Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!
Πολύ ωραία ερμηνεία στο δεν σε χρειάζομαι χθες από ότι είδα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Καλησπέρα. Πήρα τηλέφωνο στο fever να κλείσω για παραμονή πρωτοχρονιάς. Μου είπαν ότι τα μπροστά μπροστά τραπέζια στον εξώστη είναι 240 ευρώ τα 4 άτομα και μου είπαν ότι αν θέλω να κλείσω πρέπει να περάσω από εκεί να επιλέξω το τραπέζι μου και να δώσω και μια προκαταβολή. Τι παίζει με αυτό ξέρετε; Η επιλογή τραπεζιού μου βρωμάει εμένα. Θα θέλει ο μέτρ τίποτα για να μου κλείσει τραπέζι;
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Δεν νομίζω να θέλουν αφού έκλεισες στο τηλεφωνικό κέντρο, βέβαια ότι πάντα βοηθάει ένα "φιλοδώρημα" στον μετρ ισχύει.
Όμως έχει ξεφύγει το μαγαζί όταν ζητάει 130€ το κεφάλι στην πρώτη σειρά τραπεζιών και 110€ στα πιο πίσω. Μιλάω βέβαια για την Παραμονή μόνο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

johnytzitzi έγραψε:Δεν νομίζω να θέλουν αφού έκλεισες στο τηλεφωνικό κέντρο, βέβαια ότι πάντα βοηθάει ένα "φιλοδώρημα" στον μετρ ισχύει.
Όμως έχει ξεφύγει το μαγαζί όταν ζητάει 130€ το κεφάλι στην πρώτη σειρά τραπεζιών και 110€ στα πιο πίσω. Μιλάω βέβαια για την Παραμονή μόνο.
Δεν έκλεισα κάτι από το τηλέφωνο. Μου είπε για να κλείσετε περάστε από εδώ να συννενοηθείτε με τους μετρ και να επιλέξετε το τραπέζι σας. Αυτό εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο. Θα πάω αύριο να δω.
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Γνωρίζει κανείς τι έχει παιχτεί και πλέον όλα τα τραγούδια εποχής minos παίζουν πλέον και στα κινητά;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Δεν είναι να πηγαίνεις σε μπουζούκια παραμονή. Για παράδειγμα τα πρώτα τραπέζια στο Νότη την Πρωτοχρονιά έχουν 500ευρω μαζί με το κρύο πιάτο που το φέρνουν με το έτσι θέλω που είναι επιπλέον 50 ευρώ το άτομο. Αντίστοιχα Μαζωνάκης-Παολα-Ροκκος, Οικονομόπουλος έχουν 600 ευρώ. Οπότε στο Fever μπορεί να είναι και πιο φθηνά για τις μεγάλες τσέπες. Τα νυχτερινά κέντρα από ότι έμαθα από κάποιους που πήγαν σε διάφορα στην πλειοψηφία τους δεν είχαν τρελό κόσμο την Παραμονή. Χθες ανήμερα Χριστουγέννων είχαν περισσότερο κόσμο με σαφώς πιο μειωμένες τιμές.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

καλά να παθουν .τετοιες μερες νομιζουν οτι ζουμε σε δεκαετια του 90.οι τιμες ειναι εξωφρενικες.αντι να κοιτανε να γεμισουν τα μαγαζια τους προσπαθουν μονο να στα παρουν.εδω για Σχοινα και κατι αλλους εμαθα τιμες και φρικαρα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

εχθες fever, ειχαν κλειστο τον πανω οροφο, το μπαρ το πηγαν κατω βγαζοντας τα τραπεζια που ειχαν μπροστα απο την εισοδο. (και κατω απ οτι ειδα ειχχε 4-5 αδεια τραπεζια με μια προχειρη ματια.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

φοιτητικα πακετα ειχαν αυτο το 3ημερο?και αν ξερετε το Κεντρο ΑΘΗΝΩΝ ποσους χωραει?ειχα παει εποχες Βερτη και μου φαινοταν πιο μικρο απο Εναστρον.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Oι κανονικές τιμές όχι των εορτών ανέβηκαν στο Fever κατά 20 ευρώ δίχως να ρωτήσουν κανέναν, ούτε καν τους καλλιτέχνες που είχαν βαθιά μεσάνυχτα. Ο Νότης τα έμαθε παραμονή Χριστουγέννων και όπως ήταν λογικό εκνευρίστηκε. Να δούμε πόσο θα αντεξει το σχήμα με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

E-Notikos7 έγραψε:Oι κανονικές τιμές όχι των εορτών ανέβηκαν στο Fever κατά 20 ευρώ δίχως να ρωτήσουν κανέναν, ούτε καν τους καλλιτέχνες που είχαν βαθιά μεσάνυχτα. Ο Νότης τα έμαθε παραμονή Χριστουγέννων και όπως ήταν λογικό εκνευρίστηκε. Να δούμε πόσο θα αντεξει το σχήμα με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Μάλλον αυτή είναι και η λογική του επιχειρηματία. Να βγάλει ότι βγάλει τις γιορτές και μετά βλέπουμε.
Αυτή η αλλαγή που λέει ο KeepNoting τι εξυπηρετούσε; Δεν είχαν αρκετές κρατήσεις για εξώστη; Ή ήθελαν όλα τα τραπέζια να είναι κάτω για να έχουν ενιαία τιμή;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Να δείτε που και παραμονή Πρωτοχρονιάς με τις τιμές που βάλανε εκείνη τη μέρα δεν θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Συμφωνώ σε ολα , ( αναφέρομαι στο βιντεο ) τοσο για τον Μπούρμα , οσο και για την τοποθέτηση απέναντι στον νοτη ,
Επισης θελω να πω οτι ο Νότης ειναι φτιαγμένος για μεγάλα τραγουδια , οταν λεει μεγάλα τραγουδια ξεδιπλώνει την μεγαλη του φωνη που τον συγκαταλέγουν μεσα στους ελάχιστους παρέα με Στρατο και Στέλιο κτλ ,
Αυτο δεν το καταλαβαίνει ο ιδιος ,;; Ο κοσμος δίψα για λαικα ακούσματα , τραγουδια σαν το σωμα μου, παράλληλα κτλ τον κατ αξίωσαν , πραγματικα ο Νότης ειναι μύθος οπως ειχε πει ο Αλέκος.
Τελος επαναλαμβάνω τα λόγια του Σπυρου , ο Νότης εχει το φανατικότερο κοινό , ενα κοινό βεβαια που δίκαια νιώθει παραγκωνισμένο και γραμμένο καθότι ο Νότης πλεον δεν ασχολείται μαζι μας ,μια ενημέρωση για τον δισκο για παραδειγμα.
Τελος παντων αυτη ειναι η αλήθεια που αναφέρθηκε στο απόσπασμα του βιντεο.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Αυτοι οι κωλοδημοσιογραφοι δεν αφηνουν να πει μια κουβεντα ο συνομιλητης. καθε φορα που πηγαινε να εκθιασει τον Νοτη ο Γιατρας πεταγονταν σαν την πορδη και του το κοβε.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Είναι τουλάχιστον εγωιστικό και αθέμιτη συμπεριφορά απέναντι σε άλλους μεγάλους δημιουργούς να λες "όλα τα μεγάλα σουξέ του Νότη τα γράψαμε εμείς". Ακούσαμε ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει μόνο να τραγουδάει και όχι να μιλάει. Μάλιστα. Με την ίδια λογική ένας στιχουργός θα πρέπει να γράφει στίχους και να μιλάει μέσα από τα τραγούδια του και μόνο, όχι όπως ο κύριος Γιατράς που εδώ και 3-4 χρόνια έχει πάρει σβάρνα τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και λέει συνεχώς τα ίδια για τον Νότη, με άκρως απαξιωτικές εκφράσεις όπως τότε που είχε πει ότι δεν καταλάβαινε τι τραγούδαγε και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τον στίχο από το Σώμα μου που λέει "Οι Ερινύες θά ’ρθουνε όπου και αν πας". Ακούσαμε ότι ο Νότης δεν θα πρέπει να μιλάει για πολιτική, από ένα άνθρωπο που του είχε γράψει "Την Πλατεία", ίσως το πιο πολιτικοποιημένο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Νότης τα τελευταία χρόνια. Τότε όμως ήθελαν τον Νοτη να ερμηνεύσει ένα πολιτικό κομμάτι πιάνοντας τον σφυγμό της επικαιρότητας με τους "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα. Τέλος καλό θα ήταν όλοι να κάνουν αυτοκριτική. Ναι ο Νότης δεν έχει πει σουξέ αντίστοιχο του "Παράλληλα" ή του "Μήπως είμαι τρελός" τα τελευταία 10 χρόνια, όμως και ο κύριος Γιατράς έχει να γράψει αξιόλογο κομμάτι παραπάνω από 10 χρόνια, πορευόμενος με δάφνες του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

sotirakos έγραψε:Αυτοι οι κωλοδημοσιογραφοι δεν αφηνουν να πει μια κουβεντα ο συνομιλητης. καθε φορα που πηγαινε να εκθιασει τον Νοτη ο Γιατρας πεταγονταν σαν την πορδη και του το κοβε.
Να πω οτι στην εκπομπη ηταν καλεσμενος και ο στιχουργος Νικος Βαξαβανελης, ειναι αυτος που ειπε για την εποχη Ρεξ σε ενα σημειο.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

ilias16 έγραψε:Γνωρίζει κανείς τι έχει παιχτεί και πλέον όλα τα τραγούδια εποχής minos παίζουν πλέον και στα κινητά;
Συμφωνία Facebook με Universal για τη χρήση μουσικής στο κοινωνικό δίκτυο
https://digitaltvinfo.gr/news/music-tv/ ... -universal
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

E-Notikos7 έγραψε:Είναι τουλάχιστον εγωιστικό και αθέμιτη συμπεριφορά απέναντι σε άλλους μεγάλους δημιουργούς να λες "όλα τα μεγάλα σουξέ του Νότη τα γράψαμε εμείς". Ακούσαμε ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει μόνο να τραγουδάει και όχι να μιλάει. Μάλιστα. Με την ίδια λογική ένας στιχουργός θα πρέπει να γράφει στίχους και να μιλάει μέσα από τα τραγούδια του και μόνο, όχι όπως ο κύριος Γιατράς που εδώ και 3-4 χρόνια έχει πάρει σβάρνα τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και λέει συνεχώς τα ίδια για τον Νότη, με άκρως απαξιωτικές εκφράσεις όπως τότε που είχε πει ότι δεν καταλάβαινε τι τραγούδαγε και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τον στίχο από το Σώμα μου που λέει "Οι Ερινύες θά ’ρθουνε όπου και αν πας". Ακούσαμε ότι ο Νότης δεν θα πρέπει να μιλάει για πολιτική, από ένα άνθρωπο που του είχε γράψει "Την Πλατεία", ίσως το πιο πολιτικοποιημένο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Νότης τα τελευταία χρόνια. Τότε όμως ήθελαν τον Νοτη να ερμηνεύσει ένα πολιτικό κομμάτι πιάνοντας τον σφυγμό της επικαιρότητας με τους "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα. Τέλος καλό θα ήταν όλοι να κάνουν αυτοκριτική. Ναι ο Νότης δεν έχει πει σουξέ αντίστοιχο του "Παράλληλα" ή του "Μήπως είμαι τρελός" τα τελευταία 10 χρόνια, όμως και ο κύριος Γιατράς έχει να γράψει αξιόλογο κομμάτι παραπάνω από 10 χρόνια, πορευόμενος με δάφνες του παρελθόντος.
Συμφωνώ σε ολα !
Το τελευταίο σουξέ του Γιατρά ηταν «Οι Σκιές» το 2001

Το τελευταίο σουξέ του Νότη ηταν το «Δώσε ένα τέλος» και επίσης ακούστηκε παρα πολυ το «Μα εγω ειμαι Έλληνας»

Ο Γιατράς ειναι τελειωμένος !
Notis Sfakianakis
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Η τελευταια επιτυχία του στιχουργού Γιατρα δεν ειναι οι σκιές, και ουτε παει τοσο πισω στο 2001, αν ανατρέξουμε στην δισκογραφία θα δουμε επιτυχίες σε Οικονομόπουλο και παολα για παραδειγμα , οσον αφορά την τελευταια επιτυχία του νοτη , θα διορθωνα και θα ελεγα η τελευταια κατασκευασμένη επιτυχία απο πλευράς ραδιοφώνων ειναι το δωσε ενα τελος , εχει πει πολυ καλυτερα τραγουδια τοσο στιχουργικά οσο και σε επίπεδο μουσικής.
Και για μια φορα ας εστιάσουμε επιτέλους συγκεκριμένα , δηλαδη ας δουμε το δέντρο και οχι το δάσος , η καλυτερα ας μην μετατοπιζουμε τα πράγματα μακριά απο την πραγματικοτητα , ο γιατρας ειπε αληθειες , ειπε για τον Μπουρμα, ειπε για τον νοτη , οπως επισης ειπε οτι τις τελευταίες επιτυχίες τις έγραψε ο ιδιος με τον Χρυσοβέργη. , ετσι ακριβως ειναι οι τελευταίες λαϊκές επιτυχίες ηταν γραμμένες απο τους ανωτέρω , επισης ας καταλάβουμε ολοι μας οτι δεν ειναι ο στίχος που κανει ενα τραγουδι επιτυχία , ειναι η μουσικη που ντύνει τον στίχο , ο Νότης στιχουργικά ειναι έτη φωτός μπροστά , μουσικά ομως υστερεί , υστερεί στις μεγάλες λαϊκές μουσικές , πραγμα για το οποίο ευθύνονται μπουρμας παραγωγός εταιρία κτλ ,
Εχει και αλλο βάθος το πηγάδι και παει και πιο κατω σε πράγματα που εμεις δεν γνωριζουμε.
Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα πράγματα και να μπορούσαν ολοι να μιλήσουν ευθέως και οχι με υπεκφυγές , τοτε και μονο τοτε θα μαθαίνατε αληθειες.
Απάντηση