Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:25 pm Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
Κι ένα "Ελα ρε..." του Γκόγκου από το βάθος. :lol:
-Πηγαινετε στον Las Vegas να δειτε
-Σιγα το χωριο! :lol:
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τώρα που το σκέφτομαι είναι λογικό να είναι εκεί ο Δήμας γιατί θα ακολουθήσει η απονομή του "Οταν επικοινωνούμε". :read:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:28 pm
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:25 pm Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
Κι ένα "Ελα ρε..." του Γκόγκου από το βάθος. :lol:
-Πηγαινετε στον Las Vegas να δειτε
-Σιγα το χωριο! :lol:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
notisfan έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:30 pm Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
Πάντως, πάνω στην πλατίνα γράφει "Απονέμεται στον Νότη Σφακιανάκη για τις πολυπλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του δίσκου Οταν Επικοινωνούμε". Δεν γραφει αριθμό.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

notisfan έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:30 pm Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
Συμφωνώ απόλυτα....στα πολύ γρήγορα όπως μου έρχονται, θα τον ρωτούσα πχ

1) Τι σημαίνει η αναφορά σου στο Β.Δήμα στο εισαγωγικό σημείωμα;
2) Πότε περίπου αναμένεται η κυκλοφορία του 3ου μέρους Μαζί εν χορώ; Έχεις βρει τραγούδια για αυτό; Θα κάνεις κάτι αντίστοιχο που έκανες στην προηγούμενη τριλογία, με τα +4 τραγούδια;
3) Πως γίνεται η διαδικασία της ηχογράφησης και κατά πόσο συμμετέχεις και επεμβαίνεις σε αυτή;
4) Βλέπουμε στο δίσκο , ότι δεν υπάρχει καθόλου μπουζούκι, παρά μόνο τζουράς...ήταν συνειδητή επιλογή κάτι τέτοιο ή έτυχε;
5) Ακούσαμε και μία άλλη εκδοχή του Στην αγκαλιά σου στις ζωντανές εμφανίσεις; Τι έγινε τελικά;
6) Πόσα περίπου δισκάκια πούλησε το Όταν επικοινωνούμε;
7) Υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστείς με Χρυσοβέργη, βλέπουμε υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του...

Ε ρε πούστη μου, χαραμίζομαι..... ! (πιστεύω θα με αποθεώνατε με τέτοιου τύπου ερωτήσεις :) !!!
nsfk1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nsfk1 »

Τελικά ρε παιδιά που μπορούμε να βρούμε τον καινούριο δίσκο εντός Αθήνας; Δεν υποτίθεται οτι θα κυκλοφορούσε με το TV24 ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν δώσαμε και ερωτήσεις στον Siempre να του κανει. :lol: Στον "Οταν Επικοινωνούμε" είχα πάει εγώ και τον ρωτούσα πόση ώρα και αν δεν ήταν ο Χορλιαφάκης και ο Παπασχοινάς που τον είχαν πιάσει και τον ζάλιζαν, θα μάθαινα μέχρι και το σχήμα του επόμενου χειμώνα. :lol:
nsfk1 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:47 pm Τελικά ρε παιδιά που μπορούμε να βρούμε τον καινούριο δίσκο εντός Αθήνας; Δεν υποτίθεται οτι θα κυκλοφορούσε με το TV24 ;
Υπομονή μέχρι αύριο. Αύριο θα υπάρχει και η επιλογή του δισκοπωλείου.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:48 pm Δεν δώσαμε και ερωτήσεις στον Siempre να του κανει. :lol: Στον "Οταν Επικοινωνούμε" είχα πάει εγώ και τον ρωτούσα πόση ώρα και αν δεν ήταν ο Χορλιαφάκης και ο Παπασχοινάς που τον είχαν πιάσει και τον ζάλιζαν, θα μάθαινα μέχρι και το σχήμα του επόμενου χειμώνα.
Το σκεφτηκα Σκορπιον να στειλω 2-3 ερωτησεις, αλλα δε διαβασαν καθολου μηνυματα ουτε ειχαν δωσει φορμα επικοινωνιας...
Ο Χορλιαφακης παρεπιμπτόντως πολυ καλα λογια γαι το δισκο λεει...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notakis έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:52 pm
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:48 pm Δεν δώσαμε και ερωτήσεις στον Siempre να του κανει. :lol: Στον "Οταν Επικοινωνούμε" είχα πάει εγώ και τον ρωτούσα πόση ώρα και αν δεν ήταν ο Χορλιαφάκης και ο Παπασχοινάς που τον είχαν πιάσει και τον ζάλιζαν, θα μάθαινα μέχρι και το σχήμα του επόμενου χειμώνα.
Το σκεφτηκα Σκορπιον να στειλω 2-3 ερωτησεις, αλλα δε διαβασαν καθολου μηνυματα ουτε ειχαν δωσει φορμα επικοινωνιας...
Ο Χορλιαφακης παρεπιμπτόντως πολυ καλα λογια γαι το δισκο λεει...
Μετά τον πιάνεις, όχι την ώρα της απονομής ή τις συνέντευξης. Οταν έχει τελειώσει η εκδήλωση. Πολλοί πάνε απλά για μία φωτογραφία.
Τώρα που μου ήρθε φλασιά, δεν μάθαμε και από εκείνη την εκδήλωση ποια ειναι τα δύο κομμάτια που έλεγε ο Δήμας ότι έχει δώσει στον Νότη, εκεί στα πηγαδάκια. Μπορεί να είναι τίποτα για χορευτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 19, 2018 9:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
notisfan

Στα χορευτικα προβλεπω και Β.Δημα μεσα.....
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notisfan έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 9:02 pm Στα χορευτικα προβλεπω και Β.Δημα μεσα.....
Πω πω ούτε να ξερες τι θα έγραφα. Αυτό μόλις έγραψα πιο πάνω. Στον "Οταν επικοινωνούμε" τον είχε πιάσει μετά το τέλος της παρουσίασης και του έλεγε ότι του έχει δύο κομμάτια που θα του αρέσουν. Τα έχει αποκλειστικά για εκείνον. Δεν μάθαμε τότε αν ήταν για χορευτικό ή ερωτικό.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Σε δισκοπωλεία πόσο θα κοστίζει ο δίσκος;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Βλέπω ήταν και το Μakedonia TV εκεί και πήρε πλάνα.
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

στο ΄Καληνυχτα ΄ ανατριχιασα....συγκινητικο ,οτι πιο ομορφο εδω κ χρονια....
notisfan

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 9:13 pm Βλέπω ήταν και το Μakedonia TV εκεί και πήρε πλάνα.
Μεσα στο μυαλο μου εισαι;;;;μολις ειδα το μικροφωνο το εγραψα,αλλα δεν πατησα μαλλοτ το ΥΠΟΒΟΛΗ
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

notakis έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 8:42 pm
Συμφωνώ απόλυτα....στα πολύ γρήγορα όπως μου έρχονται, θα τον ρωτούσα πχ

1) Τι σημαίνει η αναφορά σου στο Β.Δήμα στο εισαγωγικό σημείωμα;
2) Πότε περίπου αναμένεται η κυκλοφορία του 3ου μέρους Μαζί εν χορώ; Έχεις βρει τραγούδια για αυτό; Θα κάνεις κάτι αντίστοιχο που έκανες στην προηγούμενη τριλογία, με τα +4 τραγούδια;
3) Πως γίνεται η διαδικασία της ηχογράφησης και κατά πόσο συμμετέχεις και επεμβαίνεις σε αυτή;
4) Βλέπουμε στο δίσκο , ότι δεν υπάρχει καθόλου μπουζούκι, παρά μόνο τζουράς...ήταν συνειδητή επιλογή κάτι τέτοιο ή έτυχε;
5) Ακούσαμε και μία άλλη εκδοχή του Στην αγκαλιά σου στις ζωντανές εμφανίσεις; Τι έγινε τελικά;
6) Πόσα περίπου δισκάκια πούλησε το Όταν επικοινωνούμε;
7) Υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστείς με Χρυσοβέργη, βλέπουμε υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του...

Ε ρε πούστη μου, χαραμίζομαι..... ! (πιστεύω θα με αποθεώνατε με τέτοιου τύπου ερωτήσεις :) !!!
1) Τι να σημαίνει η αναφορά στον Βασιλάκη τα έχει ξαναπεί τα ίδια για εκείνον.
2) Μέσα στο 2019, προς τα τέλη του έτους του τωρινού θα ξεκινήσει μάλλον η προετοιμασία ίσως και λίγο πιο μετά μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης (να ξεκινήσουν). Για το +4 αυτή τη φορά εικάζω πως δεν θα γίνει.
3)Η ηχογράφηση γίνεται πρώτα τους οδηγούς στο Numbernine πάνω στα demo των δημιουργών. Μετά διαλέγουν παρέα τα όργανα και τον ρυθμό. Παράδειγμα στην προακρόαση των Αυτοτελών είχε πει «δεν μ’ άρεσε ο δρόμος της Σόφης στο Κερασμένα είπαμε να το κάνουμε τσιφτετέλι δεν μας άρεσε όταν έγινε επίσης ούτε ζεϊμπέκικο, μετά είπαμε δεν το δοκιμάζουμε χασάπικο και βγήκε αυτό που ακούμε σήμερα» Μπαίνουν και γράφουν τα όργανα και τέλος πάνε στο Sofita όπου γράφεται η φωνή στην τελική μορφή, ακουλουθεί η μίξη όλων και μετά φεύγει από το Sofita και πάει στην εταιρία που κάνει το mastering. Κατά τη διάρκεια της εργασίας πετάγεται στο studio και βλέπει την πρόοδο της διαδικασίας εγκρίνει και απορρίπτει πράγματα. Στο τέλος όταν τελειώσει και το mastering το ακούνε στο στούντιο με τον κ.Βλάχο όλο με τη σειρά του δίσκου να δει αν του αρέσει η συνοχή στα τραγούδια αν κάτι δεν του πάει αλλάζει τη σειρά.
4) Θα έχει στο χορευτικό μπουζούκι. Θα χορτάσουμε εκεί.
5) Αν πρόσεξες αυτό που ζήτησε χωρίς παρτιτούρες είναι πιο κοντά στο δίσκο, που το ονόμασε ο φίλος live remix.
6) Η απονομή αφορά και κατεβάσματα iTunes, google play, Spotify, Deezer και μεμονωμένα τα τραγούδια από τα ψηφιακά κατάστηματα εξού και δε μπορούν να προσδιοριστούν οι αριθμοί πλατίνας. Από όλα παίρνει προμήθεια ο Νότης αν νοιάζεστε για εκείνον. :fan:
7) Ακόμα περιμένει η εταιρία και ο παραγωγός να πει τι ζητάει για να συμμετέχει στον “Μαζίεν χορώ”. Εικάζω ότι ίσως ναυαγήσει.

Υ.Γ. Είδατε που όταν δίνει την πλακέτα στον Δήμα του λέει αν διάβασε το σημείωμα που τον αναφέρει;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Λοιπόν, μετά από πολλές ακροάσεις λέω εκ νέου την γνώμη μου γιατί η πρώτη εικόνα που είχα με ξενέρωσε, είπα με ξενέρωσε γιατί το θεωρώ αδιανόητο όταν αναφέρομαι στον τελειομανη νοτη να του ξεφεύγουν ας πούμε λαθάκια.
Αυτό που παρατήρησα εχει να κάνει με τις ερμηνείες αλλά και με την μουσική ένδυση των τραγουδιών.
Στο καληνύχτα που όσο τ ακούω τοσο πιο πολυ μ αρέσει , η ερμηνεία του νοτη δεν είναι καλή. Είναι λες και διαβάζει και απλά τραγουδά ειδικά στα κουπλε. Θα περίμενα να το σκίσει το τραγούδι να τραβάει καταληξεις κτλ , αυτό με κρατάει και δεν μ αφήνει να πω η να νιώσω ότι αυτό που νιώθω μου το βγάζει ο Νότης ερμηνεύοντας. Μουσικά είναι το πιο ωραίο κομμάτι. Έπρεπε να του δώσουν ακουστική όπως με την πλάτη στον τοίχο.
Γενικά αυτό με προβληματίζει οι πρόχειρες ας πούμε ερμηνείες στα τραγούδια του. Σαν να διαβάζει και να απαγγέλει.
Μουσικά ο δίσκος χαρακτηρίζεται ροκ με δώσεις έντεχνου ροκ.
Φωνητικά ο Νότης είναι καλός. Άρτια παραγωγή δεν την λες.
Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ, καληνύχτα , με την πλάτη στον τοίχο, αυτά ξεχωρίζουν. Με το φως του φεγγαριού ακούγεται ευχάριστα.
Το στην αγκαλιά σου για μένα το σκότωσαν, του βγάλαν τα μάτια
Τα αλλά με αφήνουν αδιάφορο, ασυγκίνητο.
Αν αυτός ο δίσκος έβγαινε επί εποχές μινος με μπενετο παραγωγό , η αν ο Νότης έμπαινε στούντιο ξανά Τώρα για ηχογράφηση εκ νέου των ίδιων τραγουδιών με μπενετο παραγωγο καθώς και με χρυσοβεργη στην μουσική σε δύο τρία τραγούδια τότε θα ακούγατε και θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω και γιατί αντέδρασα όπως αντέδρασα έτσι με το πρώτο άκουσμα.
Σας αφήνω λοιπόν , καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Που είναι η συνέντευξη βρε sfakattack10? Για δώσε στο λαό τροφή και επ ευκαιρία πες μου και τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή. :wave:
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TV24 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ...ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΙΝΕΣ....
Απάντηση