Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Εξαιρετικό το νέο κομμάτι και μελωδικό στα σημεία που πρέπει, άλλωστε εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ένα κομμάτι που ο ερμηνευτής καταγγέλλει αυτούς τους ψεύτες που τάζουν μόνο τα σ' αγαπώ αλλά δεν τα τηρούν και γίνεται πιο ψυχοπονιάρικος στα σημεία που μιλάει για εκείνη την αγάπη που είναι αληθινή. Καλοτάξιδο να είναι. Ηδη έπιασε τα 10.000 χτυπήματα σε λιγότερο από δύο ώρες.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Το κομμάτι δείχνει να αγαπιέται από τον κόσμο...σίγουρα υπάρχουν και οι κακοπροαιρετοι για τα όποια dislike...αλλά είναι στάνταρ αυτοί οι τύποι σε κάθε τι που αναφέρεται ο Νότης.....πάμε γερά..και αναμένουμε και την ολοκληρωμένη δουλειά για πιο ασφαλή συμπεράσματα.....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Δεν ξερω αν φταιει η φωνη του, δεν ξερω αν φταινε τα κωλομηχανηματα, δεν ξερω αν φταινε τα αυτια μου ή ολα μαζι αλλα εμενα ο Νοτης δεν μου αρεσει στους τελευταιους δισκους. θα ελεγα πως σιγουρα φταιει η φωνη αν δεν μου αρεσε στα λαιβ. εφοσον στα λαιβ δειχνει οτι δεν υπαρχει σημαντικο προβλημα μεχρι στιγμης κατι αλλο παει στραβα. η δισκογραφια ειναι το Α και το Ω σε εναν καλλιτεχνη. αν η δισκογραφια περνει την κατιουσα τοτε ολα ειναι ντομινο. αν συνεχισει ετσι η κατασταση τοτε notis is over. κριμα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μετά από αρκετές ακροάσεις έχω καταλήξει στα εξής. Το κομμάτι ''τεχνικά'', έτσι όπως φτιάχτηκε δηλαδή συνολικά στο στούντιο είναι μέτριο. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στη φωνή του Νότη θεωρώ, όσο στην ίδια τη μουσική και τη μελωδία, η οποία είναι σαν θόρυβος. Σε υψηλή ένταση χτυπάει άσχημα. Οφείλω να πω ότι με συγκίνησε το να ακούω τόσο αλλαγμένη τη φωνή του Νότη, πέρασαν τα χρόνια κι ακόμα δεν τον χορτάσαμε. Πέρα από τις ηχογραφήσεις, τις ενορχηστρώσεις, τις εταιρίες θέλαμε όλοι θεωρώ περισσότερα τραγούδια από το Νότη. Το συγκεκριμένο τραγούδι λοιπόν είναι στην κατηγορία που γράφουν οι συγκεκριμένοι δημιουργοί Δώσε ένα τέλος-Πως γίνεται αυτό-Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ. Είναι ένα καλό τραγούδι που ακούγεται ευχάριστα σε γενικές γραμμές. Δεν ταιριάζει στη φωνή του Νότη και έχει αυτό το φλατ στοιχείο που θίξαμε ορισμένοι. Προσωπικά θέλω μελωδικά κομμάτια από το Νότη, μπαλάντες, που θα κυριαρχεί σε εντάσεις η φωνή του. Για παράδειγμα στο κοινωνικό μέρος που τον απολαμβάνετε περισσότερο; Στα Πάθη ή στην Γραβάτα;
Αν αυτή η φωτογραφία με τα αγγελάκια είναι το εξώφυλλο του δίσκου, θα είναι εξαιρετικό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

νομιζω οτι ποτε δε θα μεινουμε ευχαριστημενοι.Συμφωνω με τα περισσοτερα του τελευταιου φίλου αλλα δειτε στις τελευταιες σελιδες ποσες διαφορετικες αποψεις ακουμε.Παντα κατι θα μας χαλαει εμας η καποιους αλλους.Σημασια εχει να περασει στον πολυ κοσμο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Παρένθεση επειδή αναφέρθηκε: Πολύ καλό το ντουέτο Θεοδωρίδου-Αργυρού. Άρτια παραγωγή. Κρίμα που ο Νότης έχει εγκαταλείψει αυτόν τον ήχο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Μερικά σχόλια απ το νεο τραγούδι στο youtube:

Νότης Σφακιανάκης. Ο μόνος τραγουδιστής που ζωντανά ακούγεται καλύτερα απ'ότι στα playback.

Η φωνη του ειναι αριστη...ποτε δε καταλαβα γιατι στις ηχογραφησεις οι ηχοληπτες κανουν τις φωνες χειροτερες..προφανως για να ανεβασουν τους αφωνους..

η φωνη δεν ειναι αλλοιωμενη απο το χρονο ΑΛΛΑ ΑΠΟ την δισκογραφικη εταιρια! στην Πιστα η φωνη ειναι καμπανα! ο ηχοληπτης πρεπει να παει σπιτι του γιατι ειναι για τον πουτσο

στα λιβε γαμάει όσο κανένας. το youtube και τα γαμωμηχανήματα τον αδικούσαν ανέκαθεν

νταξει προφανως ωριμασε η φωνη του..αλλα δεν γινεται ρε πουστη live να ειναι πιο ωραια...τι σκατα γινεται?? στο ` με την πλατη στον τοιχο` η φωνη του ειναι πολυ πιο ωραια απ αυτο εδω!

Τόσο ωραίο τραγούδι.. πολύ κακή μουσική υπόκρουση, κρίμα Νοτη μου ευτυχώς που σε άκουσα και από κοντά και ένιωσα το πάθος του κομματιού!

Τόσο λειψή δισκογραφική εταιρεία, για έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Εντάξει καλά έκανες την επιλογή των σχολίων, όμως να μην είναι μόνο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κανείς δεν διαφωνεί ότι έχουν γίνει λάθη στην ηχογράφηση, αλλά άμα είναι να ποστάρουμε σχόλια να τα ποστάρουμε όλα. Γιατί εγώ βλέπω συντριπτικός να υπάρχει ο ενθουσιασμός από το κομμάτι. Επιπλέον το τι γράφει ο καθένας για την ηχογράφηση δίχως να το έχει σπουδάσει το αντικείμενο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θυμάμαι τα ίδια γράφαμε και επί εποχής Universal-Cobalt. Μήπως δεν φταίει η εταιρεία τελικά αλλά ο ίδιος καλλιτέχνης και ο τρόπος που ηχογραφεί. Ας απολαύσουμε το κομμάτι που ακούγεται εύκολα και στους μη Νοτικούς και ας μην στεκόμαστε συνεχώς στις γνωστές λεπτομέρειες. Παίζει να είμαστε οι μόνοι που αναλύουμε τόσο πολύ τα της ηχογράφησης ενορχήστρωσης και παραγωγής ενός δίσκου. Όσο για το ντουέτο του Αργυρού με την Θεοδωρίδου εγώ πολλά αρνητικά σχόλια βλέπω. Κυρίως από φανς της Θεοδωρίδου. Σε αντίθεση με εκείνο του Νότη που τα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν όπως ειπώθηκε και από κάποια παιδιά εδώ μέσα σχετικά με την ηχογράφηση και όχι το κομμάτι αυτό καθαυτό. Κάτι μου λέει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε δίσκο.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Το ξέρω ρε φίλε αλλά εκεί που αναθάρρησα με την ηχογράφηση του "Με την πλάτη στον τοίχο" ξαναήρθαμε στα ίδια..
Εγώ πλέον δεν πρόκειται να ξαναγοράσω δίσκο του 'Αρχοντα (το κάνω ανελλειπώς απο το '98) ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατα του Βλάχου ή των οδηγιών που δέχεται.
Θα απολαμβάνω τα τραγούδια απο το youtube και ως εκει. Ένας κούκος βέβαια δεν φέρνει την άνοιξη και ξέρω πιος χέστηκε αν ο johnyrex δεν αγοράσει δισκάκια...αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται αυτό το έγκλημα ηχογράφησης τα τελευταία 14 χρόνια...

Τουλάχιστον τα τραγούδια είναι αξιοπρεπέστατα!!

E-Notikos7 έγραψε: Δευ Μαρ 19, 2018 9:42 pm Εντάξει καλά έκανες την επιλογή των σχολίων, όμως να μην είναι μόνο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κανείς δεν διαφωνεί ότι έχουν γίνει λάθη στην ηχογράφηση, αλλά άμα είναι να ποστάρουμε σχόλια να τα ποστάρουμε όλα. Γιατί εγώ βλέπω συντριπτικός να υπάρχει ο ενθουσιασμός από το κομμάτι. Επιπλέον το τι γράφει ο καθένας για την ηχογράφηση δίχως να το έχει σπουδάσει το αντικείμενο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν. Ας απολαύσουμε το κομμάτι που ακούγεται εύκολα και στους μη Νοτικούς και ας μην στεκόμαστε συνεχώς στις γνωστές λεπτομέρειες. Παίζει να είμαστε οι μόνοι που αναλύουμε τόσο πολύ τα της ηχογράφησης ενορχήστρωσης και παραγωγής ενός δίσκου. Όσο για το ντουέτο του Αργυρού με την Θεοδωρίδου εγώ πολλά αρνητικά σχόλια βλέπω. Κυρίως από φανς της Θεοδωρίδου. Σε αντίθεση με εκείνο του Νότη που τα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν όπως ειπώθηκε και από κάποια παιδιά εδώ μέσα σχετικά με την ηχογράφηση και όχι το κομμάτι αυτό καθαυτό. Κάτι μου λέει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε δίσκο.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Johny-rex έγραψε: Δευ Μαρ 19, 2018 9:52 pm Το ξέρω ρε φίλε αλλά εκεί που αναθάρησα με την ηχογράφηση του "Με την πλάτη στον τοίχο" ξαναήρθαμε στα ίδια..
Εγώ πλέον δεν πρόκειται να ξαναγοράσω δίσκο του 'Αρχοντα (το κάνω ανελλειπώς απο το '98) ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατα του Βλάχου ή των οδηγιών που δέχεται.
Θα απολαμβάνω τα τραγούδια απο το youtube και ως εκει. Ένας κούκος βέβαια δεν φέρνει την άνοιξη και ξέρω πιος χέστηκε αν ο johnyrex δεν αγοράσει δισκάκια...αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής...

Τουλάχιστον τα τραγούδια είναι αξιοπρεπέστατα!!
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όσους δίσκους βγάλει ακόμα ο Νότης θα τους βγάλει με τον ίδιο παραγωγό. Τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία. Βέβαια δικαίωμα σου είναι να μην αγοράσεις τον δίσκο, για τους δικούς σου λόγους. Όμως πιστεύω ότι διαφορετική ηχογράφηση ήθελε να κάνει στο πρώτο, ώστε να ακούγεται με περισσότερη ηχώ και πιο ατμοσφαιρικό και διαφορετική στο δεύτερό, όπου ήθελε να δώσει μεγαλύτερη δυναμική και με όπλο και τον ροκ ήχο. Απλά είμαστε υπερβολικοί ώρες ώρες. Δεν είναι και τόσο χάλια. Με εξαίρεση 3-4 καλλιτέχνες συγκεκριμένης δισκογραφικής οι υπόλοιποι στο ίδιο μήκος κυμαίνονται στις ηχογραφήσεις τους. Ακόμα και η Πέγκυ που έκανε άρτιες παραγωγές κι αυτή πλέον δεν ακούγεται το ίδιο στα τραγούδια της.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ν. Μ.
Λευτερια στο musiccorner/forum και σε μερικους δηθεν ταχα μου φιλους Νοτη.....

Ένα από τα σχόλια στο βίντεο του τραγουδιού στο youtube. :smile:
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Το ντουέτο Θεοδωρίδου-Αργυρού είναι μέτριο κατα την ταπεινή μου άποψη αλλά πολύ καλά ηχογραφημένο. Δηλαδή ο δικός μας δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει το ντουέτο του με την Πέγκυ; Για μένα είναι πολύ ανώτερο απο αυτό του Αργυρού. Μάλλον "πληρώνουμε" πάλι τις εμμονές του με κάποια πρόσωπα-καταστάσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Πάντως για μένα, έχουμε καλύτερα αποτελέσματα απο τον προηγούμενο ερωτικό(ΜΑΖΙ). Το στοίχημα είναι να τον πείσουμε να βγάζει δίσκο κάθε χρόνο και όχι ανα δύο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Δευ Μαρ 19, 2018 11:17 pm Ν. Μ.
Λευτερια στο musiccorner/forum και σε μερικους δηθεν ταχα μου φιλους Νοτη.....

Ένα από τα σχόλια στο βίντεο του τραγουδιού στο youtube. :smile:
Ο takis13 είναι. Είχαμε μιλήσει κάτω από κάποιο τραγούδι του Νότη και μου είχε πει να δώσω χαιρετίσματα στην διαχειρίστρια την Μάγδα. Θεούλης. Εριστικός πολλές φορές αλλά θεούλης :lol:

Θα μπει το τραγούδι στις τάσεις αύριο; Για να δούμε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Και ξαφνικα του αργυρου το τραγουδι 157.000 views...που μεχρι τις 1.30 περιπου ειχε 110.000 νομιζω...ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 3-4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ... :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Εδω αυτα η heaven τα εκανε στον Δημα, στον Αργυρο θα κολλησει?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Νότης Σφακιανάκης - Πως γράφτηκε το τελευταίο τραγούδι του
http://www.ogdoo.gr/diskografia/notis-s ... agoydi-tou
griniaris

καλησπερα.τα εχετε δει αυτα?τα βρηκα σημερα τυχαια ψαχνοντας.

https://artists.youtube.com/insights/lo ... 2d1d&hl=el
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

griniaris έγραψε: Τρί Μαρ 20, 2018 5:48 pm καλησπερα.τα εχετε δει αυτα?τα βρηκα σημερα τυχαια ψαχνοντας.

https://artists.youtube.com/insights/lo ... 2d1d&hl=el
Καλό!! πάντως πόσο ενδιαφέρον θα είχε να υπήρχε το youtube στις χρυσές εποχές...η διαφορά θα ήταν χαώδης....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
griniaris

εγω βλεπω παντως χωρις προωθηση χωρις δισκο που να πουλαει τοπ 3 μονιμως.Βεβαια δειτε κ πρωτη θεση.απιστευτη δυναμικη ειχε το παιδι.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγώ δεν κατάλαβα τα 32 εκατομμύρια τι αφορούν; Όλες συνολικά τις προβολές που έχουν όλα τα τραγούδια του Νότη στο youtube; Μου φαίνονται λίγες.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Απάντηση