Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Notikos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Κάνετε λάθος ότι παίζουν στην επαρχία Νότη. Εδώ στην Κρήτη στους μεγάλους σταθμούς ακούς 2 ώρες ράδιο και δεν παίζει ούτε ένα τραγούδι του. Ωστόσο αν παίξει παίζει ή απο 7ψυχες ή απο Ενθύμιον...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Notikos έγραψε: Τρί Μαρ 27, 2018 2:38 pm Κάνετε λάθος ότι παίζουν στην επαρχία Νότη. Εδώ στην Κρήτη στους μεγάλους σταθμούς ακούς 2 ώρες ράδιο και δεν παίζει ούτε ένα τραγούδι του. Ωστόσο αν παίξει παίζει ή απο 7ψυχες ή απο Ενθύμιον...
Είναι και που θα πέσεις. Τι συχνότητα ακούς. Εγώ άκουγα σε διακοπές ένα σταθμό της Κρήτης (δεν θυμάμαι όνομα) και έπαιζε 3-4 τραγούδια κάθε μέρα όσο άκουγα και δεν άκουγα και όλη μέρα. Στην Αθήνα από τους μεγάλους σταθμούς ο μόνος που παίζει αρκετά και με μεγάλη ποικιλία κομματιών, είναι ο Μουσικός 88.6 (πρώην Derti). Εκεί θα ακούσεις τουλάχιστον 5-6 τραγούδια την ημέρα. Βέβαια οι μεγάλοι σταθμοί ας μην έπαιζαν 2-3 κομμάτια από τα παλιά και ας έπαιζαν 2-3 φορές τα ραδιοφωνικά σινγκλ που βγάζει τα τελευταία 3-4 χρόνια και έχουν πάει άκλαυτα. Τελευταίο που έπαιξε αρκετά ήταν το "Τέρμα το Ράδιο" γι' αυτό και το ξέρει και κόσμος μη Νοτικός.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Εγώ παιδιά απο επαρχία είμαι και όποτε πηγαίνω στις άδειες μου, είναι μέρες που η αναλογία χτυπάει χαλαρά 1 στα 4 τραγούδια Νότης.Μόνο Αθήνα τρώει το εμπάργκο κι αυτό κατευθυνόμενο....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Notikos

Όταν λέω για σταθμούς εννοώ τους μεγάλους. Όπως λες έχει να παίξει και εδώ από το τέρμα το ράδιο και μάλιστα ούτε αυτό έπαιξε πολύ. Το με την πλάτη στο τοίχο το έπαιξε εδώ μόνο ένας μεγάλος σταθμός που παίζει ερωτικά μόνο. Υπόψιν σας ότι εδώ στο Ηράκλειο ο Νότης έχει πάρα πολλούς φαν και πιο παλιά(πριν το 2010) έπαιζε φουλ στα ραδιόφωνα, όπως παίζει Οικονομό και Παντελίδης τώρα...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Εκτός απτά ραδιόφωνα πολλά τραγούδια γίνονται γνωστά σε κάποιους και απο τα νυχτερινά κλαμπάκια πχ το τα πιο μεγάλα σαγαπω θα το φανταζόμουν άνετα να μπαίνει σε κλαμπάκι βράδυ και να γίνεται χαμός βέβαια αν το έλεγε ο Οικονομόπουλος θα ταν δεδομένο αυτο...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notikos

GiannisGr έγραψε: Τρί Μαρ 27, 2018 5:22 pm Εκτός απτά ραδιόφωνα πολλά τραγούδια γίνονται γνωστά σε κάποιους και απο τα νυχτερινά κλαμπάκια πχ το τα πιο μεγάλα σαγαπω θα το φανταζόμουν άνετα να μπαίνει σε κλαμπάκι βράδυ και να γίνεται χαμός βέβαια αν το έλεγε ο Οικονομόπουλος θα ταν δεδομένο αυτο...
Θα είχε ήδη 2 εκ προβολές...Ας ελπίσουμε να περάσει πριν το Πάσχα το εκκατομύριο...
GiannisGr

Θα είχε ήδη 2 εκ προβολές...Ας ελπίσουμε να περάσει πριν το Πάσχα το εκκατομύριο...
[/quote]
Πολυ δύσκολα θα βγει και απο τις τάσεις τωρα οςο παει πέφτει όποτε πιστεύω πρεπει να ποντάρουμε στα αλλα που έρχονται Μπας και γίνει κανενα απο αυτα επιτυχία τα τρία που ξέρουμε ειναι και τα τρία πολυ καλα μην ξεχνάμε παίζουν και αλλα δυο που δεν έχουμε ακούσει καν όποτε μόνο αισιόδοξα μπορούμε να τα βλέπουμε τα πράγματα
Notikos

GiannisGr έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 2:49 am Θα είχε ήδη 2 εκ προβολές...Ας ελπίσουμε να περάσει πριν το Πάσχα το εκκατομύριο...
Πολυ δύσκολα θα βγει και απο τις τάσεις τωρα οςο παει πέφτει όποτε πιστεύω πρεπει να ποντάρουμε στα αλλα που έρχονται Μπας και γίνει κανενα απο αυτα επιτυχία τα τρία που ξέρουμε ειναι και τα τρία πολυ καλα μην ξεχνάμε παίζουν και αλλα δυο που δεν έχουμε ακούσει καν όποτε μόνο αισιόδοξα μπορούμε να τα βλέπουμε τα πράγματα
[/quote]

Κατά τη γνώμη μου μόνο το χωρίς εσένα μπορεί να γίνει επιτυχία σαν το τσιγγανάκι/ δώσε ένα τέλος.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ναι μόνο αισιόδοξα να τα βλέπουμε αφού πρώτα έχεις προλάβει να απογοητευτείς επειδή το τραγούδι δεν έγινε σουξέ από την πρώτη εβδομάδα και δεν χτύπησε 5.000.000 ψεύτικα κλικ στο youtube. Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Προλάβατε να απογοητευτείτε σε μία εβδομάδα. Όταν βγει ο δίσκος θα φανεί κατά πόσο θα παίξει αυτό το κομμάτι ή άλλα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

...και επειδή το έχουμε ξεφτιλίσει με τις προβολές.Η ερώτηση μου είναι ξεκάθαρη.Σας αρέσουν εσάς τα κομμάτια που έβγαλε;Τόσο απλό...αν σ' αρέσει τ' ακούς και δεν περιμένεις αν θα πάει 1,5,100 εκατομμύρια views.Να προωθηθεί κομμάτι και να γίνει σουξέ μην περιμένετε....μας ενδιαφέρει που τα γουστάρουμε εμείς και σε μελλοντική του ζωντανή εμφάνιση με το που τ'ακούσουμε θα γουστάρουμε...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Νομιζω πως ειναι η πρωτη φορα που στα σχολια ενος τραγουδιου του Νοτη υπαρχουν τοσες αναφορες για την φωνη του και την ηχογραφηση!!!Εμεις εδω παντα τα γραφαμε,αλλα ποτε σε τραγουδι στο youtube.Η αληθεια ειναι οτι η φωνη του ακουγεται περιεργη...αλλα δεν περιμενα ο απλος ακροατης να καταλαβει τη διαφορα.
GiannisGr

E-Notikos7 έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 2:13 pm Ναι μόνο αισιόδοξα να τα βλέπουμε αφού πρώτα έχεις προλάβει να απογοητευτείς επειδή το τραγούδι δεν έγινε σουξέ από την πρώτη εβδομάδα και δεν χτύπησε 5.000.000 ψεύτικα κλικ στο youtube. Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Προλάβατε να απογοητευτείτε σε μία εβδομάδα. Όταν βγει ο δίσκος θα φανεί κατά πόσο θα παίξει αυτό το κομμάτι ή άλλα.

Εχεις δίκαιο αλλα το να παιζει παντού νοτης και να γίνει ενα τραγούδι τεράστια επιτυχία μετα απο χρόνια για μενα θα ειναι σαν να πήρε ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα 😂
Γιαυτο τετοια λαχτάρα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

notisfan έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 3:19 pm Νομιζω πως ειναι η πρωτη φορα που στα σχολια ενος τραγουδιου του Νοτη υπαρχουν τοσες αναφορες για την φωνη του και την ηχογραφηση!!!Εμεις εδω παντα τα γραφαμε,αλλα ποτε σε τραγουδι στο youtube.Η αληθεια ειναι οτι η φωνη του ακουγεται περιεργη...αλλα δεν περιμενα ο απλος ακροατης να καταλαβει τη διαφορα.
Οντως ειναι πρωτη φορα που γινονται σε σχολια στο ytb αλλα και στα σοσιαλ τοσες πολλες αναφορες στην ηχογραφηση..Θεωρω και λιγο υπερβολικες δε καταστρεψε το κομματι οπως πχ το μη με ρωτατε, γραβατα κλπ , το θεμα ειναι η συνηθεια στη live εκδοχη..Τελος παντων αν δε το στηριξουμε εμεις το κομματι και ηδη ψαχνουμε το επομενο σινγκλ τι περιμενουμε..
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

Παντως κοντινα μου προσωπα που εχουν ακουσει το κομματι και δεν ειναι φαν ,το αντιθετο θα ελεγα το κομματι τους εχει κανει κλικ.Ειμαστε ακομα πολυ αρχη,το κομματι εχει να δωσει και σκοπος ειναι να μην αποδειχθει πυροτεχνημα οπως τοσες σαβουρες γυρω μας.Οσο για τα αρνητικα και τη φωνη υπερβολες τα ακουω ,ο πολυς κοσμος δε καταλαβαινει,εμεις ειμαστε οι ψειρες.
Notikos

Σκοπός είναι ένα κομμάτια από τον δίσκο να γίνει μεγάλη επιτυχία(Τσιγγανάκι..Δώσε ένα τέλος). Αυτό το κομμάτι σίγουρα δεν θα είναι τα πιο μεγάλα σ΄αγαπώ γιατί δεν έχει κάνει το κλικ και η ηχογράφηση δεν είναι καλή. Κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει το χωρίς εσένα ή και το καμμία. Διαφορετικά δεν πάει άπατος ο δίσκος. Το να ακούω ένα κομμάτι του Νότη, να πορώνομαι(Πέτα ψηλα κτλ) και να μη το ξέρει κανείς μη νοτικός δεν με χαροποιεΪ...
GiannisGr

Κατι άσχετο που με ήρθε τωρα
Το τραγούδι "εικόνες" που για εμένα ειναι ενα απο τα ωραιότερα που εχει πει ο νοτης Γιατι δεν το λέει ποτε στα λαιφ ουτε παλιά ουτε τωρα;
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ε εντάξει από δω και πέρα θα γουστάρουμε κομμάτια και καλλιτέχνες που θα ακούει όλος ο κόσμος το 2018. Λέω να ξεκινήσω με Αργυρό και να συνεχίσω με Φουρέιρα. Ενδιάμεσα θα ρίξω κι ένα Σταν. Τι μας ενδιαφέρει πόσοι ακούνε ένα κομμάτι. Σου αρέσει εσένα, αυτο έχει σημασία. Θα χαλαστώ επειδή δεν έγινε επιτυχία. Ξέρετε πόσες κομματάρες του Νότη χάθηκαν στο χρόνο επειδή έπεσαν σε δίσκους που προβλήθηκαν ως πιο εμπορικά κομμάτια όπως π.χ. το "Δεν μπορώ να καταλάβω" ή το "Πάρτα".
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

E-Notikos7 έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 5:01 pm Ε εντάξει από δω και πέρα θα γουστάρουμε κομμάτια και καλλιτέχνες που θα ακούει όλος ο κόσμος το 2018. Λέω να ξεκινήσω με Αργυρό και να συνεχίσω με Φουρέιρα. Ενδιάμεσα θα ρίξω κι ένα Σταν.
Ακριβώς αυτό.Δεν καταλαβαίνω με πιο λογική εμμένουν στο να γίνει επιτυχία και να το ακούσει ο κόσμος...
GiannisGr

ilias16 έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 5:06 pm
E-Notikos7 έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 5:01 pm Ε εντάξει από δω και πέρα θα γουστάρουμε κομμάτια και καλλιτέχνες που θα ακούει όλος ο κόσμος το 2018. Λέω να ξεκινήσω με Αργυρό και να συνεχίσω με Φουρέιρα. Ενδιάμεσα θα ρίξω κι ένα Σταν.
Ακριβώς αυτό.Δεν καταλαβαίνω με πιο λογική εμμένουν στο να γίνει επιτυχία και να το ακούσει ο κόσμος...
Στο οτι αυτο που νιώθουμε εμείς οταν ακούμε Νότη και αυτο που ξεχωρίζουμε σε αυτόν τον καλλιτέχνη θελουμε να το μοιραζόμαστε με περισσότερους ανθρώπους εγω πρωσοπικα εχω κάνει πολλούς ανθρώπους που δεν άκουγαν Νότη να ακούνε συνέχεια και με ικανοποιεί πολυ αυτο
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

GiannisGr έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 8:36 pm
ilias16 έγραψε: Τετ Μαρ 28, 2018 5:06 pm
Στο οτι αυτο που νιώθουμε εμείς οταν ακούμε Νότη και αυτο που ξεχωρίζουμε σε αυτόν τον καλλιτέχνη θελουμε να το μοιραζόμαστε με περισσότερους ανθρώπους εγω πρωσοπικα εχω κάνει πολλούς ανθρώπους που δεν άκουγαν Νότη να ακούνε συνέχεια και με ικανοποιεί πολυ αυτο
Χαίρω πολύ.Όλοι οι νοτικοί το ίδιο κάνουμε.Και περιμένεις με την μεταλαμπάδευση του Νότη στα άτομα του κύκλου μου και του κύκλου σου να γίνει σουξέ....Ξέχασε το.Ποιό πιθανόν είναι να πάρει η Πανάθα το επόμενο πρωτάθλημα παρά να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα.Θλίβομαι που το λέω...τουλάχιστον έπαψα να ακούω μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.Και όλα αυτά τα κατάλαβα διαβάζοντας 2,3 άτομα εδώ μέσα μέχρι να κατανοήσω πως γίνεται το παιχνίδι στα Ραδιόφωνα.Το βασικό θέμα για μένα είναι να ακούσω καλά τραγούδια....και δεν με νοιάζει αν θα φτάσει ποτέ στα αυτιά της μανας μου η της γκόμενας μου...Αυτοί χάνουν.
Απάντηση