Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Και Θεσσαλονίκη ΟΚ, με την πρώτη το βρήκα. Εμένα ο ήχος μου φάνηκε εντάξει, αλλά αλλά αλλά... Ξενέρωσα αφάνταστα πολύ με την αλλαγή της ενορχήστρωσης στο "Στην αγκαλιά σου". Ξενέρωσα. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό, αλλά σαν λάτρης του ζεϊμπέκικου είχα ενθουσιαστεί με εκείνο το πρώτο δείγμα συν την ερμηνεία του στο τελευταίο βράδυ του Fever. Για μένα ήταν με εκείνη τη μορφή το πλέον αναμενόμενο τραγούδι του δίσκου, λέγαμε με τη γυναίκα μου ότι όταν έβγαινε το CD θα το χορεύαμε επιτόπου στο σαλόνι μας γιατί μας είχε αγγίξει με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ώρα (είχαμε ακούσει μαζί το δείγμα). Πρώτη φορά γκρινιάζω εγώ προσωπικά, αλλά αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη... Όλος ο δίσκος έχει άσματα προς το σύγχρονο ήχο, θα πείραζε ένα να είναι προς λαϊκά μονοπάτια; Και ας έβγαζε και το 7αρι με τα χορευτικά μετά... Είναι αυτό που λέγαμε κι άλλες φορές, το λαϊκό τραγούδι τείνει να εξαφανιστεί και δυστυχώς άρχισε δειλά δειλά να μπαίνει και ο Νότης στο τριπάκι...
Το χωρις εσενα που προσωπικα μου αρεσε πολυ......το σκοτωσανε;
Φοβάμαι να ακούσω τον δίσκο με αυτά που λέτε για την ζεμπεκια που δεν είναι τελικά ζεμπεκιακαι γιατιιιιιιι ο Νότης το τραγούδαγε τότε με άλλη μουσική
. Υπάρχει περίπτωση να το δούμε μελλοντικά σε ρεμίξ με την μουσική που περιμέναμε;

- Mixalisvolos
Πραγματικά κρίμα,ξανά η ίδια μανία με τα γεμίσματα,ειδικά στα ρεφρέν του ''Καμία'' και ''Εσύ'' από τα οποία περιμέναμε να είναι τα δυνατά χαρτιά του δίσκου
.Το ''Καληνύκτα'' πολύ flat τραγούδι.Το ζεϊμπέκικο που περιμέναμε ''Στην αγκαλιά σου'' ,τροποποιήθηκε (κακώς) στην πορεία του και δεν είναι ζεϊμπέκικο.''Με την Πλάτη στον Τοίχο'' εξαιρετικό αν και γνωστό το αποτέλεσμα από μήνες.''Από το φως του Φεγγαριού'' επίσης αρκετά ενδιαφέρον.Και όπως καταλήγουμε πάντα,live και πάλι live.Κλάσεις ανώτερα όλα.

- E-Notikos7
Υπερβολικός ο BillBill? Μα τι είναι αυτά που λέτε. Η φωνή της λογικής ήταν εδώ μέσα.
Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει αυτή η σύγχυση στα κείμενα του, αυτό το τουρλουμπούκι σκέψεων και προβληματισμών.
Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κανονικά ο δίσκος. Μόνο Αθήνα δεν βγήκε.

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- E-Notikos7
Αμα σου βάλει λαικό κομμάτι, ζειμπεκιά π.χ. τότε στο 7άρι με τα χορευτικά τι θα σου βάλει?notikos21 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 11:29 am Όλος ο δίσκος έχει άσματα προς το σύγχρονο ήχο, θα πείραζε ένα να είναι προς λαϊκά μονοπάτια; Και ας έβγαζε και το 7αρι με τα χορευτικά μετά... Είναι αυτό που λέγαμε κι άλλες φορές, το λαϊκό τραγούδι τείνει να εξαφανιστεί και δυστυχώς άρχισε δειλά δειλά να μπαίνει και ο Νότης στο τριπάκι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Πέμ Απρ 19, 2018 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eptapsyxos87
Μόλις το πήρα κι εγώ απο Θεσσαλονίκη....δεν το άκουσα ακόμα..
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Σκορπιε........μαλλον μονο εμεις πηραμε τα αρ...ια μας!!!!!

-
Συμφωνώ φίλε. Το καθαρό λαϊκό τραγούδι και οι ζεμπεκιες θα φανούν του χρόνου στο χορευτικό.Παντως ο Νοτης εξακολουθεί να είναι αφταστος στις μουσικές του επιλογές.ΚΟΡΥΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗE-Notikos7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 11:41 amΑμα σου βάλει λαικό κομμάτι, ζειμπεκιά π.χ. τότε στο 7άρι με τα χορευτικά τι θα σου βάλει?notikos21 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 11:29 am Όλος ο δίσκος έχει άσματα προς το σύγχρονο ήχο, θα πείραζε ένα να είναι προς λαϊκά μονοπάτια; Και ας έβγαζε και το 7αρι με τα χορευτικά μετά... Είναι αυτό που λέγαμε κι άλλες φορές, το λαϊκό τραγούδι τείνει να εξαφανιστεί και δυστυχώς άρχισε δειλά δειλά να μπαίνει και ο Νότης στο τριπάκι...
ρε παιδια απο τα Χριστουγεννα το ακουμε στη μορφη της ζειμπεκιας ,τι λετε τωρα?και εδω και 2 μηνες και live και προχθες που ημουν τη 2η μερα παλι ζειμπεκια παρουσιασε και ξαφνικα αυτο????δε το δεχομαι,και παει κανεις σημερα ας μας πει το σκεπτικο του.
Εμένα που δε μ' άρεσαν Τα πιο μεγάλα σ' αγαπω για κάποιον τρελό λόγο τώρα από τον δίσκο μ' αρέσουν
Τρέλα με κορδέλα
Καμία, ωραία ερμηνεία από τον κοντό όπως και στο ζωντανό, με ξενέρωσαν οι δεύτερες αλλά με 2-3 ακροάσεις συνηθίζεται, το δεύτερο καλύτερο...
Εσύ, το τρίτο καλύτερο του δίσκου...
Ευχάριστη έκπληξη το Καληνύκτα ...Όμως να ξανάρθεις δεν γίνεται πονάει...
Στην Αγκαλιά σου, δεν ξέρω τι λέτε εγώ το θεωρώ κομματάρα και το γουστάρω ακόμα περισσότερο σ' αυτή την version. Μ' άρεσε και η προ ημερών αντίστοιχη ζωντανή εκτέλεση, αλλά καταλαβαίνω όσους ξενέρωσαν... Τέσπα το τραγούδι του δίσκου.
Με την πλάτη στον τοίχο τα έχω ξαναπεί και παλιότερα...
Από το φώς του φεγγαριού ώραιο τραγουδί ακούγεται ευχάριστα...
Προσωπικά ο δίσκος μ' αρέσει στο σύνολο...
Καλές ηχογραφήσεις, εντάξει και η φωνή του κοντού χωρίς να την καλύπτουν τα όργανα...
Βέβαια δεν υπάρχει κανένα λαϊκό άκουσμα (πχ ένα Φινάλε της καρδιάς) και κάποιες δεύτερες έπρεπε να μην υπήρχαν κλασικός Βλάχος...
Περιμένω εντυπώσεις από τους μη νοτικούς, εμείς είμαστε του γιατρού...

Καμία, ωραία ερμηνεία από τον κοντό όπως και στο ζωντανό, με ξενέρωσαν οι δεύτερες αλλά με 2-3 ακροάσεις συνηθίζεται, το δεύτερο καλύτερο...
Εσύ, το τρίτο καλύτερο του δίσκου...
Ευχάριστη έκπληξη το Καληνύκτα ...Όμως να ξανάρθεις δεν γίνεται πονάει...

Στην Αγκαλιά σου, δεν ξέρω τι λέτε εγώ το θεωρώ κομματάρα και το γουστάρω ακόμα περισσότερο σ' αυτή την version. Μ' άρεσε και η προ ημερών αντίστοιχη ζωντανή εκτέλεση, αλλά καταλαβαίνω όσους ξενέρωσαν... Τέσπα το τραγούδι του δίσκου.
Με την πλάτη στον τοίχο τα έχω ξαναπεί και παλιότερα...

Από το φώς του φεγγαριού ώραιο τραγουδί ακούγεται ευχάριστα...
Προσωπικά ο δίσκος μ' αρέσει στο σύνολο...
Καλές ηχογραφήσεις, εντάξει και η φωνή του κοντού χωρίς να την καλύπτουν τα όργανα...
Βέβαια δεν υπάρχει κανένα λαϊκό άκουσμα (πχ ένα Φινάλε της καρδιάς) και κάποιες δεύτερες έπρεπε να μην υπήρχαν κλασικός Βλάχος...
Περιμένω εντυπώσεις από τους μη νοτικούς, εμείς είμαστε του γιατρού...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Εμεις πως θα τα ακουσουμε σημερα;;;;;υπαρχει καποιος τροπος;ΒΟΗΘΕΙΑ
- E-Notikos7
Ποιο άκουγες σε μορφή ζειμπεκιάς?
Οι μουσικές επιλογές του νοτη στα τραγούδια του προσωπικά με ξενέρωσαν.
Γι αυτό γράφω πιο πάνω ότι γράφω.
Τόσο καιρό κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με την σκέψη του νέου δίσκου. Προσωπικά κρατήθηκα και δεν άκουσα τα κομμάτια λαιβ για να μην μου ξινισει κάτι στον δίσκο. Ξυπνάω το πρωί όλος χαρά. Λέω επιτέλους έφτασε η μέρα να ανοίξω τέρμα το ράδιο του αυτοκινήτου. Μετά τα πιο μεγάλα σ αγαπώ ακολουθούν τα άγνωστα προς εμένα τραγούδια. Και έρχεται σταδιακά το ξενέρωμα με τις κακες μουσικές και ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. Δηλαδή δεν είναι εύπεπτα στο θεμα της μουσικης τα τραγούδια. Άλλο στίχος και άλλο μουσική. Η μουσικη που ντυνει τα τραγουδια προσωπικα με κανει και αναρωτιεμαι αν αυτο που ακουω ειναι νοτης
Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά , τουλάχιστον στο δικό μου γούστο.
Αυτό κάνω τώρα διαμαρτύρομαι έχω το δικαίωμα δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας e notikos.
Απογοητεύτηκα. Γι αυτό και ξαναεγραψα. Αποχωρώ ξανά και πλέον οριστικά, δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται.
Λάθος Μουσικά μονοπάτια από τον μεγαλύτερο εν ζωή λαϊκό τραγουδιστή. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Γι αυτό γράφω πιο πάνω ότι γράφω.
Τόσο καιρό κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με την σκέψη του νέου δίσκου. Προσωπικά κρατήθηκα και δεν άκουσα τα κομμάτια λαιβ για να μην μου ξινισει κάτι στον δίσκο. Ξυπνάω το πρωί όλος χαρά. Λέω επιτέλους έφτασε η μέρα να ανοίξω τέρμα το ράδιο του αυτοκινήτου. Μετά τα πιο μεγάλα σ αγαπώ ακολουθούν τα άγνωστα προς εμένα τραγούδια. Και έρχεται σταδιακά το ξενέρωμα με τις κακες μουσικές και ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. Δηλαδή δεν είναι εύπεπτα στο θεμα της μουσικης τα τραγούδια. Άλλο στίχος και άλλο μουσική. Η μουσικη που ντυνει τα τραγουδια προσωπικα με κανει και αναρωτιεμαι αν αυτο που ακουω ειναι νοτης
Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά , τουλάχιστον στο δικό μου γούστο.
Αυτό κάνω τώρα διαμαρτύρομαι έχω το δικαίωμα δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας e notikos.
Απογοητεύτηκα. Γι αυτό και ξαναεγραψα. Αποχωρώ ξανά και πλέον οριστικά, δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται.
Λάθος Μουσικά μονοπάτια από τον μεγαλύτερο εν ζωή λαϊκό τραγουδιστή. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Πέμ Απρ 19, 2018 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Scorpion86
Ποιος να το περίμενε. Οτι εμείς στην Αθηνα και τον Πειραιά που πάντα τα παίρναμε πρώτοι, θα πάρουμε το τρίτο το μακρύτερο.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Στην αγκαλια σου.
Φυσικά και είναι κορυφαίος. Απλώς όταν ένα τραγούδι βγει σε ένα συγκεκριμένο στυλ, θυμίζει μελωδίες που έχεις αγαπήσει, τότε πιστεύω δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δεν μιλάω για το στίχο, είναι απίστευτος. Η μουσική προσέγγιση στο συγκεκριμένο και μόνο κομμάτι με ''χάλασε''. Με ένα και μόνο τραγούδι προς τα λαικά μονοπάτια νομίζω δεν θα χάλαγε η προσμονή μας για το χορευτικό 7αρι. Και σας το λέω εγώ που έχω λιώσει κομμάτια του Νότη που οι περισσότεροι δεν συμπάθησαν ποτέ... Είμαι από τους πρώτους που έλεγαν ότι ο Νότης θα έπρεπε κάποια στιγμή να κινηθεί σε πιο σύγχρονα μονοπάτια, αλλά ένα 7αρι δίχως λαική νότα είναι κάπως, ακόμη και στο ''Όταν επικοινωνούμε'' υπήρχε "Το νησί''.
Στα υπόλοιπα του δίσκου:
α) η φωνή του Νότη ακούγεται πολύ καθαρά στα κομμάτια.
β) Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ ακούγονται καλύτερα σε σχέση με τη διαδικτυακή version,
γ) κάποιες δεύτερες καλό θα ήταν να λείπουν από ορισμένα κομμάτια
δ) Εμένα μου άρεσε πολύ με την πρώτη το ''Από το φως του φεγγαριού''. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένη η μουσική και η φωνή του Νότη μου θυμίζει έντονα κάποια παλιά ακούσματα από τον Νότη σε τέτοιου τύπου τραγούδια...
ε) Δεν βγάζει και μια live εκδοχή της λαικής αγκαλιάς, θα έδινα ένα δεκάρικο μόνο για αυτή
Στα υπόλοιπα του δίσκου:
α) η φωνή του Νότη ακούγεται πολύ καθαρά στα κομμάτια.
β) Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ ακούγονται καλύτερα σε σχέση με τη διαδικτυακή version,
γ) κάποιες δεύτερες καλό θα ήταν να λείπουν από ορισμένα κομμάτια
δ) Εμένα μου άρεσε πολύ με την πρώτη το ''Από το φως του φεγγαριού''. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένη η μουσική και η φωνή του Νότη μου θυμίζει έντονα κάποια παλιά ακούσματα από τον Νότη σε τέτοιου τύπου τραγούδια...
ε) Δεν βγάζει και μια live εκδοχή της λαικής αγκαλιάς, θα έδινα ένα δεκάρικο μόνο για αυτή

Εγω παντως προσπαθησα......ΧΑΪΔΑΡΙ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΚΟΡΥΔΑΛΟ,ΑΙΓΑΛΕΩ!!!Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 12:09 pmΠοιος να το περίμενε. Οτι εμείς στην Αθηνα και τον Πειραιά που πάντα τα παίρναμε πρώτοι, θα πάρουμε το τρίτο το μακρύτερο.Ευγενική χορηγία της Panik.
Ας ελπισουμε οτι καποιος θα φιλοτιμηθει και με καποοον τροπο θα τα ακουσουμε και εμεις γιατι κοντευω να σκασω
- Scorpion86
Ναι τώρα λένε την παπάτζα ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν κυκλοφόρησε στην Αθήνα. Γελάμε...notisfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 12:19 pmΕγω παντως προσπαθησα......ΧΑΪΔΑΡΙ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΚΟΡΥΔΑΛΟ,ΑΙΓΑΛΕΩ!!!Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 12:09 pmΠοιος να το περίμενε. Οτι εμείς στην Αθηνα και τον Πειραιά που πάντα τα παίρναμε πρώτοι, θα πάρουμε το τρίτο το μακρύτερο.Ευγενική χορηγία της Panik.
Ας ελπισουμε οτι καποιος θα φιλοτιμηθει και με καποοον τροπο θα τα ακουσουμε και εμεις γιατι κοντευω να σκασω
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...