Συμφωνω μαζι σου στο οτι δεν με τρελαινει πλεον η μουσικη στα τραγουδια του αλλα διαφωνω οτι κινειται 99% στιχουργικα στην εντελεια(Ποντικια, ειδα στον υπνο μου, φτου ξελευθερια, θα ειχε και ο θεος γυναικα δεν τα λες και εντελεια)jdarmody έγραψε: ↑Δευ Απρ 16, 2018 11:45 pm Προσωπικά δεν έχω ακούσει τα υπόλοιπα κομμάτια που έχουν παίξει live πέρα από το ''Την αγκαλιά σου'', αλλά σαν χθες θυμάμαι εποχές notis.gr που κυκλοφορούσε το Ματωμένο Δάκρυ-Ερωτικόν και μας έλεγαν κάποιοι για 7 διαμάντια, για απίστευτα τραγούδια κλπ ιστορίες για αγρίους. Άραγε ποιος ακούσει σήμερα το ''Ο άλλος μου εαυτός'', το ''Χίλιες φορές'', το ''Πόσο σ' αγάπησα'', το ''Ξέχασε με'', ούτε ο Νότης τα θυμάται. Λίγη υπομονή και 3-4 ακροάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, τόσο για τους υπερενθουσιασμένους που μιλούν για δίσκο της δεκαετίας όσο και για ορισμένους που καταδικάζουν τα κομμάτια.
Και μένα δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα το ύφος και η μουσική των τραγουδιών που επιλέγει τα τελευταία χρόνια ο Νότης σε σχέση πάντα με το λαϊκό ύφος που μας μεγάλωσε. Διαφωνώ με τον όρο ροκ. Ότι έχει μια ηλεκτρική κιθάρα δεν είναι ροκ. Ψιλοροκ τα λες τα κομμάτια αυτά. Παρόλα αυτά οι εποχές έχουν αλλάξει. Κι επειδή αναφέρετε πολλοί τον Οικονομόπουλο, αυτός είναι η καλή εκδοχή του σήμερα. Δείτε με τι χαζοτράγουδα κάνει επιτυχία ο Κιάμος, ακούστε το teaser του Ρέμου για πόσο χαζό ήχο μιλάμε..Αν έβγαζε τέτοιο κομμάτι ο Νότης θα γράφαμε σεντόνια και θα κράζαμε.
Επίσης, στιχουρχικά στο 99% των τραγουδιών του ο Νότης κινείται στην εντέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι κριτήριο μόνο ο στίχος για το αν ένα τραγούδι θα είναι αυτό που περιμένουμε όλοι.
Μετράμε αντίστροφα λοιπόν.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αναλογικά πάντα είναι ελάχιστα τα μέτρια στιχουργικά κομμάτια, μιλάμε για τεράστια δισκογραφία. Τώρα τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στο τρυπάκι να γεμίζει δίσκους με μέτρια κοινωνικά για την μια ατάκα..σε αυτό συμφωνώ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Θα βγει αύριο (17/04) το κλιπ? Για να δούμε...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
καλημέρα...τα ''Πόσο σ' αγάπησα'' και το ''Ξέχασε με'' είναι ωραία τραγούδια και προσωπικά τα ακούω ακόμα πολύ ευχάριστα...το ότι δεν τα θυμάται ούτε ο ίδιος δυστυχώς δεν αποτελεί κριτήριο γιατί πλέον ο ίδιος γενικά δεν θυμάται...(και είναι και από τα βασικά μείον του προγράμματος)όταν διαβάζει στίχους στο και αν με βρεις δεν περιμένω να θυμάται αυτά που αναφέρεις...στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου...από όσα έχω ακούσει από τα Live πάντως σίγουρα μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο που να λες δεν ακούγεται(π.χ προξενιό πέρσι)...πιστεύω πως θα ναι 8-9/10 ο δίσκος...άντε να δούμε...jdarmody έγραψε: ↑Δευ Απρ 16, 2018 11:45 pm Προσωπικά δεν έχω ακούσει τα υπόλοιπα κομμάτια που έχουν παίξει live πέρα από το ''Την αγκαλιά σου'', αλλά σαν χθες θυμάμαι εποχές notis.gr που κυκλοφορούσε το Ματωμένο Δάκρυ-Ερωτικόν και μας έλεγαν κάποιοι για 7 διαμάντια, για απίστευτα τραγούδια κλπ ιστορίες για αγρίους. Άραγε ποιος ακούσει σήμερα το ''Ο άλλος μου εαυτός'', το ''Χίλιες φορές'', το ''Πόσο σ' αγάπησα'', το ''Ξέχασε με'', ούτε ο Νότης τα θυμάται. Λίγη υπομονή και 3-4 ακροάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, τόσο για τους υπερενθουσιασμένους που μιλούν για δίσκο της δεκαετίας όσο και για ορισμένους που καταδικάζουν τα κομμάτια.
Και μένα δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα το ύφος και η μουσική των τραγουδιών που επιλέγει τα τελευταία χρόνια ο Νότης σε σχέση πάντα με το λαϊκό ύφος που μας μεγάλωσε. Διαφωνώ με τον όρο ροκ. Ότι έχει μια ηλεκτρική κιθάρα δεν είναι ροκ. Ψιλοροκ τα λες τα κομμάτια αυτά. Παρόλα αυτά οι εποχές έχουν αλλάξει. Κι επειδή αναφέρετε πολλοί τον Οικονομόπουλο, αυτός είναι η καλή εκδοχή του σήμερα. Δείτε με τι χαζοτράγουδα κάνει επιτυχία ο Κιάμος, ακούστε το teaser του Ρέμου για πόσο χαζό ήχο μιλάμε..Αν έβγαζε τέτοιο κομμάτι ο Νότης θα γράφαμε σεντόνια και θα κράζαμε.
Επίσης, στιχουρχικά στο 99% των τραγουδιών του ο Νότης κινείται στην εντέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι κριτήριο μόνο ο στίχος για το αν ένα τραγούδι θα είναι αυτό που περιμένουμε όλοι.
Μετράμε αντίστροφα λοιπόν.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Το "Ερωτικόν" ήταν ο πιο άρτιος δίσκος του Νότη της τελευταίας 10ετίας από όλες τις πλευρές και ο κορυφαίος δίσκος του της 10ετίας με διαφορά. Καταλήγω πως και ο πιο αδικημένος δίσκος του που δεν εκτιμήθηκε όπως του άξιζε και του άρμοζε. Προσωπικά τον ακούω ακόμα το ίδιο ευχάριστα και με νοσταλγία. Είναι ο μόνος δίσκος της 10ετίας που εξακολουθώ να τον ακούω τόσο έντονα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ YOUTUBE...
https://www.reloadstores.gr/kai-o-eros- ... ai-cd.html
Για όποιον θέλει...εγώ εκεί βρίσκω πιο άμεσα σε σχέση με όλα τα δισκοπωλεία τους δίσκους την τελευταία 5ετία,τουλάχιστον για κέντρο που μένω.Και μου κάνει εντύπωση που γράφει ημέρα κυκλοφορίας 19/4 οπότε θα κάνω την καταδρομική μου μεθαύριο.
Για όποιον θέλει...εγώ εκεί βρίσκω πιο άμεσα σε σχέση με όλα τα δισκοπωλεία τους δίσκους την τελευταία 5ετία,τουλάχιστον για κέντρο που μένω.Και μου κάνει εντύπωση που γράφει ημέρα κυκλοφορίας 19/4 οπότε θα κάνω την καταδρομική μου μεθαύριο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Το ερωτικον ηταν μακραν το κορυφαιο δισκακι της δεκαετιας και γενικα το ματωμενο δακρυ, το οποιο αδικηθηκε πολυ. Βεβαια ηταν και 8 χρονια νεοτερος τοτε. Πιο καθαρη η φωνη του.81argus έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 4:28 pm Το "Ερωτικόν" ήταν ο πιο άρτιος δίσκος του Νότη της τελευταίας 10ετίας από όλες τις πλευρές και ο κορυφαίος δίσκος του της 10ετίας με διαφορά. Καταλήγω πως και ο πιο αδικημένος δίσκος του που δεν εκτιμήθηκε όπως του άξιζε και του άρμοζε. Προσωπικά τον ακούω ακόμα το ίδιο ευχάριστα και με νοσταλγία. Είναι ο μόνος δίσκος της 10ετίας που εξακολουθώ να τον ακούω τόσο έντονα.
Στα τελευται χρονια αναφερομαι..Απο το 2013 βγαζει καποια κομματια γεμισματα οχι τοσο καλα. Μεχρι και το Ματωμενο δακρυ δεν ακουγες μετριο κομματι. Οσο για πιο παλια ηταν ολα εκπληκτικα(7ψυχες κτλ.).
Θα συμφωνήσω, το ματωμένο δάκρυ ήταν προσεγμένο, μόνο το χορευτικό μέρος ήταν ένα επίπεδο κάτω (αν και εμένα μου άρεσε το "δεν είσαι ενταξει" το οποίο δεν ακούστηκε). Πάντως αν μπούμε σε μια σύγκριση ανάμεσα στο ματωμένο και στο καινούριο λόγο ότι ειναι χωρισμένα σε ενότητες το όταν επικοινωνούμε φάνηκε λίγο, μπροστά στο κοινωνικό των ματωμενων δακρύων αντίθετα το ερωτικό προβλέπεται δυνατό!Notikos έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 6:13 pmΤο ερωτικον ηταν μακραν το κορυφαιο δισκακι της δεκαετιας και γενικα το ματωμενο δακρυ, το οποιο αδικηθηκε πολυ. Βεβαια ηταν και 8 χρονια νεοτερος τοτε. Πιο καθαρη η φωνη του.81argus έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 4:28 pm Το "Ερωτικόν" ήταν ο πιο άρτιος δίσκος του Νότη της τελευταίας 10ετίας από όλες τις πλευρές και ο κορυφαίος δίσκος του της 10ετίας με διαφορά. Καταλήγω πως και ο πιο αδικημένος δίσκος του που δεν εκτιμήθηκε όπως του άξιζε και του άρμοζε. Προσωπικά τον ακούω ακόμα το ίδιο ευχάριστα και με νοσταλγία. Είναι ο μόνος δίσκος της 10ετίας που εξακολουθώ να τον ακούω τόσο έντονα.
Ίσως φίλε έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποιες φορές ένα κομμάτι μπορεί ο καλλιτέχνης να το πιστεύει και τελικά να μην αγαπηθεί από τον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα "γέμισμα". Για εμένα στις 16α.ι. δεν με ενόχλησε κάποιο κομμάτι γιατί ο συνολικός δίσκος είχε πολλά όμορφα ερωτικα κομματια αντίθετα στο "μαζί" από ερωτικα εγώ προσωπικά δεν ακούω κανένα. Εμένα μου άρεσαν πολύ το πετά ψηλά, εγώ είμαι Έλληνας και το καλέ μου άγγελε που θα το χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη. Για μένα το μαζί ήταν κακός δίσκος για Αρχοντα, βεβαια γούστα είναι αυτα. Οπότε θα έλεγα ότι ήταν ένας μεμονωμένος δίσκος με "γεμίσματα".
Άντε 1,5 μερουλαααα

- Scorpion86
Τελικά Siempre δεν είναι με προσκλήσεις φέτος, έχει ελεύθερη είσοδο (μου είπαν από τον σταθμό).
Απλά αν θες παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις κράτηση και όποιος πρόλαβε..."τον Νότη είδε".
Απλά αν θες παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις κράτηση και όποιος πρόλαβε..."τον Νότη είδε".

Το τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ νομίζω αρχίζει και ακούγεται.Δεν ακούω καθόλου ραδιόφωνα αλλά μου έχουν πει δυο άτομα που δεν είναι νοτικοί ότι παίζει παντού και το έχουν μάθει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Dimitris96
- E-Notikos7
Μόνο το Βασίλισσα μου και το Χίλιες Φορές είναι μέτρια. Τα άλλα μια χαρά κομμάτια είναι και το "Ο αλλος μου εαυτός" έχει πολλούς φανς και το θεωρώ από τα πιο αδικημένα. Κατα τα άλλα, καθαρίζουμε αυτάκια πριν ακούσουμε κάτι. Αν και εσείς είστε ικανοποιημένοι μόνο αν ακούσετε ξανά τον "Αετό" ή το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα". Πατήστε λίγο στην πραγματικότητα. Τέτοια άσματα δεν ξαναβγαίνουν.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Για το γεγονός ότι τα τραγούδια είναι τα ίδια και φέρνουν πολύ στα ακούσματα της εποχής δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει πολλά ο Νότης από την στιγμή που ο ίδιος δεν είναι συνθέτης, από την άλλη και στα 90s όλοι ακολοθούσαν πάνω κάτω το ίδιο μονοπάτι... οπότε το πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν έχει να κάνει με τον τραγουδιστή...
Ελπίζω τα "Εσύ" - "Καμιά" - "Την αγκαλιά σου" η φωνή του Νότη να είναι όπως και στο "Με την πλάτη στον τοίχο" και πιστεύω θα μείνουν στο χρόνο...
Τώρα αν για παραάδειγμα ακούγεται στα ραδιόφωνα "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ" στην κατάσταση που το ηχογράφησαν και κάνει περισσότερα views, είναι το τραγούδι του δίσκου και αποκτήσει βίντεοκλίπ εμένα προσωπικά σαν ακροατή και φαν του κοντού δε μου λέει κάτι... Προτιμώ το "Με την πλάτη στο τοίχο" που το έχω λιώσει να το ακούω καθημερινά και ας "απέτυχε" ραδιοφωνικά...
Επίσης, όλοι βλέπω αναφέρετε στον δίσκο που ακούτε περισσότερο ,το ερωτικό (ομοίως και εγώ), το θέμα είναι ότι οι 16ΑΙ σαν τραγούδια είναι κατά πολύ ανώτερες, αλλά κάποιος "μάγος" έβαλε το χεράκι του...
Το "ο άλλος μου εαυτός" μου αρέσει και το ακούω συχνα...
Ελπίζω τα "Εσύ" - "Καμιά" - "Την αγκαλιά σου" η φωνή του Νότη να είναι όπως και στο "Με την πλάτη στον τοίχο" και πιστεύω θα μείνουν στο χρόνο...
Τώρα αν για παραάδειγμα ακούγεται στα ραδιόφωνα "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ" στην κατάσταση που το ηχογράφησαν και κάνει περισσότερα views, είναι το τραγούδι του δίσκου και αποκτήσει βίντεοκλίπ εμένα προσωπικά σαν ακροατή και φαν του κοντού δε μου λέει κάτι... Προτιμώ το "Με την πλάτη στο τοίχο" που το έχω λιώσει να το ακούω καθημερινά και ας "απέτυχε" ραδιοφωνικά...
Επίσης, όλοι βλέπω αναφέρετε στον δίσκο που ακούτε περισσότερο ,το ερωτικό (ομοίως και εγώ), το θέμα είναι ότι οι 16ΑΙ σαν τραγούδια είναι κατά πολύ ανώτερες, αλλά κάποιος "μάγος" έβαλε το χεράκι του...

Το "ο άλλος μου εαυτός" μου αρέσει και το ακούω συχνα...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Λίγα με το Χίλιες φορές αδέρφια...είναι απ'τα αγαπημένα μου γενικά και συνυφασμένο με κατάσταση...Το γούστο και η αισθητική πάντως είναι υποκεινενικά.Πχ έχω 2 πολύ κοντινά μου άτομα που γουστάρουν πολύ το Ο άλλος μου εαυτός.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- SFAKattack10
Θα έχει ζωντανή μετάδοση στο κοσμοραδιο;Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 8:32 pm Τελικά Siempre δεν είναι με προσκλήσεις φέτος, έχει ελεύθερη είσοδο (μου είπαν από τον σταθμό).
Απλά αν θες παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις κράτηση και όποιος πρόλαβε..."τον Νότη είδε".![]()
-
Ναι χθες που άκουγα κοσμοραδιο είπαν ότι θα έχει και ζωντανή μετάδοση
- Scorpion86
Εχω την εντύπωση πως ναι. Γιατί λένε "στον αέρα, ζωντανά".SFAKattack10 έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 11:19 pmΘα έχει ζωντανή μετάδοση στο κοσμοραδιο;Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 8:32 pm Τελικά Siempre δεν είναι με προσκλήσεις φέτος, έχει ελεύθερη είσοδο (μου είπαν από τον σταθμό).
Απλά αν θες παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις κράτηση και όποιος πρόλαβε..."τον Νότη είδε".![]()
Υ.Γ.: Πολύ αγαπημένο το τραγούδι "Ο άλλος μου εαυτός".

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Απρ 17, 2018 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.