Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παντως παει να σταθεροποιησει το κλεισιμο με κοινωικα..Και βαζει 3-4 ερωτικα επιπελον μεγαλοντας καπως το πρωτο προγραμα..Αλλιως 3-4 ζεμπεκικα στο πρωτο (τα κλασικα χαρε, αετο, γενεθλεια κλπ) κοβει λιγο το χορευτικο και κλεινει αναμεικτα με 3-4 ερωτικα και αλλα τοσα κοινωνικα..Δε το λεω με κακη διαθεση ουτε να κλεισει για να βαλει μυαλο κλπ απλα οι ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ στο προγραμμα ειναι απαραιτητες..
ΥΓ:Παει και η ελπιδα για 14/2 ανημερα με τη γιορτη του ερωτα (οχι για δισκο αλλα για το πιο μεγαλα σ αγαπω που ηταν πιο ρεαλιστικο)..
ΥΓ:Παει και η ελπιδα για 14/2 ανημερα με τη γιορτη του ερωτα (οχι για δισκο αλλα για το πιο μεγαλα σ αγαπω που ηταν πιο ρεαλιστικο)..
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ...2-3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ....SFAKattack10 έγραψε:Για κανα 2 ατομα που δεν νιωθουν μην τους κάνετε την χαρη, αφήστε τους να τρολλαρουν ή να γράφουν τον κάθε παραλογισμό τους.
Πραγματικά το επιχείρημα ''εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον ακούω εγώ και να περνάω καλά'' είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει εδώ μέσα.Ξέρετε τι μου θυμίζει ακριβώς όμως;Κάποιους γονείς που τα παιδιά τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα,δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά της προκοπής και δεν επιβραβεύονται οι κόποι τους και για αυτό θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό,να βρουν δουλειά,να βγάλουν λεφτά και να πετύχουν στη ζωή τους και βλέπεις κάτι μανάδες να μην τους αφήνουν γιατί το μόνο που θέλουν είναι να τα έχουν μαζί τους και ας είναι και αποτυχημένα.Έτσι και εσείς στα τέτοια σας αν θα γεμίσει το μαγαζί του Νότη,αν θα φύγει ικανοποιημένος ο υπόλοιπος κόσμος το πρωί,αν θα ακουστούν στον κόσμο τα τραγούδια του,αν θα κάνει επιτυχία.Μόνο εσείς να τον ακούτε και να περνάτε καλά.Με την ίδια λογική λοιπόν τι μπαίνετε και γράφετε εδώ πηγαίνετε στο fever,βάλτε τα τραγούδια του στο youtube και απολαύστε τον όσο μπορείτε.Γιατί σκάτε;Αν εσάς σας αρέσει στις 5 το πρωί να ακούτε τα πάθη και το νησί με γεια σας με χαρά σας.Την ίδια ώρα ο Ρέμος που ήμουνα το Σάββατο τραγουδούσε το και δεν μπορώ και το θέλω να σε ξαναδώ και ο Οικονομόπουλος το να ξαναρθείς και το δεν πόνεσα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- SFAKattack10
Οι απαντήσεις σε όλα αυτά που γράφεις είναι στο κείμενό σου . Ψάξε και θα τις βρεις.
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλαSFAKattack10 έγραψε:Οι απαντήσεις σε όλα αυτά που γράφεις είναι στο κείμενό σου . Ψάξε και θα τις βρεις.
Εσύ σε πρώτη φάση θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις λίγο καλύτερα γιατί κανείς δεν είπε ότι τα τραγούδια αυτά είναι τραγικές επιλογές. Απλά δεν κλείνεις το πρόγραμμα σου με τόσα κοινωνικά μαζεμένα. Και αν θέλεις να λες κοινωνικά πες τα καλύτερα σου όχι τα Νησιά και Κοινωνία στο Μείον. Επίσης οπαδός μπορείς να είσαι εσύ αν θέλεις, εγώ δεν δέχομαι αυτό που παρουσιάζει ο Νότης αυτήν την στιγμή και δεν θα του βαράω παλαμάκια σε ότι κάνει λες και είμαστε πρόβατα. Για πείτε μου και όλοι εσείς που πηγαίνετε στο Νότη, πότε πήγατε τελευταία φορά και η παρέα σας έφυγε ευχαριστημένη; Πότε ακούσατε τελευταία φορά από κάποιον ότι πήγε στο Νότη και πέρασε τέλεια; Εκτός αν είστε τόσο παρτάκηδες και σταρχιδιστές που σας νοιάζει μόνο να περνάτε εσείς καλά. Ένας θέλω να μου πει που έφυγε από το Νότη τα τελευταία χρόνια και είπε ''πέρασα σούπερ'', υπάρχει κανείς; Τρία-τέσσερα χρόνια κάνει το ίδιο πρόγραμμα, το φορτώνει με μέτρια κοινωνικά και πρέπει να του πω και μπράβο; Τον κρίνω αυστηρά γιατί σκέφτομαι με γνώμονα το δικό του επαγγελματικά καλό και πως ο άνθρωπος με την πλουσιότερη και ωραιότερη δισκογραφία κάνει το χειρότερο πρόγραμμα. Είναι κρίμα.dimitris13 έγραψε:καλημέρα παιδία...το ότι διαβάσαμε σε forum οπαδών του Νότη πως είναι τραγικές επιλογές τα παρακάτω τραγούδια (Γενέθλια, Πάθη, Μα εγώ είμαι Έλληνας, Ήταν τρελός, Νησί, Κοινωνία στο μείον )εμένα με ξεπερνάει...
Θοδωράκη έμαθες μια λέξη, μην μας την λες συνέχεια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp RESPECT... Με κάλυψες απόλυτα. Αυτά λέμε εδώ και καιρό τώρα (τα 2-3 τρόλ που δεν μας δίνουνε σημασία).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Δευ Φεβ 12, 2018 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
αν αντιλαμβάνομαι σωστά ο Νότης ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων 30 χρόνων(σε πωλήσεις,views,προσέλευση) είναι το παιδί που θέλει να πάει στο εξωτερικό να επιτύχει και δεν το αφήνουν οι γονείς τους (όσοι δηλαδή μπορεί να μας αρέσουν τα κοινωνικά τραγούδια -δεν ξέραμε να σας ρωτάμε ρε παιδιά ποιο τραγούδι θα μας αρέσει-)...μάλιστα....το ότι ο Ρέμος παίζει τραγούδια 20ετίας του Νότη -ύμνους αλλά 20ετίας-για να γεμίσει το πρόγραμμά του πιο πολύ αυτόν δεν τιμά πάρα τον Νότη που μπορεί ύστερα από 20 χρόνια να μην παίζει κάθε βράδυ το θέλω να σε ξαναδώ κλπ...(αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα που αναφέρεις τα έχει πει 1000 φορές)πολύ καλά κάνεις και πας και στον Ρέμο και στον Οικονομόπουλο αφού το πρόγραμμά τους σου αρέσει εμείς τι φταίμε??πήγαινε πιάσε τον ίδιο και πες του ρε φίλε δεν κάνεις καλό πρόγραμμα κάτσε να σου δώσω 1 setlist γιατί ξέρω πως θα ξανακάνεις επιτυχία...γιατί πρέπει να απολογούμαστε εμείς που μας αρέσει κάτι και όχι εσύ που δεν σου αρέσει? γιατί εσείς θέλετε το καλό και είστε σκεπτόμενοι και εμείς το κακό και είμαστε πρόβατα??ξεκολλήστε λίγο η μουσική είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό για να επιβάλλουμε στους άλλους ποια τραγούδια-πρόγραμμα θα τους αρέσουν...δεν μου αρέσει δεν πάω μου αρέσει πάω...τα άλλα όλα που γράφετε και καλά από ανιδιοτελές ενδιαφέρον για να ΄΄σώσετε΄΄τον Νότη τα ακούω σαν τα σχόλια από τους προπονητές της κερκίδας....nikosp έγραψε:Πραγματικά το επιχείρημα ''εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον ακούω εγώ και να περνάω καλά'' είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει εδώ μέσα.Ξέρετε τι μου θυμίζει ακριβώς όμως;Κάποιους γονείς που τα παιδιά τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα,δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά της προκοπής και δεν επιβραβεύονται οι κόποι τους και για αυτό θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό,να βρουν δουλειά,να βγάλουν λεφτά και να πετύχουν στη ζωή τους και βλέπεις κάτι μανάδες να μην τους αφήνουν γιατί το μόνο που θέλουν είναι να τα έχουν μαζί τους και ας είναι και αποτυχημένα.Έτσι και εσείς στα τέτοια σας αν θα γεμίσει το μαγαζί του Νότη,αν θα φύγει ικανοποιημένος ο υπόλοιπος κόσμος το πρωί,αν θα ακουστούν στον κόσμο τα τραγούδια του,αν θα κάνει επιτυχία.Μόνο εσείς να τον ακούτε και να περνάτε καλά.Με την ίδια λογική λοιπόν τι μπαίνετε και γράφετε εδώ πηγαίνετε στο fever,βάλτε τα τραγούδια του στο youtube και απολαύστε τον όσο μπορείτε.Γιατί σκάτε;Αν εσάς σας αρέσει στις 5 το πρωί να ακούτε τα πάθη και το νησί με γεια σας με χαρά σας.Την ίδια ώρα ο Ρέμος που ήμουνα το Σάββατο τραγουδούσε το και δεν μπορώ και το θέλω να σε ξαναδώ και ο Οικονομόπουλος το να ξαναρθείς και το δεν πόνεσα.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Εσυ αυτο καταλαβες απο το παραδειγμα;Δηλ οτι ειναι ο πιο πετυχημενος τραγουδιστης των τελευταιων 30 χρονων σημαινει οτι πρεπει να επαναπαυτει και να μην προσπαθει για το καλυτερο;Επισης το γουστο στο τραγουδι ειναι υποκειμενικο αλλα πες μου ειλικρινα ρε φιλε προτιμας το νησι απο το να ξαναρθεις;Αλλα ακομα και να το προτιμας εσυ δεν σκεφτεσαι οτι ειναι καλυτερα να λεει τραγουδια που αρεσουν στην πλειοψηφια και οχι σε σενα;Αυτο ηταν που ηθελα να σου πω οτι σκεφτεστε μονο τον εαυτο σας.Τον ρεμο στον ανεφερα για να σου δειξω οτι οι αλλοι τραγουδιστες λενε τους υμνους του νοτη και δεν τους λεει ο ιδιος(ακομα και το θελω να σε ξαναδω και το και δεν μπορω μια στις 3 ή μια στις 4 φορες τα λεει) και εννοειται συμφωνω οτι ο Νοτης εχει πολυ καλυτερο ρεπερτοριο απο τον Ρεμο αλλα με τα τραγουδια που επιλεγει αυτο δεν φαινεται στα λαιβ.Και επισης δεν απολογειστε μονο εσεις για τα γουστα σας στα τραγουδια εμεις απολογουμαστε συνεχως για οποια κριτικη κανουμε.Δεν καταλαβα δηλαδη ποιον ενοχλουμε;Δικαιωμα σου να διαφωνεις και να γραφεις την διαφωνια σου αλλα αυτα τα μην γραφετε και μην μας πρηζετε δεν τα καταλαβαινω.dimitris13 έγραψε:αν αντιλαμβάνομαι σωστά ο Νότης ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων 30 χρόνων(σε πωλήσεις,views,προσέλευση) είναι το παιδί που θέλει να πάει στο εξωτερικό να επιτύχει και δεν το αφήνουν οι γονείς τους (όσοι δηλαδή μπορεί να μας αρέσουν τα κοινωνικά τραγούδια -δεν ξέραμε να σας ρωτάμε ρε παιδιά ποιο τραγούδι θα μας αρέσει-)...μάλιστα....το ότι ο Ρέμος παίζει τραγούδια 20ετίας του Νότη -ύμνους αλλά 20ετίας-για να γεμίσει το πρόγραμμά του πιο πολύ αυτόν δεν τιμά πάρα τον Νότη που μπορεί ύστερα από 20 χρόνια να μην παίζει κάθε βράδυ το θέλω να σε ξαναδώ κλπ...(αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα που αναφέρεις τα έχει πει 1000 φορές)πολύ καλά κάνεις και πας και στον Ρέμο και στον Οικονομόπουλο αφού το πρόγραμμά τους σου αρέσει εμείς τι φταίμε??πήγαινε πιάσε τον ίδιο και πες του ρε φίλε δεν κάνεις καλό πρόγραμμα κάτσε να σου δώσω 1 setlist γιατί ξέρω πως θα ξανακάνεις επιτυχία...γιατί πρέπει να απολογούμαστε εμείς που μας αρέσει κάτι και όχι εσύ που δεν σου αρέσει? γιατί εσείς θέλετε το καλό και είστε σκεπτόμενοι και εμείς το κακό και είμαστε πρόβατα??ξεκολλήστε λίγο η μουσική είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό για να επιβάλλουμε στους άλλους ποια τραγούδια-πρόγραμμα θα τους αρέσουν...δεν μου αρέσει δεν πάω μου αρέσει πάω...τα άλλα όλα που γράφετε και καλά από ανιδιοτελές ενδιαφέρον για να ΄΄σώσετε΄΄τον Νότη τα ακούω σαν τα σχόλια από τους προπονητές της κερκίδας....nikosp έγραψε:Πραγματικά το επιχείρημα ''εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τον ακούω εγώ και να περνάω καλά'' είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει εδώ μέσα.Ξέρετε τι μου θυμίζει ακριβώς όμως;Κάποιους γονείς που τα παιδιά τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στην Ελλάδα,δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά της προκοπής και δεν επιβραβεύονται οι κόποι τους και για αυτό θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό,να βρουν δουλειά,να βγάλουν λεφτά και να πετύχουν στη ζωή τους και βλέπεις κάτι μανάδες να μην τους αφήνουν γιατί το μόνο που θέλουν είναι να τα έχουν μαζί τους και ας είναι και αποτυχημένα.Έτσι και εσείς στα τέτοια σας αν θα γεμίσει το μαγαζί του Νότη,αν θα φύγει ικανοποιημένος ο υπόλοιπος κόσμος το πρωί,αν θα ακουστούν στον κόσμο τα τραγούδια του,αν θα κάνει επιτυχία.Μόνο εσείς να τον ακούτε και να περνάτε καλά.Με την ίδια λογική λοιπόν τι μπαίνετε και γράφετε εδώ πηγαίνετε στο fever,βάλτε τα τραγούδια του στο youtube και απολαύστε τον όσο μπορείτε.Γιατί σκάτε;Αν εσάς σας αρέσει στις 5 το πρωί να ακούτε τα πάθη και το νησί με γεια σας με χαρά σας.Την ίδια ώρα ο Ρέμος που ήμουνα το Σάββατο τραγουδούσε το και δεν μπορώ και το θέλω να σε ξαναδώ και ο Οικονομόπουλος το να ξαναρθείς και το δεν πόνεσα.
-
καταρχήν δεν απαγόρευσε κανείς σε κανένα να λέει την άποψη του...καλά κάνεις και την λες και την υποστηρίζεις αλλά μην τρελαθούμε ότι απολογείστε κιόλας μάλλον 9/10 κατηγορείτε ή γκρινιάζετε γενικώς(αυτό και μόνο σχολίασα και χωρίς διάθεση να σου πω να σταματήσεις)...από εκεί και πέρα επιμένω πως η μουσική είναι άκρως υποκειμενική ανάλογα με τα γούστα την διάθεση την ηλικία κλπ κλπ...άρα δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια ούτε τι αρέσει στην πλειοψηφία...πηγαίνω στον Νότη από το 96 και επειδή αναγνωρίζω όλους τους ύμνους που έβγαλε την πρώτη 10ετία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν τα τραγούδια του από 2000 και μετά...ειδικά τα τελευταία χρόνια άλλαξε και κατεύθυνσή λέγοντας πολλά κοινωνικά τα οποία εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ...αυτό στα δικά μου μάτια/αυτιά λέγεται εξέλιξη και διαφορετικότητα κάτι που μου αρέσει για να μη βαριέμαι…αν τώρα η πλειοψηφία που πηγαίνει στον Νότη δεν γνωρίζει ή δεν τους αρέσει αυτή η στροφή η οποία καλώς η κακώς εκφράζεται και στο πρόγραμμα είναι αντιληπτό και το σέβομαι αλλά νομίζω πως δεν θα έπρεπε να είναι στις προτεραιότητες μου να γκρινιάζω γιατί δεν ακούω ακόμα το θέλω να σε ξαναδώ για να αρέσει και στον δίπλα που έχει να ακούσει Νότη 15-20 χρόνια…έτσι κι αλλιώς κάποια πολύ γνωστά τα λέει ακόμα οπότε ως 1 σημείο θα πρέπει να καλύπτεται και η πλειοψηφία…και να το δούμε και διαφορετικά σε 1 τραγουδιστή με τόσα τραγούδια είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις-γούστα…(καμία δεν είναι λάθος ή σωστή)προσωπικά χαίρομαι που δεν εξαρτάται το playlist του από 5-10 τραγούδια ακόμα και αν κάποια δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο…τέλος κανείς δεν είπε να επαναπαυτεί ο Νότης και να μην θέλουμε το καλύτερο…αλλά αυτό ρε παιδιά με το να ζητάμε να κλείσει το μαγαζί,με το να αμφισβητούμε ότι είναι άρρωστος, με το να μην μας αρέσουν οι ηχογραφήσεις, με το να ψάχνουμε σε κάθε εμφάνιση αν γέμισε ο εξώστης ή όχι και δεν ξέρω και εγώ τι κάθε φορά έχει μια κάποια διαφορά…όπως και να έχει εμένα εάν τπτ (ή σχεδόν τπτ) πλέον δεν μου άρεσε θα είχα μια πιο αποστασιοποιημένη στάση από το να γκρινιάζω για όλα συνέχεια…φιλικά προς όλους και καλή συνέχεια…
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Έχουμε μπερδέψει πολλά θέματα μαζί και κάπου έχουμε χάσει την μπάλα. Όλοι έχουμε τα δίκια μας και όλοι χάνουμε τα όποια δίκια μας. Θα προσπαθήσω να τα πω με απλά λόγια να καταλάβουμε όλοι τι εννοούμε. Αν π.χ. πάω ένα Σαββάτο βράδυ στον Νότη και μέσα σε μια βραδιά μας πει τα Όλα τα είδα, Το αγγελούδι, Δικαστής, Απόψε, Καλό ταξίδι, Ντροπή σε όλους μας, Πέτα ψηλά θα μπω την επόμενη μέρα στο φόρουμ και θα γράψω πως ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές του Νότη. Αν όμως πάω και μας πει το Προξενιό, Γραβάτα, Νησί, Πάθη, Κοινωνία στο μείον, Μα εγώ είμαι Έλληνας, Φτου ξελευτερία θα μπω την επόμενη μέρα στο φόρουμ και θα πω μια από τα ίδια. Θέλω να πω πως δεν έχει να κάνει με το κοινωνικό πρόγραμμα πως μας χαλάει αλλά με τις επιλογές των ξεχασμένων κοινωνικών ύμνων που ανέφερα παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και με τα ερωτικά και τα χορευτικά. Δηλαδή αν μου περισσεύουν 20€ ένα Σαββάτο βράδυ θα προτιμήσω να πάρω 2 φιλαράκια να πάμε για σουβλάκια και να τους κεράσω παρά να πάω στον Νότη γιατί δεν περιμένω πια την έκπληξη από εκείνον όπως την περίμενα κάποτε και την έβλεπα. Από την άλλη δεν δέχομαι εν έτει 2018 να βλέπω άτομα να βάζουν το "ΕΓΩ" τους και την προσωπική τους κ@υλα πάνω απ' όλα. Δηλαδή αν βάζετε το "ΕΓΩ" σας πάνω απ' όλα σε ένα τέτοιο ασήμαντο θέμα στα σημαντικά θέματα τι κάνετε; Καλώς ή κακώς (καλώς για εμένα) ζούμε σε μια κοινωνία που ακόμα και η εργασία μας έχει να κάνει με ομάδες και λειτουργούμε ομαδικά και όχι ατομικά. Μπορεί να φανεί αστείο αυτό που θα πω αλλά για εμένα δεν είναι καθόλου αστείο. Ακόμα και εμείς που είμαστε απλοί θαυμαστές του Νότη και οι περισσότεροι ίσως να μην γνωριζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο όμως είμαστε ομάδα. Κλείνοντας θέλω να μοιραστώ ένα περιστατικό που είδα πρόσφατα και με συγκίνησε. Πριν λίγο καιρό είχα πάει σε ένα μεγάλο γνωστό κρατικό νοσοκομείο και κάποια στιγμή επισκέφτηκα το γραφείο των γιατρών που είναι όλοι εκεί μαζεμένοι και κάνουν τις συσκέψεις τους και αντίκρισα κάτι μοναδικό. Είχαν ανοίξει το YouTube στον υπολογιστή τους και είχαν βάλει να παίζει ένα από αυτά τα μεγάλα μιξ του Νότη που υπάρχουν στο YouTube που διαρκούν πάνω από μια ώρα και λέω εκείνη την στιγμή "κοίτα να δεις... μέχρι και οι γιατροί με Νότη χαλαρώνουν στα διαλείμματα τους". Αυτό το γεγονός εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ εκείνη την στιγμή και αισθάνθηκα ανατριχίλα. Πως γίνεται να βλέπω την ατομική μου ανάγκη όταν βλέπω τέτοια γεγονότα για το πόσο αρέσει ο Νότης σε διάφορες κατηγορίες ανθρώπων; Μπορεί να ακούγονται ρομαντικά αυτά που λέω αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αλλιώς τα αισθάνεται.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Λογικα η φωτογραφηση για το δισκο..Μαλλον πλησιαζουμε, τετοια ανομονη ελπιζω να αξιζει ρε Νοτη(μετα το μαζι 3.5 χρονια να ακουσουμε ερωτικο Νοτη)..για να δουμε!!
ΥΓ: Eπιασε το 1εκ το με τη πλατη στο τοιχο, αργα αλλα και σταθερα πιστευω θα πιασει τα 4-5 εκ οπως πχ το αν θα σε χασω..
ΥΓ: Eπιασε το 1εκ το με τη πλατη στο τοιχο, αργα αλλα και σταθερα πιστευω θα πιασει τα 4-5 εκ οπως πχ το αν θα σε χασω..
Σωστή επιλογή που λέει το γύφτισσα μέρα δεύτερο ήταν παγωμένος ο κόσμος με συνεχόμενα τα πιο μεγάλα σ΄αγαπώ και όπως σε θέλω.
- S_Mesogeios
Το σακάκι αν δεν κάνω λάθος είναι από εποχές Ρεξ στην οπτικό ποίηση του Καλλιτέχνη από την ζωντανή εμφάνιση(πόσα ξερω
)

Νυκτώνει στην Μεσόγειο
- SFAKattack10
Δεν είναι το ίδιο εκείνο ήταν κανονική σκακιέρα. 

Ρε Σκορπιον αν διαβάζεις αυτο το ποστ, απο μέρους μου και νομίζω και αλλων πολλων μελών νομίζω πρέπει να επιστρέψεις. Τώρα θα ήθελα να μάθω μια πληροφορία για τον δίσκο ή για επερχόμενες εμφανίσεις. Αν και σε καταλαβαίνω οι χρήσιμες δημοσιεύσεις σου λείπουν!!
Συμφωνώ και εγώ. Scorpion αν το διαβάζεις επέστρεψε στο forum. Το forum σε χρειάζεται.
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- makis celica
Ρε Scorpion στειλε ενα μηνυμα ενα σημα ρε φιλε..Εσενα και τον johnytzitzi περιμενουμε να μαθουμε κανενα νεο εδω μεσα..