τελευταία χρόνια πάντως.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

E-Notikos7 έγραψε:Αυτό με τις φωτογραφίες είναι σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευταία χρόνια που τα σοσιαλ μιντια εχουν μπει στην ζωή μας. Ενδεικτικό βιντεο https://www.instagram.com/p/Bce9IzcBkfp ... fakianakis .
Για κατι τετοια νουμερα αρχισε να απαγορευει τα βιντεο στο Εναστρον οταν αρχισε το youtube.
Θες να βγαλεις βιντεο, βγαλε. Αλλα μπροστα στα μουτρα του ρε νουμερο? :fryingpan:
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Είναι γεγονός ότι χαλάει όλο το δεύτερο πρόγραμμα με τον πανικό για φωτογραφίες. Πραγματικά αυτο το Σάββατο το δεύτερο πρόγραμμα ήταν αδιάφορο σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα που ήταν τρομερά με πολλά ερωτικά στο κλείσιμο. Είναι θέμα τύχης το τι θα πετύχεις κάθε φορά!
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Εικόνα
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Από τιμές πήρε κανείς να ρωτήσει παιδιά;
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Χαιρετώ άπαντες ,
Μετα την πρεμιερα που ηταν η χειρότερη απο πολλες απόψεις , το προχθεσινό προγραμμα ηταν απο τα χειρότερα ,
Θελω να επισημάνω τον κακό ηχο και κακή ακουστική του μαγαζιού που δεν σε βαζει σε κλιμα κεντρο διασκεδάσεως , επισης την κακή ροη του προγράμματος ( τρια μπαλέτα , τρεις διακοπες κτλ) , απο τα χειρότερα δευτερα προγράμματα , και εκει που περιμένεις να παει πεντε παρα για να απολαύσεις νοτη , αυτο δεν γινεται λογω χιλιοειπωμενων τραγουδιων. Επισης σε κουράζει ολο αυτο και δεν το ευχαριστιεσαι .
Εικικρινα δεν ξερω αν αξίζει τα λεφτα του που λεμε το σχήμα , εκφράζω απόψεις δικές μου αλλα και ολων των γνωστών μου που μιλαμε και μου μεταφέρουν τα ιδια , δεν ξερω αν ειναι μεμονωμένη βραδιά η οχι , αυτο που ξερω ειναι οτι ο κοσμος ειναι ξενερώμενος. Δεν θελω να πω αλλα ,
Απο την αλλη δεν γινεται να μην σχολιάσω αυτο που συμβαινει με τον δίσκο , απαραδεκτο , ουτε μια επίσημη πληροφόρηση , περα απο μας τους φαν, οι υπόλοιποι αγνοούν ακομα και το νεο τραγουδι ,
Ποτε θα τελειώσει ολο αυτο το κωμικοτραγικό ; Ποτε θα αντιμετωπιστούν οι φαν του νοτη οπως τους αρμόζει ;; Επιτρέπεται να τρολαρει ακομα και η ιδια η εταιρία τους φαν ;; Σε ερωτήσεις που γίνανε απο διαφορετικα άτομα πανω στο θεμα της κυκλοφοριας οι απαντήσεις ηταν μεσα στο 2018 , χαχαχα, να τρελαίνεσαι , για ολα αυτα βεβαια φταιει ο ιδιος ο Νότης , αν ειναι να επικοινωνεί ο καλλιτέχνης μια φορα στα 3 μιση χρονια τοτε ζήτω που καήκαμε , και επιτέλους ας εχουμε μια επίσημη ανακοίνωση δια στόματος νοτη η εταιρίας που να λεει ο δισκος θα κυκλοφορησει το 2021 να ξέρουμε ποτε να τον περιμενουμε που λεει ο λόγος.
Αυτα απο εμενα , να περνάτε καλα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Εχω την ντυπωση οτι παμε σε κατι ανοιστιχο με 16 ΑΙ που περιμεναμε δισκο Δεκεμβριο μετα πηγαι για γιορτες, αρχες του νεου ετους και τελικα βγηκε τελη Φλεβαρη..Κατι τετοιο βλεπω και τωρα γυρω στο Μαρτη το δισκο..Συμφωνω για τα 3 ξεχωριατα μπαλετα μεσα στ πρωτο προγραμμα( συν το αρχικο πριν βγει 4), θα μπορουσε να ναι πιο λιγα ή καποιο να ειναι τραγουδι εναρξης και να μειωθουν καπως οι διακοπες που συν τις διαφορες αλλες το προγραμμα του Νοτη απο 1 και 20 λεπτα βγαινει καθαρη 1 ωρα με το ζορι..Για παραδειγμα βγαινεις με τη πλατη στο τοιχο που ειναι κ προμο κανεις τ μπαλετο και βγαινεις με γνωστο κομματι...Το αλλο καινουργιο που δε τ ξερει ακομα ο κοσμος το εντασει μες το προγραμμα και αποφασιζεις ποια απο τις δυο επανεκτελεσεις (τ ξενο ή της Ελπιδας) ταιριαζει καλυτερα για κλεισιμο οπου κανεις μια διακοπη πριν αποχωρησεις ουσιαστικα.. Και για το δευτερο προγραμμα ας καθιερωσει και εκει 6-7 υμνους και ας πειραματιζετε με τα υπολοιπα(χορευτικα,ζεμπεκικα κλπ) δηλαδη καθιερωενιες θελω να σε ξαναδω,ενα γραμμα,αγαπη τι δυσκολο πραγμα,σωμα μου κλπ οπως αντιστοιχα εχει κανει με γυφτισα μερα παραλληλα κλπ στο πρωτο..Δε νοειτε να πηγαινει κοσμος στο Νοτη και να μη ακουει πολλα απο αυτα τα κομματια..
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Παιδιά Καλησπέρα

Επειδή και εγώ θεωρώ ότι είναι τραγικό το πρόγραμμα να είναι πανω κάτω το ίδιο τα τελευταία χρόνια, η μόνη λύση είναι να μας εκπροσωπήσει κάποιος στον Νότη και να του μεταφέρει τις ανησυχίες μας. Πώς έγινε αντίστοιχα με το θέμα των ηχογραφήσεων, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Στην τελική στον κόσμο απευθύνεται και πόσο μάλλον σε αυτόν τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εγώ προσωπικά φέτος δεν καίγομαι καθόλου να πάω στο fever, ίσως μόνο στην τελευταία βραδιά που κάνει πρόγραμμα πιο πολύ για Νοτικούς.

Δεν νομίζω ότι ζητάμε κάτι παράλογο, απλα αν συμφωνείτε μαζί μου, θα έπρεπε:
1) Προσθήκη ύμνων και αφαίρεση κάποιων αδιάφορων κομματιών.
2) Καλύτερη ροή προγράμματος με ένταξη ποτ πουρί και πολλά τραγούδια να τα κόβει στην μέση
3) Περισσότερα παλιά λαικά
4) Αν του επιτρέπει η φυσική κατάσταση να επανέλθει στο 2ωρο (01.00-03.00) του πρώτου προγράμματος
5) Τα κοινωνικά να μην υπερβαίνουν σε καμμιά βραδιά τα 3-4
6) Επιβάλλεται στο 2ο μέρος μετά τα χορευτικά να κλείνει με τραγούδια ψαγμένα μόνο για Νοτικούς

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτά τα παραπάνω απλά πρέπει να ψαχτεί πιο πολύ για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρων, αν μπορεί κάποιος να του τα μεταφέρει (ας μαζέψουμε υπογραφές αν είναι) είναι ο μόνος τρόπος.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Το καλυτερο που θα μπορούσε να γινει ειναι να βγαινει ο Νότης γυρω στις 2 μιση και να το παιρνει σερί μεχρι 5, Αυτο το δυομισαωρο ομως να ειναι πιστόλι , ας ειναι και το ιδιο καθε βραδιά. Πλεον εχω κουραστεί με το πρωτο προγραμμα , δεύτερο προγραμμα , σταματα ξεκινά , κτλ κτλ,
Ειναι προσωπικη μου άποψη υπ όψιν, δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης , απλα κούρασε τοσα χρονια το ιδιο και το ιδιο.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Καλά για τα μπαλέτα προφανώς δεν μπορεί να γίνει κάτι φέτος όπως είναι θα μείνουν και ο λόγος που τα έχει βάλει έτσι το ένα στην αρχή το άλλο στη μέση και το άλλο στο τέλος είναι για να προλαβαίνουν τα κορίτσια να αλλάζουν ρούχα,να ξεκουράζονται,κλπ.Δεν γινόταν να βγαίνει με το με την πλάτη στον τοίχο με μπαλέτο μετά να έλεγε άλλο ενα και μετά να ξαναέβαζε μέσα τα κορίτσια για το you do something to me.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Πως γινετε ο Νοτης με το (ισως) μεγαλυτερο ρεπερτοριο να λεει συνεχως τα ιδια και τα ιδια;
Πως γινετε ο Νοτης που εχει στη φαρετρα του ενα σωρο υμνους να μην τους λεει ενω τα επιλεγουν αλλοι τραγουδιστες;
Πως γινετε ο Νοτης να αφηνει τους υμνους στην απ' εξω και να λεει μετρια, αδιαφορα και αγνωστα τραγουδια για πολλους;

εγω ειμαι απο επαρχια και δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να πηγαινω οπως πολλοι απο εσας δυο φορες τον μηνα ισως και παραπανω. δηλαδη να ξεκινησω απο 350χλμ μακρυα για να ακουσω το εγω και η μοναξια μου και οχι το ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ;;;;;;; ή 10 κοινωνικα οπως εκανε αλλες σεζον (ευτυχως φετος οχι ακομα);;;; ή να τυχει να παω πρεμιερα και να υπαρχει ανοργανωσια οπως φετος και να πανε στράφι τα 200 και αλλα τοσα στα πηγαινε ελα;;; μαλλον δεν υπαρχει ορεξη θα ελεγα εγω. δεν υπαρχει ορεξη ουτα στα των μπουζουκιων, ουτε στα της δισκογραφιας...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ο σουβατζής είναι μαέστρος φέτος;
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ο Μεγας Αντωνιος μεχρι και στις ειδησεις επαιξαν την πρεμιερα του.ο δημοφιλης καλλιτεχνης με τις αμετρητες επιτυχιες και τετοια...
...θα ξεπερασει κ τον καζατζιδη αυτος σε λιγο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

sotirakos έγραψε:Ο Μεγας Αντωνιος μεχρι και στις ειδησεις επαιξαν την πρεμιερα του.ο δημοφιλης καλλιτεχνης με τις αμετρητες επιτυχιες και τετοια...
...θα ξεπερασει κ τον καζατζιδη αυτος σε λιγο...
Αφού είναι "φιλαράκια" του οι δημοσιοκάφροι τι περίμενεις; Από την στιγμή που τους γλείφει. Για να είσαι "καλός" αυτό θέλουν... Να τους γλείφεις. Για τον Νότη μόνο για τα "μπινελίκια" και πως προσβάλει το κοινό ξέρουν να λένε. Τόσα ξέρουν τόσα λένε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση