Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E-Notikos7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 2:18 pm
Κάπως έτσι έχει το πράγμα. Στο μόνο που διαφωνώ από τα όσα γράφεις είναι ότι προσπάθησε να επιβάλει σε κάποιον ο Νότης τι θα ψηφίσει. Την άποψη του είπε και είχε πει "Επιβάλλεται να ψηφίσει ο κόσμος τη Χρυσή Αυγή και γενικά όποιον είναι απέναντι σε αυτούς που καταδυναστεύουν τον λαό, είτε λέγεται κόκκινο ρόδο" ή κάπως έτσι. Απλά τους συνέφερε να κρατήσουν τα περί Χ.Α. για να του κάνουν πόλεμο. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Τον εχουν πολεμήσει από τότε που ξεκίνησε, πότε διαδίδοντας ψέματα, πότε παραποιώντας αυτά που έλεγε. Μην ξεχνάμε στο απόγειο της καριέρας του την λογοκρισία που δέχτηκε από φοροφυγά εκδότη περιοδικού, που άφησε στον δρόμο ένα σωρό κόσμο και εκείνος δεν έπαθε τίποτα. Τοτε που είχε κόψει την συνέντευξη του επειδή έλεγε πράγματα που χάλαγε όλο εκείνο το "σύστημα" που μέχρι και σήμερα δίνει στο τίποτα, αξία.
Αυτό το είπα σε σχέση με αυτό που γράφει ο άλλος στο άρθρο.
Που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Νότης είναι επικίνδυνος για τον τόπο και "ξεσηκωθείτε όλοι για να μη βγάλει δίσκο, εταιρεία και συνάδελφοι".
Τελικά ο δίσκος έχει αρκετή ροκ κατεύθυνση. Και τα άλλα δύο κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει είναι ροκιές. Το "Από το Φως του Φεγγαριού" περισσότερο στο στυλ του "Δώσε ένα τέλος", ενώ το "Καληνύχτα" σε πιο slow ρυθμό με τον Νότη να κάνει τα γνωστά γυρίσματα του που ανατριχιάζουν. Στιχάρες και τα δύο κομμάτια έχουν. Μετά την ολοκληρωμένη άποψη που έχω για όλα τα κομμάτια, λέω με βεβαιότητα ότι είναι ο καλύτερος δίσκος του Νότη εδώ και μία δεκαετία. Ο πιο ποιοτικός αναμφισβήτητα.
Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 2:55 pm
Τελικά ο δίσκος έχει αρκετή ροκ κατεύθυνση. Και τα άλλα δύο κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει είναι ροκιές. Το "Από το Φως του Φεγγαριού" περισσότερο στο στυλ του "Δώσε ένα τέλος", ενώ το "Καληνύχτα" σε πιο slow ρυθμό με τον Νότη να κάνει τα γνωστά γυρίσματα του που ανατριχιάζουν. Στιχάρες και τα δύο κομμάτια έχουν. Μετά την ολοκληρωμένη άποψη που έχω για όλα τα κομμάτια, λέω με βεβαιότητα ότι είναι ο καλύτερος δίσκος του Νότη εδώ και μία δεκαετία. Ο πιο ποιοτικός αναμφισβήτητα.
Άρα έχεις ακούσει τον δίσκο;;;
Προς τα που κινούνται οι υπολοιπές ηχογραφήσεις;;; Προς το "Με την πλάτη στον τοίχο" ή προς το "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ"; Αν κινούνται προς το δεύτερο θα είναι κρίμα πάντως...
Επιτέλους ''ας μιλήσουν τα τραγούδια''! Μας έλειψε ο ερωτικός Νότης. Ελπίζω η ηχογράφηση να είναι σε καλά επίπεδα για να αναδειχτεί και η δουλειά που έχει γίνει στο στίχο. Σκεφτείτε ότι αν τα δύο κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει έχουν κορυφαίο στίχο, όπως μας είπε δηλαδή ο Scorpion, τότε πάμε κατά τη γνώμη μου για 7/7. Έχουμε φωνή, έχουμε τραγούδια, ε ας κάνουν και στο studio ό, τι καλύτερο μπορούν. Και τότε πράγματι ο δίσκος θα είναι ο καλύτερος των τελευταίων αρκετών ετών. Με 7/7 (πρώτα ο Θεός) αξιόλογα τραγούδια να δούμε μετά τι θα σκαρφιστούν οι σοφοί των ραδιοφώνων για να μην παίζουν τον κορυφαίο ερμηνευτή της εποχής μας, αρκούμενοι είτε στη μετριότητα είτε στο τίποτα. Επιπλέον, αν τα κομμάτια είναι όλα όντως σε δυνατό επίπεδο, τότε θα φανεί ότι ο Άρχοντας πραγματικά το κοσκίνισε μέχρι εκεί που δεν πάει όσον αφορά την επιλογή των τραγουδιών. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη σε δισκογραφικό επίπεδο.
Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 2:55 pm
Άρα έχεις ακούσει τον δίσκο;;;
Προς τα που κινούνται οι υπολοιπές ηχογραφήσεις;;; Προς το "Με την πλάτη στον τοίχο" ή προς το "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ"; Αν κινούνται προς το δεύτερο θα είναι κρίμα πάντως...
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε χαλαστεί τόσο πολύ με το "Τα πιο μεγάλα Σ αγαπώ". Εμένα η ηχογράφηση μου φαίνεται μια χαρά. Το μόνο που με χαλάει όπως ξαναέγραψα είναι τα γεμίσματα με τις δεύτερες φωνες, τα οποία αν είχε περιορίσει θα ήταν τέλειο. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Το πράγμα στον δίσκο είναι μοιρασμένο. Δηλαδή υπάρχουν κομμάτια ατμοσφαιρικά όπως το "Με την Πλάτη στον τοίχο", όχι σαν αυτό ακριβώς γιατί αυτό το κομμάτι είναι μοναδικό και άλλα που έχουν μεγαλύτερη δυναμική και πιο εμπορικό ήχο, όπως το "Καμία". Υπομονή μία εβδομάδα ακόμα.
Mοιρασμενο δε τ λες αφου το πιο μεγαλα σ αγαπω ειανι ροκια, το καμια φερνει πολυ, ενω και τα 2 που δε εχουμε ακουσει συμφωνα με το scorpion ειανι σε αυτο το στυλ..Οποτε μονο το με τη πλατη στο τοιχο ειναι διαφορετικο και το στην αγκαλια σου που ειναι ζεμπεκια.. και το εσυ που υποτιθεται ειναι καθαρη μποαλαντα προς το τελος εχει το στοιχειο τις κιθαρας..Δε διαφωνω οτι ολα δειχνουν οτι παμε για το πιο ποιοτικο δισκο του Νοτη τα τελαυταια χρονια ομως θα ηθελα τουλαχιστον στον ερωτικο δισκο να ναι πιο πολλες οι απαλες ερμηνειες του σε μπαλαντες και οχι ροκιες οσο δυναμικες και αν ειναι..Αναμενουμε το τελικο αποτελεσμα παντως για καλυτερα συμπερασματα..
bebest έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 4:35 pm
Mοιρασμενο δε τ λες αφου το πιο μεγαλα σ αγαπω ειανι ροκια, το καμια φερνει πολυ, ενω και τα 2 που δε εχουμε ακουσει συμφωνα με το scorpion ειανι σε αυτο το στυλ..Οποτε μονο το με τη πλατη στο τοιχο ειναι διαφορετικο και το στην αγκαλια σου που ειναι ζεμπεκια.. και το εσυ που υποτιθεται ειναι καθαρη μποαλαντα προς το τελος εχει το στοιχειο τις κιθαρας..Δε διαφωνω οτι ολα δειχνουν οτι παμε για το πιο ποιοτικο δισκο του Νοτη τα τελαυταια χρονια ομως θα ηθελα τουλαχιστον στον ερωτικο δισκο να ναι πιο πολλες οι απαλες ερμηνειες του σε μπαλαντες και οχι ροκιες οσο δυναμικες και αν ειναι..Αναμενουμε το τελικο αποτελεσμα παντως για καλυτερα συμπερασματα..
Εγραψα έχει ροκ κατεύθυνση. Εγραψα ότι είναι μοιρασμένο σε ατμοσφαιρικά κομμάτια, μπαλάντες δηλαδή και πιο δυναμικά κομμάτια με πιο εμπορικό ήχο. Δεν εννοώ μοιρασμένα σε ροκίες και μη ροκιές. Κατανοητό? Αλλωστε τα λαικά άσματα τα αφήνει για το τρίτο μέρος με τα χορευτικά.
Σκόρπιον καμιά συζήτηση για τον χειμώνα έχει γίνει με κανέναν επιχειρηματία ή είναι νωρίς ακόμα; Είδα ότι ήδη έχουν κλείσει Ρέμος-Βανδή και Μαζωνάκης-Ρουβάς.Ελπίζω να μην έχουμε πάλι το περσινό σίριαλ όλο το καλοκαίρι μέχρι να κλείσει.
nikosp έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 5:53 pm
Σκόρπιον καμιά συζήτηση για τον χειμώνα έχει γίνει με κανέναν επιχειρηματία ή είναι νωρίς ακόμα; Είδα ότι ήδη έχουν κλείσει Ρέμος-Βανδή και Μαζωνάκης-Ρουβάς.Ελπίζω να μην έχουμε πάλι το περσινό σίριαλ όλο το καλοκαίρι μέχρι να κλείσει.
Ακόμα δεν έχει τελειώσει η φετινή σεζόν παιδιά. Ψυχραιμία. Εχουμε Πύλη Αξιού, να βγει ο δίσκος να τον λιώσουμε, το κλιπάκι, μετά κάτι συναυλίες σε Κύπρο και ίσως κάποιες ακόμα στο εξωτερικό, έχουμε διακοπές στην Κω για 3 μήνες και μετά βλέπουμε...
Αμα λύσουμε από τώρα και το σχήμα του επόμενου χειμώνα, τότε με τι θα ασχολούμαστε όλο το καλοκαίρι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 12, 2018 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bebest έγραψε: ↑Τετ Απρ 11, 2018 4:35 pm
Προτιμω τραγουδι με ηχο θελω να σε ξαναδω παρα το χωρις εσενα...Οι μοντερνοι ηχοι και οι ροκες εχουν κανει μεγαλο κακο στο Νοτη και ο ιδιος δεν το καταλαβαινει. Ο κοσμος ζηταει τραγουδια σαν κι αυτα του πεμπτου βηματος και των 7ψυχων και παρ ολα αυτα επιμενει στις ροκες..Τι να πει κανεις...
Λείπουν τα πνευστά στην μουσική όλο ηλεκτρική κιθάρα μπαίνει τα τελευταία χρόνια
Μια μπαλάντα όπως το θελω να σε ξαναδώ που ειχε αρκετά πνευστό λείπει
Αν και με ηλεκτρική κιθάρα ειχε βγει και ο νταβατζής που ειναι ενα απο τα κορυφαία ερωτικά
Η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει πολύ το λαϊκό τραγούδι από τον Νότη και ήλπιζα σε έναν καθαρόαιμο λαϊκό δίσκο αυτή την φορά. Κομμάτια όπως το φινάλε της καρδιάς, πόσο σ' αγάπησα, έτσι είναι ο έρωτας, άκουσε με καλά, θα βρω την δύναμη, πόσο κακό μου κάνεις, χάνομαι καρδιά μου, για σένανε φοβάμαι, μην συνεχίζεις, τι θέλω εγώ εδώ, θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς και φυσικά παράλληλα έχουν λείψει παρά πολύ. Μακάρι να ξανασυνεργαζόταν με τον κύριο Τάκη Σούκα που του είχε δώσει 2/2. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον κύριο Κυριάκο Παπαδόπουλο που κατ' εμε γράφει τα καλύτερα λαϊκά κομμάτια με διαφορά και απ' όσο γνωρίζω τον εκτιμάει τον Νότη γιατί τον βλέπω συχνά να κάνει like σε φωτό του Νότη.
Όσο αφορά τον τύπο που έγραψε αυτό το εμετικό άρθρο είναι τέρμα καθυστερημένος. Δυστυχώς αυτό που αγνοούν όλοι οι τύποι που κράζουν κατά καιρούς τον Νότη είναι πως αυτή την στάση την έχει μόνο με τους δημοσιοκάφρους και όχι με όλο τον υπόλοιπο κόσμο γιατί από την αρχή της καριέρας του πάντα κάτι έβρισκαν και λέγανε και ο Νότης με το δίκιο του τους έβαλε στο μάτι. Αν το είχαν καταλάβει αυτό από την αρχή δεν θα είχαν μιλήσει ποτέ αρνητικά για τον Νότη. Απλά χάνει πόλλες φορές το όποιο δίκιο του και αν έχει με την ένταση της φωνής του και ίσως κάποιες λάθος λέξεις που χρησιμοποιεί. Αν είχε πιο χαμηλούς τόνους κάποιες φορές όπως στις τελευταίες του συνεντεύξεις και χρησιμοποιούσε τις σωστές λέξεις θα τον καταλάβαιναν όλοι όπως τον καταλαβαίνουμε και εμείς.
Καλησπέρα κι από μένα σε όλα τα παιδιά του forum.Σας διαβάζω καιρό όμως τώρα κατάφερα κι εγώ να εγγραφώ,οπότε χαρά μου να συμμετέχω στις συζητήσεις σας. Χθες το βράδυ ο Μελωδία ανέβασε στο facebook Τα πιο Μεγάλα Σ'αγαπώ,που αν θυμάμαι καλά ήταν από τους σταθμούς που έπαιξε αρκετά και το ''Με την πλάτη στον τοίχο'' την πρώτη εβδομάδα με τις αποκλειστικότητες.
Σοκαριστηκε η ξανθια γλαστρα αυτης της σιχαμερης εκπομπης που συνεχεια κραζει τον Νοτη για μια φωτογραφια. Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο αρχοντας δεν κρατα κακια για κανεναν και οτι οι επιθεσεις γινονται απο αλλους και οχι απο αυτον και μαλιστα με βαλτες ερωτησεις δημοσιοκαφρων του συστηματος...