Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

:wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris96 την Σάβ Μαρ 24, 2018 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Siempre έγραψε: Παρ Μαρ 23, 2018 8:25 pm Άρα σε 3 τραγούδια θα είναι η μουσική του Μαργωμενου; Και στα δύο απο αυτά με στιχουργό τον Δαραμούσκα;

Τα τραγούδια ανεβαίνουν με πολύ αργό ρυθμό. Για να ανέβουν θέλουν προώθηση. Χωσε ρε κοντέ το χέρι στην τσέπη! :hysterical:
Με βάσει τα δεδομένα και όσα ειπώθηκαν ναι..απλά Δαραμούσκας σε 3 τραγούδια την μουσική...Μαργωμένος σε 2 τους Στίχους....ίδωμεν λοιπόν.. παιδιά πλέον ξέρουμε ημερομηνία οπότε αναμένουμε.... !!
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

E-Notikos7 έγραψε: Παρ Μαρ 23, 2018 11:55 pm
giannis21 έγραψε: Παρ Μαρ 23, 2018 10:59 pm 21 ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ....ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ...
#20 τώρα και 148.000
#18 και 153.932 προβολες
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Γεια σας. Είμαι νέος εδώ αν και διαβλαζω χρόνια. Ήθελα να αναφέρω ότι μια κουτσομπολίστικη πρωίνη εφημερίδα έχει φωτογραφία τον Νότη μαζί με Χατζηγιάννη για υποθέσεις κοκαίνης..Το έδειξε το πρωί στον άλφα.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Notikos έγραψε: Σάβ Μαρ 24, 2018 12:01 pm Γεια σας. Είμαι νέος εδώ αν και διαβλαζω χρόνια. Ήθελα να αναφέρω ότι μια κουτσομπολίστικη πρωίνη εφημερίδα έχει φωτογραφία τον Νότη μαζί με Χατζηγιάννη για υποθέσεις κοκαίνης..Το έδειξε το πρωί στον άλφα.
Καλως ηρθες φιλε!!! Ποια εφημεριδα το ειχε; επειτα απο αναζητηση στο διαδικτυο δεν βρηκα τιποτα μεχρι στιγμης.

Επισης κατα τη γνωμη μου "τα πιο μεγαλα σ'αγαπω" ταιριαζει καλυτερα ενα σκαλι πιο γρηγορο σαν το λαιβ. αν και δεν ειμαι ειδικος στο ηχογραφημενο ειναι πιο αργο. στη λαιβ εκτελεση δειχνει πιο δυναμικο ενω του δισκου μου κανει καπως πιο "φτωχο". το "οπως σε θελω σ' ονειρευομαι" θα το ηθελα σαν bonus 7+1 στον δισκο. του παει πολυ του νοτη και θεωρω πως δεν ειναι και τρομερα γνωστο στο ευρυ κοινο για να αντιληφθουν τα περι επανεκτελεσης. 7+1 λοιπον ειναι καλη ιδεα.... αλλα ο νοτης σιγα μην χαλασει το 7 του....

### 19 στις τασεις...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Καλως ηρθες φιλε!!! Ποια εφημεριδα το ειχε; επειτα απο αναζητηση στο διαδικτυο δεν βρηκα τιποτα μεχρι στιγμης.
Ηταν στην εφημερίδα Μακελειό.Συγκεκριμένα εγραφε ο τίτλος

21 ΔΙΑΣΗΜΟΙ
ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ
ΤΑΜΠΛΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
(ΦΩΤΟ ΝΟΤΗ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ)

ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛ***ΑΣ
http://www.naftemporiki.gr/frontpages/l ... eleio/full
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Σοβαρή κωλοφυλλάδα διαβάζεις φίλε.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αυτές είναι οι παρενέργειες από τις πολλές χυλόπιτες που έφαγε ο Σ.Χ. για συνέντευξη από Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notikos

Μπορει να ειναι φυλλαδα αλλα ο κοσμος επηρεαζεται βλεποντας τη φωτογραφια και μαλιστα σε εκμπομπη υψηλης τηλεθεασης οπως του Μανεση.Ο Νοτης επρεπε να κινηθει νομικα εναντιον του Χιου.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Κατι φωτογραφίες που βγήκαν και λενε πτι προκειτε για το βίντεο κλιπ δείχνουν τον Νότη με την πλάτη στον τοίχο να υποθέσουμε οτι θα γυριστεί αυτο το τραγούδι ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Θεωρω πως δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να βγει βιντεο κλιπ γι' αυτο το τραγουδι πλεον...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Το πρώτο απο τα Ελληνικά τραγούδια στο Spotify Viral το καινούριο μας τραγούδι...με 0,0 προώθηση και ενώ σε όλο το ιντερνέτ μας έχουν ζαλίσει τα κάκαλα με την προώθηση του ντουέτου της χιλιετίας...

ΥΓ. Σανό να φάνε και οι κότες....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

H δημοσιτευση για το 2ο κομματι των Μαργωμενου-Δαραμουσκα σβηστηκε ή εμενα δε μου την εμφανιζει πια?? η πληροφορια τελικα δε ηταν επιβεβαιωμενη και σβηστηκε ή παιχτηκε κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Για σας παιδιά και γω καινούριος ειμαι άλλα σας παρακολουθώ πολύ καιρο. Μόλις πέτυχα το κι αν με βρεις στον sfera και τα πιο μεγάλα σ'αγαπώ στο κοσμοραδιο και στον μελωδία 102,4
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε: Κυρ Μαρ 25, 2018 6:41 am
To καλύτερο κομμάτι για εμένα από τα 5 που έχουμε ακούσει. Επιτέλους ο Νότης σε διαφορετικό στυλ τραγούδι, ένα ύφος τραγουδιού που είναι αρκετά πιασάρικο στο ραδιόφωνο του σήμερα. Για την ερμηνεία τι να πεις. Ανατριχιαστική. Μετά από αυτό ακολουθεί το "Εσύ ή Χωρίς Εσένα". Γενικά και τα 5 που έχουμε ακούσει έως τώρα είναι πολύ καλά κομμάτια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Λοιπον ......βαλτε τα νεα τραγουδια στην ταχυτητα 0.5 και θα ακουσετε την ποιοτητα και τη φωνη του Νοτη στο νεο cd που θα κυκλοφορησει ;) :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

notisfan έγραψε: Κυρ Μαρ 25, 2018 5:09 pm Λοιπον ......βαλτε τα νεα τραγουδια στην ταχυτητα 0.5 και θα ακουσετε την ποιοτητα και τη φωνη του Νοτη στο νεο cd που θα κυκλοφορησει ;) :hysterical:
Χαχαχα πραγματικά!! Ένα κλικ πιο γρήγορο και γκαζιάρικο να ήταν το Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ (καλά και με καλύτερη ποιότητα στα όλα του προφανώς) θα είχε όλα τα φόντα να γίνει μεγάλο ''σουξέ''.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notikos

Το #Καμία# μοιάζει πολύ με τραγούδια του Οικονομόπουλου. Αυτό που θα ακουστεί κατά την γνώμη μου είναι το #χωρίς εσένα#.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Κατά την γνώμη μου το ''χωρίς εσένα'' είναι καλύτερο τραγούδι απο το ''καμια'' και θυμίζει παλιό νοτη.Ομως το καμία είναι πιο ραδιοφωνικό κομματι στις μέρες μας και υποθέτω ότι θα παιχτεί περισσοτερο
Απάντηση