Ναι.manosb77 έγραψε:Ο σουβατζής είναι μαέστρος φέτος;
Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άκουσα απο έμπιστο άτομο να μου λεει οτι ο λόγος που καθυστερεί ο δισκος ειναι οτι ετσι δεν θα χρειαστεί να κυκλοφορησει το χορευτικό μεχρι τις γιορτές του πασχα , δηλαδη για του χρόνου παει το χορευτικό , ο δισκος ο ερωτικός ειναι ετοιμος , λογω αυτής της σκοπιμότητας αργεί.
Εαν ισχύει αυτη η πληροφορία μιλαμε για τραγικά πράγματα , ειναι δυνατόν να υπαρχει τετοιο σκεπτικό απο καλλιτέχνη βεληνεκούς νοτη ;;
Τριλογίες και παπαριες , ουτε που ξανασχολούμαι , η αντιμετώπιση που εχουμε ως φαν και αν ειναι τραγική.
Τραγικά πράγματα
Εαν ισχύει αυτη η πληροφορία μιλαμε για τραγικά πράγματα , ειναι δυνατόν να υπαρχει τετοιο σκεπτικό απο καλλιτέχνη βεληνεκούς νοτη ;;
Τριλογίες και παπαριες , ουτε που ξανασχολούμαι , η αντιμετώπιση που εχουμε ως φαν και αν ειναι τραγική.
Τραγικά πράγματα
ετοιμος δε μπορει να ειναι οταν τη περασμενη βδομαδα το ''στην αγκαλια σου᾽᾽ πχ δεν ειχε καν ακομα ηχογραφηθει.Λογικά τα κομμάτια εχει βρει.Προτιμώ καλό αποτέλεσμα οποτε και αν είναι αυτό.Το δείγμα είναι ήδη θετικό.Billbill έγραψε:Άκουσα απο έμπιστο άτομο να μου λεει οτι ο λόγος που καθυστερεί ο δισκος ειναι οτι ετσι δεν θα χρειαστεί να κυκλοφορησει το χορευτικό μεχρι τις γιορτές του πασχα , δηλαδη για του χρόνου παει το χορευτικό , ο δισκος ο ερωτικός ειναι ετοιμος , λογω αυτής της σκοπιμότητας αργεί.
Τραγικά πράγματα
Έτοιμος ειναι , απο την αλλη εχει κουράσει αυτη η καραμέλα , ας αργήσει αρκεί να ειναι καλός κτλ , αν αργήσει λιγο ακομη παμε κοντα στα 4 χρονια χωρις δίσκο ( δεν υπολογίζω τα κοινωνικοπολιτικά ) , 7 τραγουδια ειναι οχι 50 , και δεν γινονται να εμφανίζονται 1300 προς επιλογην την τελευταια στιγμή , υποτιθεται οτι η προεργασία γινεται εδω και καιρο , εκτος και αν γινονται ολα τελευταια στιγμή χωρις προγραμματισμό κτλ ( προσωπικα αυτο πιστεύω) ,
Τελος ο δισκος και καθε δισκος δεν βγαινει για εμας τους 10-15 που σχολιάζουμε , ουτε για τους θαμώνες που ακολουθούν τον νοτη , υπάρχουν τόσοι πολλοι που περιμένουν κινήσεις του αγαπημένου τους καλλιτέχνη οι οποίοι δεν μπορουν να βρίσκονται στα μαγαζιά που τραγουδάνε , αυτοι περιμένουν τον δίσκο οπως και μεις για να νιώσουν παλι οτι ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης ειναι εδω , δεν τους ξέχασε.
Ολα πανε στον αυτόματο πλεον , εμενα με πονάει αυτο , δεν νιωθω πλεον οτι μας υπολογίζει ο Νότης , γραμμένους μας εχει οσο και αν μας ξινίζει αυτο.
Αυτη ειναι η αλήθεια και οι αληθειες πονάνε,
Εγώ ειμαι απογοητευμένος οσο δεν παει , εναν δίσκο περιμενουμε ,και μια θα μας φταιει η ηχογραφηση , μια η ποιότητα μια το ενα μια το αλλο , ποσο εχει κουράσει ολο αυτο , κριμα
Τελος ο δισκος και καθε δισκος δεν βγαινει για εμας τους 10-15 που σχολιάζουμε , ουτε για τους θαμώνες που ακολουθούν τον νοτη , υπάρχουν τόσοι πολλοι που περιμένουν κινήσεις του αγαπημένου τους καλλιτέχνη οι οποίοι δεν μπορουν να βρίσκονται στα μαγαζιά που τραγουδάνε , αυτοι περιμένουν τον δίσκο οπως και μεις για να νιώσουν παλι οτι ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης ειναι εδω , δεν τους ξέχασε.
Ολα πανε στον αυτόματο πλεον , εμενα με πονάει αυτο , δεν νιωθω πλεον οτι μας υπολογίζει ο Νότης , γραμμένους μας εχει οσο και αν μας ξινίζει αυτο.
Αυτη ειναι η αλήθεια και οι αληθειες πονάνε,
Εγώ ειμαι απογοητευμένος οσο δεν παει , εναν δίσκο περιμενουμε ,και μια θα μας φταιει η ηχογραφηση , μια η ποιότητα μια το ενα μια το αλλο , ποσο εχει κουράσει ολο αυτο , κριμα
Θα συμφωνησω πως ειναι απαραδεκτη αυτη η καθυστερηση του δισκου.Βγαζει που βγαζει δηλαδη μονο 7 τραγουδια,ειναι εντελως ερασιτεχνικο να εχει παει τοσο πισω ο ερωτικος δισκος,και ακομα πιο ερασιτεχνικο να μην ξερουμε επισημα ποτε θα βγει επιτελους και γιατι καθυστερει τοσο...
- E-Notikos7
Αυτό ακριβώς. Όπως το είπες, πόσο έχει κουράσει όλο αυτό, μονίμως να διαβάζουμε γκρίνια για το ένα και για το άλλο. Αρχίσατε με την ηχογράφηση του δίσκου που το είχατε κάνει λύσσα το θέμα με ανάλογα σχόλια δικά σου "δεν περιμένω τίποτα καλό από την ηχογράφηση, έχω απογοητευτεί" και άλλα τέτοια ωραία. Αφού η ηχογράφηση ήταν καλή στο 'Με την Πλάτη στον τοίχο' το πήγατε στην ποιότητα του δίσκου και στο ότι πλέον δεν επιλέγει καλά κομμάτια ο Νότης. Μόλις διέρρευσαν και το 'Τα πιο μεγάλα Σ' αγαπώ' και το 'Την Αγκαλιά σου' και καταρρίφθηκε και αυτή η αιτία γκρίνια σας, το έχετε ρίξει στην κυκλοφορία του δίσκου. Συγνώμη κιόλας αλλά ποιος ο λόγος βιασύνης, επειδή θέλετε εδώ και τώρα να ακούσετε κομμάτια για να μην πλήττετε? Αν αυτή η καθυστέρηση έχει γίνει για καλό, βγάζοντας κομμάτια που είχε ξεχωρίσει επειδή του ήρθαν στα χέρια του πρόσφατα καλύτερα κομμάτια, όπως συνέβη με το κομμάτι της Μακρυνιώτη, θα σας χαλάσει δηλαδή? Αυτή η μανία να τα βάφετε όλα μαύρα και να θέλετε εδώ και τώρα δίσκο που οφείλεται? Στο γεγονός ότι είδατε πόσο τρελή απήχηση και είσοδο στο airplay είχε το Με την Πλάτη στον τοίχο? Ενα τραγούδι που μετά τις δύο εβδομάδες ξεχάστηκε και από τα ραδιόφωνα που είχαν την αποκλειστικότητα και από τους ίδιους που σχολιάζουμε εδώ μέσα? Αρα ποιος ο λόγος να βιαστεί να βγάλει σε μία περίοδο όπου κυκλοφορούν αρκετοί δίσκοι άλλων καλλιτεχνών, βλέπε Πλούταρχος, Οικονομόπουλος, Πέγκυ, Γαρμπή, Καρράς κ.α., ε? Εκτός αν υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί περιμένουν πως και πως πότε θα βγάλει δισκο ο Νότης για να παιξουν τα κομμάτια. Αδιαφορούν πλέον γιατί τους έχει πονέσει κατά καιρούς με αυτά που τους έχει (δικαίως) καταλογίσει. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια που πονάει.Billbill έγραψε:εναν δίσκο περιμενουμε ,και μια θα μας φταιει η ηχογραφηση , μια η ποιότητα μια το ενα μια το αλλο , ποσο εχει κουράσει ολο αυτο , κριμα
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Ε ναι τι να τον κανουμε τον δίσκο , αφου εβγαλε περσι πρόπερσι και παει λέγοντας , εχουμε κουραστεί να ακούμε νεα τραγουδια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη , ας αργήσει λιγο ακομα δεν τρέχει τιποτα , και οποιος θελει να ακουσει νεα του να μπαινει εδω μεσα να διαβάζει τα ψυχολογικά του καθενός , η καλυτερα να πηγαινει στο φιβερ καθε Παρασκευή Σαββατο για να τον ακουει.
Ρε ειμαστε σοβαροί , προβλημα ακομα και σε αυτο , ;
Το χουμε ξεφτιλίσει επειδη καναμε το λαθος να διαμαρτυρόμαστε για αυτα που ειναι λαθος ;;
Και ευτυχως το καναμε θεμα με τις ηχογραφησεις γιατι το πήρανε γραμμή και τ αλλάξανε , αλλιως ουτε αυτο δεν θα ευχαριστιομασταν.
Ε ναι λοιπον ειμαστε εγκληματίες που ζητάμε δίσκο σε τοσο γρήγορο χρονικό διάστημα απο την κυκλοφορία του μαζι. Συγνωμη και παλι
Το χουμε ξεφτιλίσει επειδη καναμε το λαθος να διαμαρτυρόμαστε για αυτα που ειναι λαθος ;;
Και ευτυχως το καναμε θεμα με τις ηχογραφησεις γιατι το πήρανε γραμμή και τ αλλάξανε , αλλιως ουτε αυτο δεν θα ευχαριστιομασταν.
Ε ναι λοιπον ειμαστε εγκληματίες που ζητάμε δίσκο σε τοσο γρήγορο χρονικό διάστημα απο την κυκλοφορία του μαζι. Συγνωμη και παλι
- E-Notikos7
Να σου θυμήσω ότι την απαξίωσες με μία εκφραση σου την τελευταία δουλειά του καλλιτέχνη σου, γιατί δεν σε ενδιαφέρουν τα κοινωνικοπολιτικά αλλά μόνο τα καψουροτράγουδα. Οπότε θες νέα τραγούδια αλλά ειδικού στυλ γιατί νέα κομμάτια (επτά τον αριθμό έβγαλε πριν ένα χρόνο). Τώρα τι σχέση έχει το που μπαίνει κανείς για να διαβάσει νέα του δεν ξέρω. Βάλε σε μία τάξη τα όσα σκέφτεσαι για να βγάζουμε λίγο νόημα. Τι νέα ακριβώς θες να μάθεις? Αν ο δίσκος είναι έτοιμος? Τι κομμάτια ηχογράφησε? Εδώ τον κράζετε μόλις πει κάποιο ακυκλοφόρητο στο Fever και του λέτε ότι θα το κάψει το κομμάτι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα μείνει στον κόσμο η live ερμηνεια και θα τον ξενερώσει η εκδοχή του δίσκου (άλλο ανέκδοτο αυτό). Καλά κάνεις και βγάζεις τα εσώψυχα σου και τα παράπονα σου, όμως να είσαι σε θέση να δεχτείς ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου και δεν κάνουν σαν "υστερικοί" επειδή δεν βγάζει δίσκο κάθε εξάμηνο ο Νότης έτσι για να βρισκόμαστε σε δουλειά και να σχολιάζουμε. Ποιο θέμα ακριβώς έκανες με τις ηχογραφήσεις? Και ο "Οταν επικοινωνούμε" μια χαρά ηχογραφημένος ήταν, το μόνο που αρχικά ειχε πρόβλημα ήταν η ένταση αλλά και αυτό διορθώθηκε στην νέα παρτίδα που κυκλοφόρησε μετά από κάνα μήνα της κυκλοφοριας του, μαζι με κάποια λάθη στο βιβλιαράκι. Μεγάλη ιδέα έχεις πάντως για τον εαυτό σου ότι εσύ επηρέασες την καλή ηχογράφηση του δίσκου, όταν έχει γραφτεί εδώ μέσα καιρό πριν από κάποια άτομα ότι ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης στο κομμάτι της ηχογράφησης ο γιος του, ο Απόλλωνας και αυτό θα φανεί. Όπως και φάνηκε από τα πρώτα δείγματα που ακούσαμε. Πάλι κάνεις σαν υστερικός μόλις κάποιος σου έγραψε κάτι λέγοντας πράγματα που δεν σου καταλόγισε κανείς. Μάθε να ακούς και τον αντίλογο. Δεν υπάρχει μόνο η άποψη σου και όταν γράφεις κάτι μην λες "εμείς", να μιλάς για τον εαυτό σου. Δεν σε όρισε κανείς εκπρόσωπο του.Billbill έγραψε:Ε ναι τι να τον κανουμε τον δίσκο , αφου εβγαλε περσι πρόπερσι και παει λέγοντας , εχουμε κουραστεί να ακούμε νεα τραγουδια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη , ας αργήσει λιγο ακομα δεν τρέχει τιποτα , και οποιος θελει να ακουσει νεα του να μπαινει εδω μεσα να διαβάζει τα ψυχολογικά του καθενός , η καλυτερα να πηγαινει στο φιβερ καθε Παρασκευή Σαββατο για να τον ακουει.
Ουτε εσενα σε όρισε κανεις κυνηγο διαφορετικών απόψεων σχετικά με τον νοτη. Εσεις ειστε αυτοι που με τον τροπο σας κανετε κακό και μονο στον νοτη και τιποτα αλλο.
Μια επίσημη ενημέρωση υπαρχει σχετικά με τον δίσκο ;; Για πες μας , Ας βγει καποιος να μας πει επίσημα ποτε θα κυκλοφορησει και ας ειναι και το 2030,
Αυτο το πραγμα ειναι τραγικό , δεν συμβαινει πουθενά αλλου και σε κανεναν αλλον.
Επιμένω , δως μου μια επίσημη απάντηση ποτε θα βγει ο δισκος , τόσος κοσμος αναρωτιέται , ρωτάω εγώ και γι αυτους , ολα τ αλλα πες τα πουθενά αλλου και οχι σε μένα
Μια επίσημη ενημέρωση υπαρχει σχετικά με τον δίσκο ;; Για πες μας , Ας βγει καποιος να μας πει επίσημα ποτε θα κυκλοφορησει και ας ειναι και το 2030,
Αυτο το πραγμα ειναι τραγικό , δεν συμβαινει πουθενά αλλου και σε κανεναν αλλον.
Επιμένω , δως μου μια επίσημη απάντηση ποτε θα βγει ο δισκος , τόσος κοσμος αναρωτιέται , ρωτάω εγώ και γι αυτους , ολα τ αλλα πες τα πουθενά αλλου και οχι σε μένα
- E-Notikos7
Επίσημη ενημέρωση για τον δίσκο θα έχεις όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηχογράφησης του. Οχι όποτε θες εσύ. Όλα τα πράγματα γίνονται με την σειρά όχι αντίστροφα. Καμία εταιρεία δεν βγάζει ημερομηνία πριν γίνει η ηχογράφηση. Ούτε ποτέ σου έδωσε ημερομηνία η εταιρεία για να βγαίνεις να γκρινιάζεις ότι σου είπε ψέματα. Από πότε απαγορεύεται σε ενα φόρουμ να σχολιάζεις τι λέει κάποιος εδώ μέσα? Δηλαδή θα γράψω κατι εγώ και θα έχω την απαίτηση να μην το σχολιάσουν, όταν μάλιστα δεν εκφράζει ο άλλος βρισίδια, ειρωνείες και το κάνει με κόσμιο τρόπο? Ενταξει προφανώς έχεις μάθει στο μονόλογο, να λες να λες και να μην σου αρεσει να ακους. Μείνε εκεί δεν το συνεχίζω γιατί με την ίδια τακτική να διαχωρίζεις σε στρατόπεδα "εσείς που του κάνατε κακό" και "εμείς που θέλουμε μονίμως το καλό του γι' αυτο γκρινιάζουμε" έσπειρες την διχόνοια εδώ μέσα έκανες άνω κάτω το φόρουμ πολλάκις, αναγκάστηκες να πεις φεύγω και τελικά αργότερα να επιστρέψεις (και καλά έκανες) και μετά από μία περίοδο ηρεμίας άρχισες πάλι τα γνωστά παραληρήματα. Μιλάς για φανατικούς όταν ο ίδιος γράφεις με τόσο φανατισμό και πάθος όλα αυτά που γράφεις και δεν δέχεσαι και μύγα στο σπαθί σου. Επειδή δεν θέλω να σου δώσω αφορμή να το ξανακάνεις άνω κάτω το φόρουμ, το σταμάω εδώ και κακώς σου έγραψα ότι έγραψα. Εχεις δίκιο σε όλα. Συνέχισε έτσι. Καλές γιορτές να έχεις.
Έτσι μπράβο μην ξανα σχολιάσεις τα παραληρήματα μου , οπως εγώ τα δικά σου,
Καλες γιορτές επισης
Καλες γιορτές επισης
Χαλαρά παιδιά...
Εγώ επανέρχομαι και επειδή δεν πήρα απάντηση, ξαναρωτάω είμαστε διατεθιμένοι να απευθυνθούμε στον Νότη για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του?
Ο δίσκος έχει δρομολογηθεί αργά ή γρήγορα θα βγει, απ την στιγμή που οι ηχογραφήσεις βελτιώθηκαν (κατόπιν πιέσεων) αυτό ήταν το σημαντικό.
Θεωρώ ότι μια άλλαηγ στο 30% του προγράμματος είναι κάτι εφικτό, ώστε να ακούμε κάτι καινούργιο κάθε χρονιά!!
Καλές Γιορτές!!!
Εγώ επανέρχομαι και επειδή δεν πήρα απάντηση, ξαναρωτάω είμαστε διατεθιμένοι να απευθυνθούμε στον Νότη για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του?
Ο δίσκος έχει δρομολογηθεί αργά ή γρήγορα θα βγει, απ την στιγμή που οι ηχογραφήσεις βελτιώθηκαν (κατόπιν πιέσεων) αυτό ήταν το σημαντικό.
Θεωρώ ότι μια άλλαηγ στο 30% του προγράμματος είναι κάτι εφικτό, ώστε να ακούμε κάτι καινούργιο κάθε χρονιά!!
Καλές Γιορτές!!!
Κοιτα φιλε μου , επικροτώ την ιδέα σου , εχω προτείνει και εγώ και αλλα παιδια κατι παρόμοιο , μονο αν ενωθούμε , μονο τοτε υπαρχει ελπίδα ισως κατι να καταφέρουμε ,
Πρόταση μου να βρεθούμε οσοι περισσότεροι μπορουμε και να δημιουργήσουμε μια νεα σελίδα φίλων του νοτη ( οπως οι eu. ) μονο που εμεις θα ειμαστε για να παράγουμε έργο , απο το πιο απλό εχς πιο σύνθετα , αυτο που ανέφερες για το προγραμμα θα μπορούσαμε να παμε αντιπροσωπεία στον νοτη και να του θέσουμε τους προβληματισμούς κτλ κτλ κτλ.
Καπως ετσι το φαντάζομαι ,
Μπορουμε να το κάνουμε ;;
Πρόταση μου να βρεθούμε οσοι περισσότεροι μπορουμε και να δημιουργήσουμε μια νεα σελίδα φίλων του νοτη ( οπως οι eu. ) μονο που εμεις θα ειμαστε για να παράγουμε έργο , απο το πιο απλό εχς πιο σύνθετα , αυτο που ανέφερες για το προγραμμα θα μπορούσαμε να παμε αντιπροσωπεία στον νοτη και να του θέσουμε τους προβληματισμούς κτλ κτλ κτλ.
Billbill έγραψε:Κοιτα φιλε μου , επικροτώ την ιδέα σου , εχω προτείνει και εγώ και αλλα παιδια κατι παρόμοιο , μονο αν ενωθούμε , μονο τοτε υπαρχει ελπίδα ισως κατι να καταφέρουμε ,
Εγώ είμαι μέσα, αυτή την στιγμή δεν μένω Αθήνα αλλά σε μια τέτοια συνάντηση θα ερχόμουν σίγουρα, μακάρι να βρεθούμε και άλλοι φίλοι, νομίζω ότι άμα γίνει σε φιλικό πλαίσιο και απο αγάπη και ανησυχία για αυτόν τον τεράστιο καλλιτέχνη, θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα!
- KeepNoting
Κατι ακυρο παιδια, ξερουμε αν αντι για πασο δεχονται βεβαιωσεις σπουδων σε φοιτητικο τραπεζι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- SFAKattack10
Καλα δεν ειναι και η τελεια γιατι εχει κολλημα στο να βαζει στο τερμα τα οργανα για να μην ακουγεται η φωνη του.E-Notikos7 έγραψε:Αφού η ηχογράφηση ήταν καλή στο 'Με την Πλάτη στον τοίχο'
Έδειξε στην Τατιάνα ρεπορτάζ για το πόσο θα κοστίζουν τα μουσικά σχήματα το 3ήμερο των γιορτών. Μίλησαν οι 48 Ώρες και η Σάλτη. Γι' αυτό είχε πάει η κάμερα της εκπομπής της.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- E-Notikos7
Αυτό είναι απ την προηγούμενη βδομάδα.Το θυμάμαι...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
οντως απο τοτε που καναμε τα παραπονα για το δευτερο προγραμμα.και εδω κανει αυτο που ελεγα οτι αφηνει το μικροφωνο για τα λουλουδια εδω σε μικρο βαθμο βεβαια.ilias16 έγραψε:
Αυτό είναι απ την προηγούμενη βδομάδα.Το θυμάμαι...
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!