Σώπα ρε μάγκα επειδή σου αρέσουν η μετριότητες του Δημα πρεπει να ερεσει και σε όλους ; Σιγα το τραγούδιE-Notikos7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 17, 2018 11:01 pm Μόνο το Βασίλισσα μου και το Χίλιες Φορές είναι μέτρια. Τα άλλα μια χαρά κομμάτια είναι και το "Ο αλλος μου εαυτός" έχει πολλούς φανς και το θεωρώ από τα πιο αδικημένα. Κατα τα άλλα, καθαρίζουμε αυτάκια πριν ακούσουμε κάτι. Αν και εσείς είστε ικανοποιημένοι μόνο αν ακούσετε ξανά τον "Αετό" ή το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα". Πατήστε λίγο στην πραγματικότητα. Τέτοια άσματα δεν ξαναβγαίνουν.
Νότης Σφακιανάκης
- Dimitris96
Re: Νότης Σφακιανάκης
Notis Sfakianakis
Παντως παιδια διαχωριστε στο μυαλο σας τα μετρια τραγουδια απ'τα τραγουδια που δεν ακουγονται στο ραδιοφωνο
Ο,τι δεν ακουγεται στο ραδιοφωνο, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο και μπορω να αναφερω απειρα παραδειγματα και απο τραγουδια του Νοτη
Επισης οι προτιμησεις του καθενος ειναι διαφορετικες και λιγες ειναι οι παραδοχες για πραγματικα ωραια κ διαχρονικα τραγουδια...εγω πχ πιανω τον εαυτο μου κολλημενο κατα περιοδους κ με διαφορετικα τραγουδια του Νοτη (τωρα τελευταια πχ απο ενα ερωτικο ποτ πουρι που βρηκα στο youtube κ το ακουω στο αυτοκινητο, κολλησα με το Ολα για σενα φως μου κ το Η ψυχη μου, διαφορετικα τραγουδια απο διαφορετικες εποχες)
Για μενα πιο σημαντικο στο 7αρι ειναι να εχουμε "ποικιλια" ακουσματων, να μην ειναι μονοτονο, αν καταλαβαινετε τι θελω να πω...επισης θα κανω παλι αυτο που συνηθιζω, δλδ ενα δισκακι για το αυτοκινητο κ με τα 14 τραγουδια (σαν ενας δισκος, θυμαμαι οταν το εκανα στο Ματωμενο Δακρυ +4, δε μου χωρουσαν και τα 25 κομματια και ειχα σπαστει :) )
Οσοι ψαχνετε καποιο hit απο το Νοτη για να ακουστει ξανα στα ραδιοφωνα, νομιζω πρεπει να το αναζητησετε αλλου...να θυμαστε ομως κατι, δεν εχει να αποδειξει τιποτε σε κανεναν!
Καλη ακροαση να εχουμε!
Ο,τι δεν ακουγεται στο ραδιοφωνο, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο και μπορω να αναφερω απειρα παραδειγματα και απο τραγουδια του Νοτη
Επισης οι προτιμησεις του καθενος ειναι διαφορετικες και λιγες ειναι οι παραδοχες για πραγματικα ωραια κ διαχρονικα τραγουδια...εγω πχ πιανω τον εαυτο μου κολλημενο κατα περιοδους κ με διαφορετικα τραγουδια του Νοτη (τωρα τελευταια πχ απο ενα ερωτικο ποτ πουρι που βρηκα στο youtube κ το ακουω στο αυτοκινητο, κολλησα με το Ολα για σενα φως μου κ το Η ψυχη μου, διαφορετικα τραγουδια απο διαφορετικες εποχες)
Για μενα πιο σημαντικο στο 7αρι ειναι να εχουμε "ποικιλια" ακουσματων, να μην ειναι μονοτονο, αν καταλαβαινετε τι θελω να πω...επισης θα κανω παλι αυτο που συνηθιζω, δλδ ενα δισκακι για το αυτοκινητο κ με τα 14 τραγουδια (σαν ενας δισκος, θυμαμαι οταν το εκανα στο Ματωμενο Δακρυ +4, δε μου χωρουσαν και τα 25 κομματια και ειχα σπαστει :) )
Οσοι ψαχνετε καποιο hit απο το Νοτη για να ακουστει ξανα στα ραδιοφωνα, νομιζω πρεπει να το αναζητησετε αλλου...να θυμαστε ομως κατι, δεν εχει να αποδειξει τιποτε σε κανεναν!
Καλη ακροαση να εχουμε!
- Scorpion86
Γούστα και υποκειμενικά είναι όλα. Εγώ προσωπικά δύο κομμάτια του Νότη δεν μπορώ να ακούσω, από αυτά της τελευταίας δεκαετίας.
"Δεν είσαι εντάξει" και "Φτου Ξελευθερία".
"Δεν είσαι εντάξει" και "Φτου Ξελευθερία".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ναι Σκορπιέ. Ευχαριστώ! Πήρα χθες το βράδυ και έκανα μια κράτηση.
Ξέρετε αν θα βγει ο δίσκος στο Spotify τα μεσάνυχτα ή αύριο τα μεσάνυχτα;
Life is a RollerCoaster...
-
- Scorpion86
Θα το ξαναπώ: Πολύ ωραία φωτογράφιση του έχουν κάνει και πάλι, όπως και στο προηγούμενο 7αρι.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 4:05 pm https://www.youweekly.gr/article/news/5 ... heos-einai
-
Ευχαριστώ!
Life is a RollerCoaster...
μονο που στο προηγουμενο 7αρι το προσωπο του ειχε επεξεργαστει και οπως ειχε πει κ ο ιδιος δε του αρεσε .νομιζω οτι σ αυτο εχουν αποφυγει τις υπερβολες σ αυτο το κομματι.Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 5:16 pmΘα το ξαναπώ: Πολύ ωραία φωτογράφιση του έχουν κάνει και πάλι, όπως και στο προηγούμενο 7αρι.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 4:05 pm https://www.youweekly.gr/article/news/5 ... heos-einai
- Scorpion86
Μιλάω για όλη την φωτογράφιση γενικότερα, όχι μόνο αυτές που μπήκαν στο βιβλιαράκι. Τις καλύτερες φωτογραφίες δεν τις έβαλε. Είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε όσοι ήμασταν στην παρουσίαση του δίσκου, γιατί τις έκαναν προβολή στις οθόνες που είχε εκεί. Πολύ όμορφες φωτογραφίες που δεν μπήκαν πουθενά. Μία μετά χρησιμοποιήθηκε για κάτι Δελτία Τύπου και μόνο. Όπως και στο νέο δίσκο θα έχουν επιλέξει πάλι κάποιες, με διάφορα ντυσίματα. Δεν τις βάζουν όλες.griniaris έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 7:11 pmμονο που στο προηγουμενο 7αρι το προσωπο του ειχε επεξεργαστει και οπως ειχε πει κ ο ιδιος δε του αρεσε .νομιζω οτι σ αυτο εχουν αποφυγει τις υπερβολες σ αυτο το κομματι.Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 5:16 pmΘα το ξαναπώ: Πολύ ωραία φωτογράφιση του έχουν κάνει και πάλι, όπως και στο προηγούμενο 7αρι.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Απρ 18, 2018 4:05 pm https://www.youweekly.gr/article/news/5 ... heos-einai
και εχω ερωτηση τωρα.γιατι αφηνουν τις καλυτερες εκτος δισκου?ανωμαλοι ειναι? 

- Scorpion86
Είναι και τι επιλέγει ο καλλιτέχνης. Στην προηγούμενη φωτογράφιση εμφανιζόταν σε μία φωτο ο Νότης καθιστός με τα χέρια του σε δεσμά να ακουμπάνε στο τραπέζι. Σαν σε ανάκριση. Ισως θεωρήθηκε αρκετά προκλητική. Δεν ξέρω τι να πω.
Αν θυμαμαι καλα...στην κυκλοφορια του ματωμενου δακρυου με το πρωτο θεμα,καποιοι το εχαν στα χερια τους απο το προηγουμενο βραδυ....δλδ διανεμηθηκε απο νωρις σε καποια κεντρικα περιπτερα....ισως δουμε και αποψε κατι αναλογο.
Σαν σήμερα προ 2ετίας είχε βγει το "Έχει να κάνει".Το οποίο έχει φτάσει παρεπιπτόντως 4,5 μύρια προβολές...περίεργο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- fylakas_aggelos
- Scorpion86
Το κομμάτι είχε ήδη 3.500.000 views πριν ξεκινήσει το Survivor το πέρσινο. Να θυμίσω ότι είχε πιάσει το εκατομμύριο σε 20 μέρες από την κυκλοφορία του.

Υπαρχουν πουθενα οι πωλησεις του περιοδικου με το οποιο θα κυκλοφορησει ο δισκος;
- SFAKattack10
Οι κυριακάτικες εφημερίδες πηγαίνουν από το Σάββατο το απόγευμα στα περίπτερα στην ομόνοια, δεν ξέρω αν γίνεται και στα περιοδικά αυτό.