Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
γεματο ηταν παιδια και ο εξωστης.
Χαλαρά ηταν χθες.Ο εξωστης ψιλοαδειος,και κατω ηταν πολυ ανετα τα πραγματα.Λογικο ομως,για τους λογους που ειπε και ενας φιλος παραπανω.Το προγραμμα κινηθηκε στα γνωστα πλαισια,οχι καμια ιδιατερη εκπληξη,απο τα καινουρια δεν ειπε μονο το "εσυ" και το "καληνυχτα".
Προσωπικά πάντως μου κάνει εντύπωση πως η Πέγκυ Ζήνα, ενώ είναι τόσο καλή τραγουδίστρια δεν έχει καμία δυναμική αναφορικά με την προσέλκυση κοινού. Δηλαδή πάνω κάτω κάπως έτσι ήταν τα διήμερα στην Πύλη και όταν ο Νότης εμφανιζόταν σχεδόν μόνος του. Θα πάρει τελικά παράταση ένα ακόμα διήμερο;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Αυτό που λες φίλε για την Πέγκυ μου κάνει και μένα εντύπωση. Από πρόγραμμα πώς τα πάει; Γιατί από φωνή δεν νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερη. Βέβαια, το σημερινό κοινό προτιμάει περισσότερο αυτές που τραγουδάν λίγο, κουνιούνται πολύ, σχηματίζοντας ενίοτε και πουλιά με τα χέρια τους... Πάντως αναλογικά με το ρεπερτόριο και τις ερμηνευτικές ικανότητες, το ζευγάρι Νότη-Πέγκυς είναι μακράν ό, τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Τώρα αν ο κόσμος έχει διαφορετικά κριτήρια, αυτό είναι άλλη τελείως συζήτηση.jdarmody έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 05, 2018 7:15 pm Προσωπικά πάντως μου κάνει εντύπωση πως η Πέγκυ Ζήνα, ενώ είναι τόσο καλή τραγουδίστρια δεν έχει καμία δυναμική αναφορικά με την προσέλκυση κοινού. Δηλαδή πάνω κάτω κάπως έτσι ήταν τα διήμερα στην Πύλη και όταν ο Νότης εμφανιζόταν σχεδόν μόνος του. Θα πάρει τελικά παράταση ένα ακόμα διήμερο;
-
- SFAKattack10
Και εγω την θεωρω απο τις καλυτερες τραγουδιστριες , βεβαια θυμαμαι πριν καποια χρονια που προσπαθησε να ειναι πρωτο ονομα στον Εναστρον (με αλλο ονομα) και δευτερο ονομα ηταν ο Δημος Αναστασιαδης και το σχημα πηγε μονο 2 βδομαδες. Και αυτο δειχνει κατι.
- Scorpion86
Το θυμάμαι αυτό τότε που είχε μπει πρόωρα λουκέτο. Τότε το μαγαζί λεγόταν «Οδός Πειραιώς 178», πιο πριν «Cosmos Stage» με Πλούταρχο και ως «Εναστρον» με Νοτη που ήταν και οι καλύτερες σεζόν του κέντρου. Πάντως τότε είχαν πάει καλά στην Θεσσαλονίκη σαν δίδυμο με τον Δήμο. Με αφορμή και το αφιέρωμα του Παπαδόπουλου στην Θεοδωριδου, κι ότι ειπωθηκε ότι είναι η καλύτερη λαϊκή ερμηνεύτρια, ας γελάσω. Η Πεγκυ ερμηνευτικά είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει μετά την Βισση και την Γαρμπή. Με διαφορά κιόλας. Πάντως με την Νατασα οι σχέσεις έχουν φτιάξει και δεν θα απέκλεια μελλοντική συνεργασία μαζί της.SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 2:02 amΚαι εγω την θεωρω απο τις καλυτερες τραγουδιστριες , βεβαια θυμαμαι πριν καποια χρονια που προσπαθησε να ειναι πρωτο ονομα στον Εναστρον (με αλλο ονομα) και δευτερο ονομα ηταν ο Δημος Αναστασιαδης και το σχημα πηγε μονο 2 βδομαδες. Και αυτο δειχνει κατι.
Υ.Γ: Να έχω πάει σε μαγαζί και να ακούω να παίζει το «Βρεγμένο ρούχο» και γενικά παρά πολλά κομματια του Νοτη, μη εμπορικά οπως π.χ. «Το Αγγελούδι». Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις.
Υ.Γ.2: Στις φωτογραφίες που ανέβασε το Σάββατο η Πύλη, γεμάτος είναι ο εξώστης. Εκτός αν είναι απο προηγούμενη εβδομάδα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Η Πεγκυ ειναι μια παρα πολυ καλη τραγουδιστρια, με υπεροχη φωνη και αρκετες επιτυχιες στο ενεργητικο της.Στην πιστα πανω δε,βγαζει φοβερη ενεργεια,και δειχνει πως γουσταρει αυτο που κανει.Παρολα αυτα θεωρω πως αν και ακομα βρισκεται σε μικρη ηλικια,δεν εχει ιδιαιτερο γκελ στην νεολαια.Πιστευω πως εχει το κοινο της,αλλα αυτο εχει δημιουργηθει απο τις επιτυχιες των παλαιοτερων χρονων,και οχι τα τελευταια χρονια.Τωρα οσον αφορα το προγραμμα της,θα το χαρακτηριζα θετικο(ειδικα το δευτερο) με 2 επισημανσεις.Νομιζω πως ειναι πανω κατω το ιδιο προγραμμα με αυτο της χρονιας του Φωταεριου.Ισως θα πρεπε να το αλλαξει λιγο.Επισης διαφωνω καθετα με την φετινη μοιρασια του χρονου στην πιστα.Ειναι κουραστικο να βγαινει ο Νοτης στις 2'20 και μετα στις 4.45.Ευχαριστη εκπληξη για μενα ο Βο.Βγαινει 20-25λεπτακια ,κανει το σοου του,περνα γρηγορα η ωρα.Η Ελπιδα φωναρα νταξει,αλλα θεωρω ανουσια την παρουσια της στα μπουζουκια,με τραγουδια που οι περισσοτεροι δεν τα ξερουν,και κυριως με τραγουδια ψιλοκαταθλιπτικα.Νταξει για τον Αρχοντα μη λεμε τα ιδια.Αψογος φωνητικα,με ανεβασμενη διαθεση,αλλα χωρις αλλαγες στο προγραμμα του.
- Scorpion86
Το «Εσυ» έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση στο youtube, προσπερνώντας το «Καληνύχτα» που είναι πάνω μια μέρα παραπάνω. Σε λίγο θα περάσει και το «Καμία».
H Πέγκυ ποτέ δεν είχε σπουδαίο φαν κλαμπ και ποτέ δεν κράτησε μαγαζί μόνη της πάντα ήταν πίσω από Νότη,Πλούταρχο,Μητροπάνο σε αντίθεση με τη Νατάσσα που είναι πάντα πρώτο όνομα όπου τραγουδάει και έχει φανατικούς θαυμαστές.Στο λάιβ επειδή τις έχω ακούσει και τις δυο η Πέγκυ είναι κλάσεις ανώτερη παρά το γεγονός ότι η Νατάσσα έχει πει αντικειμενικά πιο μεγάλα τραγούδια στην καριέρα της.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Εδώ σε κάποια στιγμή ο Νέζος πήγε να ρωτήσει τον ΝΙικολόπουλο αν η Νατάσσα έχει καταφέρει να αγγίξει Βίκυ Μοσχολιού και τον σταμάτησε στα γρήγορα ο Παπαδόπουλος γιατί κατάλαβε την παπάτζα που πέταξε.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 3:55 am Με αφορμή και το αφιέρωμα του Παπαδόπουλου στην Θεοδωριδου, κι ότι ειπωθηκε ότι είναι η καλύτερη λαϊκή ερμηνεύτρια, ας γελάσω. Η Πεγκυ ερμηνευτικά είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει μετά την Βισση και την Γαρμπή. Με διαφορά κιόλας. Πάντως με την Νατασα οι σχέσεις έχουν φτιάξει και δεν θα απέκλεια μελλοντική συνεργασία μαζί της.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Καλημερα Παλιόπαιδα !!Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 12:41 pm Το «Εσυ» έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση στο youtube, προσπερνώντας το «Καληνύχτα» που είναι πάνω μια μέρα παραπάνω. Σε λίγο θα περάσει και το «Καμία».
Επειδή είμαι και των αριθμών έχουμε και λέμε !!!
Καμία - Περισσότερα likes , λιγότερα dislikes , περισσότερα views ( οκ ανέβηκε πρώτο αλλά η ψαλίδα με το εσυ δε κλείνει )
Ακόμη στο Page του Νοτη με τους περισσότερους followers, το Καμία είναι από τα τραγούδια που το ποστ του έχει τα περισσότερα likes
Καληνυκτα - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - δεν έκανε καλή εκκίνηση σε views ( για αυτό και το έφθασε και το εσυ ) ενώ συγκέντρωσε και αρκετά dislikes ( από τους γνωστούς εγκάθετους υποθέτω )
Εσυ - έκανε καλή εκκίνηση ενώ ο στιχουργός έβαλε και εδώ όλους τους φίλους να σχολιάσουν
Συνοψίζοντας , Καμία και εσυ πιθανολογώ να ξεχωρίζουν με το Καμία να έχει ένα προβάδισμα καθώς φαίνεται πιο ευηκοο στο ευρύ κοινό ( για τα υπόλοιπα θα χρειαστούμε μερικές μέρες ακόμη )
Κάποια παραπονακια είδα και στα σχόλια του αγκαλιά σου για την ενορχήστρωση ...
Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίζουν να φαίνονται αυτά .. ακόμα είναι νωρίς !!
Είδωμεν !!!
Βόλτα στα στενά ...
Το "καμια" ειναι κομματαρα παιδια,και ειναι και κομματι κομμενο και ραμμενο για το ραδιο της εποχης.Εγω σε οσους φιλους μου το εχω βαλει να το ακουσουν,τους αρεσε πολυ.Προσωπικα το ξεχωριζω απο το δισκο ,μαζι με το "στην αγκαλια σου",και "με την πλατη στον τοιχο".
- Scorpion86
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό που λέτε κάποιοι ότι στο "Εσύ" έχει βάλει ο Μάνος Μακρίδης φίλους του να γράφουν ωραία σχόλια και να κάνουν κλικ είναι λίγο υπερβολικό. Χτυπάει άσχημα έτσι όπως το γράφετε. Ο Μάνος Μακρίδης είναι παιδιά, όχι ο Θεοφάνους ή ο Φοίβος ή ο Σαμπάνης να έχει τέτοια δυναμική στον κόσμο ώστε να πατάει like και να δίνει κλικ. Όντως δύο άτομα φαίνονται να είναι δικοί του (και δεν είναι κακό), αλλά ένα σωρό κόσμος συγχαίρει και τον συνθέτη και την ερμηνεία που είναι μοναδική. Επιπλέον, αδικείτε το κομμάτι σαν τραγούδι, το υποτιμάτε, ενώ είναι για μένα αλλά και πολλούς άλλους μέσα στα τρία που έχουν κάνει το μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο από τον δίσκο. Ενα κομμάτι που είναι Νοτικό, ταιριάζει απόλυτα στον καλλιτέχνη. Θα δείτε που σε βάθος χρόνου (μίας εβδομάδας) το "Εσύ" θα κάνει περισσότερα views απο όλα τα κομμάτια του δίσκου, τα 5 πλην "Πιο μεγάλα Σ αγαπώ" και "Με την πλάτη στον τοιχο".
Όσο για τη σύγκριση Πέγκυς-Νατάσας, για την φωνή τα έγραψα, δεν θεωρώ ότι συγκρίνεται η απόδοση της Πεγκυς στα live (εκεί κρίνεται ο καλλιτέχνης, όχι στην επεξεργασία των μηχανημάτων στους δίσκους) με καμία άλλη από τις σημερινές ερμηνεύτριες. Η Νατάσα υπερτερεί σε δύο πράγματα. Εχει συνεργαστεί με πιο καταξιωμένους και πιο προβεβλημένους συνθέτες-δημιουργούς και είναι ο θηλυκός Ρέμος ή θηλυκός Μαζωνάκης αν προτιμάτε, δηλαδή έχει μεγάλο ρεύμα στους εκπροσώπους της σόουμπιζ και του lifestyle γενικότερα. Η Πέγκυ οι φιλίες της είναι κυρίως από τον χώρο των τραγουδιστών (βλέπε Νότη, Μακρόπουλο, Θεοδωρίδου κ.α.), όχι τόσο με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές περσόνες και γενικά "σελέμπριτις".
Υ.Γ.: Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουμε όλοι όσοι σχολιάζουμε εδώ μέσα τα αγαπημένα κομμάτια του δίσκου, με σειρά προτίμησης. Από το πιο αγαπημένο έως το λιγότερο.
Ξεκινάω:
1. Καληνύχτα
2. Καμία
3. Εσύ
4. Με την Πλάτη στον τοίχο
5. Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ
6. Από το Φως του Φεγγαριού
7. Στην Αγκαλιά σου
Όσο για τη σύγκριση Πέγκυς-Νατάσας, για την φωνή τα έγραψα, δεν θεωρώ ότι συγκρίνεται η απόδοση της Πεγκυς στα live (εκεί κρίνεται ο καλλιτέχνης, όχι στην επεξεργασία των μηχανημάτων στους δίσκους) με καμία άλλη από τις σημερινές ερμηνεύτριες. Η Νατάσα υπερτερεί σε δύο πράγματα. Εχει συνεργαστεί με πιο καταξιωμένους και πιο προβεβλημένους συνθέτες-δημιουργούς και είναι ο θηλυκός Ρέμος ή θηλυκός Μαζωνάκης αν προτιμάτε, δηλαδή έχει μεγάλο ρεύμα στους εκπροσώπους της σόουμπιζ και του lifestyle γενικότερα. Η Πέγκυ οι φιλίες της είναι κυρίως από τον χώρο των τραγουδιστών (βλέπε Νότη, Μακρόπουλο, Θεοδωρίδου κ.α.), όχι τόσο με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές περσόνες και γενικά "σελέμπριτις".
Υ.Γ.: Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουμε όλοι όσοι σχολιάζουμε εδώ μέσα τα αγαπημένα κομμάτια του δίσκου, με σειρά προτίμησης. Από το πιο αγαπημένο έως το λιγότερο.
Ξεκινάω:
1. Καληνύχτα
2. Καμία
3. Εσύ
4. Με την Πλάτη στον τοίχο
5. Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ
6. Από το Φως του Φεγγαριού
7. Στην Αγκαλιά σου
Αγαπητέ Scorpion δεν το έγραψα επικριτικά ούτε για τον στιχουργό ούτε για το τραγούδι .. και προς θεού σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση!!Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 3:48 pm Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό που λέτε κάποιοι ότι στο "Εσύ" έχει βάλει ο Μάνος Μακρίδης φίλους του να γράφουν ωραία σχόλια και να κάνουν κλικ είναι λίγο υπερβολικό. Χτυπάει άσχημα έτσι όπως το γράφετε. Ο Μάνος Μακρίδης είναι παιδιά, όχι ο Θεοφάνους ή ο Φοίβος ή ο Σαμπάνης να βάλει κόσμο να πατάει like και να δίνει κλικ. Επιπλέον, αδικείται το κομμάτι γράφοντας το, το υποτιμάται, ενώ είναι για μένα αλλά και πολλούς άλλους μέσα στα τρία που έχουν κάνει το μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο από τον δίσκο. Θα δείτε που σε βάθος χρόνου (μίας εβδομάδας) το "Εσύ" θα κάνει περισσότερα views απο όλα τα κομμάτια του δίσκου, τα 5 πλην "Πιο μεγάλα Σ αγαπώ" και "Με την πλάτη στον τοιχο".
Όσο για τη σύγκριση Πέγκυς-Νατάσας, για την φωνή τα έγραψα, δεν θεωρώ ότι συγκρίνεται η απόδοση της Πεγκυς στα live (εκεί κρίνεται ο καλλιτέχνης, όχι στην επεξεργασία των μηχανημάτων στους δίσκους) με καμία άλλη από τις σημερινές ερμηνεύτριες. Η Νατάσα υπερτερεί σε δύο πράγματα. Εχει συνεργαστεί με πιο καταξιωμένους και πιο προβεβλημένους συνθέτες και είναι ο θηλυκός Ρέμος, δηλαδή έχει μεγάλο ρεύμα στους εκπροσώπους της σόουμπιζ και του lifestyle γενικότερα. Η Πέγκυ οι φιλίες της είναι κυρίως από τον χώρο των τραγουδιστών (βλέπε Νότη, Μακρόπουλο, Θεοδωρίδου κ.α.), όχι τόσο με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές περσόνες και γενικά "σελέμπριτις".
Ακριβώς επειδή είναι από τα καλύτερα κομμάτια του δισκου , και επειδή δεν είναι ο Θεοφάνους αλλά ο Μάνος Μακριδης , χτυπάει άσχημα , επίσης χτυπάει άσχημα να μην αναφέρεται στον Γερμενή ..
Το καλύτερο για τον Νοτη είναι το ζητούμενο.
Τα ποστ και σχόλια από φίλους θα εξαντληθούν σύντομα , από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο υπόλοιπος κόσμος και εκεί είναι η ουσία και η οποία επιτυχία . Για αυτόν τον λόγο και έγραψα ότι αφού βγουν όλα και μετά από μια βδομαδα θα αρχίσει να σχηματίζεται μια εικόνα ..
1. Καμία
2. Με την πλάτη στον τοίχο
3.Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ
4. Στην αγκαλιά σου
5. Εσυ
6. Καληνυκτα
7 Από το Φως του Φεγγαριού
Βόλτα στα στενά ...
Συμφωνώ κι εγώ με Scorpion για Μακρίδη. Αυτό δε που κάποιοι ''νοτικοί'' του την λένε στο youtube..είναι να απορείς με τα μυαλά ορισμένων. Κι άντε πες σχολιάζουν οι φίλοι του, τι σας πειράζει; Και σημαίνει ότι τους έβαλε αυτός κιόλας; Εσείς αν γράφατε ένα τραγούδι δεν θα σας στήριζαν από μόνοι τους οι φίλοι σας;
Επίσης, απανταχού νοτικοί ας ξεπεράσετε το θέμα με το ''Την αγκαλιά σου''. Πρώτον είναι επιλογή του Νότη και όχι της Panik που λένε πολλοί και κατά δεύτερον κουράζει πάρα πολύ το να βλέπεις συνέχεια σχετικά σχόλια. Το ίδιο κομμάτι είναι αράξτε.
1. Εσύ
2. Καμία
3. Την αγκαλιά σου
4. Καληνύκτα
5. Με την πλάτη στον τοίχο
6. Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ
7. Από το φως του φεγγαριού
Επίσης, απανταχού νοτικοί ας ξεπεράσετε το θέμα με το ''Την αγκαλιά σου''. Πρώτον είναι επιλογή του Νότη και όχι της Panik που λένε πολλοί και κατά δεύτερον κουράζει πάρα πολύ το να βλέπεις συνέχεια σχετικά σχόλια. Το ίδιο κομμάτι είναι αράξτε.
1. Εσύ
2. Καμία
3. Την αγκαλιά σου
4. Καληνύκτα
5. Με την πλάτη στον τοίχο
6. Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ
7. Από το φως του φεγγαριού
Ξαναλέω πως έκανα μια επισήμανση και δεν έχω κανέναν σκοπό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις η στρατόπεδα ..jdarmody έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 4:00 pm Συμφωνώ κι εγώ με Scorpion για Μακρίδη. Αυτό δε που κάποιοι ''νοτικοί'' του την λένε στο youtube..είναι να απορείς με τα μυαλά ορισμένων. Κι άντε πες σχολιάζουν οι φίλοι του, τι σας πειράζει; Και σημαίνει ότι τους έβαλε αυτός κιόλας; Εσείς αν γράφατε ένα τραγούδι δεν θα σας στήριζαν από μόνοι τους οι φίλοι σας;
Εννοείται θα γράψουν όλοι οι φίλοι του εκάστοτε δημιουργού .. και προφανώς δέκα σχόλια δεν θα διαμορφώσουν τάσεις η την κοινή γνώμη , κανένας πλέον δεν τρώει κουτόχορτο.. στάθηκα μόνον στο γεγονός πως δεν ανέφεραν τον συνθέτη..
Βόλτα στα στενά ...
- Scorpion86
Καμία αντιπαράθεση, φιλικά το έγραψα. Καταλαβαίνω πως το γράφεις, ότι δεν είναι κακοπροαίρετο το σχόλιο σου και κάποιων άλλων εδώ μέσα. Πάντως κάποιοι στο facebook και το youtube είναι τέτοιοι, γράφοντας απαράδεκτα πράγματα. Κι αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι εκεί που κατηγορούν τους "φίλους" του Μακρίδη είναι "φίλοι" κάποιων άλλων δημιουργών που έφαγαν άκυρο από Νότη. Πιο βαλτοί κι από τους βαλτούς. Κάτι νοσταλγοί συνθετών που έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψαν αξιόλογο κομμάτι που συνεχώς αναρωτιούνται γιατί δεν συνεργάζεται ξανά ο Νότης με αυτούς. Ε ας δουν λίγο πως συμπεριφέρονται και θα πάρουν την απάντηση τους, γιατί δεν... Ας το ξεπεράσουν κι ας πάνε παρακάτω. Το κομμάτι είναι εξαιρετικό και ας κρατήσουμε αυτό. Ας παίρνει καλά κομμάτια και ας μην τους ξέρει κανείς τους δημιουργούς. Είδαμε και τους γνωστούς δημιουργούς τι του έγραψαν τα τελευταία χρόνια. Μετριότητες. Χίλιες φορές ο Μακρίδης, ο Γούργουρας και ο Χιώνης από τους...(δεν γράφω ονόματα αλλά ξέρετε πάνω κάτω ποιοι είναι).7Psuxos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 3:58 pm Αγαπητέ Scorpion δεν το έγραψα επικριτικά ούτε για τον στιχουργό ούτε για το τραγούδι .. και προς θεού σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση!!
Ακριβώς επειδή είναι από τα καλύτερα κομμάτια του δισκου , και επειδή δεν είναι ο Θεοφάνους αλλά ο Μάνος Μακριδης , χτυπάει άσχημα , επίσης χτυπάει άσχημα να μην αναφέρεται στον Γερμενή ..
Τα ποστ και σχόλια από φίλους θα εξαντληθούν σύντομα , από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο υπόλοιπος κόσμος και εκεί είναι η ουσία και η οποία επιτυχία . Για αυτόν τον λόγο και έγραψα ότι αφού βγουν όλα και μετά από μια βδομαδα θα αρχίσει να σχηματίζεται μια εικόνα ..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Μάιος 06, 2018 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1 από μένα , με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ...Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 4:09 pmΚαμία αντιπαράθεση, φιλικά το έγραψα. Καταλαβαίνω πως το γράφεις, ότι δεν είναι κακοπροαίρετο το σχόλιο σου και κάποιων άλλων εδώ μέσα. Πάντως κάποιοι στο facebook και το youtube είναι τέτοιοι, γράφοντας απαράδεκτα πράγματα. Κι αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι εκεί που κατηγορούν τους "φίλους" του Μακρίδη είναι "φίλοι" κάποιων άλλων δημιουργών που έφαγαν άκυρο από Νότη. Πιο βαλτοί κι από τους βαλτούς. Κάτι νοσταλγοί συνθετών που έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψαν αξιόλογο κομμάτι που συνεχώς αναρωτιούνται γιατί δεν συνεργάζεται ξανά ο Νότης με αυτούς. Ε ας δουν λίγο πως συμπεριφέρονται και θα πάρουν την απάντηση τους, γιατί δεν... Ας το ξεπεράσουν κι ας πάνε παρακάτω. Το κομμάτι είναι εξαιρετικό και ας κρατήσουμε αυτό.7Psuxos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 3:58 pm Αγαπητέ Scorpion δεν το έγραψα επικριτικά ούτε για τον στιχουργό ούτε για το τραγούδι .. και προς θεού σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση!!
Βόλτα στα στενά ...
Φίλε δεν το λέω για σένα, καταλαβαίνω τι εννοείς και καλώς έκανες την επισήμανση σου. Απλά έχω διαβάσει τέρατα σε facebook και youtube. Το καλό του Νότη θέλουμε όλοι, που σημαίνει καλά τραγούδια απ' όπου κι αν προέρχονται.7Psuxos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 4:07 pmΞαναλέω πως έκανα μια επισήμανση και δεν έχω κανέναν σκοπό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις η στρατόπεδα ..jdarmody έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 4:00 pm Συμφωνώ κι εγώ με Scorpion για Μακρίδη. Αυτό δε που κάποιοι ''νοτικοί'' του την λένε στο youtube..είναι να απορείς με τα μυαλά ορισμένων. Κι άντε πες σχολιάζουν οι φίλοι του, τι σας πειράζει; Και σημαίνει ότι τους έβαλε αυτός κιόλας; Εσείς αν γράφατε ένα τραγούδι δεν θα σας στήριζαν από μόνοι τους οι φίλοι σας;
Εννοείται θα γράψουν όλοι οι φίλοι του εκάστοτε δημιουργού .. και προφανώς δέκα σχόλια δεν θα διαμορφώσουν τάσεις η την κοινή γνώμη , κανένας πλέον δεν τρώει κουτόχορτο.. στάθηκα μόνον στο γεγονός πως δεν ανέφεραν τον συνθέτη..