Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Tι ηθελα και μιλαγα απογοητευτικο το δειγμα..Γιατι παραμοφωνεται τη φωνη του αρχοντα τι ακουνε οι ειδικοι τελος παντων??Μακαρι να ναι καλυτερο ολο το υπολοιπο αν και αμφιβαλλω..
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

"Τα πιο μεγάλα σ'αγαπώ"..απόσπασμα...
https://www.instagram.com/p/BgY7AQBHueC ... ikplatinum
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Ρε συναρρωστάκια..έχουμε συνηθίσει την ζωντανή εκτέλεση..είναι λογικό να μας ξενίσει στα αυτιά τώρα..ακόμη και η καλύτερη ηχογράφηση να είναι,θα μας ξενίσει..οπότε κάντε λίγο υπομονή αφενός να βγει ολόκληρο το κομμάτι και να το συνηθίσετε, αφετέρου να ακούσετε το τραγούδι κανονικά ,γιατί νομίζω ότι δεν ακούγεται καθαρά λόγω του ότι ειναι ραδιοφωνικά ηχογραφημένο..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

noti_kos έγραψε:Ρε συναρρωστάκια..έχουμε συνηθίσει την ζωντανή εκτέλεση..είναι λογικό να μας ξενίσει στα αυτιά τώρα..ακόμη και η καλύτερη ηχογράφηση να είναι,θα μας ξενίσει..οπότε κάντε λίγο υπομονή αφενός να βγει ολόκληρο το κομμάτι και να το συνηθίσετε, αφετέρου να ακούσετε το τραγούδι κανονικά ,γιατί νομίζω ότι δεν ακούγεται καθαρά λόγω του ότι ειναι ραδιοφωνικά ηχογραφημένο..
Προφανως σε μενα αναφερεσαι και καλα κανεις και εγω το ειπα απο πριν οτι θα μας ξενισει στη αρχη..Διακρινω οτι παει να κανει κατι αντιστιχο με τη γραβατα πολυ ροκ ηχο,πολες δευτερες αλλιωση της φωνης του κλπ και ξενερωσα,ας περιμενουμε και μακαρι να με διαψευεσει το συνολικο αποτελεσμα..
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Έχει "γεράσει" αρκετά η φωνή του αλλά δεν παύει να είναι ανατριχιαστικη
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Παιδια...οτι και να λεμε δεν αλλαζει κατι!ο τροπος ηχογραφησης θα ειναι ιδιος με τα προηγουμενα δισκακια...η διαφορα θα ειναι (αν ειναι) μονο στην ποιοτητα του ηχου!Εννοω πως οι δευτερες φωνες και τα εφε πανω στη φωνη του Νοτη ειναι επιλογες που τις κανει ο ιδιος σε συνεργασια με τους υπευθυνους.Εχουμε σιγουρα το "δικαιωμα" να απαιτουμε καλο ηχο,αλλα μεχρι εκει!αν θελουν ηλ.κιθαρα και 15 β'φωνες...ειναι δικαιωμα τους.
notisfan

Το καλο που τους θελω να μη βαλουν β'φωνες στο ΕΣΥ!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Είναι κατά πολύ πιο αργό απ' ότι το έλεγε στις ζωντανές εμφανίσεις. Είχαμε συνηθήσει την γρήγορη version του κομματιού και τώρα μας ξενίζει. Δεν στέκομαι στο συγκεκριμένο teaser γιατί είναι χάλια η ποιότητα ήχου. Αναμένουμε ολοκληρωμένο το κομμάτι για να έχουμε πλήρη άποψη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

και στο ᾽᾽με τη πλατη στο τοιχο᾽᾽το teaser χαλια ακουγοτανε και τελικα ηταν μια χαρα.νομιζω οτι θα μας δικαιωσει η τοση αναμονη
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αχ αυτές οι γαμ... δεύτερες φωνές που δημιουργούν αυτήν την παράλογη βραχνάδα, πόσο ανατριχίλα η ερμηνεία όταν δεν τις έχει, όπως στο τέλος που λέει "δεν είναι ψέμα". Ελπίζω να μην είναι όλο το κομμάτι έτσι διότι κι αυτό άκλαυτο θα πάει και θα ξεχαστεί στο 15ημερο.
Εξαρχής, δεν ήμουν υπέρ της απόφασης να βγάλει δεύτερο πρόμο. Κι από την στιγμή που το αποφάσισε μεγαλύτερο γκελ θα έκανε αν το πρόμο ήταν το "Πιο μεγάλα σ' αγαπώ" αλλά σε βίντεο κλιπ απ' ότι σαν ραδιοφωνικό σινγκλ. Τέλος πάντων...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notisfan

Scorpion86 έγραψε:Αχ αυτές οι γαμ... δεύτερες φωνές που δημιουργούν αυτήν την παράλογη βραχνάδα, πόσο ανατριχίλα η ερμηνεία όταν δεν τις έχει, όπως στο τέλος που λέει "δεν είναι ψέμα". Ελπίζω να μην είναι όλο το κομμάτι έτσι διότι κι αυτό άκλαυτο θα πάει και θα ξεχαστεί στο 15ημερο.
Εξαρχής, δεν ήμουν υπέρ της απόφασης να βγάλει δεύτερο πρόμο. Κι από την στιγμή που το αποφάσισε μεγαλύτερο γκελ θα έκανε αν το πρόμο ήταν το "Πιο μεγάλα σ' αγαπώ" αλλά σε βίντεο κλιπ απ' ότι σαν ραδιοφωνικό σινγκλ. Τέλος πάντων...
Ποσο μα ποσο συμφωνω για τις δευτερες φωνες....και για το σημειο "δεν ειναι ψεμα".
Μονο μια περιπτωση υπαρχει...να ειναι μονο στο τελευταιο ρεφρεν οι φωνες,αλλα μου φαινεται σχεδον απιθανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος notisfan την Παρ Μαρ 16, 2018 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
notisfan

Ακους αυτο:https: //youtu.be/95w8q8f-nI8

Και μετα σου ερχεται αυτο:https: //youtu.be/XwUSiAPOYFc

Ε αυτο για μενα ειναι εγκλημα!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κλασική ηχογράφηση Νότη-Βλάχου. Ακριβώς όπως και στην Γραβάτα. Φορτωμένο με δεύτερες και χωρίς στο κλείσιμο. Θα έλεγα ότι δεν ξενίζει τόσο η διαφορά live-studio, αλλά η διαφορά στη φωνή του Νότη που έχουμε συνηθίσει και στη φωνή των τελευταίων δύο κυρίως ετών. Αυτή είναι η φωνή του Νότη πλέον, έτσι μπορεί να αποδώσει τα κομμάτια κι έτσι τα ηχογραφεί. Συνειδητή επιλογή και σεβαστή. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι φαίνεται να επιλέγει πάλι κομμάτια που δεν ''πατάνε'' πάνω στη φωνή του. Δε νομίζω ότι του ταιριάζει το συγκεκριμένο κομμάτι, όπως και το Στην Αγκαλιά σου θεωρώ ότι δυσκολεύεται να το αποδώσει στις χαμηλές, που κάποτε ήταν το δυνατό του σημείο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
griniaris

κατεβηκε το κομματι?
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

griniaris έγραψε:κατεβηκε το κομματι?
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ...ξέρουμε γιατί η Panik κατέβασε το απόσπασμα απο τους λογαριασμούς της??
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Γιατί έπεσε κράξιμο απ' ότι είδα. Τόσους μήνες περιμέναμε το...πρόμο και ξαφνικά τους έπιασε η βιασύνη να το ανεβάσουν άρον άρον, με συνέπεια η απόδοση να είναι...κασετόφωνου.
griniaris

φιλε μου σκορπιον νομιζω οτι οι τυποι ειναι τραγικοι.Υπαρχει περιπτωση να εχουμε τον δισκο μεσα στο Πασχα ?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

griniaris έγραψε:φιλε μου σκορπιον νομιζω οτι οι τυποι ειναι τραγικοι.Υπαρχει περιπτωση να εχουμε τον δισκο μεσα στο Πασχα ?
Δεν μπορώ να πω τίποτα με δαύτους. Τη μία λένε για πρόμο, μετά το μετανιώνουν, μετά αλλάζουν ξανά άποψη και αποφασίζουν να το βγάλουν τελικά. Εδώ βλέπεις ανεβάσουν κάτι και μετά το κατεβάζουν. Οπως ξυπνήσουν. Π.χ. μπορεί αύριο να ξυπνήσουν και να πουν "δεν θα το βγάλουμε τελικά το πρόμο". Τέτοιο μπάχαλο δεν έχει ξαναγίνει σε οργανωτικό επίπεδο. Ξέχνα την ηχογράφηση. Οταν δεν μπαίνει χρονοδιάγραμμα σε κάτι που έχει αποφασίσει πριν 2 χρόνια να κάνεις, υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτό έχει ευθύνη μεγάλη (την μεγαλύτερη) και ο καλλιτέχνης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Μαρ 16, 2018 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Scorpion86 έγραψε:Γιατί έπεσε κράξιμο απ' ότι είδα. Τόσους μήνες περιμέναμε το...πρόμο και ξαφνικά τους έπιασε η βιασύνη να το ανεβάσουν άρον άρον, με συνέπεια η απόδοση να είναι...κασετόφωνου.
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΡΙΝΙΑΖΑΝΕ....ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο κανάλι της Panik λογικά, τώρα ραδιόφωνο θα το μάθουμε λογικά μέχρι την Δευτέρα. Μέχρι τώρα δεν έχει αναρτήσει κάτι ούτε ο Ρυθμός, ούτε το Sfera, ούτε η Λάμψη, ούτε ο Μουσικός (πρώην Derti).
Μόνο το fan club έχει το κομμάτι ακόμα πάνω. Δεν το έχουν κατεβάσει.
Απάντηση