Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο άντρας της Πέγκυς ανέβασε αυτό το στορι χθες. Οπότε λογικά θα ανέβουν μαζί Θεσσαλονίκη.
https://imgur.com/a/yj6Oq
https://imgur.com/a/yj6Oq
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- Scorpion86
Όπως το είχα γράψει πριν δυο μήνες, 13 Απριλίου πρεμιέρα στην Πύλη Άξιου, μαζί με Πεγκυ κατά 99,9%.
Στην δε Λεμεσό θα έχει μαζί του ξανά την Πωλίνα Χριστοδούλου, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στo Fantasia.
Στην δε Λεμεσό θα έχει μαζί του ξανά την Πωλίνα Χριστοδούλου, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στo Fantasia.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Φίλε έψαξα και βρήκα αυτό το μήνυμα που είχες γράψει πέρυσι πριν το φινάλε στο τεάτρο. Όντως ήταν μοναδική βραδιά.Είχες καμιά πληροφορία για το τι ετοίμαζε ο Νότης να πει ή έτσι πρόβλεψη είχες κάνει;Μήπως έχεις καμιά αντίστοιχη πληροφορία για σήμερα;Johny-rex έγραψε:παιδια σημερα το ξαναλεω, αν οχι και το πρωτο πιστευω κ το 2ο προγραμμα θα ειναι μονο για φιλους!
οποιοι παραβρεθειτε φορτιστε κινητα!!
θα ειναι μοναδικη βραδια! μακαρι να βιντεοσκοπηθει ή να ηχογραφηθει!!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έχουν προβάρει τα καινούρια τραγούδια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πει κάποιο απόψε!nikosp έγραψε:Φίλε έψαξα και βρήκα αυτό το μήνυμα που είχες γράψει πέρυσι πριν το φινάλε στο τεάτρο. Όντως ήταν μοναδική βραδιά.Είχες καμιά πληροφορία για το τι ετοίμαζε ο Νότης να πει ή έτσι πρόβλεψη είχες κάνει;Μήπως έχεις καμιά αντίστοιχη πληροφορία για σήμερα;Johny-rex έγραψε:παιδια σημερα το ξαναλεω, αν οχι και το πρωτο πιστευω κ το 2ο προγραμμα θα ειναι μονο για φιλους!
nikosp έγραψε:Φίλε έψαξα και βρήκα αυτό το μήνυμα που είχες γράψει πέρυσι πριν το φινάλε στο τεάτρο. Όντως ήταν μοναδική βραδιά.Είχες καμιά πληροφορία για το τι ετοίμαζε ο Νότης να πει ή έτσι πρόβλεψη είχες κάνει;Μήπως έχεις καμιά αντίστοιχη πληροφορία για σήμερα;Johny-rex έγραψε:παιδια σημερα το ξαναλεω, αν οχι και το πρωτο πιστευω κ το 2ο προγραμμα θα ειναι μονο για φιλους!
Να σαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ που το θυμήθηκες!!
Όχι δεν είχα κάποια πληροφόρηση, προσπαθώντας να ψυχολογήσω τον Άρχοντα έκανα μια εκτίμηση!!
Μακάρι να είναι έτσι και σήμερα αν και δεν θα έχω την τύχη να παραβρεθώ!
Καλησπερα παιδια...εγω σημερα θα παω στο ξεκαρφοτο για ποτο...θα δουμε πως θα παει και απο προγραμμα αλλα και απο κοσμο!!!
ηδη εχουν πει τρια τεσσερα κομματια στην εκπομπη ᾽᾽στην υγεια μας᾽᾽ που εχει τραγουδησει ο Νοτης και καταλαβαινεις τη χαωδη διαφορα ερμηνειας.Κριμα να μην ειναι εκει.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ...ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ..ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ....ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ-ΓΙΑΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ....
giannis21 έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ...ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ..ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ....ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ-ΓΙΑΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ....
Πες τα φίλε.Τα τραγούδια πάντως αν δεν ακουστούν απ' αυτόν που πρέπει χάνουν την δυναμική τους...καλά να περάσουν τα παλιόπαιδα που θα πάνε σήμερα για το φινάλε.Θέλουμε ανταπόκριση αν υπάρχουν εκπλήξεις στην βραδιά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
μιαμιση ωρα εκπομπη ως τωρα και τα μισα ειναι Νοτης και αποφευγει και το ονομα του να πει.Οσα παραπονα και να εχει πρεπει να εκτιμησει και ο κυριος Γιατρας οτι χωρις τον κοντό πολλα διαμαντια θα ειχαν θαφτει.Ο δικος μας τα απογειωσε.
Έχει αρκετό κόσμο έξω από το fever αυτήν την στιγμή
- Scorpion86
Είπε για τον Νότη ότι πούλησε με κάποιους δίσκους του που είχαν τραγούδια του 400-500.000 δίσκους, ασύλληπτα νούμερα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "όχι όπως οι σημερινές πωλήσεις που είναι εικονικές", πρόσθεσε. Και στην συνέχεια αποθέωσε τον Μπενέτο για την παραγωγή που έκανε στους συγκεκριμένους δίσκους. Μέχρι τώρα δύο ώρες εκπομπή για τέσσερις έχει κάνει ειδική αναφορά, τον Πάριο, τον Μητροπάνο, τον Στράτο Διονυσίου και τον Νότη. Και αργότερα έγινε ειδική αναφορά στο "Σώμα μου" από τον Ίμβριο.griniaris έγραψε:μιαμιση ωρα εκπομπη ως τωρα και τα μισα ειναι Νοτης και αποφευγει και το ονομα του να πει.Οσα παραπονα και να εχει πρεπει να εκτιμησει και ο κυριος Γιατρας οτι χωρις τον κοντό πολλα διαμαντια θα ειχαν θαφτει.Ο δικος μας τα απογειωσε.
"Με τα μάτια μιλάμε εμείς"
"Παράλληλα"
"Μήπως είμαι τρελός"
"Ο Αετός"
"Βήμα μην κάνεις βήμα"
"Μα εσύ με καις"
"Σώμα μου"
"Νταβατζής"
Μέχρι στιγμής...
Υ.Γ.: Με τον Χρυσοβέργη έχει τσακωθεί και δεν είναι εκεί?
Το παραλληλα απο τον αντυπα φαινοταν σαν ενα τραγουδακι της σειρας παντως.
- SFAKattack10
Με τον Χρυσοβέργη δεν συνεργάζεται πλέον άρα γιαυτό δεν είναι εκεί.
Και στην συνέντευξη που είχε δώσει στο sport24 με τον Βαξαβανελη είχε πάει.
Καλά η μισή εκπομπή με Νότη είναι και είναι λογικό.
Και στην συνέντευξη που είχε δώσει στο sport24 με τον Βαξαβανελη είχε πάει.
Καλά η μισή εκπομπή με Νότη είναι και είναι λογικό.
διαβασα καπου οτι εχει θεματα υγειαςScorpion86 έγραψε:Είπε για τον Νότη ότι πούλησε με κάποιους δίσκους του που είχαν τραγούδια του 400-500.000 δίσκους, ασύλληπτα νούμερα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "όχι όπως οι σημερινές πωλήσεις που είναι εικονικές", πρόσθεσε. Και στην συνέχεια αποθέωσε τον Μπενέτο για την παραγωγή που έκανε στους συγκεκριμένους δίσκους. Μέχρι τώρα δύο ώρες εκπομπή για τέσσερις έχει κάνει ειδική αναφορά, τον Πάριο, τον Μητροπάνο, τον Στράτο Διονυσίου και τον Νότη. Και αργότερα έγινε ειδική αναφορά στο "Σώμα μου" από τον Ίμβριο.griniaris έγραψε:μιαμιση ωρα εκπομπη ως τωρα και τα μισα ειναι Νοτης και αποφευγει και το ονομα του να πει.Οσα παραπονα και να εχει πρεπει να εκτιμησει και ο κυριος Γιατρας οτι χωρις τον κοντό πολλα διαμαντια θα ειχαν θαφτει.Ο δικος μας τα απογειωσε.
"Με τα μάτια μιλάμε εμείς"
"Παράλληλα"
"Μήπως είμαι τρελός"
"Ο Αετός"
"Βήμα μην κάνεις βήμα"
"Μα εσύ με καις"
"Σώμα μου"
"Νταβατζής"
Μέχρι στιγμής...
Υ.Γ.: Με τον Χρυσοβέργη έχει τσακωθεί και δεν είναι εκεί?
- Scorpion86
Με διαφορά τα περισσότερα τραγούδια. Μόνο ο Αγγελος Διονυσίου (αν δεν έχω χάσει κάτι) δεν έχει πει κομμάτι και λογικά θα έχουμε ακόμα να ακούσουμε ορισμένα από τα παρακάτω: "Σκιές", "Είσαι ένα πιστόλι", "Μεσόγειος", "Πέρνα κι εσύ", "Καλοσύνη σου", "Στη μέση του δρόμου", "Σιγανές ψιχάλες".SFAKattack10 έγραψε:Καλά η μισή εκπομπή με Νότη είναι και είναι λογικό.
Y.Γ.: Πρώτη φορά κάθομαι και βλέπω Παπαδόπουλο φέτος. Εξαιρείται το αναγκαστικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς μέχρι την αλλαγή του χρόνου.

και γω το ιδιο.
ΥΓ: Άλλα τραγουδια χωρις τη φωνη του...
Ακούς το..." Νομίζεις" και ο Στράτος Διονυσίου παρών .. η απουσία του εκκωφαντικη...Πόσο νιώθεις την σπουδαιότητα της ερμηνείας εκείνης της απαράμιλλης....Αλλά και " Του νταβατζη σου η μαχαιρια..." ψαχνει τον Νότη της....Τι να λέμε τώρα...Μεγάλοι τραγουδιστές, μεγάλες ερμηνείες....!!! Παρ' όλα αυτά απόψε η βραδιά υπέροχη και σηκώνει πολύ κρασακι... ..άντε στην υγεια μααααας..,!!!!
by Σόφη Παππά
ΥΓ: Άλλα τραγουδια χωρις τη φωνη του...
Ακούς το..." Νομίζεις" και ο Στράτος Διονυσίου παρών .. η απουσία του εκκωφαντικη...Πόσο νιώθεις την σπουδαιότητα της ερμηνείας εκείνης της απαράμιλλης....Αλλά και " Του νταβατζη σου η μαχαιρια..." ψαχνει τον Νότη της....Τι να λέμε τώρα...Μεγάλοι τραγουδιστές, μεγάλες ερμηνείες....!!! Παρ' όλα αυτά απόψε η βραδιά υπέροχη και σηκώνει πολύ κρασακι... ..άντε στην υγεια μααααας..,!!!!
by Σόφη Παππά
ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FEVER...ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
- Scorpion86
Νότης - Πέγκυ, οριστικά στην Πύλη. Το διαφημίζουν ήδη στο facebook μέλη της ορχήστρας της Πέγκυς.
Έχουν πρόταση και από Γερμανία να ανεβούν για κάποιες εμφανίσεις, αλλά χλωμό για την ώρα. Φαίνεται πιθανότερο να πάει μόνη της εκεί η Ζήνα. Ο Νότης μετά το φινάλε στο Fever θα πάει για κάποιες μέρες στην Αγγλία και μετά θα πάει Κω για Πάσχα. Ενδιάμεσα θα πάει Θεσσαλονίκη για να τσεκάρει καποιες αλλαγές που γίνονται στην Πύλη Αξιού, μέσα στον χώρο.
Έχουν πρόταση και από Γερμανία να ανεβούν για κάποιες εμφανίσεις, αλλά χλωμό για την ώρα. Φαίνεται πιθανότερο να πάει μόνη της εκεί η Ζήνα. Ο Νότης μετά το φινάλε στο Fever θα πάει για κάποιες μέρες στην Αγγλία και μετά θα πάει Κω για Πάσχα. Ενδιάμεσα θα πάει Θεσσαλονίκη για να τσεκάρει καποιες αλλαγές που γίνονται στην Πύλη Αξιού, μέσα στον χώρο.
Αν διεκρινα καλα η σοφη παππα ανεβηκε πριν απο λιγο στην πιστα