-Πηγαινετε στον Las Vegas να δειτεScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:25 pm Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
Κι ένα "Ελα ρε..." του Γκόγκου από το βάθος.![]()
-Σιγα το χωριο!

-Πηγαινετε στον Las Vegas να δειτεScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:25 pm Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
SFAKattack10 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:28 pm-Πηγαινετε στον Las Vegas να δειτεScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:25 pm Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
-Σιγα το χωριο!![]()
Πάντως, πάνω στην πλατίνα γράφει "Απονέμεται στον Νότη Σφακιανάκη για τις πολυπλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του δίσκου Οταν Επικοινωνούμε". Δεν γραφει αριθμό.notisfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:30 pm Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
Συμφωνώ απόλυτα....στα πολύ γρήγορα όπως μου έρχονται, θα τον ρωτούσα πχnotisfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:30 pm Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
Υπομονή μέχρι αύριο. Αύριο θα υπάρχει και η επιλογή του δισκοπωλείου.
Το σκεφτηκα Σκορπιον να στειλω 2-3 ερωτησεις, αλλα δε διαβασαν καθολου μηνυματα ουτε ειχαν δωσει φορμα επικοινωνιας...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:48 pm Δεν δώσαμε και ερωτήσεις στον Siempre να του κανει.Στον "Οταν Επικοινωνούμε" είχα πάει εγώ και τον ρωτούσα πόση ώρα και αν δεν ήταν ο Χορλιαφάκης και ο Παπασχοινάς που τον είχαν πιάσει και τον ζάλιζαν, θα μάθαινα μέχρι και το σχήμα του επόμενου χειμώνα.
Μετά τον πιάνεις, όχι την ώρα της απονομής ή τις συνέντευξης. Οταν έχει τελειώσει η εκδήλωση. Πολλοί πάνε απλά για μία φωτογραφία.notakis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:52 pmΤο σκεφτηκα Σκορπιον να στειλω 2-3 ερωτησεις, αλλα δε διαβασαν καθολου μηνυματα ουτε ειχαν δωσει φορμα επικοινωνιας...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:48 pm Δεν δώσαμε και ερωτήσεις στον Siempre να του κανει.Στον "Οταν Επικοινωνούμε" είχα πάει εγώ και τον ρωτούσα πόση ώρα και αν δεν ήταν ο Χορλιαφάκης και ο Παπασχοινάς που τον είχαν πιάσει και τον ζάλιζαν, θα μάθαινα μέχρι και το σχήμα του επόμενου χειμώνα.
Ο Χορλιαφακης παρεπιμπτόντως πολυ καλα λογια γαι το δισκο λεει...
Πω πω ούτε να ξερες τι θα έγραφα. Αυτό μόλις έγραψα πιο πάνω. Στον "Οταν επικοινωνούμε" τον είχε πιάσει μετά το τέλος της παρουσίασης και του έλεγε ότι του έχει δύο κομμάτια που θα του αρέσουν. Τα έχει αποκλειστικά για εκείνον. Δεν μάθαμε τότε αν ήταν για χορευτικό ή ερωτικό.
Μεσα στο μυαλο μου εισαι;;;;μολις ειδα το μικροφωνο το εγραψα,αλλα δεν πατησα μαλλοτ το ΥΠΟΒΟΛΗ
1) Τι να σημαίνει η αναφορά στον Βασιλάκη τα έχει ξαναπεί τα ίδια για εκείνον.notakis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:42 pmΣυμφωνώ απόλυτα....στα πολύ γρήγορα όπως μου έρχονται, θα τον ρωτούσα πχnotisfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 8:30 pm Οσο για την συνεντευξη.....τπτ το σπουδαιο!!!Ο δημοσιογραφος ηταν αδιαβαστος και γενικα πολυ λιγος!!!Καμια ουσιαστικη ερωτηση.... τα ιδια και τα ιδια και ολο γενικολογιες!ο κοσμος απο πισω απαραδεκτος!Σταθηκε ο Νοτης στους πολυπλατινενιους δισκους και δεν τον ρωτησε καν ποσο πουλησε ο δισκος!
1) Τι σημαίνει η αναφορά σου στο Β.Δήμα στο εισαγωγικό σημείωμα;
2) Πότε περίπου αναμένεται η κυκλοφορία του 3ου μέρους Μαζί εν χορώ; Έχεις βρει τραγούδια για αυτό; Θα κάνεις κάτι αντίστοιχο που έκανες στην προηγούμενη τριλογία, με τα +4 τραγούδια;
3) Πως γίνεται η διαδικασία της ηχογράφησης και κατά πόσο συμμετέχεις και επεμβαίνεις σε αυτή;
4) Βλέπουμε στο δίσκο , ότι δεν υπάρχει καθόλου μπουζούκι, παρά μόνο τζουράς...ήταν συνειδητή επιλογή κάτι τέτοιο ή έτυχε;
5) Ακούσαμε και μία άλλη εκδοχή του Στην αγκαλιά σου στις ζωντανές εμφανίσεις; Τι έγινε τελικά;
6) Πόσα περίπου δισκάκια πούλησε το Όταν επικοινωνούμε;
7) Υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστείς με Χρυσοβέργη, βλέπουμε υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του...
Ε ρε πούστη μου, χαραμίζομαι..... ! (πιστεύω θα με αποθεώνατε με τέτοιου τύπου ερωτήσεις :) !!!