Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Το συγκεκριμένο δεν το είχα ακούσει, είναι απ τα τραγούδια μάλλον συλλογή του Παζούζου
https://www.youtube.com/watch?v=_zWVTKPfsMA
https://www.youtube.com/watch?v=_zWVTKPfsMA
-
Βασίλης Γιαννόπουλος ο στιχουργός. Πολλά τραγούδια και με Αντώνη Βαρδή έχει γράψει και για Παπακωνσταντίνου. Στο Νότη: Κι αν με βρεις, Μη με ρωτάτε, Χίλιες φορές, Άκου φίλε αλλά και το Οδός Ελλήνων δικό του είναι.Eptapsyxos87 έγραψε:Από βιασύνη έγραψα κ τον Μακρίδη στο «την αγκαλιά σου» αυτό είναι στίχοι Χρήστος Γιαννοπουλος .το είχα αναφέρει κ χθες ότι ο Γερμενής έχει δυο συνθέσεις από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα απλά δεν διευκρίνισα ότι η μια είναι με Μακρίδη κ μια με Γιαννόπουλο .SFAKattack10 έγραψε:Ισχυει αυτο για το "την αγκαλια σου"? Δηλαδη εκανε λαθος στην συνεντευξη του σφερα ο Νοτης?Eptapsyxos87 έγραψε: οι γερμενής και μακρίδης γράψανε το "εσυ" και το "την αγκαλιά σου....
Υ.Γ. Ο Χρήστος Γιαννόπουλος είναι που έχει μετανιώσει για το ότι έδωσε τραγούδι στο Νότη και έγραφε και πολύ “όμορφα λόγια” για το Νότη στο fb.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Eptapsyxos87
Έχεις δίκιο....έπρεπε αυτο το όνομα να μην το εχω στο μυαλο μου καθώς ο συγκεκριμενος (χρηστος) δεν μας τα είπε καλά.........johnytzitzi έγραψε:Βασίλης Γιαννόπουλος ο στιχουργός. Πολλά τραγούδια και με Αντώνη Βαρδή έχει γράψει και για Παπακωνσταντίνου. Στο Νότη: Κι αν με βρεις, Μη με ρωτάτε, Χίλιες φορές, Άκου φίλε αλλά και το Οδός Ελλήνων δικό του είναι.Eptapsyxos87 έγραψε:Από βιασύνη έγραψα κ τον Μακρίδη στο «την αγκαλιά σου» αυτό είναι στίχοι Χρήστος Γιαννοπουλος .το είχα αναφέρει κ χθες ότι ο Γερμενής έχει δυο συνθέσεις από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα απλά δεν διευκρίνισα ότι η μια είναι με Μακρίδη κ μια με Γιαννόπουλο .SFAKattack10 έγραψε:Ισχυει αυτο για το "την αγκαλια σου"? Δηλαδη εκανε λαθος στην συνεντευξη του σφερα ο Νοτης?Eptapsyxos87 έγραψε: οι γερμενής και μακρίδης γράψανε το "εσυ" και το "την αγκαλιά σου....
Υ.Γ. Ο Χρήστος Γιαννόπουλος είναι που έχει μετανιώσει για το ότι έδωσε τραγούδι στο Νότη και έγραφε και πολύ “όμορφα λόγια” για το Νότη στο fb.

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- KeepNoting
Να εχουμε το τραγουδι 02.00-03.00 το βραδυ, δινει αποδοση 25? Η λετε να το ανεβασουν νωρις;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Eptapsyxos87
Μακάρι....εγώ αν γίνει αυτό πιστεύω θα γίνει μέσω spotify....αλλα αν θυμαμαι καλά η εταιρία εκεί γύρω στις 12 το μεσημέρι το ανεβάζει μπορεί να θυμάμαι και λάθος...ίδωμεν λοιπόν...KeepNoting έγραψε:Να εχουμε το τραγουδι 02.00-03.00 το βραδυ, δινει αποδοση 25? Η λετε να το ανεβασουν νωρις;
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Στο Spotify αν θυμάμαι καλά και στους 2 τελευταίους δίσκους και στο Με την πλάτη στον τοίχο ανέβηκαν με το που μπήκε η μέρα κυκλοφορίας τους δηλαδή στις 12 το χάραμα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Πάντως βλέπω πόσο έμφαση δίνει η εταιρία π.χ. για το ντουέτο Νατάσας με τον Αργυρό που βγαίνει και αυτό αύριο με αντίστροφη μέτρηση κτλ και πόσο προώθηση θεωρώ θα του κάνουν και να δούμε τι θα κάνουν στο “Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ”.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Η οποια τραγουδιστρια απο κει που πηγε να το γυρισει στη ποιοτητα για να διατηρηθει στην επικαιροτητα θα καταντησει μαιντανος και αυτη.
Δε νομίζω ότι είναι θέμα της εταιρίας. Προφανώς ο επιχειρηματίας που στηρίζει τον Αργυρό έχει ρίξει μεγαλύτερο ''πακέτο'' γενικότερα στην προώθησή του. Και κακά τα ψέματα σε αυτούς τους τραγουδιστές κάνουν καλή δουλειά συνολικά, μια χαρά τα πηγαίνουν. Ο Αργυρός αν και μετρίων δυνατοτήτων, έχει αξιοπρεπή τραγούδια και τεράστιο σπρώξιμο από παντού. Επίσης, θεωρώ δεδομένο ότι η εταιρία λαμβάνει σοβαρά το όποιο feedback από τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις της κλπ, δεν είναι περίεργο αν γίνεται χαμός στη σελίδα για τον Αργυρό. Για τον δικό μας, μόνο αρνητικά σχόλια είχε, πόσο να βάλει πλάτη και η εταιρία.johnytzitzi έγραψε:Πάντως βλέπω πόσο έμφαση δίνει η εταιρία π.χ. για το ντουέτο Νατάσας με τον Αργυρό που βγαίνει και αυτό αύριο με αντίστροφη μέτρηση κτλ και πόσο προώθηση θεωρώ θα του κάνουν και να δούμε τι θα κάνουν στο “Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ”.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Και ο Πάριος που λέει ο λόγος να έβγαζε καινούριο τραγούδι δεν θα το προωθούσε η εταιρεία όπως θα προωθούσε τον Αργυρό. Μιλάμε για 2 διαφορετικές γενιές. Η όποια εταιρεία θέλει να προωθήσει τους νέους τραγουδιστές και κυρίως εκείνους που κάνουν το γκελ στον κόσμο. Απλά εμείς δεν έχουμε αυτή την εικόνα γιατί στην εποχή του Νότη δεν υπήρχαν social media.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
spotify τωρα
- KeepNoting
- KeepNoting
Ακυρο. Επαιξε. Για να μη προιδεασω καποιον που δεν το χει ακουσει ακοομα, θα περιμενω να ανεβει και μετα θα πω αποψη κλπ κλπ.
- Scorpion86
Τελικά δεν έχει γεμισμάτα με δεύτερες φωνές. Εξαιρετικό! Άρτια ηχογράφηση, τελικά μαλ...ια έκαναν από την Panik ανεβάζοντας το σε κακή ποιότητα. Αν το ακούσουμε καμιά 10αρια φορές θα αρχίσουμε να συνηθίζουμε αυτήν την εκτέλεση κι όχι την live.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Καλά βρε ας λάβουμε υπόψη ότι το έχουμε χιλιοακούσει ήδη το κομμάτι, δεν θα πέσει από τα σύννεφα κανείς. Πολύ καλή η ηχογράφηση (βάσει πάντα των όσων φοβόμαστε). Απλά είναι τόσο δυνατά τα κουπλέ που είναι πάλι λίγο φλατ το κομμάτι μπαίνοντας στο ρεφρέν. Είναι δεδομένο πάντως ότι δεν υπάρχει καμιά φαντασία πια σε επίπεδο παραγωγής. Συνολικά, εγώ δεν είχα ξετρελαθεί εξ αρχής, είναι ένα κομμάτι 7/10, διαφωνώ με αυτούς που κάνουν λόγο για σουξέ κλπ.KeepNoting έγραψε:Ακυρο. Επαιξε. Για να μη προιδεασω καποιον που δεν το χει ακουσει ακοομα, θα περιμενω να ανεβει και μετα θα πω αποψη κλπ κλπ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- KeepNoting
εεεε...δεν κρατιεμαι...μια λεξη μονο....ΕΣΤΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....και θα το πω ξεκαθαρα..αν δεν παιξει ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ...οπως λεει και ο νοτης....
Spoiler:
Μια χαρά είναι η ηχογράφηση αλλά η ερμηνεία του Νότη δεν έχει καμια σχέση με την ερμηνεία στο λάιβ.Όπως είπε και ο jdarmody με το που μπαίνει στο ρεφρέν το λέει πολύ φλατ δεν του δίνει να καταλάβει.Σε κάθε περίπτωση όμως πολύ ωραίο τραγούδι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Η ηχογραφηση οντως δεν εχει καμια σχεση με το αθλιο δειγμα που μας χαρισε η panik (διαφιμηση και καλα).
Μια ερωτηση εχω μονο...ολα τα ερωτικα του δισκου (πλην του Με την πλατη) θα βασιζονται σε ηλ.κιθαρα;
Μια ερωτηση εχω μονο...ολα τα ερωτικα του δισκου (πλην του Με την πλατη) θα βασιζονται σε ηλ.κιθαρα;
Γενικά το έχει γυρίσει πολύ στο ροκ τελευταία.notisfan έγραψε:Η ηχογραφηση οντως δεν εχει καμια σχεση με το αθλιο δειγμα που μας χαρισε η panik (διαφιμηση και καλα).
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!