Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
J&B έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 06, 2018 4:16 pm
1. Στην αγκαλιά σου (Είμαι σίγουρος πως θα μείνει αυτό το τραγούδι και ας μην αρέσει στους μπουζουκολάγνους )
Δεν έχει να κάνει με μπουζουκολάγνους. Και για εμένα που ακούω επι το πλείστων ξένη μουσική και κυρίως ροκ και μέταλ και γενικότερα απαξιώνω την λαϊκή μουσική σε αυτή την περίπτωση όμως προτιμούσα το μπουζούκι στο συγκεκριμένο τραγούδι.
Αν είχαμε μπουζούκι πολύ πιθανόν να είχαμε ένα 2ο "Μη με ρωτάτε"...
Τέσπα γούστα είναι αυτά απ' ότι φαίνεται μόνο σε μένα άρεσε...
Και εμενα μου αρεσε φιλε....και σκεφτηκα κ εγω αυτο που γραφεις με το Μη με ρωτατε!
1) Εσύ
2) Καμία
3) Στην αγκαλιά σου
4) Με την πλάτη στον τοίχο
5) Καληνύκτα
6) Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ
7) Από το φως του φεγγαριού
Το σημαντικό είναι ότι όλα τα κομμάτια του δίσκου ακούγονται πολύ, μα πολύ όμως, ευχάριστα. Το να μην πηδάω τραγούδια σε μία σειρά 7 έστω ασμάτων σε δίσκο του Νότη έχω να το πάθω από το "Πολύχρωμα και έντονα''! Μακάρι κάθε δουλειά του Άρχοντα να είναι τόσο προσεγμένη από εδώ και πέρα.
ΥΓ: Αν το "Στην αγκαλιά σου'' είχε ηχογραφηθεί τελικά σαν ζεϊμπέκικο θα ήταν το νούμερο ένα για μένα. Αλλά προσωπικά γούστα είναι αυτά. Εγώ είχα ξεκινήσει να ακούω Νότη πρωτίστως για τα λαικά του άσματα, αλλά η φωνάρα του είναι τέτοια που τον λάτρεψα σε κάθε τύπου τραγούδι. Και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πράγματι η Πέγκυ ήταν η με διαφορά καλύτερη παρτενέρ για τον Νότη. Μιλάμε για μία τραγουδίστρια που έχει εύρος φωνής που μπορεί να σηκώσει ευρεία γκάμα τραγουδιών. Τι να κάνουμε; Ζούμε στα χρόνια που η μετριότητα επιβραβεύεται με περισσότερα like και views. Όσοι όμως ακούνε, ξέρουν πραγματικά ποιος ή ποια αξίζει...
Καμία
Με την πλάτη στον τοίχο
Από το φως του φεγγαριού
Καληνύχτα
Τα πιο μεγάλα σαγαπω
Εσύ
ΣΤΗΝ αγκαλιά σου
(το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα είναι πολύ όμορφα τραγούδια έκανε εξαιρετικές επιλογές ο άρχοντας)
Τελευταίες μέρες βρίσκομαι στο χωριό μου και για να καταλάβετε άλλη μια φορά την διάφορα των ραδιοφώνων Αθήνας με επαρχία χθες άκουσα το Αν ένας έρωτας και το Όλος ο κόσμος είσαι στον ίδιο σταθμό.Γενικά η συχνότητα που παίζουν Νότη στην επαρχία είναι ανάλογη με αυτή προ 10ετίας+.
ilias16 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 07, 2018 5:57 am
Τελευταίες μέρες βρίσκομαι στο χωριό μου και για να καταλάβετε άλλη μια φορά την διάφορα των ραδιοφώνων Αθήνας με επαρχία χθες άκουσα το Αν ένας έρωτας και το Όλος ο κόσμος είσαι στον ίδιο σταθμό.Γενικά η συχνότητα που παίζουν Νότη στην επαρχία είναι ανάλογη με αυτή προ 10ετίας+.
Κατι πρεπει να άλλαξε τωρα τελευταία εκεί που άνοιγα ραδιόφωνο και περίμενα όλη μερα να ακούσω ενα τραγούδι τωρα εχω μια λίστα απο 3-4 σταθμούς και έστω δε έναν την ώρα που το ανοίγω θα εχει Νότη θες για παράδειγμα βαζω κοσμοραδιο και έπαιζα το δεν θα πας πουθενά αλλάζω και ακούω τα ναυάγια σαν κατι καλό να γίνεται ...
Πολυ ευχαριστη εκπληξη το γεγονος πως το σχημα θα συνεχιστει για 2 ακομα σαββατοκυριακα.Αυτο σημαινει πως παει αρκετα καλα.Να υπολογισουμε κιολας πως ο Μαης ειναι δυσκολος μηνας για τα μπουζουκια.Αντε θα προλαβουμε να τον δουμε μια ακομα φορα τον κοντο.