Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ακουσα πριν λίγο ένα σποτάκι για Νότη στον "Μουσικό" (πρώην Derti), αλλά το έπιασα στο τελείωμα του. Ηταν σποτάκι για το σχήμα στο Fever ή θα δώσει καμία συνέντευξη στην Ευη Αγγελίνα? Ακουσε κανείς? "...μουσική στον Νότη Σφακιανάκη" τελείωνε το σποτάκι.

Υ.Γ.: To θέμα με το Fever δεν είναι καθαρά θέμα προσέλευσης κόσμου. Με 1.500 άτομα κάθε βραδιά μια χαρά θα βγαίνει. Είναι σχετικά με πρωτοβουλίες γνωστού επιχειρηματία τις οποίες έμαθε εκ των υστέρων ο Νότης. Δεν τα είχε που δεν τα είχε καλά μαζί του, αν του κάνει κι άλλες τέτοιες κινήσεις μπορεί να τινάξει το σχήμα στον αέρα. Και εννοώ πρωτοβουλία, π.χ. να αποφασίσει να αυξήσει την φιάλη διχως να ενημερώσει κανέναν, όπως έκανε.

Y.Γ.2: Χθες είπε "Ο Θεός να σε φυλάει"? Ανέβασε βιντεάκι ο Γιώργος Τζαβέλλας, γνωστός Νοτικός. https://www.instagram.com/p/BdaVduSnGLi/?tagged=notis
https://www.instagram.com/p/BdZNOH4Db9q ... y=zachou.d
https://www.instagram.com/p/BdY4m7SDtTC ... y=zachou.d
https://www.instagram.com/p/BdZQ4PxjlZk ... y=zachou.d
https://www.instagram.com/p/BdZBCzXnJXV ... chou_vicky
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/λαο ... ραγουδάει/
Εικόνα
Εικόνα

Y.Γ.: Κάποιος ειδα στο fb ότι έγραψε ότι δεν θα ανοίξει το Fever σήμερα. Ισχύει ή "ράδιο αρβύλα"?
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

αν κρινω απο την ησυχια που επικρατει στη σελιδα του fever σημερα διολου απιθανο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κλειστον σήμερα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μας ανέβασε την πίεση Πρωτοχρονιάτικα η ατάλαντη. Δεν άντεξα, μπήκα για πρώτη φορά μετά από καιρό και τα έχωσα. Μιλάει η τελειωμένη για τον Νότη. Ας το γυρίσει στην υποκριτική και αυτή όπως έκανε η Βίσση μόλις δεν τράβαγε ερμηνευτικά.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Καλά το ποσο με νευρίασε η καρι@@@ δεν λέγεται ,
Απ την αλλη καλα να πάθει ο δικός μας που λεει μακακιες δημόσια , αντι να πει δεν ασχολούμαι ο Νότης το λεει η τελειωμένη. Να τα βλέπει ο δικός μας αυτα
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Ρε φιλε θα καταλαβεις επιτελους οτι αν πει "δεν ασχολουμαι" δε θα ειναι ΝΟΤΗΣ αυτο το πραγμα?
Ο ενας του εκαναν μια (ιντριγκαδορικη εννοειται) ερωτηση και απαντησε ευθεως, η αλλη της εκαναν μια (επισης ιντριγκαδορικη ερωτηση, απο την ιδια σιχαμερη συνομοποσπονδια παρουσιαστων) και απαντησε διπλωματικα!
ΝΟΤΗΣ μεχρι να γυρισει η γη αναποδα!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ρε παιδιά δεν παλεύεστε εδώ μέσα.Να μην πει ο άνθρωπος κάτι πιστεύει για να μην σας χαλάσει η ζαχαρένια.Η πλειοψηφία δεν συμφωνούμε μαζί του.Και;;;Θα του επιβάλλουμε τι λέει.Ας μας πει η κυρία μαλέα σε ποια πελάγη αρμενίζει καλλιτεχνικά γιατί την έχουμε χάσει και μάλλον αυτό επιδιώκει.Εξαφανίστηκε καλλιτεχνικά τουλάχιστον ας γυρίσει στο ερπετοκούτι για κανένα μεροκάματο...ευτυχείτε,υγειαίνετε και χαίρεστε!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Billbill

Το γνωριζω οτι δεν γινεται να συμφωνούμε σε ολα , προσωπικα δεν πρόκειται να λογοκρινω κανεναν ουτε το έκανα χωρις αιτία στο παρελθον. Ειναι η γνωμη μου αυτη , δεν πρεπει για μένα ο Νότης να παιζει το παιχνιδι το στημενο το οποίο γνωρίζει , ομως συνεχίζει και το κανει . Κανονικα δεν θα πρέπε ουτε καν να πηγαινει σ αυτους για συνεντεύξεις.
Τελος παντων ,
Υ.γ. Δεν χρειαζεται να συμφωνεί η να διαφωνεί κανενας με κανεναν.
Προσωπικα η άποψη του νοτη οτι θα επρεπε να εχει ερθει και να μου ζητήσει συγνωμη η Βανδή δεν μου αρεσε , δεν επρεπε να ασχοληθεί καθόλου , το δεν ασχολούμαι καθόλου και δείχνω ανωτερότητα ηταν απο τις βασικές αρχες του νοτη τα προηγούμενα χρονια.
Και απο την αλλη στα τέτοια μας για την Βανδή και την καθε Βανδή , εδω και τρια χρονια οι ίδιες ερωτήσεις , και μου λετε οτι αν δεν απαντήσει δεν ειναι Νότης.
Για μένα Νότης ειναι να μην ασχοληθεί και για σας Νότης εινσι να ασχοληθεί. Οκ. Καλημερα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Πολύ σωστός ο billbill. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Και για μένα δεν θα πάθαινε κάτι ο Νότης αν κάποια στιγμή δεν απαντούσε και σε ένα χιλιοειπωμένο ζήτημα..Αυτά τα ''δεν παλεύεστε'' πια...λίγος σεβασμός στην άποψη του οποιουδήποτε δεν βλάπτει. Αυτή τη στιγμή ο Νότης παίζει το παιχνίδι τους, τους φέρνει κάποια νούμερα, αφήνει και κάποιες ατάκες προς αναπαραγωγή και συζήτηση αλλά στο τέλος της ημέρας βγήκε πουθενά κερδισμένος ο Νότης απ' όλο αυτό το κολπάκι; Εγώ μόνο ως επαγγελματικό κακό το βλέπω. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και στο Fever. Προσωπικά θέλω να εκφράζει τη γνώμη του ο Νότης, αλλά το ''επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη'' και μένα δεν μου πολυάρεσε. Πρώτον γιατί της δίνει αξία και δεύτερον γιατί δείχνει να τον πειράζει ακόμα εκείνο το σκηνικό. Και γενικά ήταν άσχημο το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί με τα εκατέρωθεν σχόλια τότε για Ρέμο, Βανδή, Παντελίδη. Μικρότητες. Και μην ξεχνάμε ότι ήδη είχε αφήσει υπόνοιες για τον Ντέμη και οικονομικά ζητήματα στο Θέμο, ήδη την είχε αποκαλέσει κακέκτυπο της Βίσση στο Σεφερλή, ε ας το ξεπεράσει πια. Θα έπρεπε να είναι πιο υπεράνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Οχι φίλε δεν προσβάλλω κανέναν.Και ο bill έχει πει πολλά σωστά πράγματα στα οποία εχω συμφωνήσει αλλά αυτό το να μην μιλάει όποιος και να το λεει είναι ξεκάθαρη λογοκρισία.Οπως είπατε δεν χρειάζεται να συμφωνούμε.Ειναι η γνώμη μου.Άλλωστε η ιστορία έγραψε.Ο Νότης όντως δεν γεμίζει μαγαζί 2500 χιλιάδων και η άλλη δεν τραγουδάει ούτε σε χασαποταβέρνα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δε νομίζω ότι είπε ποτέ κανείς να μην μιλάει ο Νότης, για λίγο περισσότερο τακτ και ''διπλωματία'' έχει γίνει λόγος. Κάθεται ολόκληρος Σφακιανάκης με 30 χρόνια καριέρα να σχολιάζει Βανδή και Παντελίδη..Τέλος πάντων, ο καθένας έχει την γνώμη του.
Billbill

Αυτο ακριβως λεω που επεξηγεί ο jdarmody ,
Αξία τους δινει οταν αναφερεται στους πουθεναδες , μικρότητες οταν παιζει το παιχνιδι τους , γενικα σε άρχοντες δεν αξίζει να ασχολούνται μ αυτους, στο τελος της ημέρας οπως λεει ο δικός μας βγαινει χαμένος , εμεις τον ξέρουμε και μπορει να μην δίνουμε αξία σε οτιδηποτε αναφερθεί , ερχεται ομως η ημερα που τον χτυπάνε ολοι τους.
Η διπλωματια και η τακτική ποτε δεν έβλαψε κανεναν απο αρχαιοτάτων χρονων. Αυτο δεν σημαινει οτι αν ο Νότης για παραδειγμα χρησιμοποιήσει την διπλωματια θα πάψει να ειναι στα μάτια μας άρχοντας , αντιθέτως θα κερδίσει όσους έχασε που λεει ο λόγος ( ετσι θα μπορέσει να περάσει αυτο που τον καίει , τα της κοινωνίας ) Αυτο λεω τοσο καιρο.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

εχθες λογο κρατησεων ηταν κλειστο;;; η εγινε τιποτα αλλο;;;;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ο Νότης θα μιλάει και θα λέει αυτό που γουστάρει δίχως φραγμούς, δίχως φόβο γιατί είναι εξαρτημένος από κάποιους. Τώρα η μέγιστη υποκρισία σχετικά με Βανδή είναι ότι λέτε ότι δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και ουσιαστικά με αυτό που έκανε ήξερε ότι θα παίξει ως "δεν ασχολούμαι ότι είχα να πω το είπα" όπως κι έγινε. Απο όλη την συνέντευξη όλα τα σάιτ αυτήν την ατάκα κράτησαν. Ποια η διαφορά της από τον Νότη που και καλά θέλει πάντα να κάνει ντόρο με τις δηλώσεις του? Η Βανδή έγινε θέμα στα σαιτ μέσω του δεν ασχολούμαι και του Νότη δεν έπαιξαν ούτε σαν τέταρτο-πέμπτο θέμα. Υποκρισία καλοστημένη από τα γρανάζια του συστήματος, Γεωργαντά, Σκορδά, Καβατζίκη και λοιπούς. Τίποτα άλλο. Μην ξεχάσετε όταν θα μαζευτεί η "ομάδα διάσωσης" της καριέρας του Νότη, να του πείτε και τι θα απαντάει. :lol:
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

jdarmody έγραψε:Αυτή τη στιγμή ο Νότης παίζει το παιχνίδι τους, τους φέρνει κάποια νούμερα, αφήνει και κάποιες ατάκες προς αναπαραγωγή και συζήτηση αλλά στο τέλος της ημέρας βγήκε πουθενά κερδισμένος ο Νότης απ' όλο αυτό το κολπάκι; Εγώ μόνο ως επαγγελματικό κακό το βλέπω.
Σε ποιους βγήκε χαμένος? Στους δημοσιογράφους? Που κόβουν και ράβουν ατάκες όπως γουστάρουν? Γιατί στον κόσμο αν έμπαινες σε αναρτήσεις, βίντεο και σχόλια να δεις θα έβλεπες ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι υπέρ του. Πόσο ακόμα να τους ξεμπροστιάσει ο Νότης. Και το επαγγελματικό κακό που είναι? Επειδή δεν παιζει στα ραδιόφωνα του Γεωργαντά της Ναταλίας και του κάθε βαφτισμένου πανελίστα ως ραδιοφωνικού παραγωγού. Ξαφνικά έχουν γίνει όλοι ραδιοφωνικοί παραγωγοι.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Ιαν 02, 2018 4:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

E-Notikos7 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Αυτή τη στιγμή ο Νότης παίζει το παιχνίδι τους, τους φέρνει κάποια νούμερα, αφήνει και κάποιες ατάκες προς αναπαραγωγή και συζήτηση αλλά στο τέλος της ημέρας βγήκε πουθενά κερδισμένος ο Νότης απ' όλο αυτό το κολπάκι; Εγώ μόνο ως επαγγελματικό κακό το βλέπω.
Σε ποιους βγήκε χαμένος? Στους δημοσιογράφους? Που κόβουν και ράβουν ατάκες όπως γουστάρουν? Γιατί στον κόσμο αν έμπαινες σε αναρτήσεις, βίντεο και σχόλια να δεις θα έβλεπες ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι υπέρ του. Πόσο ακόμα να τους ξεμπροστιάσει ο Νότης. Και το επαγγελματικό κακό που είναι? Επειδή δεν παιζει στα ραδιόφωνα του Γεωργαντά της Ναταλίας και του κάθε βαφτισμένου πανελίστα ως ραδιοφωνικού παραγωγού. Ξαφνικά έχουν γίνει όλοι ραδιοφωνικοί παραγωγοι.
Βρε συμφωνώ σε όλα όσα λες, αλλά πραγματικά θεωρείς ότι όλο αυτό το ''παιχνίδι'' με τις δηλώσεις και τις προσωπικές κόντρες με συναδέλφους δεν έχει κάνει κανένα κακό επαγγελματικά στο Νότη; Ακόμα δηλαδή κι ότι δεν κερδίζει νέους φανς δεν το θεωρείς κακό; Ολόκληρος Σφακιανάκης να κράζει τον Παντελίδη ας πούμε, για ποιο λόγο; Για μένα λοιπόν έχει βγει χαμένος γιατί ακόμα και φανς του κουράστηκαν με αυτήν την μονότονη θεματολογία τόσο σε συνεντεύξεις όσο και δισκογραφικά κι αν θέλεις η ζημία του συνοψίζεται σε αυτό που μετέφερε ο Johnytzitzi "1200 κρατήσεις, καλά δεν είναι; - Τι καλά, κάποτε διώχναμε κόσμο". Οι πωλήσεις δίσκων δεν ήταν επίσης χαμηλότερες; Τι να λέμε τώρα, πλέον θα έχουμε ως κριτήριο τα πόσα θετικά σχόλια γίνονται για το Νότη στο facebook!
Τώρα, αν θέλετε να λέμε ότι για όλα φταίει το σύστημα, οι δημοσιογράφοι, οι παραγωγοί και πουθενά ο Νότης είναι άλλο ζήτημα.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Jdarmody θα σου απαντησω με μια ερωτηση:
Εχει κανει τπτ "καλο" ο Νοτης τα τελευταια 10 χρονια?
Με το καλο εννοω μια πραξη, μια κινηση, μια δηλωση, μια συνεργασια κτλ κτλ
Προφανως κ εκανε, κι αν δε σε καλυψω, θα σου απαριθμησω μερικα...
Τα ειδες ΠΟΥΘΕΝΑ αυτα να αναφερονται εκτος απο τα social media που εκει εμπλεκομαστε και εμεις...
Να σου πω εγω? ΠΟΥΘΕΝΑ και ουτε προκειται!!!
Τα αλλα, τι θα λεει κτλ κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε!!!
Και εγω θα σου συνοψισω με τα λογια εκεινου που εκραζε τους αρβυλα για το νοτη: "κρινουν το νοτη ατομα που εκαναν καριερα σχολιαζοντας τη μενεγακη"!!
Απάντηση