Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
κ γω μαζι σας.Γυρισε πισω,γυρισε πισω ....
Ναι ρε Scorpion, στειλε καμια πληροφορια....να τη σχολιασουν οι γνωστοι, οπως μονο αυτοι ξερουν!!!
Ψιλό άδεια πράγματα χθες.Ίσως και λόγω τριημέρου.Απ'έξω απ'έξω έμαθα ότι θα πάει για άλλες τρεις βδομάδες και ότι ακολουθούν εμφανίσεις σε Κρήτη,Κύπρο και έπειτα Θεσσαλονίκη.Σε αρκετά καλή διάθεση ο Νότης τράβηξε αρκετά το πρώτο πρόγραμμα μέχρι τις τρεισήμισι και απο πέντε παρά τέταρτο μέχρι τις πεντέ και είκοσι που έφυγα λόγω ανωτέρας βίας έλεγε χορευτικά.Δεν ξέρω τι επακολούθησε μετά.Κλασσικό πρώτο πρόγραμμα αλλά με ωραίες επιλογές και το καλύτερο από άποψη διάθεσης χορευτικό που πέτυχα φέτος...(μέχρι που έφυγα δεν είπε κανένα κοινωνικό).
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Μετά το χορευτικό είπε θέλω να σε ξανά δω, ένα με τη νύχτα, ένα γράμμα, εγώ, καλέ μου άγγελε, πως γίνεται αυτό, δώσε ένα τέλος και έκλεισε με το ήταν τρελός και μα εγώ είμαι Έλληνας. Πολύ ωραία βραδιά χθες από άποψη προγράμματος!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
H πανικ δημοσιευει πλεον κανονικα (οχι instagram story και οποιος προλαβει να το αναπαραγει) τη κυκλοφορια του δισκου συντομα..Για να δουμε, χαθηκαν και οι πληροφοριοδοτες μας με ολα αυτα που γινοτναι στο φορουμ..
- Scorpion86
Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και διέρρευσε το instagram story θέλανε ο Δίσκος να κυκλοφορήσει στις 23 Φλεβάρη (κι ακόμα το θέλουν). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό πλέον γιατί είχανε κάποια θέματα που προκλήθηκαν στην σχεδιάση του εξώφυλλου του δίσκου και στην παραγωγή. Κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής που τους πήγαν πίσω και γι' αυτό ίσως να πάει μία εβδομάδα πίσω η κυκλοφορία αν δεν προλάβουν.
Υ.Γ.: Στο τραγούδι της Μακρυνιώτη την σύνθεση την έχει γράψει τελικά ο Ιορδάνης Παύλου. Αρα το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Χιώνης έχει γράψει σε άλλο την μουσική.
Υ.Γ.2: Είναι κοντά σε συμφωνία με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου "Αναδρομές" στο Ηράκλειο της Κρήτης για να εμφανιστεί εκεί προς το τέλος του Μαρτίου. Σε ένα μαγαζί που είχε πάει δύο σερί χρονιές (τη μία είχε κάνει διήμερο) το 2011 και το 2012.
Υ.Γ.3: Με το Paillion για Κύπρο έχει προκύψει διαφωνία στο οικονομικό, η οποία όμως δεν είναι αγεφύρωτη. Και αυτήν την εμφάνιση θέλει να την κάνει πριν το Πάσχα, πριν την Θεσσαλονίκη που θα πάρει...παράταση 1-2 εβδομάδων λόγω των παραπάνω εμφανίσεων.
Υ.Γ.4: Επέστρεψα στο φόρουμ για αυτούς που το ζήτησαν. Επέστρεψα για εκείνους που μου έστειλαν pm εδώ και για τα δύο ακόμα άτομα με τα οποία γνωρίστηκα εδώ αλλά διατηρώ επαφές κι εκτός forum και το ένα εξ αυτών με ενημέρωσε για τα σχόλια που ζητούσαν την επιστροφή μου. Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη για το φόρουμ και τους γνωστούς-άγνωστους (τους 3-4, δεν είναι παραπάνω) εδώ μέσα που το έχουν καταντήσει έτσι όπως το έχουν καταντήσει. Γι' αυτό πλέον οι αναρτήσεις μου θα είναι μόνο όταν έχω κάποιες πληροφορίες. Αυτο δηλαδή που έκανα για ένα διάστημα.
Υ.Γ.: Στο τραγούδι της Μακρυνιώτη την σύνθεση την έχει γράψει τελικά ο Ιορδάνης Παύλου. Αρα το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Χιώνης έχει γράψει σε άλλο την μουσική.
Υ.Γ.2: Είναι κοντά σε συμφωνία με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου "Αναδρομές" στο Ηράκλειο της Κρήτης για να εμφανιστεί εκεί προς το τέλος του Μαρτίου. Σε ένα μαγαζί που είχε πάει δύο σερί χρονιές (τη μία είχε κάνει διήμερο) το 2011 και το 2012.
Υ.Γ.3: Με το Paillion για Κύπρο έχει προκύψει διαφωνία στο οικονομικό, η οποία όμως δεν είναι αγεφύρωτη. Και αυτήν την εμφάνιση θέλει να την κάνει πριν το Πάσχα, πριν την Θεσσαλονίκη που θα πάρει...παράταση 1-2 εβδομάδων λόγω των παραπάνω εμφανίσεων.
Υ.Γ.4: Επέστρεψα στο φόρουμ για αυτούς που το ζήτησαν. Επέστρεψα για εκείνους που μου έστειλαν pm εδώ και για τα δύο ακόμα άτομα με τα οποία γνωρίστηκα εδώ αλλά διατηρώ επαφές κι εκτός forum και το ένα εξ αυτών με ενημέρωσε για τα σχόλια που ζητούσαν την επιστροφή μου. Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη για το φόρουμ και τους γνωστούς-άγνωστους (τους 3-4, δεν είναι παραπάνω) εδώ μέσα που το έχουν καταντήσει έτσι όπως το έχουν καταντήσει. Γι' αυτό πλέον οι αναρτήσεις μου θα είναι μόνο όταν έχω κάποιες πληροφορίες. Αυτο δηλαδή που έκανα για ένα διάστημα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μπράβο scorpion!Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ..άντε με το καλό να κυκλοφορήσει να ακούσουμε νέο Νότη..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Επιτελους φιλε, γενικα μακαρι ολοι να σχολιαζουμε απο δω και περα με μετρο, κανοντας κριτικι αλλα οχι αφορισμους,οχι προσωπικες επιθεσεις κλπ..Σε οτι αφορα τη ημερομηνια μου φαινετε πολυ καλο για να ναι αληθινο μαλλον τα προβληματα που ανεφερες το παει για λιγο πιο μετα..Γενικα ο Νοτης συνηθιζεινα βγαζει τουλαχιστον 7-10 μερες πριν τη ακριβη ημερομηνια κυκλοφοριας την ανακοινωση επειδη ακριβως εχει ακομα κοσμο που θα παει να αγορασει το δισκο και οχι να περιμενει τη εφημεριδα το περιοδικο κλπ..Παντως αφου εχει ανακοινωσει το ονομα του Χιωνη λογικα θα συμμεττεχει σε αλλο κομματι..Scorpion86 έγραψε:Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και διέρρευσε το instagram story θέλανε ο Δίσκος να κυκλοφορήσει στις 23 Φλεβάρη (κι ακόμα το θέλουν). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό πλέον γιατί είχανε κάποια θέματα που προκλήθηκαν στην σχεδιάση του εξώφυλλου του δίσκου και στην παραγωγή. Κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής που τους πήγαν πίσω και γι' αυτό ίσως να πάει μία εβδομάδα πίσω η κυκλοφορία αν δεν προλάβουν.
Υ.Γ.4: Επέστρεψα στο φόρουμ για αυτούς που το ζήτησαν. Επέστρεψα για δύο ακόμα άτομα με τα οποία γνωρίστηκα εδώ αλλά διατηρώ επαφές κι εκτός forum και το ένα εξ αυτών με ενημέρωσε για τα σχόλια που ζητούσαν την επιστροφή μου. Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη για το φόρουμ και τους γνωστούς-άγνωστους (τους 3-4, δεν είναι παραπάνω) εδώ μέσα που το έχουν καταντήσει έτσι όπως το έχουν καταντήσει. Γι' αυτό πλέον οι αναρτήσεις μου θα είναι μόνο όταν έχω κάποιες πληροφορίες. Αυτο δηλαδή που έκανα για ένα διάστημα.
- makis celica
Σε ευχαριστουμε Scorpion..
ευχαριστουμε φιλε.επιτέλους ωραία νέα.
Ευχαριστούμε για τα νέα και την επιστροφή σου Scorpion. Να 'σαι καλά!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Καλώς ήρθες και απο μένα!!
- Eptapsyxos87
Καλώς ήρθες και πάλι φίλε Σκορπιέ!!.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Σκορπιέ καλώς ήρθες ξανά.Δυο ερωτήσεις...ξέρεις αν ισχύουν οι 3 εβδομάδες ακόμα τους σχήματος;Στις δύο τελευταίες βραδιές που έχω πάει λείπει ο Καλούδης,είχαμε αποχώρηση;;;(είναι χαρακτηριστικό το παίξιμο του στα τραγούδια για όσους ασχολούμαστε με αυτά)
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Kι εγώ άκουσα ότι μέχρι 10 Μαρτίου το πολύ θα πάει το σχήμα. Δεν είναι ακόμα τελεσίδικο. Για το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω ιδέα.ilias16 έγραψε:Σκορπιέ καλώς ήρθες ξανά.Δυο ερωτήσεις...ξέρεις αν ισχύουν οι 3 εβδομάδες ακόμα τους σχήματος;Στις δύο τελευταίες βραδιές που έχω πάει λείπει ο Καλούδης,είχαμε αποχώρηση;;;(είναι χαρακτηριστικό το παίξιμο του στα τραγούδια για όσους ασχολούμαστε με αυτά)
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
To notis.gr ανακοινωσε καινουργιο τραγουδι συντομα!!! Μαλλον παμε για το πιο μεγαλα σ αγαπω και οχι για δισκο...Ισως δηλαδη δε προλαβαν για 23/2 να ναι ετοιμος ο δισκος και βγαλουν αυριο το κομματι.Ελπιζω βεβαια να μη παει ακομα πιο πισω το δισκο το γεγονος αυτο..
-
Δεν είναι στην ορχήστρα εδώ και 1,5 μήνα. Δεν ρώτησα να μάθω τον λόγο. Το περίεργο είναι ότι τον λέει στην αποφώνηση μαζί με τους άλλους μουσικούς σαν είναι εκεί.Scorpion86 έγραψε:Kι εγώ άκουσα ότι μέχρι 10 Μαρτίου το πολύ θα πάει το σχήμα. Δεν είναι ακόμα τελεσίδικο. Για το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω ιδέα.ilias16 έγραψε:Σκορπιέ καλώς ήρθες ξανά.Δυο ερωτήσεις...ξέρεις αν ισχύουν οι 3 εβδομάδες ακόμα τους σχήματος;Στις δύο τελευταίες βραδιές που έχω πάει λείπει ο Καλούδης,είχαμε αποχώρηση;;;(είναι χαρακτηριστικό το παίξιμο του στα τραγούδια για όσους ασχολούμαστε με αυτά)
Εγώ εικάζω ότι το τραγούδι με το δίσκο θα είναι κοντά σχετικά. Δηλαδή άντε 15 μέρες να παίξει ραδιοφωνικά και στο καπάκι να βγει ο δίσκος.
Το 23/2 σίγουρα δεν ισχύει που είπαν του Scorpion.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Λογικό να υπάρχουν και κάποιες αντιδράσεις απο κάποιους Νοτικούς που περίμεναν ανακοίνωση δίσκου παρά καινούργιου κομματιούTo notis.gr ανακοινωσε καινουργιο τραγουδι συντομα!!! Μαλλον παμε για το πιο μεγαλα σ αγαπω και οχι για δισκο...Ισως δηλαδη δε προλαβαν για 23/2 να ναι ετοιμος ο δισκος και βγαλουν αυριο το κομματι.Ελπιζω βεβαια να μη παει ακομα πιο πισω το δισκο το γεγονος αυτο..