Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αν γίναν έτσι όπως τα λέει ο φίλος αυτά με τα χρυσά αυγά φανταστείτε τι ρεζιλίκι για πελάτες που δεν ανήκουν στους φανατικούς του Νότη. Θα το είπαν και παραέξω, θα κυκλοφορήσει και κανα βίντεο και θα έχουμε γέλια πάλι. Είμαστε κι εμείς που τόσο καιρό ισχυριζόμασταν σε φίλους-γνωστούς ότι ο Νότης δεν είναι φασίστας αλλά πατριώτης. Ξεκαθαρίζω ότι ακόμα πιστεύω πως δεν είναι φασίστας αλλά έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο να το δείξει, πράγμα το οποίο πραγματικά με εκπλήσσει καθώς τον έχω για πολύ νοήμων άνθρωπο.
Κρίμα ρε Άρχοντα.
Κρίμα ρε Άρχοντα.
Πραγματικά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι υπήρχαν άνθρωποι που βγήκαν να διασκεδάσουν και βρέθηκαν σε συγκέντρωση της χρυσής αυγής.Αν όμως ο Νότης εκείνη τη στιγμή έλεγε στο μικρόφωνο πχ σας παρακαλώ όχι πολιτικά συνθήματα εδώ μέσα θα κέρδιζε την εκτίμηση όλων ειδικά των μη νοτικών που δεν τον ξέρουν όσο εμείς.Siempre έγραψε:Αν γίναν έτσι όπως τα λέει ο φίλος αυτά με τα χρυσά αυγά φανταστείτε τι ρεζιλίκι για πελάτες που δεν ανήκουν στους φανατικούς του Νότη. Θα το είπαν και παραέξω, θα κυκλοφορήσει και κανα βίντεο και θα έχουμε γέλια πάλι. Είμαστε κι εμείς που τόσο καιρό ισχυριζόμασταν σε φίλους-γνωστούς ότι ο Νότης δεν είναι φασίστας αλλά πατριώτης. Ξεκαθαρίζω ότι ακόμα πιστεύω πως δεν είναι φασίστας αλλά έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο να το δείξει, πράγμα το οποίο πραγματικά με εκπλήσσει καθώς τον έχω για πολύ νοήμων άνθρωπο.
Κρίμα ρε Άρχοντα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Κάτι είπε δεν χρειάζεται να φωνάζουμε το τι υποστηρίζουμε,αλλά στον όχλο με το σύνθημα δεν άκουγα.Πήρε θέση του στυλ ότι είσαστε αντιστασιακοί του σήμερα γι αυτό σας στηρίζω αλλά θα στήριζα οποιονδήποτε είναι στην θέση σας.nikosp έγραψε:Πραγματικά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι υπήρχαν άνθρωποι που βγήκαν να διασκεδάσουν και βρέθηκαν σε συγκέντρωση της χρυσής αυγής.Αν όμως ο Νότης εκείνη τη στιγμή έλεγε στο μικρόφωνο πχ σας παρακαλώ όχι πολιτικά συνθήματα εδώ μέσα θα κέρδιζε την εκτίμηση όλων ειδικά των μη νοτικών που δεν τον ξέρουν όσο εμείς.Siempre έγραψε:Αν γίναν έτσι όπως τα λέει ο φίλος αυτά με τα χρυσά αυγά φανταστείτε τι ρεζιλίκι για πελάτες που δεν ανήκουν στους φανατικούς του Νότη. Θα το είπαν και παραέξω, θα κυκλοφορήσει και κανα βίντεο και θα έχουμε γέλια πάλι. Είμαστε κι εμείς που τόσο καιρό ισχυριζόμασταν σε φίλους-γνωστούς ότι ο Νότης δεν είναι φασίστας αλλά πατριώτης. Ξεκαθαρίζω ότι ακόμα πιστεύω πως δεν είναι φασίστας αλλά έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο να το δείξει, πράγμα το οποίο πραγματικά με εκπλήσσει καθώς τον έχω για πολύ νοήμων άνθρωπο.
Κρίμα ρε Άρχοντα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Αυτή είναι και η πραγματικότητα, ο Νότης στηρίζει ανέκαθεν ότι θεωρεί αντισυστημικό, απλά στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να είχε καλύτερη γνώση του τι εστί αυτό που στηρίζει και αν όντως είναι αντισυστημικό ή όχι. Το ότι αυτός το θεωρεί αντισυστημικό, αντιστασιακό ή οτιδήποτε άλλο, δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ούτε ωραιοποιεί τις καταστάσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Στη συγκεκριμενη περιπτωση αν κυκλοφορησει καποιο βιντεακι και γινουν αρνητικα σχολια απο κατω,θα ειναι απο τις λιγες φορες που θα χουν δικιο.Ειναι τουλαχιστον τραγικο ,να πηγαινεις να διασκεδασεις και να μετατρεπεται το κεντρο σε χωρο διαδοσης πολιτικων ιδεων,και ειδικα του συγκεκριμενου κομματος.Απαραδεκτος ο Νοτης που επιτρεπει τετοια πραγματα,ειναι καθαρα ο ιδιος υπευθυνος για την ολη κατασταση.Εγω σκεφτομαι πως αν ημουν στο μαγαζι,θα χα ξενερωσει απιστευτα,μεχρι που θα φευγα κιολας..Siempre έγραψε:
Αν γίναν έτσι όπως τα λέει ο φίλος αυτά με τα χρυσά αυγά φανταστείτε τι ρεζιλίκι για πελάτες που δεν ανήκουν στους φανατικούς του Νότη. Θα το είπαν και παραέξω, θα κυκλοφορήσει και κανα βίντεο και θα έχουμε γέλια πάλι. Είμαστε κι εμείς που τόσο καιρό ισχυριζόμασταν σε φίλους-γνωστούς ότι ο Νότης δεν είναι φασίστας αλλά πατριώτης. Ξεκαθαρίζω ότι ακόμα πιστεύω πως δεν είναι φασίστας αλλά έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο να το δείξει, πράγμα το οποίο πραγματικά με εκπλήσσει καθώς τον έχω για πολύ νοήμων άνθρωπο.
Κρίμα ρε Άρχοντα.
- SFAKattack10
Αν ειδα καλα και αποψε κλειστος ο εξωστης.
Όταν έμαθα για τα χτεσινά, ήλπιζα ότι δεν θα βγει κανένα βίντεο, όσο κι αν ήμουν σίγουρος ότι θα ανεβάσουν...ήλπιζα ότι δεν θα πήγαινε και ο Μιχαλολιάκος ο ίδιος, ώστε να ειπωθεί ως δικαιολογία από εμάς, προς τους φίλους μας που τους <σέρνουμε> στον Νότη , ότι πήγαν ως πελάτες και όχι ως χρυσαυγιτες..εξάλλου για όποιον ξέρει, και στο teatro πήγαιναν βουλευτές της χα, αλλά μεμονωμένα ως πελάτες..είδα το βίντεο και μάγκες δεν υπάρχει δικαιολογία καμία πλέον..δεν είναι δυνατόν να φωνάζουν κομματικά συνθήματα...εκεί πήγαν και άνθρωποι που πλήρωσαν για να ακούσουν την μουσική του Νότη και όχι τα συνθήματα της χα...έχω απογοητευτεί γιατί βλέπω αυτό που έρχεται...πολύ φοβάμαι ότι μόλις μαθευτεί το βίντεο, θα κλείσει ο επιχειρηματιας το μαγαζί, δεν θα βρίσκει εύκολα μαγαζιά να εμφανίζεται, τραγουδιστές να συνεργάζεται..ίσως και γίνει κάνα σκηνικό με την Ζηνα και φύγει όπως η βανδη από το εναστρον..μουσικοί δεν θα του δίνουν τραγούδια κτλ...πολύ φοβάμαι ότι κάπου εδώ είναι η αρχή του τέλους για τον Νότη..κατεμε, όταν έμαθε από τον μετρ ότι θα έρθουν τόσοι χρυσαυγιτες,αρχηγός,βουλευτές και μέλη,θα πρεπε να τους πει ευγενικά να μην πουν συνθήματα και γενικά να συμπεριφερθουν ως πελάτες και όχι ως χρυσαυγιτες..έχω σκάσει ειλικρινά και δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Αν ήμουν η Ζήνα πάντως και εκείνη την στιγμή βρισκόμουν στο καμαρίνι και απ' έξω άκουγα αυτά τα συνθήματα θα ένιωθα μεγάλη ντροπή και θα ήθελα να ανοίξει επί τόπου η γη να με καταπιεί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- S_Mesogeios
Αυτοκαταστροφή.... Αυτό και τίποτε άλλο... Του χρόνου πάλι,εαν...
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Ποια αυτοκαταστροφή..Ο άνθρωπος τελεί υπό σύγχυση, εδώ νομιμοποίησε την ενέργεια του Μιχαλολιάκου να πετάξει αντικείμενο σε εκείνη την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Ας αποσυρθεί επιτέλους να καθαρίσει λίγο το μυαλό του, λέει θλιβερότατα πράγματα. Λαϊκισμός του κ..λου και ημιμάθεια που πλέον καταντά προκλητική. Αμαυρώνει όλη την καριέρα του με αυτά που κάνει και λέει κι αυτός νομίζει ότι κάνει αντίσταση στηρίζοντας τους δήθεν αντιστασιακούς. Όσοι έχετε άκρες μαζέψτε τον όσο είναι νωρίς ακόμα, αν είναι νωρίς πια.
-
Κλειστός εξώστης χτες.
Το πιέζει η επιχείρηση να το κάνουν μονοήμερο αλλά δεν θέλει.
Η έκπληξη χτες ήρθε στο τέλος των χορευτικών που γυρνάει στην ορχήστρα και λέει "Θυμάστε το Τοπίο Γκρίζο;", δεν περίμενε να του πουν ναι αλλά το παίξανε. Το έλεγε χωρίς το Music Pad γιατί ήταν στις φωτογραφίες. Μπερδεύτηκε ελάχιστα κι η ορχήστρα στη γέφυρα και έπαιζε ότι να ναι, τους δικαιολόγησε έχουμε να το πούμε 10 χρόνια. (Ήταν Έναστρον 2008-09 όντως από ότι θυμάμαι).
Μετά είπε ότι του το ζήτησε ένας φίλος και δεν μπορούσε να αρνηθεί.
Στο καπάκι το γύρισε ακουστικό όπου είπε Έρωτας είναι έρωτας, Με τελείωσες, Τραγούδι των γύφτων (που το αφιέρωσε σε όλους τους ελεύθερους όπως είπε), Γενέθλια, Μα εγώ είμαι Έλληνας και έκλεισε με το Πέτα ψηλά. Πριν το τελευταίο του φώναζαν στην αρχή Καλέ μου άγγελε, σαν να του άρεσε η ιδέα, αλλά μετά φώναζαν κι άλλοι διαφορετικά όπως Φως μου κ.α. και λέει θα πω ένα δικό μου αδικημένο για να μην κάνω διάκριση ανάμεσα σας.
Υ.Γ. Στο πρώτο μέρος εκτός από τα κλασικά πέταξε ενδιάμεσα και το Για σένανε φοβάμαι.
Το πιέζει η επιχείρηση να το κάνουν μονοήμερο αλλά δεν θέλει.
Η έκπληξη χτες ήρθε στο τέλος των χορευτικών που γυρνάει στην ορχήστρα και λέει "Θυμάστε το Τοπίο Γκρίζο;", δεν περίμενε να του πουν ναι αλλά το παίξανε. Το έλεγε χωρίς το Music Pad γιατί ήταν στις φωτογραφίες. Μπερδεύτηκε ελάχιστα κι η ορχήστρα στη γέφυρα και έπαιζε ότι να ναι, τους δικαιολόγησε έχουμε να το πούμε 10 χρόνια. (Ήταν Έναστρον 2008-09 όντως από ότι θυμάμαι).
Μετά είπε ότι του το ζήτησε ένας φίλος και δεν μπορούσε να αρνηθεί.
Στο καπάκι το γύρισε ακουστικό όπου είπε Έρωτας είναι έρωτας, Με τελείωσες, Τραγούδι των γύφτων (που το αφιέρωσε σε όλους τους ελεύθερους όπως είπε), Γενέθλια, Μα εγώ είμαι Έλληνας και έκλεισε με το Πέτα ψηλά. Πριν το τελευταίο του φώναζαν στην αρχή Καλέ μου άγγελε, σαν να του άρεσε η ιδέα, αλλά μετά φώναζαν κι άλλοι διαφορετικά όπως Φως μου κ.α. και λέει θα πω ένα δικό μου αδικημένο για να μην κάνω διάκριση ανάμεσα σας.
Υ.Γ. Στο πρώτο μέρος εκτός από τα κλασικά πέταξε ενδιάμεσα και το Για σένανε φοβάμαι.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tραγικο..... την ευθυνη την εχει αποκλειστικα ο ιδιος...περιεργος ειμαι να δω αν θα το παρουν τα καναλακια να το προβαλλουν....ο Σκορπιον που ειναι να δωσει κανα ρεπορταζ απο τα παρασκηνια για το περιστατικο...
- Scorpion86
Αρκετό φαρμάκι και δηλητήριο δεν έπεσε τόσες μέρες; Tι παραπάνω ζητάς από εμένα; Αγαπητέ, μας τελείωσε ο Σκόρπιον. Οι λόγοι πολλοί, τον βασικότερο τον αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Πικρόχολα σχόλια και κυρίως απαξιωτικά για έναν καλλιτέχνη που δεν το αξίζει όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν τα δέχεται όλα αυτά τα "χτυπήματα" από αυτούς που -υποτίθεται- τον "αγαπούν".Gshore έγραψε:ο Σκορπιον που ειναι να δωσει κανα ρεπορταζ απο τα παρασκηνια για το περιστατικο...
Και γιατί; Επειδή δεν απαγόρευσε...δημοκρατικά την είσοδο στο μαγαζί στα μέλη ενός κόμματος. Ναι, αυτοί είναι οι φασίστες αλλά εσείς που λέτε να τους απαγορεύσει να μπουν και να εκφράζονται είστε οι δημοκράτες της υπόθεσης. Η υποκρισία ξεχειλίζει για μία ακόμα φορά. Όταν έκαναν παρέλαση οι βουλευτές των άλλων κομμάτων στα κέντρα που εμφανιζόταν δεν έβλεπα την ίδια ευαισθησία. Όταν έκαναν εκδηλώσεις οι ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και φώναζαν συνθήματα και πάλι δεν έβλεπα την ίδια ευαισθησία. Πολύ απλά διότι τότε ήταν άλλες εποχές και ήμασταν στης ψ... το χαβά. Ξαφνικά πολιτικοποιηθήκαμε όλοι.
Από καιρό ήθελα να σταματήσω να γράφω στο φόρουμ, αλλά πλέον θεωρώ είναι η κατάλληλη στιγμή. Εγώ σε αυτό το συρφετό δεν θέλω πια να συμμετέχω. "Καλά κάνουν που τον λένε φασίστα", "δικαιολογημένα τώρα και θα του τα χώσουν", "εύχομαι να μην πατάει κανείς στο μαγαζί μπας και βάλει μυαλό", "Μακάρι να κλείσει το Fever", "ούτε του ίδιου δεν του αρέσουν αυτά που ερμηνεύει", "πλέον δεν σέβεται το κοινό του και μας κοροϊδεύει", "έρχεται η απόσυρση του", "μαζέψτε τον", "Λαϊκισμός του κ..λου και ημιμάθεια που πλέον καταντά προκλητική", "αν ήμουν η Πέγκυ θα ένιωθα ντροπή", αν ήθελα να διαβάζω όλα τα παραπάνω, θα έμπαινα στα βιντεάκια του youtube για να τα διαβάσω από τους haters. Ποια τελικά η διαφορά των haters από αυτούς που φορούν τον μανδύα του φαν και στον βωμό της αγάπης για τον καλλιτέχνη τον ξεσκίζουν τόσο εύκολα; Ποια;
Πραγματικά, εύχομαι όλοι εσείς να έχετε βρει το μυστικό της επιτυχίας στα επαγγελματικά σας, η καθημερινότητα σας να είναι τέλεια, η οικογένεια σας επίσης. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς πως ελαφρά την καρδία και τόσο αυστηρά κρίνεται τα επαγγελματικά κάποιου άλλου. Μόνο αν ο ίδιος αγγίζεις την τελειότητα μπορείς να κάνεις τόσο αυστηρή κριτική έως μηδενισμό στα πεπραγμένα κάποιου άλλου. Επειδή λοιπόν έχω μάθει ότι με χαλάει να το κόβω, γι αυτό και σταματάω. Κάτι τελευταίο, που το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα. Εκτιμήστε αυτό που υπάρχει όσο θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί όταν σταματήσει θα καταλάβετε την αξία του και πόσο παράλογα αυστηροί ήσασταν μαζί του.
Καλή συνέχεια παιδιά...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Λοιπόν, για τον δίσκο έχουν γραφτεί πολλα. Καλό θα ειναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Είναι γεγονος οτι έχει καθυστερήσει αρκετά, όμως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν γνωρίζουμε. Ο Νότης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είναι κρυομένος οποτε ό,τι υπόλοιπο υπήρχε για την ολοκλήρωση πήγε πίσω. Επίσης προεκυψε και ένα δυσάρεστο γεγονός σε κάποιον συνεργάτη του Νοτη που είναι αμεσα εμπλεκομενος με την διαδικασία παραγωγής του δίσκου. Λίγη κατανόηση από όλους μας. Από Μάρτιο και μετά να περιμενουμε.
Φίλε σκορπιον όλο αυτό το διάστημα στα περισσότερα συμφωνούσα μαζί σου αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό ξεφεύγει πολύ από όλα τα άλλα που έχουν συζητηθεί. Βεβαίως και καλά έκανε και δεν απαγόρευσε την είσοδο αλλά το να επιτρέπει αυτό που είδαμε είναι αδιανόητο. Ήθελα να δω αν θα το επέτρεπε αν φώναζαν μέσα εκεί το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ η ΚΚΕ το κόμμα σ λαέ η αν θα τους μπινελικονε μέχρι το πρωί. Επί ένα 15 αποθεώνει την χρυσή αυγή και είναι αυτός που προκαλεί τα συνθήματα κτλ... Δεν είναι εικόνα αυτή κέντρου διασκέδασης και δεν σέβεται το μισό μαγαζί που έχει έρθει εκεί για να τον ακούσει.Scorpion86 έγραψε:Αρκετό φαρμάκι και δηλητήριο δεν έπεσε τόσες μέρες; Tι παραπάνω ζητάς από εμένα; Αγαπητέ, μας τελείωσε ο Σκόρπιον. Οι λόγοι πολλοί, τον βασικότερο τον αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Πικρόχολα σχόλια και κυρίως απαξιωτικά για έναν καλλιτέχνη που δεν το αξίζει όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν τα δέχεται όλα αυτά τα "χτυπήματα" από αυτούς που -υποτίθεται- τον "αγαπούν".Gshore έγραψε:ο Σκορπιον που ειναι να δωσει κανα ρεπορταζ απο τα παρασκηνια για το περιστατικο...
Και γιατί; Επειδή δεν απαγόρευσε...δημοκρατικά την είσοδο στο μαγαζί στα μέλη ενός κόμματος. Ναι, αυτοί είναι οι φασίστες αλλά εσείς που λέτε να τους απαγορεύσει να μπουν και να εκφράζονται είστε οι δημοκράτες της υπόθεσης. Η υποκρισία ξεχειλίζει για μία ακόμα φορά. Όταν έκαναν παρέλαση οι βουλευτές των άλλων κομμάτων στα κέντρα που εμφανιζόταν δεν έβλεπα την ίδια ευαισθησία. Όταν έκαναν εκδηλώσεις οι ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και φώναζαν συνθήματα και πάλι δεν έβλεπα την ίδια ευαισθησία. Πολύ απλά διότι τότε ήταν άλλες εποχές και ήμασταν στης ψ... το χαβά. Ξαφνικά πολιτικοποιηθήκαμε όλοι.
Από καιρό ήθελα να σταματήσω να γράφω στο φόρουμ, αλλά πλέον θεωρώ είναι η κατάλληλη στιγμή. Εγώ σε αυτό το συρφετό δεν θέλω πια να συμμετέχω. "Καλά κάνουν που τον λένε φασίστα", "δικαιολογημένα τώρα και θα του τα χώσουν", "εύχομαι να μην πατάει κανείς στο μαγαζί μπας και βάλει μυαλό", "Μακάρι να κλείσει το Fever", "ούτε του ίδιου δεν του αρέσουν αυτά που ερμηνεύει", "πλέον δεν σέβεται το κοινό του και μας κοροϊδεύει", "έρχεται η απόσυρση του", "μαζέψτε τον", "Λαϊκισμός του κ..λου και ημιμάθεια που πλέον καταντά προκλητική", "αν ήμουν η Πέγκυ θα ένιωθα ντροπή", αν ήθελα να διαβάζω όλα τα παραπάνω, θα έμπαινα στα βιντεάκια του youtube για να τα διαβάσω από τους haters. Ποια τελικά η διαφορά των haters από αυτούς που φορούν τον μανδύα του φαν και στον βωμό της αγάπης για τον καλλιτέχνη τον ξεσκίζουν τόσο εύκολα; Ποια;
Πραγματικά, εύχομαι όλοι εσείς να έχετε βρει το μυστικό της επιτυχίας στα επαγγελματικά σας, η καθημερινότητα σας να είναι τέλεια, η οικογένεια σας επίσης. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς πως ελαφρά την καρδία και τόσο αυστηρά κρίνεται τα επαγγελματικά κάποιου άλλου. Μόνο αν ο ίδιος αγγίζεις την τελειότητα μπορείς να κάνεις τόσο αυστηρή κριτική έως μηδενισμό στα πεπραγμένα κάποιου άλλου. Επειδή λοιπόν έχω μάθει ότι με χαλάει να το κόβω, γι αυτό και σταματάω. Κάτι τελευταίο, που το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα. Εκτιμήστε αυτό που υπάρχει όσο θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί όταν σταματήσει θα καταλάβετε την αξία του και πόσο παράλογα αυστηροί ήσασταν μαζί του.
Καλή συνέχεια παιδιά...
Λυπάμαι που θες να αποχωρήσεις γιατί άσχετα από τις πληροφορίες είσαι από τα άτομα που πρέπει να λένε την άποψη τους άσχετα αν συμφωνούμε η όχι όλοι. Ευχομαι να το ξανασκεφτεις.
Ρε συ σκόρπιον τι είναι αυτά που λες θα μας τρελάνεις;Υποτίθεται ότι τον αγαπούν;Τι υποτίθεται;Ψάξε στο forum τα σχόλια που κάναμε όλοι μας μετά το φινάλε στο τεάτρο ή μετά την πρεμιέρα στο τεάτρο.Οταν μας ανταμείβει ο Νότης τον αποθεώνουμε και εμείς.Εντελώς από περιέργεια και χωρίς να θέλω να το κατακρίνω γιατί φυσικά μπορεί να υπάρχουν 1000 λόγοι έχεις πάει στο fever φέτος;Έχεις τραβήξει το μαρτύριο να κάθεσαι επί μια ώρα να βλέπεις τον Νότη να καυλαντίζει,να βγάζει φωτογραφίες και να πιάνεις τον εαυτό σου να λέει μήπως να βγει η Πέγκυ να διασκεδάσουμε λίγο;Τι πάει να πει δεν απαγόρευσε δημοκρατικά είμαστε σοβαροί(κανένας δεν μίλησε για απαγόρευση εισόδου αλλά απαγόρευση συνθημάτων);Δηλαδή αν τελείως υποθετικά μιλώντας ερχόντουσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν συνθήματα τι πιστεύεις ότι θα έκανε;Εγώ πιστεύω θα κατέβαινε να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές.Είναι ασέβεια προς το κοινό σου αυτό το πράγμα ο κόσμος βγήκε να διασκεδάσει εγώ αν ήμουν εκεί θα ξενέρωνα τόσο που και όλη τη δισκογραφία του να μου τραγουδούσε μετά δεν θα με έφτιαχνε με τίποτα.Οι κριτικές δηλαδή που γίνονται είναι γιατί τον μισούμε; έστω και αν κάποιες φράσεις ίσως του jdarmody είναι τραβηγμένες.Με συγχωρείς αλλά όταν η ομάδα πάει ολοταχώς για β εθνική θέλει και λίγο γιούχα μπας και ξυπνήσουν οι παίχτες αυτό τι σημαίνει ότι πάψαμε να αγαπάμε την ομάδα;Εκτιμήστε λες αυτό που υπάρχει όσο υπάρχει εννοείται όλοι το έχουμε σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει και στεναχωριόμαστε για αυτά που θα χάσουμε αλλά πίστεψε με ο Νότης του fever της σεζόν 2017-2018 δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν ακόμα και αύριο να σταματήσει.Scorpion86 έγραψε:Αρκετό φαρμάκι και δηλητήριο δεν έπεσε τόσες μέρες; Tι παραπάνω ζητάς από εμένα; Αγαπητέ, μας τελείωσε ο Σκόρπιον. Οι λόγοι πολλοί, τον βασικότερο τον αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Πικρόχολα σχόλια και κυρίως απαξιωτικά για έναν καλλιτέχνη που δεν το αξίζει όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν τα δέχεται όλα αυτά τα "χτυπήματα" από αυτούς που -υποτίθεται- τον "αγαπούν".Gshore έγραψε:ο Σκορπιον που ειναι να δωσει κανα ρεπορταζ απο τα παρασκηνια για το περιστατικο...
Καλή συνέχεια παιδιά...
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ SCORPION....ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ...ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ..ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ..ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ SCORPION ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΧΟΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΟΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟFORUM ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΟΣ.. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΥ...ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..manosb77 έγραψε:Φίλε σκορπιον όλο αυτό το διάστημα στα περισσότερα συμφωνούσα μαζί σου αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό ξεφεύγει πολύ από όλα τα άλλα που έχουν συζητηθεί. Βεβαίως και καλά έκανε και δεν απαγόρευσε την είσοδο αλλά το να επιτρέπει αυτό που είδαμε είναι αδιανόητο. Ήθελα να δω αν θα το επέτρεπε αν φώναζαν μέσα εκεί το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ η ΚΚΕ το κόμμα σ λαέ η αν θα τους μπινελικονε μέχρι το πρωί. Επί ένα 15 αποθεώνει την χρυσή αυγή και είναι αυτός που προκαλεί τα συνθήματα κτλ... Δεν είναι εικόνα αυτή κέντρου διασκέδασης και δεν σέβεται το μισό μαγαζί που έχει έρθει εκεί για να τον ακούσει.Scorpion86 έγραψε:Αρκετό φαρμάκι και δηλητήριο δεν έπεσε τόσες μέρες; Tι παραπάνω ζητάς από εμένα; Αγαπητέ, μας τελείωσε ο Σκόρπιον. Οι λόγοι πολλοί, τον βασικότερο τον αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Πικρόχολα σχόλια και κυρίως απαξιωτικά για έναν καλλιτέχνη που δεν το αξίζει όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν τα δέχεται όλα αυτά τα "χτυπήματα" από αυτούς που -υποτίθεται- τον "αγαπούν".Gshore έγραψε:ο Σκορπιον που ειναι να δωσει κανα ρεπορταζ απο τα παρασκηνια για το περιστατικο...
Καλή συνέχεια παιδιά...
Λυπάμαι που θες να αποχωρήσεις γιατί άσχετα από τις πληροφορίες είσαι από τα άτομα που πρέπει να λένε την άποψη τους άσχετα αν συμφωνούμε η όχι όλοι. Ευχομαι να το ξανασκεφτεις.
Ποιες φράσεις είναι τραβηγμένες; Εγώ δεν στέκομαι καν στα συνθήματα που ο ίδιος ο Νότης προκάλεσε και σιγοντάρισε λέγοντας τρεις τουλάχιστον φορές ότι σας υποστηρίζω, ούτε και απαίτησα να μην τους επιτρέπει να μπουν στο μαγαζί. Αλλά δεν δέχομαι από κανέναν εν έτει 2018 να νομιμοποιεί πράξεις βίας, όπως το να πετάς αντικείμενα στον άλλον όσο προκλητικός και να είναι. ''Αυτό πρέπει να γίνεται'' είπε ο Νότης! Τι να σχολιάσουμε μετά. Προσωπικά θα σηκωνόμουν και θα έφευγα στην στιγμή από το κέντρο. Έχουν τοποθετηθεί πολύ σωστά οι περισσότεροι επί του θέματος, είναι τεράστια ασέβεια καταρχάς προς το υπόλοιπο κοινό που βγήκε να διασκεδάσει και βρέθηκε σε κομματική συγκέντρωση. Έχω πάει άπειρες φορές στο Νότη, έχω δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Προτιμώ να θυμάμαι το Νότη όπως ήταν, παρά αυτό που έχει καταντήσει. Δεν πρόκειται να του χαϊδέψω τα αυτιά, και προφανώς και δεν θα μου λείψει αυτό το χάλι. Και θεωρώ γελοία και την όποια αναγωγή και σύγκριση με την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική κατάσταση του καθενός. Μιλάμε για έναν τραγουδιστή που δουλεύει 50 μέρες το χρόνο και αμείβεται πλουσιοπάροχα και δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε εμείς που του τα ακουμπάμε από το υστέρημά μας γιατί τον αγαπάμε; Τι μας λέτε! Εγώ βλέπω ότι ορισμένοι φοβάστε να τοποθετηθείτε εδώ μέσα, μάλλον δεν θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις με κάποιους που σας δίνουν πληροφορίες. Θα προτιμούσα να ακούσω μια άποψη μια φορά, παρά κατηγορίες για άλλους, χαρακτηρισμούς ή δακρύβρεχτα αντίο.nikosp έγραψε:Ρε συ σκόρπιον τι είναι αυτά που λες θα μας τρελάνεις;Υποτίθεται ότι τον αγαπούν;Τι υποτίθεται;Ψάξε στο forum τα σχόλια που κάναμε όλοι μας μετά το φινάλε στο τεάτρο ή μετά την πρεμιέρα στο τεάτρο.Οταν μας ανταμείβει ο Νότης τον αποθεώνουμε και εμείς.Εντελώς από περιέργεια και χωρίς να θέλω να το κατακρίνω γιατί φυσικά μπορεί να υπάρχουν 1000 λόγοι έχεις πάει στο fever φέτος;Έχεις τραβήξει το μαρτύριο να κάθεσαι επί μια ώρα να βλέπεις τον Νότη να καυλαντίζει,να βγάζει φωτογραφίες και να πιάνεις τον εαυτό σου να λέει μήπως να βγει η Πέγκυ να διασκεδάσουμε λίγο;Τι πάει να πει δεν απαγόρευσε δημοκρατικά είμαστε σοβαροί(κανένας δεν μίλησε για απαγόρευση εισόδου αλλά απαγόρευση συνθημάτων);Δηλαδή αν τελείως υποθετικά μιλώντας ερχόντουσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν συνθήματα τι πιστεύεις ότι θα έκανε;Εγώ πιστεύω θα κατέβαινε να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές.Είναι ασέβεια προς το κοινό σου αυτό το πράγμα ο κόσμος βγήκε να διασκεδάσει εγώ αν ήμουν εκεί θα ξενέρωνα τόσο που και όλη τη δισκογραφία του να μου τραγουδούσε μετά δεν θα με έφτιαχνε με τίποτα.Οι κριτικές δηλαδή που γίνονται είναι γιατί τον μισούμε; έστω και αν κάποιες φράσεις ίσως του jdarmody είναι τραβηγμένες.Με συγχωρείς αλλά όταν η ομάδα πάει ολοταχώς για β εθνική θέλει και λίγο γιούχα μπας και ξυπνήσουν οι παίχτες αυτό τι σημαίνει ότι πάψαμε να αγαπάμε την ομάδα;Εκτιμήστε λες αυτό που υπάρχει όσο υπάρχει εννοείται όλοι το έχουμε σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει και στεναχωριόμαστε για αυτά που θα χάσουμε αλλά πίστεψε με ο Νότης του fever της σεζόν 2017-2018 δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν ακόμα και αύριο να σταματήσει.
Επειδή θεωρώ ότι πηγαίνω σχετικά συχνά λογικό να έχω αγανακτήσει προσωπικά με τις εμφανίσεις του.Καποιοι καταλαβαίνουν τι εννοώ.Δεν με νοιάζει ούτε αν στηρίζει χα ούτε τίποτα.Εγώ γουστάρω που τον ακούω και γι αυτό πηγαίνω και θα πηγαίνω μέχρι να σταματήσει.Αλλά επειδή οι θαυμαστές οι δικοί του είναι κατεξοχήν οι θαμώνες του καλό θα ήταν να πράττει αναλόγως απέναντι μας επειδή δεν μας βλέπει σαν πελάτες.Η κριτική μπορεί όντως να είναι σκληρή αλλά αυτός έχει δημιουργήσει αυτόν τον τεράστιο πήχη σε μας.....σκορπιέ είσαι από τις πιο ψύχραιμες φωνές εδώ μέσα ξανασκέψου την απόφαση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......