Νότης Σφακιανάκης
- E-Notikos7
Re: Νότης Σφακιανάκης
Με τους ρυθμούς που χτυπιέται το κομμάτι στο youtube θα ξεπεράσει το 1.000.000 σε λιγότερο από μήνα. Ξεπέρασε το 1.400.000 και το άλλο πρόμο Με την πλάτη στον τοίχο.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
-
Καλησπερα σε ολους...Ελπιζω ολοι να ειστε καλα...Εχω καιρο να γραψω και να παραθεσω καποιες σκεψεις μου σχετικα με τον αγαπημενο μας καλλιτεχνη...Θεωρωντας οτι οι ζωντανες εμφανισεις τελειωσαν για φετος(Εννοω Αθηνα Θεσσαλονικη) η γευση που αφηνουν σε μενα τουλαχιστον ειναι λιγο γλυκοπικρη....Θεωρω οτι ηταν λιγο χλιαρες για το επιπεδο που εχουμε συνηθισει τον Νοτη....Και η συνεργασια με την Πεγκυ(ερμηνευτρια επιπεδου αλλα με χρι εκει) δε μας εκανε σοφοτερους!Θεωρω οτι για του χρονου πρεπει να γινει μια δυνατη συνεργασια και να οργανωθει να γινει σε καταλληλο χωρο(Fever-ακαταλληλος χωρος λογω μεγεθους).Θεωρω οτι ο Νοτης δειχνει λιγο κουρασμενος-ισως χωρις ιδιαιτερη ορεξη που ειναι πρωτη χρονια που το παρατηρω!Πρεπει λιγο να ανανεωθει και καποια πραγματα να επαναπροσδιοριστουν(αλλαγη setlist επιτελους).Επισης δεν γινεται κατα την αποψη μου να υπαρχει το αναλογιο και να διαβαζει ο Νοτης τους στιχους μονιμως και να χαλαει η ερμηνεια πολλες φορες!!!!Πλεον νομιζω αρχιζει και γινεται ενοχλητικο τουλαχιστον για μενα!!!!(παραδειγμα το φτερα γυρευω που ειδαμε προσφατα που ο Νοτης το τραγουδαει λες και ερμηνευει αλλου τραγουδιστη τραγουδι)
-Απαραδεκτο το να ανακοινωνει το μαγαζι παραταση και ξαφνικα να κλεινει χωρις καμια ανακοινωση( δε ξερω τους λογους που εγινε αλλα επρεπε να υπαρξει καποια ανακοινωση)Καθολου επαγγελματικο
-Δεν εχει κανενα λογο ο Νοτης να δινει συνεντευξεις σε δημοσιογραφους τυπου Φουρθιωτη και μετα να τον γελοιοποιει ολο το πανελ της εκπομπης.Καποια στιγμη πρεπει να γινει αντιληπτο και να μην γινονται τα ιδια λαθη!
-Επισης δεν εχει κανενο λογο ο Νοτης με το μεγεθος που εχει να δινει συναυλια στην Αλβανια.Δεν τον ανεβαζει σαν καλλιτεχνη ουτε του προσφερει κατι περα απο το οικονομικο!Ας εκανε δυο εμφανισεις παραπανω Αθηνα ή Θεσσαλονικη απο το να πηγαινε εκει.
Και κλεινω με τα του δισκου....Παρα πολυ καλος και διαφορετικος απο τους προηγουμενους.Ωραιες ερμηνειες απο τον αρχοντα οπως μας εχει μαθει τοσα χρονια!!!Προσωπικα αγαπημενο το Εσυ....Και παρα πολυ ευχαριστο το γεγονος της αποδοχης του δισκου απο το κοινο οπως δειχνουν και οι πωλησεις....
Ευχομαι και ελπιζω να εχουμε στο μελλον ευχαριστα νεα για τη μελλοντικη συνεργασια για να ξανασμιξουμε παλι....
Εσυ που οριζεις της καρδιας μου τα γραμμενα....
-Απαραδεκτο το να ανακοινωνει το μαγαζι παραταση και ξαφνικα να κλεινει χωρις καμια ανακοινωση( δε ξερω τους λογους που εγινε αλλα επρεπε να υπαρξει καποια ανακοινωση)Καθολου επαγγελματικο
-Δεν εχει κανενα λογο ο Νοτης να δινει συνεντευξεις σε δημοσιογραφους τυπου Φουρθιωτη και μετα να τον γελοιοποιει ολο το πανελ της εκπομπης.Καποια στιγμη πρεπει να γινει αντιληπτο και να μην γινονται τα ιδια λαθη!
-Επισης δεν εχει κανενο λογο ο Νοτης με το μεγεθος που εχει να δινει συναυλια στην Αλβανια.Δεν τον ανεβαζει σαν καλλιτεχνη ουτε του προσφερει κατι περα απο το οικονομικο!Ας εκανε δυο εμφανισεις παραπανω Αθηνα ή Θεσσαλονικη απο το να πηγαινε εκει.
Και κλεινω με τα του δισκου....Παρα πολυ καλος και διαφορετικος απο τους προηγουμενους.Ωραιες ερμηνειες απο τον αρχοντα οπως μας εχει μαθει τοσα χρονια!!!Προσωπικα αγαπημενο το Εσυ....Και παρα πολυ ευχαριστο το γεγονος της αποδοχης του δισκου απο το κοινο οπως δειχνουν και οι πωλησεις....
Ευχομαι και ελπιζω να εχουμε στο μελλον ευχαριστα νεα για τη μελλοντικη συνεργασια για να ξανασμιξουμε παλι....
Συμφωνώ σε όλα 100%.stojakovits13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 14, 2018 3:31 pm Καλησπερα σε ολους...Ελπιζω ολοι να ειστε καλα...Εχω καιρο να γραψω και να παραθεσω καποιες σκεψεις μου σχετικα με τον αγαπημενο μας καλλιτεχνη...Θεωρωντας οτι οι ζωντανες εμφανισεις τελειωσαν για φετος(Εννοω Αθηνα Θεσσαλονικη) η γευση που αφηνουν σε μενα τουλαχιστον ειναι λιγο γλυκοπικρη....Θεωρω οτι ηταν λιγο χλιαρες για το επιπεδο που εχουμε συνηθισει τον Νοτη....Και η συνεργασια με την Πεγκυ(ερμηνευτρια επιπεδου αλλα με χρι εκει) δε μας εκανε σοφοτερους!Θεωρω οτι για του χρονου πρεπει να γινει μια δυνατη συνεργασια και να οργανωθει να γινει σε καταλληλο χωρο(Fever-ακαταλληλος χωρος λογω μεγεθους).Θεωρω οτι ο Νοτης δειχνει λιγο κουρασμενος-ισως χωρις ιδιαιτερη ορεξη που ειναι πρωτη χρονια που το παρατηρω!Πρεπει λιγο να ανανεωθει και καποια πραγματα να επαναπροσδιοριστουν(αλλαγη setlist επιτελους).Επισης δεν γινεται κατα την αποψη μου να υπαρχει το αναλογιο και να διαβαζει ο Νοτης τους στιχους μονιμως και να χαλαει η ερμηνεια πολλες φορες!!!!Πλεον νομιζω αρχιζει και γινεται ενοχλητικο τουλαχιστον για μενα!!!!(παραδειγμα το φτερα γυρευω που ειδαμε προσφατα που ο Νοτης το τραγουδαει λες και ερμηνευει αλλου τραγουδιστη τραγουδι)
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Κι εγώ συμφωνώ απολύτως σε όλα!
-
- Scorpion86
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την συναυλία στα Τίρανα.
Αγγίζει το 60% η πληρότητα του χώρου πλέον...
Y.Γ.: Το "Καμία" είναι το πρώτο κομμάτι που περνάει το φράγμα των 100.000 views στο youtube.
Y.Γ.2: Εχω την εντύπωση ότι η Panik διέγραψε το κομμάτι "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ" που είχε 1.220.000 όταν έγινε unlisted.
Υ.Γ.3: Τελικά δεν το διέγραψε. Το βρήκα. Εχει πάρει 9.000 views χωρίς να φαίνεται.
Αγγίζει το 60% η πληρότητα του χώρου πλέον...
Y.Γ.: Το "Καμία" είναι το πρώτο κομμάτι που περνάει το φράγμα των 100.000 views στο youtube.
Y.Γ.2: Εχω την εντύπωση ότι η Panik διέγραψε το κομμάτι "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ" που είχε 1.220.000 όταν έγινε unlisted.

Υ.Γ.3: Τελικά δεν το διέγραψε. Το βρήκα. Εχει πάρει 9.000 views χωρίς να φαίνεται.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Εντωμεταξύ κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για του Οικονομόπουλου το 'Για παράδειγμα' και στα σχόλια το 50% αναφέρει νικο άρχοντα παρε μας τα υπάρχοντα,άντε ρε αρχοντα κλπ.Εχει γινει καραμέλα τώρα και για τον Νικολακη το αρχοντας
Για όλους το λένε, και στου Μαζωνάκη το ίδιο, εδώ το λένε για τον Αργυρό
Καλό το κλιπ του Οικονομόπουλου πάντως, δε θέλει και πολλή φαντασία για να ντύσεις ένα τραγούδι μ΄ένα story και όμορφες εικόνες. Εμείς μονίμως χορευτικά βλέπουμε κι σκοτεινά χρώματα.

Καλό το κλιπ του Οικονομόπουλου πάντως, δε θέλει και πολλή φαντασία για να ντύσεις ένα τραγούδι μ΄ένα story και όμορφες εικόνες. Εμείς μονίμως χορευτικά βλέπουμε κι σκοτεινά χρώματα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Σκορπιε κατά πόσο το 60% που ανέφερες είναι ρεαλιστικο γτ μπαίνοντας στην ιστοσελιδα που κλείνεις εισιτήρια και δείχνει τις θεσεις για να επιλέξεις, το βλέπω αρκετά αδειο το αμφιθεατρο. Λίγο προχειρα υπολογίζω πληρότητα 25-30% μαζί με τις "κράτησεις" στο κεντρικό κομμάτι που ίσως είναι κρατημενες και από το ίδιο το μαγαζί για καλούς πελατες, χωρίς αυτές οι καθαρές πωλήσεις είναι κοντά στο 15%. Με καθε επιφυλαξει γτ το σαιτ ειναι στα αλβανικα μακάρι να κάνω λαθος.
- SFAKattack10
- Scorpion86
Εξαρχής μου φαινόταν παράξενο πως ειναι δυνατόν να έκλεισε συναυλία στις 17 Αυγούστου, αφού τέτοια περιοδο είναι στην Κω, αλλά και στην Πάργα. 

-
Λέτε ο δισκος να ξεπεράσει σε πωλησεις τον 'ΜΑΖΙ';
Απο όσα ακούγονται καλα παειNotis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 17, 2018 1:05 am Λέτε ο δισκος να ξεπεράσει σε πωλησεις τον 'ΜΑΖΙ';
Έχουμε
Κάποια πληροφορία για το επόμενο σινγκλ;;
Συνήθως ποτε βγαίνουν αυτα και απο ολα τα τραγούδια του δίσκου μόνο ενα μπορεί να βγει σαν σινγκ και να παιζει στα ραδιόφωνα ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- E-Notikos7
Αν δεν βγάλει σινγκλ μέσα στο Μάιο μην περιμένετε να το κάνει μέσα στο καλοκαίρι. Μετά θα πάει για Σεπτέμβριο με Οκτώβριο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Στην Αλβανια αρχισαν τα αφιερωματα!!!
Αυτος ο Devis που τραγουδα νομιζω περασε και απο το fame story
- Scorpion86
Στα σχόλια της σελίδας αυτής της εκπομπής πέφτει κράξιμο στον Νότη. Αν τελικά γίνει η συναυλία θα είναι ευχάριστη έκπληξη.
Εκεί δείχνει μόνο τα εισιτήρια που είναι μέσω διαδικτύου. Δηλαδή, δεν είναι όλα τα εισιτήρια. Ένα μέρος εισιτηρίων έχει δοθεί και σε χορηγούς της συναυλίας κλπ.anast~3 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 16, 2018 2:29 am Σκορπιε κατά πόσο το 60% που ανέφερες είναι ρεαλιστικο γτ μπαίνοντας στην ιστοσελιδα που κλείνεις εισιτήρια και δείχνει τις θεσεις για να επιλέξεις, το βλέπω αρκετά αδειο το αμφιθεατρο. Λίγο προχειρα υπολογίζω πληρότητα 25-30% μαζί με τις "κράτησεις" στο κεντρικό κομμάτι που ίσως είναι κρατημενες και από το ίδιο το μαγαζί για καλούς πελατες, χωρίς αυτές οι καθαρές πωλήσεις είναι κοντά στο 15%. Με καθε επιφυλαξει γτ το σαιτ ειναι στα αλβανικα μακάρι να κάνω λαθος.
Σωστός. Στο Fame Story 4 με Αλιμπέρτη παρουσιάστρια. Εχει κάνει και κάποια ντουέτα με Πανταζή.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 17, 2018 4:30 pm
Στην Αλβανια αρχισαν τα αφιερωματα!!!
Αυτος ο Devis που τραγουδα νομιζω περασε και απο το fame story
- E-Notikos7
Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ αρχίζουν να γίνονται γνωστά και σε ευρύτερο κοινό πλην των Νοτικών. Βλέπω στο fb γνωστούς μου που δεν είναι φανς κανενός, αλλά είναι οι γνωστοί που ανεβάζουν ότι είναι της μόδας και το ανεβάζουν. Εντυπωσιακή και η πορεια του βίντεοκλιπ που πάει ήδη πιάνει τα 750.000 χτυπήματα και αν προσθέσουμε και αυτά του κομματιού από πριν έχουμε μία σούμα 2000000.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Παρ Μάιος 18, 2018 3:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑ ΠΙO ΜΕΓΑΛΑ Σ'ΑΓΑΠΏ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE...