Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δεν έχω ιδέα. Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι εχει παγώσει το ενδεχόμενο να ανεβεί στην Κύπρο γιατί ο Νότης θέλει να γίνουν κάποιες τεχνικές αλλαγές στο μαγαζί και οι υπεύθυνοι δεν προλαβαίνουν να τις κάνουν γιατί έχουν συνεχώς βραδιές με καλλιτέχνες αυτήν την περίοδο. Είχε Αργυρό με Παολα, θα έχει Ρόκκο με Ασλανιδου και πιο μετά Μακρόπουλο με Πεγκυ. Θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια πάντως.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Βγήκαμε από τις τασεις
- E-Notikos7
Τι γίνεται με αυτές τις τάσεις. Χθες το βράδυ ήταν στο 20 και ξαφνικά σημερα βγαίνει? Μήπως ανανεώνεται η λίστα αναγκαστικά?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Καλησπέρα παίδες και από μένα. Πρώτη φορά γράφω, αν και σας διαβάζω καιρό. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Σταθερά στις εμφανίσεις του άρχοντα από το 2001 (Πύλη Αξιού με Γιαγκούση) μέχρι σήμερα. Χθες ήμουν μέσα για πρώτη φορά φέτος. Κόσμο δεν είχε πολύ. Ήταν κλειστός και ο εξώστης. Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει νέα παράταση. Ο Νότης σε καλή διάθεση. Λόγω του ότι χθες συμπληρώνονταν 27 χρόνια από το θάνατο του Στράτου Διονυσίου, έκανε μια αναφορά και στη συνέχεια είπε 6-7 τραγούδια του στη σειρά. Τρομερή ερμηνεία στο "Γύρισε κοντά μου". Ευτυχώς έγραψα ένα μικρό απόσπασμα στο κινητό. Δεύτερο πρόγραμμα: Προξενιό, Πρώτη φορά, Δεν υπάρχεις, Μήπως είμαι τρελλός, Αετός, Δεν έχει μάθει ν' αγαπάει, Παπαρούνα, Σ' αναζητώ, Παρ΄το δρόμο, Στην αγκαλιά σου, Θέλω να σε ξαναδώ, Καμία, Πάλι, Τα πιο μεγάλα σ'σαγαπώ (δεύτερη φορά), αποφώνηση με προξενιό. Η φωνή, αν και από το 2015 έχω παρατηρήσει μια μικρή φθορά λόγω ηλικίας, παραμένει σε τρομερά επίπεδα. Μοναδικός απλά. Μακάρι να πάρει παράταση το σχήμα, να τον απολαύσουμε και την επόμενη εβδομάδα.
Δύσκολη μέρα χθες για τη Θεσσαλονίκη, μπορεί και γι' αυτό να μην είχε τόσο κόσμο φίλε. Κάθε χρονιά που πηγαίνει Θεσσαλονίκη, πάντα εκεί στο τελευταίο διήμερο κάνει κοιλιά. Μια χαρά τα πηγαίνει πάντως χωρίς καμία διαφήμιση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Για το νερό εννοείς; Δεν είναι θέμα σχήματος πάντως. Όσο παγιώνεται αυτή η οικομική κατάσταση, μόνο τα Σάββατα θα υπάρχει μεγάλη κίνηση. Ξέρει κανείς τι έγινε με τον Γιώργο Καλούδη; Έχω την εντύπωση πως δεν τον είδα στην ορχήστρα, ενώ αναφέρθηκε κανονικά το όνομά του στην αποφώνηση.
- SFAKattack10
Ειναι ο Πλουταρχος αποψε στο μαγαζι.
ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ'ΑΓΑΠΏ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 4 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE...
- Scorpion86
-
Από τα μισά της σεζόν στο Fever το έχω παρατηρήσει ότι λείπει αλλά πάντα τον αναφέρει στην αποφώνηση... παράξενο μήπως συνέβη τίποτα άσχημο;panagos έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 12, 2018 11:34 pm Για το νερό εννοείς; Δεν είναι θέμα σχήματος πάντως. Όσο παγιώνεται αυτή η οικομική κατάσταση, μόνο τα Σάββατα θα υπάρχει μεγάλη κίνηση. Ξέρει κανείς τι έγινε με τον Γιώργο Καλούδη; Έχω την εντύπωση πως δεν τον είδα στην ορχήστρα, ενώ αναφέρθηκε κανονικά το όνομά του στην αποφώνηση.
Όλο ξεχνάω να ρωτήσω όταν συζήταγα φέτος είτε με τον καλλιτέχνη είτε με άλλους.
Είναι συμπαθέστατο παιδί αν εξαιρέσουμε ότι είναι φανατικός Παναθηναϊκός

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ό,τι να ναι. Έπαθα Αλτσχάιμερ ή όντως ήταν χθές η τελευταία εμφάνιση; Εγώ θυμάμαι είπαν παράταση 2 βδομάδες. Ήθελα να πάω στην τελευταία. Απίστευτη ξενέρα. Εις το επανιδείν Άρχοντα!
Καλά ναι τι ερασιτεχνισμός κι αυτός. Ανακοινώθηκε παράταση για δύο εβδομάδες και ξαφνικά τελείωσαν χθες. Ούτε μια ανακοίνωση ούτε τίποτα. Κι άντε πες δεν πήγαινε Παρασκευή, θα μπορούσαν να κάνουν ένα grand finale το επόμενο Σάββατο.
Είναι και θέμα σχήματος, αλλά και προώθησης και διαφήμισης. Η Πέγκυ δεν έχει ιδιαίτερο κοινό ή και για να το θέσω αλλιώς η παρουσία της δεν κάνει κόσμο που δεν γουστάρει Νότη να πει θα πάω κι ας είναι με το Νότη. Τώρα τέτοια εποχή βέβαια Θεσσαλονίκη δύσκολα για μπουζούκια, δε ξέρω καν αν ο Οικονομόπουλος τραβάει που είναι και μόνος του.panagos έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 12, 2018 11:34 pm Για το νερό εννοείς; Δεν είναι θέμα σχήματος πάντως. Όσο παγιώνεται αυτή η οικομική κατάσταση, μόνο τα Σάββατα θα υπάρχει μεγάλη κίνηση. Ξέρει κανείς τι έγινε με τον Γιώργο Καλούδη; Έχω την εντύπωση πως δεν τον είδα στην ορχήστρα, ενώ αναφέρθηκε κανονικά το όνομά του στην αποφώνηση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άμα είναι να λέει ένα τραγούδι μια φορά στα πέντε χρόνια και να το ψιλοσκοτώνει τι να το κάνεις..Αδικημένο κομμάτι.
Και ''Οι σκιές'' χθες
Και ''Οι σκιές'' χθες
-
https://www.ifpi.gr/charts_el.html
3η σερί εβδομάδα στην κορυφή
ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΥΦΗ..Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Μάιος 14, 2018 10:40 am https://www.ifpi.gr/charts_el.html