Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Στιχουργικά έχουμε 6 στα 6.Μουσικά είναι θέμα γούστου και προσωπικά μου αρέσουν όλα.Μπορεί να έχουν περάσει σε πιο σύγχρονο ήχο τα τραγούδια του Νότη αλλά ξεχωρίζουν απ' την γραμμή παραγωγής της εποχής μας.Σίγουρα πάμε για τον καλύτερο δίσκο της τελευταίας 10 ετίας του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 1:29 pm
Ήσουν μέσα βρε θηρίο?

Y.Γ.: Που να ακούσετε και το "Καληνύχτα". Για μένα είναι ακόμα πιο ωραίο. Ανατριχίλα ερμηνεία και στίχοι.

Y.Γ.2: Αλλα βιντεάκια από χθες δεν έχουμε? Ακόμα κοιμούνται οι ξενύχτηδες? Δώστε βιντεάκια να αρρωστήσουμε κι εμεις που είμαστε "στας Αθήνας".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 3:05 pm Ήσουν μέσα βρε θηρίο?
Μπα, που τέτοια τύχη; :biggrin:
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

ανεβαινω σημερα.ελπιζω να μην αργησει παλι... :lol:
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

ilias16 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 1:58 pm Στιχουργικά έχουμε 6 στα 6.Μουσικά είναι θέμα γούστου και προσωπικά μου αρέσουν όλα.Μπορεί να έχουν περάσει σε πιο σύγχρονο ήχο τα τραγούδια του Νότη αλλά ξεχωρίζουν απ' την γραμμή παραγωγής της εποχής μας.Σίγουρα πάμε για τον καλύτερο δίσκο της τελευταίας 10 ετίας του.
Το καμμια και το χωρις εσενα δεν σου θυμιζουν τιποτα δηλαδη? Καρμπον με Οικονομοπουλου τραγουδια ειναι και μαλιστα το καμμια το γραφει και η συνθετης πολλων επιτυχιων του.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Notikos έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 6:57 pm
ilias16 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 1:58 pm Στιχουργικά έχουμε 6 στα 6.Μουσικά είναι θέμα γούστου και προσωπικά μου αρέσουν όλα.Μπορεί να έχουν περάσει σε πιο σύγχρονο ήχο τα τραγούδια του Νότη αλλά ξεχωρίζουν απ' την γραμμή παραγωγής της εποχής μας.Σίγουρα πάμε για τον καλύτερο δίσκο της τελευταίας 10 ετίας του.
Το καμμια και το χωρις εσενα δεν σου θυμιζουν τιποτα δηλαδη? Καρμπον με Οικονομοπουλου τραγουδια ειναι και μαλιστα το καμμια το γραφει και η συνθετης πολλων επιτυχιων του.

Σόρρυ που δεν ακούω την δισκογραφία του Οικονομόπουλου που μου είναι αρκετά συμπαθής...αλλά όχι δεν μου θυμίζει κάτι κανένα απ' τα τραγούδια του.Σύμφωνα όμως με σένα που ακούς και έχεις γνώμη ο Νότης έβγαλε τραγούδια γραμμής παραγωγής...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Θα το ρωτήσω και εδώ...
Είναι στην ορχήστρα ο Χρήστος Παπαδόπουλος;;; :shock: :surprised:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πρέπει να ρίχνει πολλά μπινελίκια στην αρχή. :lol:
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

Γεια σας και από μένα...και χρόνια πολλά!
Παρακολουθώ τις συζητήσεις κανα χρόνο περίπου και με αφορμή το νέο υλικό είπα να πω την γνώμη μου για τα νέα κομμάτια :angel:

Για τα πρώτα δυο που κυκλοφόρησαν επίσημα το ''Με την πλάτη στον τοίχο" μου αρέσει πάρα πολύ!!!
''Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ'' είναι ένα καλό κομμάτι και εμένα δεν με πείραξε η ηχογράφηση αντίθετα την βρήκα καλή (δεν το άκουσα live στο μαγαζί ακόμα). Γενικά, από θέμα ήχου είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και αισιόδοξος για την συνέχεια!

Τα νέα τραγούδια που ακούστηκαν στο φινάλε στο Fever για μένα είναι και τα καλύτερα:
Το ''Καμία'' το αγάπησα ήδη και μου θυμίζει Οικονομόπουλο όπως είπε κάποιος σε αντίθεση με το ''Χωρίς εσένα'' που είναι επίσης από τα αγαπημένα μου.
Το ''Στην αγκαλιά σου'' το φοβάμαι λίγο μην βγει κάπως φλατ αλλά δεν παίζεται από μουσική.

Όσο για το ''Από το φως του φεγγαριού'' το άκουσα μόνο μια φορά και δεν πρόλαβε να με κερδίσει, όταν το ακούσω από τον δίσκο (όπως και το ''καληνύχτα'') θα πω γνώμη.

Όντως φαίνεται να είναι από τους καλύτερους δίσκους των τελευταίων ετών και με ωραίο εξώφυλλο :007:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η διαφορά του Νότη από τους άλλους...

Καμία
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Scorpion να σε ρωτήσω, επειδή θέλω να πάω. Όταν λέει είστε όλοι προσκεκλημένοι στην παρουσίαση τί εννοεί; Μπορώ να πάω έτσι απλά; Συνήθως με προσκλήσεις δεν είναι αυτές οι εκδηλώσεις;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Siempre έγραψε: Κυρ Απρ 15, 2018 12:25 pm Scorpion να σε ρωτήσω, επειδή θέλω να πάω. Όταν λέει είστε όλοι προσκεκλημένοι στην παρουσίαση τί εννοεί; Μπορώ να πάω έτσι απλά; Συνήθως με προσκλήσεις δεν είναι αυτές οι εκδηλώσεις;
Μέχρι πέρσι ίσχυε ότι μπαίνεις με προσκλήσεις. Παίρνει κάποιες που μοιράζει ο εκάστοτε σταθμός που διοργανώνει το event, π.χ. στον Οταν Επικοινωνούμε που ήταν η τελευταία παρουσίαση που ήμουν, είχε πάρει ο Derti κάποιες διπλές προσκλήσεις και τις μοίρασε μετά από κλήρωση. Εστελνες μήνυμα και γινόταν κλήρωση. Και είχαν πάρει και καποιες προσκλήσεις φίλοι και από το fan club αν θυμάμαι καλά και δεν το μπερδεύω με την παρουσίαση του "Μαζί" ή την απονομή των "Αυτοτελών Ιστοριών". Κάντε ένα τηλεφώνημα στον Κοσμοραδιο. Να πηγαίνεις έτσι χύμα το κόβω χλωμό, αλλά δεν ξέρω τι θα ισχύσει φέτος. Δεν ξέρω και για τι χώρο μιλάμε. Μεγάλο, μικρό? Γιατί μέχρι την τελευταία παρουσίαση δεν ανακοίνωναν ούτε τον χώρο που θα γίνει η παρουσίαση, μας έλεγαν "δεν θέλει ο καλλιτέχνης να διαδοθεί σε τρίτους πλην αυτών που κερδίσανε". Τώρα ίσως παιζει και το σενάριο του "χύμα" για να το ανακοινώσει ο σταθμός με λεπτομέρειες και το μέρος και την ώρα. Για να είστε σίγουροι πάρτε τους ένα τηλέφωνο και ενημερώστε και τους υπολοίπους εδώ τι παίζει.

Y.Γ.: Ηταν χθες ο Δάντης στην Πύλη?
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Εχθες το Καληνυχτα το ειπε τελικα;
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

ilias16 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 7:19 pm

Σόρρυ που δεν ακούω την δισκογραφία του Οικονομόπουλου που μου είναι αρκετά συμπαθής...αλλά όχι δεν μου θυμίζει κάτι κανένα απ' τα τραγούδια του.Σύμφωνα όμως με σένα που ακούς και έχεις γνώμη ο Νότης έβγαλε τραγούδια γραμμής παραγωγής...
Τι εννοεις γραμμης παραγωγης?
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

ναι ηταν ο Δαντης και γι αυτο ειπε το ᾽᾽Δεν υπολογισες καλά᾽᾽
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Notikos έγραψε: Κυρ Απρ 15, 2018 3:53 pm
ilias16 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 7:19 pm

Τι εννοεις γραμμης παραγωγης?
Το είπα και στην αρχική μου δημοσίευση αυτό...τραγουδάκια εύπεπτα με μου μουσική αδιαφορη και στιχάκια πιασάρικα έτσι για τον ντόρο.Τα λεγόμενα σουξέ του διμήνου...

ΥΓ. Το Καμία μου θυμίζει έντονα τον τρόπο που γράφει ο Σαμπάνης...θα έπαιρνα όρκο ότι του το έδωσε αυτός..
Notis7Arxontas

notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Notis7Arxontas έγραψε: Κυρ Απρ 15, 2018 4:59 pm
Τι ειναι αυτο;;;;;;
Notis7Arxontas

Στην περιγραφή του βίντεο λέει ότι ο νοτης ζήτησε απο την ορχήστρα να αλλάξουν την μουσική στο στην αγκαλιά σου και να το ξανά παιξουν.Και έτσι είναι σαν live remix οπως λέει και ο τιτλος
Απάντηση