Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Το γράφει άλλωστε εκεί που λέει "# of weeks" το "2", δηλαδη δύο παρουσίες σε charts (μέχρι τώρα). 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Ε ναι το ξερω πριν μου δείχνε 1 τώρα λέει 2Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 07, 2018 2:45 pm Το γράφει άλλωστε εκεί που λέει "# of weeks" το "2", δηλαδη δύο παρουσίες σε charts (μέχρι τώρα).![]()
Λετε να παμε και 3η εβδομαδα;;;
- E-Notikos7
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
http://www.ifpi.gr/digital_el.html
Δείτε θέσεις #39 & #88
Δείτε θέσεις #39 & #88
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Μην σταματάς να τους γλεντάς άρχοντα.
Μιας που πιάσαμε τους δημιουργούς, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μουκίδης προανήγγειλε ότι θα έχει κομμάτια στον επόμενο δίσκο του Οικονομόπουλου. Αναφέρθηκε σε Καρρά και Πέγκυ, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στο Νότη.
Μιας που πιάσαμε τους δημιουργούς, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μουκίδης προανήγγειλε ότι θα έχει κομμάτια στον επόμενο δίσκο του Οικονομόπουλου. Αναφέρθηκε σε Καρρά και Πέγκυ, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στο Νότη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άκουσα σε μια συνέντευξη της Πέγκυς πρόσφατα πως στον νέο δίσκο που ετοιμάζει θα έχει πολλές εκπλήξεις και πως θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους και θα περιέχει και ένα ντουέτο έκπληξη που κανείς δεν θα το περιμένει. Λέτε;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Βγήκαν βλέπω και οι τιμές των εισιτηρίων της συναυλίας στην Αλβανία. Πρώτες σειρές έχουν 21.000 λεκ δηλαδή περίπου 160 ευρώ και οι υπόλοιπες ζώνες Β, Γ, Δ, έχουν από 120 ευρώ. Περίπου 4.000 χωράει ο αμφιθεατρικός χώρος (Μέγαρο είναι και το αποκαλούν "Παλάτι των συνεδρίων").
Ανεβάσανε και το τηλεοπτικό σποτάκι...
Ανεβάσανε και το τηλεοπτικό σποτάκι...
160 € η είσοδος???
- Scorpion86
Απ' ότι έχω καταλάβει μέσω google translate είναι 160 η φιάλη στην πρώτη σειρά. Μετά πάει 120 από την 2η , 3η και 4η. Υπάρχει double dot.
Θα μπούνε και τραπέζια δλδ στο αμφιθέατρο?? Τι κόλπα είναι αυτά?? Θα δώσει κανένας το παρόν???
- Scorpion86
O χώρος είναι τεράστιος πάντως. Δύο τέτοιους χώρους (ακόμα μεγαλύτερους) είχε βρει και στην Αμερική, όμως τα υπόλοιπα μαγαζιά που του πρότειναν ήταν κάτι κλαμπ με κακή ακουστική κι ένας χώρος που γίνονταν δεξιώσεις γάμου και δεν υπήρχε καν πίστα (θα έπρεπε να τραγουδάει ανάμεσα στα τραπέζια!) και έτσι τις ακύρωσε, γιατί θέλει όταν θα πάει να κάνει 6-7 εμφανίσεις, όχι μόνο δύο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Μάιος 08, 2018 3:43 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Εντάξει δεν υπάρχουν λόγια, συναυλια στα τιρανα.
- Scorpion86
Πέρασε τις 300.000 προβολές το βίντεο κλιπ και από το #25 ανέβηκε στο #20. Δεν θυμάμαι πότε καθιερώθηκαν οι τάσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι του Νότη είναι σταθερά στις τάσεις για πάνω από 10 μέρες (12 συγκεκριμένα).
Ρε Billbill τι έχεις πάθει με τον Νότη και κατακρίνεις ότι κάνει. Ανάθεμα αν έχεις πει μια καλή κουβέντα τόσο καιρό.Απόλαυσε τον μεγαλύτερο εν ζωή Έλληνα καλλιτέχνη και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου.Φιλικά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- E-Notikos7
Έχω εντυπωσιαστεί κάνοντας καθημερινά την περιήγηση μου στο youtube για το πόσα νέα παιδιά παίρνουν μία κιθάρα και παίζουν τραγούδια του Νότη. Μιλάμε για πολύ κόσμο και πάρα πολλά τέτοια βιντεάκια και ποικίλουν και τα τραγούδια που επιλέγουν. Αμα μπει κανείς σε αυτά που εχουν ανεβεί την τελευταία εβδομάδα βλέπεις το 'Και δεν Μπορώ', το 'Για μένα', το 'Μετανιώνω', το 'Δεν υπολόγισες καλά'.
Θυμάμαι και ένα βιντεάκι που είχε ανεβει στο facebook αλλά και εδώ από ελληνόπουλα της Αυστραλίας που είχαν κάνει χορογραφία στο 'Μα εγώ είμαι Ελληνας'. Καταλαβαίνεις βλέποντας τόσα βιντεάκια και ερμηνείες απο νέα παιδιά τι προίκα έχει αφήσει ο Νότης πίσω του και τι δυναμική έχει αλλά και τι επιρροή ακόμα και μετά από 30 χρόνια, παρότι δεν έχει την τελευταία τριετία με τετραετία την ίδια αντιμετώπιση απο τα ραδιόφωνα για τους γνωστούς λόγους.
Δεν έχω δει να γίνονται τόσα βιντεάκια για άλλον καλλιτέχνη είτε από τους σημερινούς ειτε από παλαιότερους βλέπε Στρατο, Στέλιο και άλλους τιτάνες της ελληνικής μουσικής. Γι' αυτό και τρελαίνονται όλοι οι "πανελάτοι".
Θυμάμαι και ένα βιντεάκι που είχε ανεβει στο facebook αλλά και εδώ από ελληνόπουλα της Αυστραλίας που είχαν κάνει χορογραφία στο 'Μα εγώ είμαι Ελληνας'. Καταλαβαίνεις βλέποντας τόσα βιντεάκια και ερμηνείες απο νέα παιδιά τι προίκα έχει αφήσει ο Νότης πίσω του και τι δυναμική έχει αλλά και τι επιρροή ακόμα και μετά από 30 χρόνια, παρότι δεν έχει την τελευταία τριετία με τετραετία την ίδια αντιμετώπιση απο τα ραδιόφωνα για τους γνωστούς λόγους.
Δεν έχω δει να γίνονται τόσα βιντεάκια για άλλον καλλιτέχνη είτε από τους σημερινούς ειτε από παλαιότερους βλέπε Στρατο, Στέλιο και άλλους τιτάνες της ελληνικής μουσικής. Γι' αυτό και τρελαίνονται όλοι οι "πανελάτοι".
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Τι σε ενόχλησε απ αυτό που έγραψα? Δεν μ αρέσει που θα πάει για Συναυλία στην Αλβανία, κακο είναι? Σαν να σου λέω πάω για Συναυλία στα Σκόπια που όλοι ξέρουμε τι βλέψεις έχουν,
Ούτε σ αυτό δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε ΟΚ
Προφανώς σε ότι θες θα διαφωνήσεις.Αλλα παρέθεσε μου κάτι θετικό που εχεις πει για τον καλλιτέχνη το τελευταίο εξάμηνο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......