Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Απο τα Χριστουγεννα υπαρχει αναμονη...Λιγη υπομονη, λιγων ωρων δεν βλαπτει...
Τπτ ακομα....και μαλλον δεν θα χαρουμε αποψε
Κάποιος ρε παιδιά να το πήρε απο κάπου να μας δώσει ενα μικρό δείγμα ; 

Οι τελευταίες ώρες ειναι πιο βασανιστικές
Οι τελευταίες ώρες ειναι πιο βασανιστικές
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Υπομονή. Θα ξημερώσει και θα πάμε το πρωί να το πάρουμε. Περιμέναμε τόσο καιρό και δεν μπορούμε λίγες ώρες ακόμα? 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 1:21 am Υπομονή. Θα ξημερώσει και θα πάμε το πρωί να το πάρουμε. Περιμέναμε τόσο καιρό και δεν μπορούμε λίγες ώρες ακόμα?![]()
Σε δυο ώρες ξημερώνει
Το Ηχείο θα δυναμώνει .....
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Μάλιστα.... Σε δύο περίπτερα πριν από λίγα λεπτά το περιοδικό κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή και όχι σήμερα... Μου είπαν ότι μόνο στην επαρχία το έχουν από σήμερα... Με φωνή Σπύρος Παπαδόπουλος... Τι έγινε ρε παιδιά????
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Εγω ρωτησα επαρχια που μενω κ μου ειπαν 09:30 με 10:00 τα φερνουν, θα ξαναπαω κ θα ενημερωσω
-
για να δουμε.. εχω ξενερωσει πρωι πρωι.....
παντως σε spotify κτλ σημερα μετα τις 12 το βραδυ θα εμφανιστει ο δισκος.Περιμενω να περασει λιγο η ωρα μιας και ειμαι επαρχια να βγω να το ψαξω.
-
μα βγαινει μια ανακοινωση απο μια δισκογραφικη εταιρεια.. επισημα πραγματα... απο ενα περιοδικο... 19 απριλιου...
τα υπολοιπα χωρανε συζητηση? ααα εννουσαμε επαρχια και οχι αθηνα???
μα να μην λειτουργει ουτε αυτο σε αυτην την χωρα...
φυσικα αν κατι δεν ηξεραν οι περιπτεραδες της περιοχης μου, οκ θα ανασκευασω ευκολα... απλως ειχα σχεδιασει το πρωινο στην δουλεια με καφεδακι κ νοτη.. να φτιαξει λιγο η διαθεση για να αντεξω τους πελατες...
τα υπολοιπα χωρανε συζητηση? ααα εννουσαμε επαρχια και οχι αθηνα???
μα να μην λειτουργει ουτε αυτο σε αυτην την χωρα...
φυσικα αν κατι δεν ηξεραν οι περιπτεραδες της περιοχης μου, οκ θα ανασκευασω ευκολα... απλως ειχα σχεδιασει το πρωινο στην δουλεια με καφεδακι κ νοτη.. να φτιαξει λιγο η διαθεση για να αντεξω τους πελατες...
Περιστερι 4 περιπτερα......Χαϊδαρι 5 περιπτερα:Αρνητικον......ολοι μου ειπανε αυριο
-
Λοιπόν εγω που μένω Βέροια το βρήκα σε ένα περίπτερο. Το άκουσα θέλετε να σας πω για τα τραγούδια ή οχι θέλετε να έχετε αγωνια;
Ε μια γνωμη δεν πιστευω να βλαπτει.....Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 9:21 am Λοιπόν εγω που μένω Βέροια το βρήκα σε ένα περίπτερο. Το άκουσα θέλετε να σας πω για τα τραγούδια ή οχι θέλετε να έχετε αγωνια;
-
ενταξει συγγνωμη αλλα τωρα πως να το χαρακτηρισω... καλη ακοραση φιλε μου... τι να μας πεις.. να τα ακουσουμε θελουμε... το κερατο μου μεσα.. δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα...
Οσο εμενα επαρχια (βορια) περιμενα παντα γιατι ολα ξεκινουσαν απο Αθηνα......τωρα που μενω Αθηνα γινεται το αναποδο;;;;;; 

-
οντως.το πηρα και γω απο Βολο τωρα.
Και εγω παιδια, δεν το ακουσα ακομη ομως...
Κολακευτικη αναφορα στο σημειωμα του δισκου, στον Βασιλικη το Δημα !!!
Κολακευτικη αναφορα στο σημειωμα του δισκου, στον Βασιλικη το Δημα !!!